Bezpečnost
To myslíte opravdu vážně?!?
Zákon 361/2000 Sb. v odst. 1 § 12 jasně říká, že „MIMO OBEC se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačených na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu.
Tak se stalo, že jsem v levém pruhu RUDNÉ V OSTRAVĚ...
Zákon 361/2000 Sb. v odst. 1 § 12 jasně říká, že „MIMO OBEC se na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích vyznačených na vozovce v jednom směru jízdy jezdí v pravém jízdním pruhu.
Tak se stalo, že jsem v levém pruhu RUDNÉ V OSTRAVĚ...
@Man Ký
Předpokládám že jde o začátek/konec navazující na D11, pokud je to v obci měl by to být označeno jako průjezdní úsek obcí.
Jinak autor popsal situaci špatně, a nejel dopravné V OSTRAVĚ, ALE MIMO OSTRAVU.
Předpokládám že jde o začátek/konec navazující na D11, pokud je to v obci měl by to být označeno jako průjezdní úsek obcí.
Jinak autor popsal situaci špatně, a nejel dopravné V OSTRAVĚ, ALE MIMO OSTRAVU.
@Man Ký
Vítejte zpět, vážený kolego!
Dovolte mi, prosím, zeptat se: přesedl jste po prodeji svého elektrického Smartu na jiný elektromobil?
Přeji Vám krásnou sobotu 👋
Vítejte zpět, vážený kolego!
Dovolte mi, prosím, zeptat se: přesedl jste po prodeji svého elektrického Smartu na jiný elektromobil?
Přeji Vám krásnou sobotu 👋
Je jisté, že to muselo být v úseku mimo hranice města. Takže ne v Ostravě. Ulice Rudná jako taková vede od cca Bartovic na úroveň ulice 17.listpadu v Porubě, nic méně označení obce končí před tímto ukončením. V rámci města se to tedy nestalo.
Áno, ide o pomerne častý nešvár, ako v Čechách, tak aj u nás. V pondelok som bol na otočku v Prahe a zažil som veľmi náhliaceho sa vodiča. Čo by bolo OK, keby nemal Daciu Logan v kombíku - dolu kopcom to vytúroval odhadom na 150-160 km, zaradil sa do ľavého pruhu a predbiehal. Ale len kým neprišlo stúpanie, litrový motorček rýchle stratil dych a za Daciou bola v momente kolóna. Vodič sa ale v ľavom pruhu držal zubami-nechtami a uhol, až keď ho vyblikali a vytrúbili. Ale čo tam potom, s ďalším klesaním sa scéna opakovala. Takto som ho mal chvíľu pred sebou a chvíľu za sebou, a to som šiel tých 120-140 tacho, podľa situácie. Myslím, že v osnovách autoškôl ešte chýba pár hodín logiky a fyziky...
Ďalší neduh, ktorý sa nerieši, alebo len minimálne, je predbiehanie kamiónov. U nás všade na na dvojprúdovej diaľnici (na troj a viacprúdovej je to povolené), v Čechách som si všimol dlhé úseky so zákazom predbiehania pre nákladné vozidlá, hlavne tam, kde v stúpaní nie je vpravo pridaný pruh pre pomalšie vozidlá. Ale nerešpektuje sa to, ak ide kamión i 1 km/h rýchlejšie ako kolega pred ním, často nerozmýšľa, hodí smerovku a predbieha. A brzdiť za kamiónom, ktorý ide o 40 km/h pomalšie ako vy, a je pár metrov pred vami, to je fakt "radosť". Denne jazdím po diaľnici z Bratislavy do Malaciek, a denne minimálne dvoch-troch takýchto ignorantov predpisov stretnem. Policajtov som na tomto úseku diaľnice (a že je vyťažený dosť) ešte nezazrel. To radšej na okraji Malaciek alebo Veľkých Levárov merajú päťdesiatku...
Ďalší neduh, ktorý sa nerieši, alebo len minimálne, je predbiehanie kamiónov. U nás všade na na dvojprúdovej diaľnici (na troj a viacprúdovej je to povolené), v Čechách som si všimol dlhé úseky so zákazom predbiehania pre nákladné vozidlá, hlavne tam, kde v stúpaní nie je vpravo pridaný pruh pre pomalšie vozidlá. Ale nerešpektuje sa to, ak ide kamión i 1 km/h rýchlejšie ako kolega pred ním, často nerozmýšľa, hodí smerovku a predbieha. A brzdiť za kamiónom, ktorý ide o 40 km/h pomalšie ako vy, a je pár metrov pred vami, to je fakt "radosť". Denne jazdím po diaľnici z Bratislavy do Malaciek, a denne minimálne dvoch-troch takýchto ignorantov predpisov stretnem. Policajtov som na tomto úseku diaľnice (a že je vyťažený dosť) ešte nezazrel. To radšej na okraji Malaciek alebo Veľkých Levárov merajú päťdesiatku...
@traveldrive Protože u nás se udělala salamova metoda. Místo toho, aby to zakázali plošné jako u vás, si "profici", kteří takto ohrožují všechny okolo, vydupadli zakaz jen někde. A pak to stejne ignorují.
@traveldrive
Tak ty dlouhé úseky se zákazem předjíždění jsou českým "řešením" nedostatečně kapacity dálnic ...
A zákaz předjíždění v těchto úsecích se začal kontrolovat.
Neumím posoudit, co je horší , jestli když ty zákazy nebyly nebi když jsou. Ono ty kamiony se stejně někde začnou předjíždět, takže ten levý pruh vyblokují stejně někde jinde a aby to bylo jen v 3pruhu, tak zas tolik jich prostě nemáme...
NAVÍC, když je provoz mimo dopravní špičku, tak zákaz platí stále i když nedává vůbec žádný smysl...
Já prostě neumím pochopit, proč náš stát tak selhává i v tomoto. Chápu, vybudovat 3pruh je složité, drahé, zdlouhavé atd. Ale proč když je D1/D2 tak přetížená, tak proč tam sakra dávno neni dynamické řízení provozu?!? Vybudovat je by nebylo tak nákladné, a hlavně je to ředitelné v rámci stávajícího rozsahu dálnice, tj. žádné zdlouhavé povolování a příprava stavby...
Mrzí mě to dvojnásob, když ministrem je Kupka a ten alespoň elementární základ inteligence má...
Tak ty dlouhé úseky se zákazem předjíždění jsou českým "řešením" nedostatečně kapacity dálnic ...
A zákaz předjíždění v těchto úsecích se začal kontrolovat.
Neumím posoudit, co je horší , jestli když ty zákazy nebyly nebi když jsou. Ono ty kamiony se stejně někde začnou předjíždět, takže ten levý pruh vyblokují stejně někde jinde a aby to bylo jen v 3pruhu, tak zas tolik jich prostě nemáme...
NAVÍC, když je provoz mimo dopravní špičku, tak zákaz platí stále i když nedává vůbec žádný smysl...
Já prostě neumím pochopit, proč náš stát tak selhává i v tomoto. Chápu, vybudovat 3pruh je složité, drahé, zdlouhavé atd. Ale proč když je D1/D2 tak přetížená, tak proč tam sakra dávno neni dynamické řízení provozu?!? Vybudovat je by nebylo tak nákladné, a hlavně je to ředitelné v rámci stávajícího rozsahu dálnice, tj. žádné zdlouhavé povolování a příprava stavby...
Mrzí mě to dvojnásob, když ministrem je Kupka a ten alespoň elementární základ inteligence má...
Souhlasím s autorem, tohle je potřeba trestat a jsem rad, ze aspoň o jednom případu slyším. Přišlo mi, že to snad neresi vůbec. A není to tak těžké, stačí se postavit na kdejaký most, jezdit v provozu těch 130 a ne 80 mezi kamiony a potkají to vždy. Netvrdím, že se má radit hned do každé malé mezery, ale bezne je, že vpravo široko daleko nikdo není a tihle jsou usazení vlevo
@Mikesus
Za mě je to skoro zázrak, že neco takového se začalo pokutovat. Strašně to zhoršuje plynulost dopravy. Další nešvar je neschopnost správného zipování.
I když je pravda, že když jedu svižněji a je to tří- nebo čtyřproudá dálnice, tak se do pravého pruhu víceméně nevracím ani ne chvílích, když by to šlo, a když jedu svižně, tak jsem v levém do té doby, než je za mnou někdo rychlejší. Takže bych pokutu občas taky mohl dostat.
Za mě je to skoro zázrak, že neco takového se začalo pokutovat. Strašně to zhoršuje plynulost dopravy. Další nešvar je neschopnost správného zipování.
I když je pravda, že když jedu svižněji a je to tří- nebo čtyřproudá dálnice, tak se do pravého pruhu víceméně nevracím ani ne chvílích, když by to šlo, a když jedu svižně, tak jsem v levém do té doby, než je za mnou někdo rychlejší. Takže bych pokutu občas taky mohl dostat.
V Praze se setkavam s opacnym problémem. Nekteri ridici si neuvedomuji, ze to neplati v obci (napr. ul. 5. kvetna za Nuselakem smer Brno). Jedu uprostred tri pruhu (v pravem pruhu je hodne sjezdu - nechavam tam ject toho kdo chce sject a zaroven nechci blokovat najezd na magistralu a taky abych nemusel uhybat doleva at plynule se zaradi). Takze se stava, ze nejaky chytrak nespokojene me predjede o 2 pruhy doleva a nasledne o 2 pruhy do prava aby mohl sject.
Někteří z nás a jejich blízkých mají v dnešním provozu strach a stres ze zařazování se z končících pruhů na dálnici. Nepřijde mi fér aby tito lidé byli nucení do pár km dlouhých stoupacích pruhů každých pár km na dálnici. Jestli někdo spěchá, ať předjíždí on ... klidně zprava. Na křižovatce taky dáváme přednost z obou stran a nějak to zvládáme. Zákaz předjíždění zprava bych zrušil.
Radovat se, že dostal pokutu. To je ale vůl. 😁
Já se nevracím. Důvody jsou: hustý provoz, kdy bych musel z levého do pravého předjíždět co 300 metrů. Vysoká rychlost, kterou jezdím😊 a tudíž nikoho neblokuju. A v neposlední řadě, vymlácený levý pruh od kamiónů. A nejvíc miluju, když třeba do Brna přijedou od Svitav sedláci, kteří jsou ve městě jednou za uherák a přejedou ceduli a dojedou mě a začnou blikat, že jim blokuju rychlý pruh😊 a samozřejmě bych mohl uhnout, ale větší zážitek je nechat je vyvztekat, potom se nechat "podjet" a na prvních světlech se jich zeptat, jestli je jim známo, že ve městě mohou využívat který pruh chtějí?😊
Příspěvek podléhá schvalování.
Uživatel_5396289
Příspěvek podléhá schvalování.
Část ulice Rudná je "mimo obec". Prostě jedeš po Rudné, což je městská dvouproudovka, pak je značka mimo obec, takže je to dvouprodá silnice I. třídy (90 km/h) a o kus dále je značka rychlostní silnice (110 km/h). Takže jedeš po rychlostní silnici mimo obec, avšak zároveň je to oficiálně Rudná ulice. A každý, kdo to zná, tomu říká "jedu po Rudné".