Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Za volantem Omody 9 přímo v Číně: Tak kolik že je těch koní?!

18 komentářů

KANKUNEN
Číst číňáckou reklamní brožurku je jako řídit se štítkem na čínských gumách. AA 60dB realita nebrzdí nebo se sjede za 10t za soustavného rambajzu. Kumho stojí o kousek víc a máš jistotu.
rohYpnol
@KANKUNEN

VAG dává do prvovýroby činské pneu Giti. Ty jistoto...

Takže VAG buď neví co dělá (což je klidně možné), nebo se Čína naučila už i vyrábět pneu.
KANKUNEN
@rohYpnol Společnost Giti Tire byla založena a má své hlavní sídlo v Singapuru. Rohypnol, vysoké sebevědomí, nízké znalosti.
rohYpnol
@KANKUNEN

Nízké znalosti jsi předvedl opět ty.
Mnohonárodnostní charakter státu je zakotven v ústavě. Většinovým etnikem jsou Číňané.

Smolík!
Sevca1
@rohYpnol Čili Singapur je Čínská provincie? Vládne tam strana? Je to stat který funguje jak Čína? Já mám pocit že ne, že to je produkt Singapuru. Vlastně tvými slovy mužů říct co je z Asie je čínský 😁😁😁😁
Sevca1
@rohYpnol Dále napsal si Čína čili stát ne Číňani ve fabrice v Singapuru jak tvrdíš v charakteru statu.Ty zase krásně klickujes jak zajíc. Tebe by měl problém trefit myslivec brokem. No jo no, lhaní dělá mistry v kličkování. Tak zase někdy příště, pá. Jestli zase přijdeš s nějakým blábolem tak reakci nečekej. Neminim tě tu honit při lži jak zajíce 😁😁😁😁
rohYpnol
@Sevca1
Nepovídej, většinovým etnikem v Koreji nebo Vietnamu , Malajsii či Indii jsou Číňani??
Othello
Také jsem se v těch koních poněkud ztratil. Když pominu detaily jako že žádný "kombinovaný točivý moment" neexistuje tak výkonům opravdu nerozumím. Na začátku je kombinovaný výkon 537 koní, dál se ale píše že spalovák dává 143 koní a zbytek do celkových 449 koní přidávají dva elektromotory. Takže je jich 537 nebo jen 449 ?
Robert Hlavatý
Tak o čínských autech si každý může myslet co chce, ale nepochybně jejich tlak na EU výrobce bude jedině dobře pro kupující, tedy nás všechny.
traveldrive
@Robert Hlavatý To je tiež jediné, čo je na nich dobré.
3_diamanty
Nemecky Adidas vs Cinsky Adldas.... Ceska Skoda vs Cinska Omoda...
kari.laz
Platí vás v juanech, nebo vám to rovnou smění na evropskou měnu
Krum Páč
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tomogo
Už jen číst si ty parametry, tak si člověk říká, že tady něco smrdí. Papír snese všechno. Tak snad jim to za ty lži nikdo brzy neomlátí o hlavu...
traveldrive
@Tomogo Snáď áno.
Jon Bon Novy
@Tomogo
Cinania v 90-tkach na malicke dvoj-kazetaky s radiom (tzv. jazveciky) tiez lepili nalepky typu 300 Watt!!! a mali ledva stereo vykon 2 x 1 Watt.
Aspon clovek vie, co moze od nich cakat.
Josef Vik
No já si počkám, až jak bude jezdit Omody 61 XYZ HS ZBT 😂😂
Infi
Na prvy pohlad krasny elegantny dizajn. Otazka je ako tie technologie budu spolahlive. To ukaze az cas.