Novinky
Kupujte, nebudou. Zaruka neni zarucena 😉
@Frfla Kupujte....jestli Ford padne, tak ostatní podraží...
@pradeda777 nepodraží. Zas tak moc ford konkurence neni. To by musel mit větší prodeje a ne paberkovat. A vetsi prodeje trochu natáhne tou cenou, ale příliš dolů taky nemůže, musí si něco ušetřit na řešení reklamací. Vic by udělal, kdyz by investoval do spolehlivosti. To tedy částečně dělá, ale jen částečně.
Neviděl bych to s tou smrtí Fordu v Evropě tak dramaticky. Určitě rezignovali na první objemovou ligu, to jo. Ale pořád mají v hlavním SUV segmentu 2 železa (Puma, Kuga), pak povinné elektro, samozřejmě Transit a ostatní užitkáče, to je živí nejvíc a potom americké niche (Mustang, Raptor). Pořád víc než některé japonské značky…
@Alpha Tango Puma i Kuga už jsou staré modely,které brzy skončí takže vastně nemají nic, jen pár elektropleček ....
Ty ani nedokážeš nic vymyslet ... chudáčku. Je mi tě líto.
Přesně. Je to tak.
Pro mě nepochopitelný vývoj. Ještě před pár lety skvělá nabídka modelů Fiesta-Focus-Mondeo-Fusion... k tomu S-Max, Galaxy,, C-Max, ... Dnes v podstatě jen Mustang a F-150 a Bronco, a případně ta Kuga. Pro běžné zájemce nic...
Tohle je hodně diskutabilní pohled. Pokidxopadl zájem o stávající generaci, tak nikde nebylo řečeno že nová generace si svůj vývoj neufinancuje a nezaplatí. Tim spíš že Ford s příchodem nové generace Mondea zaspal a celé to poslal do kytek. Předělaný americký Fusion byl zcela mimo evropský vkus, navic o víc než 2 roky pozdě...
U Mondea firma.
U Focusu rodina střední vrstvy neno firma.
U Fiesty rodina...
U Fusionu rodina s nižším přijmem....
Česká restaurace musi mít řízek, svíčkovou, guláš a vepřo knedlo zelo...
Evropská mainstream značka musi mít střední třídu, nižší střední třídu vč. kompaktu a malý kompakt. Vždycky když něco z toho chybí, tak to znamená problémy.
Ano. Dnes je nutnost mit navic obdobu v SUV a není až tak velký průšvih nemít klasickou střední třídu. Ale v té podstatě je to naopak pořád to stejné.
Evropu řeší opcí s VW. No, za mě to ubližuje oběma. Nový Transporter už je jen Tranzit...
Ubližuje to tak, že když chci Tranzit, tak si koupím Tranzit. Transporter jsem si kupoval právě proto, že jsem chtěl Transporter a ne Tranzit.
Ne. Tranzit je (resp. dnes už jen byl) proti Transporteru popelnice.
Ne. Kuga je na Focus kombi drahá a na Mondeo kombi malá. Takhle to zkrátka nefunguje.
Navic všichni maji nejmíň 3 velikosti SUV na pokrytí. Kamiq-Karoq-Kodoaq, T-Cross-T-Rock-Tiguan-Tayron-Touareg, Captur-Symbioz-Austral-Espace, Juke-Qashqai--X-Trail... atd.
Ostatním se to vyplácí.
Nic zázračně výhodného nevidím. Ale ano, je to (asi jediný) Ford vyjma trojky F150-Mustang-Bronco, o kterém má smysl se aspoň bavit.
Ničím nevyniká. Prostornost a praktičnost prostě průměr. A k tomu všemu design jednak zastaralý, jednak naprosto bezduchý jen aby neurazil... Fakt netuším proč bych měl Kugu chtít.
Ale ano, umím si představit že bych Kugu vybral v rámci nějaké zajímavé nabídky.