Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rolls-Royce investuje miliardy do továrny, ale objem výroby zvedat nechce

6 komentářů

Radovan Krejčíř
Po výměně BMW i7 M70 za RR Spectre jsem se vydal na novou, nikdy nekončící cestu, která nese jméno: potěšení z jízdy. Každý ujetý kilometr je zde spíše meditací než pouhým pohybem v prostoru, symfonií ticha a důstojnosti.

P.S. Děkuji panu Kadlecovi z CarTec Exclusive Cars ve Strašnicích za jeho mimořádnou péči a lidský přístup. Takový luxus má duši a právě to je dnes skutečně vzácné a hluboce ceněné.
Jirka B.
@Radovan Krejčíř Ty mas asi hodne casu..
Radovan Krejčíř
Dovolte mi, abychom si na úvod ujasnili rámec našeho vzájemného jednání: neznáme se osobně, a tudíž považuji za přirozené, abychom spolu komunikovali ve vázané formě.

Dále bych rád zdůraznil, že jsem výhradním pánem svého času, a podle toho prosím přistupujte k veškeré naší budoucí komunikaci.

A konečně, závěrem vás prosím, abyste vše, co jste zmínil ve svém předchozím dotazu, přeformuloval do srozumitelného, jazykově kultivovaného a věcně přehledného vyjádření, bez výmluv, zamlžování či stylistického balastu. @Jirka B.
traveldrive
@Radovan Krejčíř Uvoľni si korzet, kámo. Tu je neformálne prostredie a tykáme si tu úplne prirodzene. Pokiaľ mieniš komunikovať týmto upnutým zošnurovaným spôsobom, asi si tu veľa zábavy neužiješ. Pozéri obvykle nie sú dobrými parťákmi.
Th0r
Co je nebo neni dobre se ukaze. Ne co si kdo mysli nebo preje.
Miorolo
Jasně, že nechtějí zvedat objem výroby. Všechny tyhle luxusní značky z uměle vytvořeného pocitu nedostatku přeci těží.
A ty řeči o navýšení nějakých fixních nákladů jsou jen takovým úsměvným prohlášením PR oddělení, jinými slovy naprostý nesmysl.