Po výměně BMW i7 M70 za RR Spectre jsem se vydal na novou, nikdy nekončící cestu, která nese jméno: potěšení z jízdy. Každý ujetý kilometr je zde spíše meditací než pouhým pohybem v prostoru, symfonií ticha a důstojnosti.
P.S. Děkuji panu Kadlecovi z CarTec Exclusive Cars ve Strašnicích za jeho mimořádnou péči a lidský přístup. Takový luxus má duši a právě to je dnes skutečně vzácné a hluboce ceněné.
Jirka B.
0
@Radovan Krejčíř Ty mas asi hodne casu..
Radovan Krejčíř
3
Dovolte mi, abychom si na úvod ujasnili rámec našeho vzájemného jednání: neznáme se osobně, a tudíž považuji za přirozené, abychom spolu komunikovali ve vázané formě.
Dále bych rád zdůraznil, že jsem výhradním pánem svého času, a podle toho prosím přistupujte k veškeré naší budoucí komunikaci.
A konečně, závěrem vás prosím, abyste vše, co jste zmínil ve svém předchozím dotazu, přeformuloval do srozumitelného, jazykově kultivovaného a věcně přehledného vyjádření, bez výmluv, zamlžování či stylistického balastu. @Jirka B.
traveldrive
1
@Radovan Krejčíř Uvoľni si korzet, kámo. Tu je neformálne prostredie a tykáme si tu úplne prirodzene. Pokiaľ mieniš komunikovať týmto upnutým zošnurovaným spôsobom, asi si tu veľa zábavy neužiješ. Pozéri obvykle nie sú dobrými parťákmi.
Th0r
0
Co je nebo neni dobre se ukaze. Ne co si kdo mysli nebo preje.
Miorolo
0
Jasně, že nechtějí zvedat objem výroby. Všechny tyhle luxusní značky z uměle vytvořeného pocitu nedostatku přeci těží.
A ty řeči o navýšení nějakých fixních nákladů jsou jen takovým úsměvným prohlášením PR oddělení, jinými slovy naprostý nesmysl.
P.S. Děkuji panu Kadlecovi z CarTec Exclusive Cars ve Strašnicích za jeho mimořádnou péči a lidský přístup. Takový luxus má duši a právě to je dnes skutečně vzácné a hluboce ceněné.
Dále bych rád zdůraznil, že jsem výhradním pánem svého času, a podle toho prosím přistupujte k veškeré naší budoucí komunikaci.
A konečně, závěrem vás prosím, abyste vše, co jste zmínil ve svém předchozím dotazu, přeformuloval do srozumitelného, jazykově kultivovaného a věcně přehledného vyjádření, bez výmluv, zamlžování či stylistického balastu. @Jirka B.