Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Elektro pod půl mega a sériový hybrid. Nová značka Stellantisu má české ceny

40 komentářů

traveldrive
Čiže len ďalší čínsky šrot za nereálne ceny. Nič, čo by stálo za pozornosť.
Ja Prvni a Posledni
@traveldrive
Nereálné ceny kde: v Albánsku, Rumunsku nebo Slovensku?
traveldrive
@Ja Prvni a Posledni Za tie sumy to kúpi len ten, kto nevie čo s peniazmi. Alebo blbec.
ptr078
@traveldrive Mne to pripada ako okopceny tiguan
traveldrive
@ptr078 Bezmála mega za číňana. To určite chceš...
ptr078
@traveldrive Podla clankov to vyzera, ze tento platok uz aspon polroka vlastnia cinania. Este vaculik natoci videoreportaz, ako spravne jest smazak palickami a dielo bude dokonano
ericn
@ptr078 tak nějak, navíc Leap motor asi nekoho nenadchne…
KANKUNEN
Tak to je hnus.
kruskar
To auto má ale parametry rumunského Drákuly, který je levnější....takže žádný cenový zázrak....
Arese
A koho to zajímá? Čínský šrot a ještě elektrodebilní! 🤮👎
Tonito Debelito
@Arese
Ubozaku. Tak debilni "myšlení" jake tady predvadis je fakt extrem! 🤮
LEGOPARK
Tak pri tomto by aj Pontiac Aztec vyzeral pekne.
Tonito Debelito
@LEGOPARK
Pro tebe i Fiat Multipla moc cool.
Otakar II
v clanku radsi tu T03 neukazi, protoze tj fakt zrudicka.
kesumb
a je to tady, predne jak panadol rikal. Sice je to za +/-cenu enyaqu a je to ve vetsine parametru horsi, ale bude se to prodavat jak housky na krame!
rohYpnol
@kesumb
Ne. Za cenu Enyaqu máš třeba Zeeker, Nio atp. a tyhle modely jsou úplně jinde.
psel
@rohYpnol jo jsou v Číně a to je jinde. My jsme v Čechách.
rohYpnol
@psel

Ale houby opět

www.zeekr.eu/findus

"Nečekaně" začínají právě tam, kde v EU pěstují zelenorudý klima komunismus nejvíc...
rohYpnol
silný evropský... opravdu zábavné!!! 😁
Horký Rom
Máme v Praze blackout 👍
rohYpnol
@Horký Rom

Hujeříčkové mají v hlavě blackout 24/7/365 😁
Mikesus
@Horký Rom tak jsem zvedav ,jak natankujou, kdyz bev nemůže nabíjet jak dávají za výhodu spalovaku
Tycoon
@Mikesus

Na zvednutí kanystru do metrové výšky stačí ruce, elektřinu k tomu nepotřebuješ.
Horký Rom
@Tycoon
Jaky to je z LPG v kanistru, neporadíš? 👍
Tycoon
@Horký Rom

Musím uznat, že dnes ti to zapaluje mnohem více než jiným. Ale jelikož nemáš zkušenost s LPG auty, velmi rád ti poradím, chlapče. Pro případ nouze je tam vždy plnohodnotná nádrž na benzín. A nemusí jít jen o black-out.
psel
@Tycoon to jo, na benzínce se palivo obvykle prodává z kanystrů 😁. Zlepšuje to fyzičku řidičů.
traveldrive
@psel V prípade výpadku elektriny môže prísť rezervný kanister vhod.
Tycoon
@psel

Hodně sluníčka? I Horký Rom pochopil (viz výše), že při black-outu nemá smysl jezdit na benzinku a že právě pro takové situace se hodí mít zásoby.
psel
@Tycoon lepší mít BEV a FVE ne? Nemusíš tahat kanystry ne?
ptr078
@psel No neviem ci je lepsie tahat kanystr alebo panel pod pazuchou
rohYpnol
@psel

Fakt? Kanystr znamená 1000 km/5min. Domácí FVE znamená 100 km/120 min a barák bez elektřiny k tomu 🤣🤣🤣
Sevca1
@rohYpnol Fakt? 1000 km ? Kanystr ? Nebo kanystry? Hmmm . Kdo má doma kanystr s benzínem? Já malej do sekačky. No, ale jedno je jisté kdyby to trvalo déle tak vítězí ten s fotovoltaikou v tomto počasí a tebe by smích přešel. Sice máš doma kanystry na 1000 km a nalejes je tam za pět minut , kam se hrabe čerpací stanice v rychlosti, ale jsi bez elektřiny 😁😁😁😁
psel
@rohYpnol ty jsi teda elektrikář k pohledání.
FVE má u sebe obvykle baterku, a když auto parkuje u baráku tak je mu úplně jedno jak dlouho se nabíjí, protože stejně na ujeti 50.000 km potřebuje jen okolo 1000 hodin. V mém případě to je nájezd tak za dva roky.
Pokud bych nabíjel pokaždé když parkuji, tak by mě stačilo nabíjet rychlostí 5km/120 minut. To je samozřejmě přitažené za vlasy ale těch 150km denně najetých, doma nabiju vždy.
Mikesus
@Tycoon
Presne. Kazdy ma kanystr po ruce, vozi ho v kufru, coz je fakt bezpečné, a může si doplnit na necelých 100km tech 5l.
traveldrive
@Mikesus Debil začne riešiť tankovanie až vo chvíli, keď á v nádrži už len výpary a každú chvíľu mu to zdochne...
Tycoon
@Mikesus

Proč v kufru? Většina lidí má kanystr v garáži nebo dílně.
5L kanystr? To se hodí tak pro někoho, kdo jede do lesa s benzínovou pilou. Já jsem si na začátku války pořídil kanystry 20L (vleze se do nich 22 L). Ale hodí se to i teď, jelikož jsem přešel na N98 E5, který mají málokde.
Melas
Myslím, že je to marná snaha prodat El.v.
Lord Owl
otázka čtenáře pro redakci: A jak se to řídí ??
odpověď pro čtenáře: Na přiloženém videu je patrené, že normálně dvěma rukama 😁 😁 😁
Ja Prvni 123
Tohle mam Stellantisu za zle.

Je to proste hloupost.
Konvalina Jaroslav
Nikdo přece nenutí kupovat čínská auta. Já bych si je také nekoupil.