Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové MGS5 naživo: Prostorný crossover se zajímavými detaily

12 komentářů

lamal
Dizajnovo velmi pekne trafene medzi EU konkurenciu. Pohladne auto, nejake prvky obligatne H/K , VW by sa nasli, ale je to vsetko len v naznaku a citlivo zapracovane do celku. Dizajn tedy kvalitny. Dojazdy su slabe, ale budis odpoveda to konkurencii +- takze neprekvapilo. Co mi vadi viac, je diskutabilna opravitelnost clankov a slaba zaruka.

"podle MG není takový problém, když se některý článek stářím trochu nafoukne" - to chceš 😁
traveldrive
No ja neviem, zozadu klasika, ale spredu to vo mne evokuje bezzubú starenu, čo zrovna šupla protézu do pohára a chystá sa spať... Interiér nenadchne, neurazí, takže asi ok. Je to nakoniec len Číňan, a vzhľadom na to za dosť sebavedomú cenu. Tým pádom asi nič, za čím by som sa obzrel dvakrát.
Arese
Číňany zásadně nebrat! Když si Evropan něco takového pořídí, je to zrada na evropském automobilovém průmyslu. Přijet někam v něčem takovém bych se propadal hambou.
Ja Prvni 123
Vam to jeste furt nedoslo?

Cina sem poslala par svych aut, a prestane dodavat evropskym automobilkam suroviny pro vyrobu tech lokalnich.

Cina je nepratelsky stat. Zacneme se inteligentne branit, nez bude pozde.
mimomisu
Docela pěkné, včetně interiéru, ale jo, zepředu to vypadá trochu divně a na můj vkus se to až moc podobá Tesle, což za mě tedy lichotka není.
rohYpnol
To by mě zase zajímalo, co IT e😜erti opět vymysleli za inovací, že nejde v diskusi odpovědět na příspěvky...

ach jo...

Iks plus pé ve slově jako smajlík ... ach jo2...
Mokrous
Jojo, IT department na autocézet zas jede bomby...
Jon Bon Novy
Pri udavanej spotrebe 16,6 kWh/100 km (predpokladam ze prehnane optimistickej) a vyuzitelnej kapacite baterie 47,1 kWh cinanom podla tabulky vychadza dojazd 340 km.
Skusam kalkulacku aj rozne vzorce ale mne to tak nevychadza.
Kde udelali soudruzi chybu?
Anonym
Ten interiér by měli dát do HS
ericn
Další nezajímavý Čínský plasťák, co tam máte dál?
Homer J
Čína za cenu Elroqu, ale s horším dojezdem, menším kufrem a pomalejším nabíjením. To chceš 😂
salamoon
interier celkom podareny...