Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Registrace nových aut v Německu v květnu: Škoda v desítce nejoblíbenějších modelů

32 komentářů

rohYpnol
7 : 3
Koncern VAG vs. zbytek...

0 : 10
BEV vs. ICE... 😆

Číslo 6
Octavia 4, ta údajně nekvalitní, nespolehlivá Octavia... 🤣🤣🤣

Tohle jsou klíčová čísla.
ptr078
@rohYpnol Ved pockaj, don paritova a miketrusova uderka doje nedelny rizek a vysvetli ti, ako to v skutocnosti je. 🤣 radsej si zapni koniec le mans
Lempl Klaun
@ptr078
A co ty, jsi členem rohypnolovy úderky? Věrnost je krásná věc. 🤡
Mikesus
@Lempl Klaun Musíš brát v potaz, že někteří na vic nemají než podkuřovat rohypnolovi za jeho bláboli. To je tady vidět i na té reakci. Sami jí smažené řízky a mysli si, ze takovej hnus ji i ostatní.
psel
@ptr078 tak ale nemáte pravdu, mezi A6 se počítá i etron, takže v top 10 je 😄. Kdyby tam nebyl započítán, A6 by nebyl v top 10, a na desátém místě by tak byl ID7.
Kdyby se ID7 jmenovalo passat, tak by byla tato sestava na třetím místě.
Takže místo 11 je ID7, místo 16 je ID3 a místo 19 je pozor Elroq. Gratulace do MB.
Mikesus
@ptr078 Chápu že jis takovej hnus, ale ostatní nejsou takoví, aby jedli něco takového. Ještě že nemusim jist řízky a paštiky jako ty. Jinak by tě to ani nenapadlo, že něco takového jim, to máš od sebe. Užij si to, já tohle tedy vynechám.
ptr078
@Mikesus Rezen si este ani nevidel, zijes vyhradne z cerstvo natrhanych krabov a lososov z vlastnej zahradky
psel
@ptr078 závidíš, co?
Lempl Klaun
@rohYpnol
Tady je TOP 10 registraci elektro v Německu v květnu:

1. VW ID.7 - 3.146 ks
2. VW ID.3 - 2.939 ks
3. Skoda Elroq - 2.690 ks
4. VW ID.4, ID.5 - 2.310 ks
5. Skoda Enyaq - 1.844 ks
6. Audi A6 - 1.666 ks
7. Audi Q6 - 1.542 ks
8. Seat Born - 1.474 ks
9. BMW X1 - 1.285 ks
10. Hyundai Inster - 1.122ks
rohYpnol
@psel

Jistě. A kdyby id.3 byl Golf tak je první, co.?? Jo, ty vždycky přijdeš s kvalitní demagogií.
praptak
@rohYpnol Tak je první zase Golf. 👍
Futurista
@rohYpnol Kez by se tady objevila i data z Francie, Britanie, Spanelska atd... Tam VAG zas ten zbytek sveta tak nedrti. Ale pro hykaly a nadsence zkrizenejch vidli je Nemecko modla.
Pavel_Kr
@rohYpnol Já pořád přemýšlím nad tím, zda mají elektroauta penisy.
rohYpnol
@Lempl Klaun
Multinicku Max Headroom = Lempl Klaun = Markquies de Sade, nech si tyhle řeči od cesty. Nebo opět dostaneš BANíček za porušování pravodel diskuse!😎
Lempl Klaun
@redakce

Milá redakce auto.cz,

dovoluji si vás upozornit, že místní hvězdný moderátor s přezdívkou Rohypnol mi zcela bez důvodu vyhrožuje BANem, čímž se, dle mého skromného názoru, poněkud utrhl z moderátorského řetězu. Nepoužil jsem žádné vulgarismy, nedeformoval jsem nicky jiných diskutujících, ba ani caps lockem jsem nehřímal.

Pokud skutečně přiletí BAN, beru to jako oficiální coming-out onoho Rohypnola coby dalšího maskovaného člena moderačního sboru. Tedy: gratuluji k odhalení!

S úctou (a s popcornem v ruce), věrný čtenář fóra, který měl tu smůlu, že si toho všiml.
rohYpnol
Lempl Klaun
@rohYpnol
No a? To je jako všechno?!
Takže kdo není členem tvojí úderky a nezpívá ti ódy, ten hned dostane BAN?!?

Tak to nebude na Zlatý ventilek, to bude přímo na Diamantový výfuk!!!

🤣🤣🤣
rohYpnol
@Lempl Klaun

Diskusní pravidla porušuje zjevně právě multinick Max Headroom = Lempl Klaun = Markquies de Sade.
Lempl Klaun
@rohYpnol Jsi jak reklamní banner v komentářích, zbytečnej a předvídatelnej. Tvá jediná funkce: tapetovací troll. Bye.
rohYpnol
@Lempl Klaun

Opět lžeš. Za tapetování jsi dostal BAN ty! 🤣🤣🤣
Lempl Klaun
@rohYpnol
Vážně? Tak proč jsem tady a ještě bez BANu?!
Vem si svůj prášek, zoufalče !!!

😆😂🤣
🤣😂😀
😆😂🤣
rohYpnol
@Lempl Klaun

Protože jsi multinick, že.
Lempl Klaun
@rohYpnol
Ano, to teda jsi!
Blahopřeju 🥂
WinDiesel
Takže ty počty motorizací jsou zcela nesmyslné, když nevíme, kolik hybridů a mildhybridů i PHEV bylo s dieselem a kolik s benzínem.
Mikesus
@WinDiesel Ano s tím souhlasím, že když je tam zapocitano i mhev, je ta statistika o ničem. Hev jsou benziny a phev diesely zanedbatelné, jelikož všichni pochopili, že je to nesmysl a jen mercedes se z toho snaží dostat peníze zpět za vývoj tohoto nesmyslu.
Anonym
Škoda a importovaná značka ? Veď je to nemecká značka z koncernu VW a je registrovaná nie v ČR, ale v Luxemburgu ...
psel
@Dušan Trnka Škoda je česká firma, patří německému koncernu. Ale vozy se od ní do Německa importují, takže klid, všechno je v pořádku.
Germanec
Bída. Asi jinak se ta čísla označit nedají. Kde jsou časy, kdy golf dělal 20000ks měsíčně a corsa 10000.Teď má golf na prvním místě pod 10000 ks. To nesvědčí o moc dobrých prodejích. A to přesto že německo, které je 8x větší než čr, má 12x vyšší prodeje.
Prezivkynetreba
Ono je to v podstate jedno. Tie registrácie sú zväčšia firemné vozidlá. Priemerný vek vozidiel v Nemecku je 10 rokov na Slovensku 15 (údaj z roku 2023). A to sa do toho priemeru rátajú všetky osobné vozidlá ako firemné (ktoré sú zväčša novšie) tak súkromné (ich vek bude logicky ešte vyšší možno aj 18-19 rokov). Green deal chce zakázať spaľovacie autá a prejsť na elektro. Samozrejme to je nereálna predstava Eurobyrokratov. Stačí sa pozrieť na to ktoré autá v registráciách prevažujú a to naprieč krajinami EÚ.
Osobne nepoznám nikoho kto by mal jedno auto, kúpil EV a pred tým mal spaľovák. Každého čo má EV tak je to druhé alebo dokonca tretie auto v domácnosti. Každý čo dnes jazdí na spaľováku a ide meniť za nové volí spaľovák. Som zvedavý ako ten ich Green deal dopadne. Len aby nebolo pozde keď zistia, že to je sprostosť.
Germanec
Plug-iny a elektromobily mají dohromady 28%. Bez dotací. To je velmi slušný. Kolikže to bylo před 10 lety? 1-2%?
Hendly
Kolikrat jsem tady, na autoforu atd cet jak se prodej BEV bez dotací zhroutí.
A prisel nekdo z tech lidi a rekl:”Spletl jsem se”?
Ja Prvni 123
No však je taky Škodovka domácí, tedy německé, auto.
Jen vyrobené v zahraničí.

Ostatně stejně jako Seat.