Novinky
Je to hnusný skoro jako nový qashqai.
Přemýšlím, kdy jsem naposledy viděl hnusnější auto. A ještě k tomu koupit čínské auto....
@Michal Ježek viděl jsem to naživo, nic co by se vymykalo... krom debilního jména komoda...
@Man Ký Nejsem fanda Škodovky, ale Karog je nesrovnatelně hezčí. A na záruky je spoleh.
@Michal Ježek to je jak kdybys mi dal porovnat dvě kozy na pastvě a chtěl bys, abych řekl, která je hezčí😊
@Michal Ježek design je subjektivni, ale mně to přijde jako vybírat mezi ošklivým a ošklivým.
@Michal Ježek
Se musím smát, Škodovka je jedna jako druhá karog nebo kodiaq jedno je, jen velikost je jiná. Suchý a nic neříkající šedý design. Nic méně tohle je asijské auto a z toho portfolia nijak nevybočuje a nejhorší určitě není.
Se musím smát, Škodovka je jedna jako druhá karog nebo kodiaq jedno je, jen velikost je jiná. Suchý a nic neříkající šedý design. Nic méně tohle je asijské auto a z toho portfolia nijak nevybočuje a nejhorší určitě není.
@Jiří Kalabza Však jsem rád za ten "šedý" design. Ale neřekl bych, že např. Kamiq je stejný, jako ostatní Škodovky.
@praptak
No Kamiq je jen taková jako větší Fabie, vážně nechápu tuhle uniformitu a vše kolem toho z koncernu VW je jiný jen ten Seat nebo Cupra chcete-li. Jinak je to fakt šedé, hlavně ať to neurazí...
No Kamiq je jen taková jako větší Fabie, vážně nechápu tuhle uniformitu a vše kolem toho z koncernu VW je jiný jen ten Seat nebo Cupra chcete-li. Jinak je to fakt šedé, hlavně ať to neurazí...
To se vyhazuje po dojetí nádrže, ne. Postup Číny na Evropský autotrh je ještě zmatenější než GD.
Když se dva perou, třetí se směje. Doufám, že ten třetí bude český zákazník...
@Robert Hlavatý Tak ako sa nasli ludia co kupili olcit, nubiru, nexiu, espero atd, niekto sa najde aj na kupu tohto.
@ptr078
to je zase blud. Vyjmenovaná auta byla zastoupena na českém či slovenském, ale i jiném trhu dost a dost jich ještě jezdi, asi až na Oltcit. Tyhle ty ortodoxní fanoušci šedého průměru mne baví.
to je zase blud. Vyjmenovaná auta byla zastoupena na českém či slovenském, ale i jiném trhu dost a dost jich ještě jezdi, asi až na Oltcit. Tyhle ty ortodoxní fanoušci šedého průměru mne baví.
@Robert Hlavatý Český zákazník vyhrá, keď im tie šmejdy zhnijú v skladoch a ďalšie už radšej neprivezú.
@traveldrive a jak tím zákazník vyhraje? Ze bude menší konkurence a zavedené automobilky budou nadále nenažraně obirat svou klientelu?
@Mikesus Přeci jsi vypustil z úst kromě zápachu také to že auto není samozřejmost. Když na to někdo nemá tak ho mít nebude, třeba že jsou EV drahé.Několikrát jsi v podobném tónu psal.Copak že najednou tady máš sociální cítění? Opět chycen při tvých odpovědi jak se ti to hodí b.l.b.e.c.ku
@Mikesus hele nenažranej bych v tomto kontextu nepoužíval.
Pokud víš jak to v Číně funguje, tak by jsi si něco takového nemohl koupit. Chudáci ti co bydlí v těch fabrikách aby ti to auto mohli zbouchat v režimu 996. Navíc už je snad všem jasné, že to za co ti to prodávají žádná reálná cena není.
Mají velký průšvih, boří se jim powerpointy a bez růstu nepřežijí. Jediná obrana je to nekupovat.
Ale kdo chce kam, pomožme mu tam.
Pokud víš jak to v Číně funguje, tak by jsi si něco takového nemohl koupit. Chudáci ti co bydlí v těch fabrikách aby ti to auto mohli zbouchat v režimu 996. Navíc už je snad všem jasné, že to za co ti to prodávají žádná reálná cena není.
Mají velký průšvih, boří se jim powerpointy a bez růstu nepřežijí. Jediná obrana je to nekupovat.
Ale kdo chce kam, pomožme mu tam.
Cinske auto - no go.. Synteticka kuze - absolutni no go.. To je takovy problem dat tam normální latkovy potahy??
No jo, kdo by si taky chtěl koupit Čínskou “Komodu”. Budou muset ti chlapci z východu ještě níž, pokud ty svoje werky chtějí prodavat. Jejich renomé je bídné, o přiblblém názvu nemluvě a servisní síť neexistuje… Tady nejsme v Číně, ale v Evropě, třeba jim to i někdy dojde…
@ericn
Omodu bych si nekoupil, ale pozor, ať na tento povýšený přístup a podceňování my Evropané nedojedeme. Jejich inovační cyklus oproti evropským značkám je zkrácený na polovinu. A k té servisní síti: díval jsem se, kdo to u nás prodává, a častou jsou to zavedení prodejci s portfoliem i jiných značek, včetně např. Volva, BMW nebo Land Roveru.
A ano, název značky se nepodařil a ještě horší je Jaecoo, prý složenina "Jaeger" a "Cool" 😄 . Jejich marketing asi fasuje v práci poctivý matroš na hulení.
Omodu bych si nekoupil, ale pozor, ať na tento povýšený přístup a podceňování my Evropané nedojedeme. Jejich inovační cyklus oproti evropským značkám je zkrácený na polovinu. A k té servisní síti: díval jsem se, kdo to u nás prodává, a častou jsou to zavedení prodejci s portfoliem i jiných značek, včetně např. Volva, BMW nebo Land Roveru.
A ano, název značky se nepodařil a ještě horší je Jaecoo, prý složenina "Jaeger" a "Cool" 😄 . Jejich marketing asi fasuje v práci poctivý matroš na hulení.
@Michal Chmelař to není povýšenecký přístup, ale máme vyšší nároky na značku a její servisní síť. Tyhle čínské rychlokvašky nemusí za 3 roky vůbec existovat = nebudou ani díly z čeho je servisovat. Evropský zákazník je konzervativní a jde na jistotu…
@ericn
Ano, čínské značky jsou teď ve fázi konsolidace, hodně jich zanikne, ale některé přežijí. A já jsem právě psal o té době potom, nebude to trvat dlouho, zůstane několik silných značek a ty se pravděpodobně dokážou proti evropské konkurenci etablovat. Vždy tu zkušenost už máme dvakrát, od 80. let s Japonci a od 90. let s Korejci. Konzervativnost evropského zákazníka má limity. Podívej se, jak se proměnil evropský trh právě v důsledku velkého nástupu Japonců a Korejců. Kde je např. kdysi slavný Fiat?
Ano, čínské značky jsou teď ve fázi konsolidace, hodně jich zanikne, ale některé přežijí. A já jsem právě psal o té době potom, nebude to trvat dlouho, zůstane několik silných značek a ty se pravděpodobně dokážou proti evropské konkurenci etablovat. Vždy tu zkušenost už máme dvakrát, od 80. let s Japonci a od 90. let s Korejci. Konzervativnost evropského zákazníka má limity. Podívej se, jak se proměnil evropský trh právě v důsledku velkého nástupu Japonců a Korejců. Kde je např. kdysi slavný Fiat?
@ericn
Konzervativní nebo zblbnutý?
Jistě jsou tací a je jich většina co jdou s mainstreamem, ale naštěstí se najde dost lidí kteří prostě ten design alá VW koncern naštěstí nechtějí...
Konzervativní nebo zblbnutý?
Jistě jsou tací a je jich většina co jdou s mainstreamem, ale naštěstí se najde dost lidí kteří prostě ten design alá VW koncern naštěstí nechtějí...
@Michal Chmelař Ak takto hodnotíš ich marketingovú prácu, prečo hodnotíš ich inovačný cyklus a iné aspekty ich produkcie úplne iným metrom? Myslíš, že majú skvelých konštruktérov, servisákov a neviem koho, ale marketérov úplne na howno?
@traveldrive
Ano, nevidím žádnou velkou souvislosti mezi marketingem a konstruktéry, jsou to obvykle ve firmách dva úplně jiné světy. A pokud jde o servisáky, jsou to Češi, znovu říkám, všimni si, že to u nás nabízejí prodejci s tradicí a se zkušenostmi, kteří určitě servisní zázemí mají. Jistěže jdou do určitého rizika, že jim značka v Číně za pár let zanikne, ale ti prodejci rychlokvašky nejsou a nemyslím si, že by do toho šli bez plánu B.
Ano, nevidím žádnou velkou souvislosti mezi marketingem a konstruktéry, jsou to obvykle ve firmách dva úplně jiné světy. A pokud jde o servisáky, jsou to Češi, znovu říkám, všimni si, že to u nás nabízejí prodejci s tradicí a se zkušenostmi, kteří určitě servisní zázemí mají. Jistěže jdou do určitého rizika, že jim značka v Číně za pár let zanikne, ale ti prodejci rychlokvašky nejsou a nemyslím si, že by do toho šli bez plánu B.
Smekám, tohle je multitasking hodný Nobelovky za internetový odbornictví. 🤡
Rozčiluje tě angličtina? Inu, není pro každého. Stejně jako se nehodí každý člověk do diskuse, kde se předpokládá aspoň základní úroveň porozumění. Tys očividně přišel jen rozdávat své urážlivé fráze jako pubertální klaun, který doufá, že hlasitý smích zakryje prázdno.
A jestli chceš diskutovat „zásadně takto“, jak píšeš, tak jen potvrzuješ, že nemáš v ruce nic jiného než vlastní frustraci a caps lock. Tvůj styl by možná obstál v komentářích pod videem o Minecraftu, ale tady působí, jako když se školník snaží vést filozofický seminář.
Tak si klidně piš svá “papapapa”, možná ti to dělá dobře. Jen bacha, ať se ti u toho neomylem nezapne mozek. To by mohl být pro tebe šok. Bye. 🤡
Tvůj pokus o logiku je jako tvoje urážky – ubohý, průhledný a zoufale hlasitý. Pokračuj, vtipálku, s každou větou se propadáš o patro níž. Až skončíš, dej si smajlík. Jiný nástroj ti stejně nezbyl. Bye. 🤡
O autech mluvíš víc než přemýšlíš, proto to vrže. A že tě překvapuje, proč s tebou ztrácím čas? Inu, každý máme někdy chuť podívat se, jak vypadá lidské dno zblízka. Bye. 🤡
Dobrý postřeh!