Novinky
psel
9
@rohYpnol máš fakt dneska dost
Přejít do diskuze
@Neuromancer2 pokud mu výplatu chtějí platit v autech tak se ani nedivím. Dochází tam cash, místo toho aby jim došlo že trh nezlomí.
@Lempl Klaun
Hele, když jsem podle tebe admin, tak proč bych byl multiúčet? Co??
A proč bych si dával jen 3 lajky, když to mohlo být 30?!? 🤣🤣🤣
Radši si najdi toho chlapa po kterém toužíš a budeš šťastnější...
Hele, když jsem podle tebe admin, tak proč bych byl multiúčet? Co??
A proč bych si dával jen 3 lajky, když to mohlo být 30?!? 🤣🤣🤣
Radši si najdi toho chlapa po kterém toužíš a budeš šťastnější...
@Lempl Klaun
GD + zbraně = konec EU.
Podotýkám, že pro tuhle rovnici není třeba ani Rusko a EU si vystačí sama...
Já bych třeba byl pro to, aby bylo 40% HDP na obranu a 5-letá povinná vojna pro muže, ženy, binární i nebinární... Bezpečí především a kdo pro tohle nezvedne ruku tak je proruský troll 🤣
GD + zbraně = konec EU.
Podotýkám, že pro tuhle rovnici není třeba ani Rusko a EU si vystačí sama...
Já bych třeba byl pro to, aby bylo 40% HDP na obranu a 5-letá povinná vojna pro muže, ženy, binární i nebinární... Bezpečí především a kdo pro tohle nezvedne ruku tak je proruský troll 🤣
Tohle dává smysl.
Bohužel, ani tohle není pro EU dostatečně zelené...
Budoucnost zkrátka neni elektrická. Budoucnost se bez spalováků neobejde.
Zelenorudým komoušům v EU to ale opět nedochází a výsledek bude konec evropské automotive. A tím i rozpad EU...
Bohužel, ani tohle není pro EU dostatečně zelené...
Budoucnost zkrátka neni elektrická. Budoucnost se bez spalováků neobejde.
Zelenorudým komoušům v EU to ale opět nedochází a výsledek bude konec evropské automotive. A tím i rozpad EU...
Jsem rád, že pamatuju dobu, kdy design prodával. Dneska design neexistuje, všechno vypadá úplně stejně a je toho záplava.
@rohYpnol Zatím vidím tři lajky na tvém čerstvě vydaném příspěvku: to už sis stihl sám pogratulovat třikrát, nebo to zvládli tvoji alternativní muItijá? 🤡
@Arese Asi nikdo, od začátku roku prodali 11 aut, tak šéf českého zastoupení po 4 měsících raději utekl😂