Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Výkon ani výbava auta děti nezajímá. Po čem tedy doopravdy touží?

8 komentářů

šofér
Nejen děti, moje žena chce, aby se jí auto líbilo, mělo hezkou barvu, takže černá, bílá, šedá, stříbrná jsou out,, aby bylo jednoduché ne ovládání, aby se dalo odložit pár věcí kolem sebe, protože jsou prostě potřebné...a jaký to má motor či výkon? Nepodstatné, hlavně ať je to ještě bezpečné !
MOJEJMENO
@šofér
Tem NICK k Vám moc nesedí. Nijak neřešit pohonný agregát přisluší spíš řidičskému neumětelovi.
šofér
@MOJEJMENO - jak diskutovat s někým, komu dělá problém chápání psaného textu, že ano?!
johny555
@MOJEJMENO Někomu je to fakt jedno. Jsou lidi, kteří najezdí desítky tisíc km ročně a netuší kolik mají kw ve svém autě. Dokonce třeba neví, jaký má objem nebo počet válců. Hlavně ví, jestli musí tankovat benzín nebo naftu.
vencelín
@johny555
Tak když tak kuji benzín u benzínky, je to cajk. Horší je když by se snažili natankovat benzín u elektrické zásuvky.
MOJEJMENO
To je neskutečný blábol. Jako že 10iletý potomek bude rozhodovat o barvě, či výbavě auta za statisíce? Článek naprosto o ničem...
Buffalo007
No první co, tak ten průzkum je od anglické agentury. Takže u nás můžou být výsledky úplně jiné. Máme jeden z nejstarších vozových parků. Většina lidí kupuje ojeté auto a tam prostě většinou moc na výběr není. Jasně pokud nějaká rodina nakupuje auto v Áčkách, s tím že tomu zas tak nerozumí a nehledají specifický kousek, s tím že tam budou vybírat třeba mezi 2-3 auty, tak tam může mít dítě vliv na to, který se mu líbí více. Jinak asi moc ne. Osobně bych si taky nejraději vybral barvu auta, ale poslední dvě auta jsem koupil hnědá. Čistě kvůli tomu, že byla ve výbavě kterou jsem chtěl a za dobrou cenu.
johny555
Myslím si, že nejdůležitější pro dnešní děti je, aby byla USB zásuvka vzadu. Ještě by se hodila WIFI a držák na displej.