Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Toyota RAV4 je za rohem. Takhle vypadá první ochutnávka!

14 komentářů

Mikesus
@MarekAbsolon
Myslím, že tohle se nezmění. Bud rad, ze aspoň pár fotek je k tématu. Občas ani to neni
Mikesus
@rohYpnol
Podle čeho poznas? Podle jedné fotky interieru? Nebo podle te ptačí perspektivy? To pak chalu, kdyz závěry děláš z nulovych informací, ze tvé předpovědi jsou v 90% naprosto liché.
Mikesus
Ten interier nevím. Hranatý display pristrojoveho panelu nebo ten klitoris řazení. Přijde mi, že se snazi opakovat chyby ostatnich. Maličkosti, ale do očí bijící.
MarekAbsolon
Poslední varování před opuštěním tohoto webu: Jestli budete nadále dělat ty svoje galerie tak, že dáte 4 fotky auta související s textem a plynule navážou snímky staré RAVky bez jakékoli souvislosti a upozornění, seru na vás.
Mikesus
@MarekAbsolon
Naprosto chápu. To je jako přečíst zde tabulku rozměrů, brát to jako fakt a pak najednou z diskuze zjistíš, že ty rozměry vůbec nesedí.
MarekAbsolon
@Mikesus ale mě neskutečně sere že když o tématu nevím nic do hloubky tak ani nepoznám, že mne tahají za nos.
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mikesus
@Barry Lyndon
Já zas to retro moc nemusím. Proto asi mám s tím už takto od pohledu spsi skepsi. Určitě eto chce počkat na vlastni realne zkusenosti, fotky mohou klamat, jak v dobrém tak ve zlém.
Barry Lyndon
@Mikesus Vypadá to jako taková ta klasická hra na retro futurismus (auto budoucnosti z 80tek), mám pro to docela slabost (k dokonalosti to dotáhla třeba Honda e a koneckonců i současná Ravka se snaží o něco podobného, byť tam je to možná i kouzlo nechtěného 😃 ). Uvidíme naživo 😊
rohYpnol
No, vypadá to na další model, který šel od 10ti k 5ti...
Jan Tleskač
@rohYpnol douč se češtinu.
Mikesus
@h.onzyk
Za mne bych to retro vůbec nedaval u toyoty. A kdyz uz tak celé auto retro, ne jen cast.
h.onzyk
@Mikesus Já mám na to retro dost rozporuplný pohled, třeba Ioniq 5 mě moc neoslovil, zato Renault 5 se mi líbí a na Renault 4 se vyloženě těším. Uvidíme jak se k tomu postaví Toyota.
Ozzman
Taky jsem si říkal, že by ji vrátili analogové budíky, které měly první kusy před faceliftem stávající generace 😁 Takže auta někdy z roku 2018 @MarekAbsolon