Novinky
Dobrý den, mohli byste prosím zkusit jet do Chorvatska ještě na koloběžce anebo tankem bylo by to takové komické ozvláštnení. Ještě mi chybí informace na kolik vyjde v Jugoslávii návštěva WC, o kolik meziročne zdražilo ve Splitu máslo a jestli stále na hranicích zábavují paštiky. Děkuji
@Karel Štolař kdysi zkoušeli dojet tanky do Československa a moc se to nelíbilo, tak to radši pokoušet nebudeme. Koloběžka je ale zajímavý tip, máme v redakci pár cyklistů, tak je zkusíme přesvědčit, aby do toho šli 😊
Moc děkuji za skvělou a podrobnou reportáž, četlo se to opravdu s chutí. Měl jsem pocit, jako bych tu cestu projel spolu s Vámi. BYD podle všeho příjemně překvapil - vypadá to na opravdu velmi schopný PHEV se solidní spotřebou. Čtení mě bavilo a udělalo mi radost! Díky 👍
Můžete mi někdo vysvětlit proč bych měl řešit, jestli dojedu do Chorvatska na jednu nádrž? To je nějaká národní soutěž o to kdo zvládne jet v kuse 8 hodin?
Na to nepotřebuju číňana. S Karoqem 1.5 TSI DSG jsem letos měl spotřebu 5.4 l/100 km.
@Balus
Asi by stálo za doplnění...kudy, jakou rychlosti, tankování.
Takto je to jako výkřik do tmy.
Asi by stálo za doplnění...kudy, jakou rychlosti, tankování.
Takto je to jako výkřik do tmy.
@Jenik3 Uz jsem to tady nekolikrat psal, ale s jinym PHEV (Toyota Prius) jsme to tam a zpet zvladli za 4,2 l/100km (podle auta, ale vetsinou meri pomerne presne). Normalni jizda na hranici limitu, tj. cca 130 nebo neco malo vic po dalnici, po okreskach podle provozu.
https😐/moje.auto.cz/?…
https😐/moje.auto.cz/?…
https😐/moje.auto.cz/?…
https😐/moje.auto.cz/?…
Nebolo by jednoduchšie proste znova dotankovať do plnej a zistiť skutočnú spotrebu miesto veštenia zo systému?
Tak co, hujeříčci, doníčci hendlíčci topíčkové, neni to divné?
Autor zjevně nemusel každou hodinu zastavovat na kávičku, nemusel během cesty 4x obědvat v kvalitní restauraci, nemusel se vymočit půl hodiny u každé dobíjecí stanice... 🤣🤣🤣
Zřejmě je pan autor sportovec a hrdina roku 🤣🤣🤣
Autor zjevně nemusel každou hodinu zastavovat na kávičku, nemusel během cesty 4x obědvat v kvalitní restauraci, nemusel se vymočit půl hodiny u každé dobíjecí stanice... 🤣🤣🤣
Zřejmě je pan autor sportovec a hrdina roku 🤣🤣🤣
@rohYpnol
Navrhuji od roku 2035 zákaz jízd bez zastávek. Každé dvě hodiny povinně půlhodinová přestávka buď s obědem, nebo kávou. Zřídíme na to celoevropský úřad, který bude dodržování tohoto nařízení kontrolovat,
Navrhuji od roku 2035 zákaz jízd bez zastávek. Každé dvě hodiny povinně půlhodinová přestávka buď s obědem, nebo kávou. Zřídíme na to celoevropský úřad, který bude dodržování tohoto nařízení kontrolovat,
Fakt hezký článek. Trochu moc zdlouhavý, takže jsem to celé nepročetl, ale postupně to snad dám... už jsem zkrátka líný a raději si počkám na video 😆😉
Každopádně zajímavé i díky BYDu... Zrovna BYD je značka za mě spíš ta z horších číňanů, ale tím zajímavější. Raději bych ale jel Nio, Zeeker nebo Xpeng 😉
Každopádně zajímavé i díky BYDu... Zrovna BYD je značka za mě spíš ta z horších číňanů, ale tím zajímavější. Raději bych ale jel Nio, Zeeker nebo Xpeng 😉
@rohYpnol Ty si už fakt mimo... Ísť na dovolenku s Číňanom, ktorý nemá v Chorvátsku ani okolitých krajinách žiadne zastúpenie ani servis, to je výplod hodný mozgu génia. Nevadí, hlavne že si šťastný a chutí ti jesť. 😁 😁 😁
Úplně mi nedává smysl řešit jestli PHEV někam dojede na jednu nádrž když se do ní prostě rychle dá nalít benzín a jet dál 😉 Ale jinak spotřeba pěkná. PHEV jsou fajn 😄
Upřímně řečeno ale cesta do Chorvatska, zvlášť někam jižněji, je jednou z posledních, kdy dává smysl diesel, protože po Chorvatsku to můžete dávat úplně v pohodě 160 a nikdo to neřeší....
PHEV na takové cestě není ani tak moc o spotřebě, jako spíš o tom, že si třeba vyšetříte baterku na pojíždění u mýtnic a podobně.
Upřímně řečeno ale cesta do Chorvatska, zvlášť někam jižněji, je jednou z posledních, kdy dává smysl diesel, protože po Chorvatsku to můžete dávat úplně v pohodě 160 a nikdo to neřeší....
PHEV na takové cestě není ani tak moc o spotřebě, jako spíš o tom, že si třeba vyšetříte baterku na pojíždění u mýtnic a podobně.
Prečo nie? Tak aby som nehanil tento čínsky výtvor len na základe vlastných predsudkov.
Pevné opierky hláv, tento prvok sa objavuje stále častejšie a zatiaľ mi dobre nesadol asi v žiadnom aute, kde ho tvorcovia použili.
Príšerné svetlá - argument o moderných ledkách je samozrejme mimo, ak si kúpite auto a musíte riešiť, že sú vám tie LEDky vlastne na nič, lebo sa nedajú nastaviť. Prepínanie krátkych a diaľkových je už len zhnitou jahodou navrchu.
Dlhý zoznam jazdných asistentov a strážcov - to je síce pekné, ale pokiaľ fungujú tak ako popísaný asistent vedenia jazdy v pruhu, tak by bolo asi lepšie bez nich. Plus tá navigácia... Čínsky pohľad na veci býva často iný ako ten náš.
Popravde aj tieto "drobnosti" z článku stačia samy o sebe na to, aby som po takom aute netúžil. Naviac značka je nová, v Chorvátsku funguje pár mesiacov, takže o nejakých službách a srvisnej sieti by sa dalo s úspechom pochybovať. Čo keď sa to niekde na dovolenke pokazí?
Tak to sú odpovede na otázku z úvodu, prečo nie.
Pevné opierky hláv, tento prvok sa objavuje stále častejšie a zatiaľ mi dobre nesadol asi v žiadnom aute, kde ho tvorcovia použili.
Príšerné svetlá - argument o moderných ledkách je samozrejme mimo, ak si kúpite auto a musíte riešiť, že sú vám tie LEDky vlastne na nič, lebo sa nedajú nastaviť. Prepínanie krátkych a diaľkových je už len zhnitou jahodou navrchu.
Dlhý zoznam jazdných asistentov a strážcov - to je síce pekné, ale pokiaľ fungujú tak ako popísaný asistent vedenia jazdy v pruhu, tak by bolo asi lepšie bez nich. Plus tá navigácia... Čínsky pohľad na veci býva často iný ako ten náš.
Popravde aj tieto "drobnosti" z článku stačia samy o sebe na to, aby som po takom aute netúžil. Naviac značka je nová, v Chorvátsku funguje pár mesiacov, takže o nejakých službách a srvisnej sieti by sa dalo s úspechom pochybovať. Čo keď sa to niekde na dovolenke pokazí?
Tak to sú odpovede na otázku z úvodu, prečo nie.
Prosim povsimnete si, ze jsem nedostal odpoved na snadnou otazku.
Pokud musi BYD vas clanek nejprve schvalit, pak se jedna o reklamu, uz to tedy neni novinarina.
Neni v tom problem, oboji ma sve misto, ale je to dost zasadni rozdil.
Mozna by bylo dobre byt v tomto ohledu transparentni a proste nam rict jak to je… 😄
Pokud musi BYD vas clanek nejprve schvalit, pak se jedna o reklamu, uz to tedy neni novinarina.
Neni v tom problem, oboji ma sve misto, ale je to dost zasadni rozdil.
Mozna by bylo dobre byt v tomto ohledu transparentni a proste nam rict jak to je… 😄
Muzete napsat co chcete nebo to musi BYD nejdriv schvalit?
Jsem slysel veci, co snad nejsou pravdive, a tak si rikam, ze se radsi zeptam 😀🤷♂️
Koho chleba jíš toho píseň zpívej.
Klidně i falešně
@Freddka
Anti-Čína a anti-EU agenda jedou naplno: propaganda v plné palbě, jak za starých dobrých časů. Se Sovětským svazem na věčné časy… akorát teď to zní v novém kabátku, ale obsah stejný: strach, nenávist a pořád ta samá troIIí písnička.
Co to meleš, ty sis nevsiml ze cina a rusko jedou na stejne BRICS vlne?
en.wikipedia.org/wiki/BRICS
Cina do ruska auta nejen mohutne vyvazi, ale taky je v rusku vyrabi.
Secti si pocet obyvatel BRICS a zjistis, ze to je vic nez půlka sveta. Sponzorovat je muze jen kolaborant a auto cz
Nezapomněl jsi na nic ve spěchu?
Zapomněl sis přepnout účet multitrolle 🤣🤣🤣
Narozdil od tebe, Zetti, nezapomněl.
Dej si rohypnolek na dobrou noc, multinicku.
🤣😂😆😂🤣
Samozrejme to je siroke tema, to bys stejne nepochopil, kdyz spojujes do jedne linky komunistickou cinu a eu. Cina vicemene podporuje rusko i ve valce s UA. Putin je s čínským prezidentem Si velky kamarad. Kdo podporuje cinu, podporuje i rusko.
Ano. Proto EU dotuje OZE vyráběné v Číně... 🤣🤣🤣
Vím...
Politika je jen o tom, že si najdeš své publikum, a pak se potřebuješ jen dostat ke korytu...