Novinky
No ja neviem, zozadu klasika, ale spredu to vo mne evokuje bezzubú starenu, čo zrovna šupla protézu do pohára a chystá sa spať... Interiér nenadchne, neurazí, takže asi ok. Je to nakoniec len Číňan, a vzhľadom na to za dosť sebavedomú cenu. Tým pádom asi nič, za čím by som sa obzrel dvakrát.
Číňany zásadně nebrat! Když si Evropan něco takového pořídí, je to zrada na evropském automobilovém průmyslu. Přijet někam v něčem takovém bych se propadal hambou.
Vam to jeste furt nedoslo?
Cina sem poslala par svych aut, a prestane dodavat evropskym automobilkam suroviny pro vyrobu tech lokalnich.
Cina je nepratelsky stat. Zacneme se inteligentne branit, nez bude pozde.
Cina sem poslala par svych aut, a prestane dodavat evropskym automobilkam suroviny pro vyrobu tech lokalnich.
Cina je nepratelsky stat. Zacneme se inteligentne branit, nez bude pozde.
Docela pěkné, včetně interiéru, ale jo, zepředu to vypadá trochu divně a na můj vkus se to až moc podobá Tesle, což za mě tedy lichotka není.
To by mě zase zajímalo, co IT e😜erti opět vymysleli za inovací, že nejde v diskusi odpovědět na příspěvky...
ach jo...
Iks plus pé ve slově jako smajlík ... ach jo2...
ach jo...
Iks plus pé ve slově jako smajlík ... ach jo2...
Pri udavanej spotrebe 16,6 kWh/100 km (predpokladam ze prehnane optimistickej) a vyuzitelnej kapacite baterie 47,1 kWh cinanom podla tabulky vychadza dojazd 340 km.
Skusam kalkulacku aj rozne vzorce ale mne to tak nevychadza.
Kde udelali soudruzi chybu?
Skusam kalkulacku aj rozne vzorce ale mne to tak nevychadza.
Kde udelali soudruzi chybu?
Čína za cenu Elroqu, ale s horším dojezdem, menším kufrem a pomalejším nabíjením. To chceš 😂
"podle MG není takový problém, když se některý článek stářím trochu nafoukne" - to chceš 😁