Ekonomika
@Lempl Klaun
Multinicku Max Headroom = Lempl Klaun = Markquies de Sade, nech si tyhle řeči od cesty. Nebo opět dostaneš BANíček za porušování pravodel diskuse!😎
Multinicku Max Headroom = Lempl Klaun = Markquies de Sade, nech si tyhle řeči od cesty. Nebo opět dostaneš BANíček za porušování pravodel diskuse!😎
@redakce
Milá redakce auto.cz,
dovoluji si vás upozornit, že místní hvězdný moderátor s přezdívkou Rohypnol mi zcela bez důvodu vyhrožuje BANem, čímž se, dle mého skromného názoru, poněkud utrhl z moderátorského řetězu. Nepoužil jsem žádné vulgarismy, nedeformoval jsem nicky jiných diskutujících, ba ani caps lockem jsem nehřímal.
Pokud skutečně přiletí BAN, beru to jako oficiální coming-out onoho Rohypnola coby dalšího maskovaného člena moderačního sboru. Tedy: gratuluji k odhalení!
S úctou (a s popcornem v ruce), věrný čtenář fóra, který měl tu smůlu, že si toho všiml.
Milá redakce auto.cz,
dovoluji si vás upozornit, že místní hvězdný moderátor s přezdívkou Rohypnol mi zcela bez důvodu vyhrožuje BANem, čímž se, dle mého skromného názoru, poněkud utrhl z moderátorského řetězu. Nepoužil jsem žádné vulgarismy, nedeformoval jsem nicky jiných diskutujících, ba ani caps lockem jsem nehřímal.
Pokud skutečně přiletí BAN, beru to jako oficiální coming-out onoho Rohypnola coby dalšího maskovaného člena moderačního sboru. Tedy: gratuluji k odhalení!
S úctou (a s popcornem v ruce), věrný čtenář fóra, který měl tu smůlu, že si toho všiml.
@rohYpnol
No a? To je jako všechno?!
Takže kdo není členem tvojí úderky a nezpívá ti ódy, ten hned dostane BAN?!?
Tak to nebude na Zlatý ventilek, to bude přímo na Diamantový výfuk!!!
🤣🤣🤣
No a? To je jako všechno?!
Takže kdo není členem tvojí úderky a nezpívá ti ódy, ten hned dostane BAN?!?
Tak to nebude na Zlatý ventilek, to bude přímo na Diamantový výfuk!!!
🤣🤣🤣
@Lempl Klaun
Diskusní pravidla porušuje zjevně právě multinick Max Headroom = Lempl Klaun = Markquies de Sade.
Diskusní pravidla porušuje zjevně právě multinick Max Headroom = Lempl Klaun = Markquies de Sade.
@rohYpnol Jsi jak reklamní banner v komentářích, zbytečnej a předvídatelnej. Tvá jediná funkce: tapetovací troll. Bye.
Takže ty počty motorizací jsou zcela nesmyslné, když nevíme, kolik hybridů a mildhybridů i PHEV bylo s dieselem a kolik s benzínem.
Škoda a importovaná značka ? Veď je to nemecká značka z koncernu VW a je registrovaná nie v ČR, ale v Luxemburgu ...
Bída. Asi jinak se ta čísla označit nedají. Kde jsou časy, kdy golf dělal 20000ks měsíčně a corsa 10000.Teď má golf na prvním místě pod 10000 ks. To nesvědčí o moc dobrých prodejích. A to přesto že německo, které je 8x větší než čr, má 12x vyšší prodeje.
Ono je to v podstate jedno. Tie registrácie sú zväčšia firemné vozidlá. Priemerný vek vozidiel v Nemecku je 10 rokov na Slovensku 15 (údaj z roku 2023). A to sa do toho priemeru rátajú všetky osobné vozidlá ako firemné (ktoré sú zväčša novšie) tak súkromné (ich vek bude logicky ešte vyšší možno aj 18-19 rokov). Green deal chce zakázať spaľovacie autá a prejsť na elektro. Samozrejme to je nereálna predstava Eurobyrokratov. Stačí sa pozrieť na to ktoré autá v registráciách prevažujú a to naprieč krajinami EÚ.
Osobne nepoznám nikoho kto by mal jedno auto, kúpil EV a pred tým mal spaľovák. Každého čo má EV tak je to druhé alebo dokonca tretie auto v domácnosti. Každý čo dnes jazdí na spaľováku a ide meniť za nové volí spaľovák. Som zvedavý ako ten ich Green deal dopadne. Len aby nebolo pozde keď zistia, že to je sprostosť.
Osobne nepoznám nikoho kto by mal jedno auto, kúpil EV a pred tým mal spaľovák. Každého čo má EV tak je to druhé alebo dokonca tretie auto v domácnosti. Každý čo dnes jazdí na spaľováku a ide meniť za nové volí spaľovák. Som zvedavý ako ten ich Green deal dopadne. Len aby nebolo pozde keď zistia, že to je sprostosť.
Plug-iny a elektromobily mají dohromady 28%. Bez dotací. To je velmi slušný. Kolikže to bylo před 10 lety? 1-2%?
Kolikrat jsem tady, na autoforu atd cet jak se prodej BEV bez dotací zhroutí.
A prisel nekdo z tech lidi a rekl:”Spletl jsem se”?
A prisel nekdo z tech lidi a rekl:”Spletl jsem se”?
No však je taky Škodovka domácí, tedy německé, auto.
Jen vyrobené v zahraničí.
Ostatně stejně jako Seat.
Jen vyrobené v zahraničí.
Ostatně stejně jako Seat.
Koncern VAG vs. zbytek...
0 : 10
BEV vs. ICE... 😆
Číslo 6
Octavia 4, ta údajně nekvalitní, nespolehlivá Octavia... 🤣🤣🤣
Tohle jsou klíčová čísla.
A co ty, jsi členem rohypnolovy úderky? Věrnost je krásná věc. 🤡
Kdyby se ID7 jmenovalo passat, tak by byla tato sestava na třetím místě.
Takže místo 11 je ID7, místo 16 je ID3 a místo 19 je pozor Elroq. Gratulace do MB.
Tady je TOP 10 registraci elektro v Německu v květnu:
1. VW ID.7 - 3.146 ks
2. VW ID.3 - 2.939 ks
3. Skoda Elroq - 2.690 ks
4. VW ID.4, ID.5 - 2.310 ks
5. Skoda Enyaq - 1.844 ks
6. Audi A6 - 1.666 ks
7. Audi Q6 - 1.542 ks
8. Seat Born - 1.474 ks
9. BMW X1 - 1.285 ks
10. Hyundai Inster - 1.122ks
Jistě. A kdyby id.3 byl Golf tak je první, co.?? Jo, ty vždycky přijdeš s kvalitní demagogií.