Srovnávací testy
Proč děláte testy, které 95 %Čechů nezajímají? 😧👎
@Arese odkud mas tech 95%? Dělal jsi průzkum, nebo zase cucal z prstu? Můj tip je, ze zase své domněnky bez jediného reálného podkladů pokladas za fakta a cucad si výmysly z prstu.
@Arese ja som si prave koli tomuto članku zaplatil premium, takže niekoho to predsalen zaujima😊
Ke v článku spomenutý typ baterky ?
MEB ev majú pouch baterky, ktoré údajne nemajú dobrú životnosť.
MEB ev majú pouch baterky, ktoré údajne nemajú dobrú životnosť.
@Meky můžeš dát na to odkaz nějaký? Taky jsem to již slyšel, ale zatím nikde k tomu pořádně info nenašel. Připadá mi to spíš vymysl z hospodských diskuzí. I když bych se tomu vůbec nedivil, ze by to tak u VW bylo.
@Mikesus
fakta😒br /> modul enyaqu je skoro zadarmo
je v nem 2x12 nebo 3x8 clanku
balancuje se dvojice nebo trojice 0,2A, coz je sakra malo, otazka ale je jestli to necemu vadi. Druha otazka je, jestli to ma nekdo lip. S ohledem na to, ze cela baterka do 85 vyjde na ani ne 100tis kc nema se smysl se s tim zabejvat
fakta😒br /> modul enyaqu je skoro zadarmo
je v nem 2x12 nebo 3x8 clanku
balancuje se dvojice nebo trojice 0,2A, coz je sakra malo, otazka ale je jestli to necemu vadi. Druha otazka je, jestli to ma nekdo lip. S ohledem na to, ze cela baterka do 85 vyjde na ani ne 100tis kc nema se smysl se s tim zabejvat
@kesumb
Celá baterka pro enyaq 85 je do 100tis? Tzn 82kwh baterie pod 100tis Kč? Jestli ta cena je tak nízká, to opravdu nemá smysl řešit. Odkud máš tu cenu?
Celá baterka pro enyaq 85 je do 100tis? Tzn 82kwh baterie pod 100tis Kč? Jestli ta cena je tak nízká, to opravdu nemá smysl řešit. Odkud máš tu cenu?
@Mikesus
mam na dilne dva moduly a 7 tis kc abych vymyslel co s tim (na kseft). Jsou v tom jenom clanky, zadnej mozecek, softstarter nebo odpojovac. Koupis kabel od skodovky za 280kc rozstrihas kabliky a das na cinskej balancer. Dva najednou umi Victron, na 24s v serii cekam na nabijecku co to bude umet cist z ty cinsky bms (maly tisicikoruny vcetne balanceru). Ale v souctu je to k prdu, kdo to chce uz to ma. Jinak ty moduly jsou kolem 15tkc na bazosi novy. Predpoklad je, ze do konce roku to pujde vyrazne pod tech 7 tis kc. Udelam z toho jeden 20kwh modul do elekto nakladace (100V). Ale jak z toho dostat penize nevim
mam na dilne dva moduly a 7 tis kc abych vymyslel co s tim (na kseft). Jsou v tom jenom clanky, zadnej mozecek, softstarter nebo odpojovac. Koupis kabel od skodovky za 280kc rozstrihas kabliky a das na cinskej balancer. Dva najednou umi Victron, na 24s v serii cekam na nabijecku co to bude umet cist z ty cinsky bms (maly tisicikoruny vcetne balanceru). Ale v souctu je to k prdu, kdo to chce uz to ma. Jinak ty moduly jsou kolem 15tkc na bazosi novy. Predpoklad je, ze do konce roku to pujde vyrazne pod tech 7 tis kc. Udelam z toho jeden 20kwh modul do elekto nakladace (100V). Ale jak z toho dostat penize nevim
@Mikesus Opět jsi prokázal svojí hloupost. Ty jsi tak krásně naivní a hloupý. Ty znalec EV na tohle skocis? To není otázka to je konstatování. Mikestrus co nikdy nevlastnil BEV , opět se jeho mentální forma ukázala v celé nahotě. To není nabídka k diskusi, jen sem opět ukázal na tvojí hloupost. Vím že jsi to zkoušel v týdnu, pá
@Sevca1
Spíš hloupý jsi ty. Bev ve firmě mám. Ja se ptal, na nic neskakal. Ale chaou, ze tonouci se stébla chytá a klidně ukážeš ze jsi jeste větší hlupak, jen abys zkusil ukázat za kazdou cenu, ze je někdo jiný hlupak. Až budeš mit trochu v hlavě a neco k diskuzi, tak si do ni klidne.
Spíš hloupý jsi ty. Bev ve firmě mám. Ja se ptal, na nic neskakal. Ale chaou, ze tonouci se stébla chytá a klidně ukážeš ze jsi jeste větší hlupak, jen abys zkusil ukázat za kazdou cenu, ze je někdo jiný hlupak. Až budeš mit trochu v hlavě a neco k diskuzi, tak si do ni klidne.
@kesumb Na tu cenu jsi přišel kde??? Do včera platilo, že cena 82kWh baterie MEB přišla na víc jak půl mega!!!
Kdyby stála nová srandovních 100 tisíc Kč, tak by se toho nebál nikdo, ani dieseldezoláti, jako já.
Kdyby stála nová srandovních 100 tisíc Kč, tak by se toho nebál nikdo, ani dieseldezoláti, jako já.
@Mokrous
Samozřejmě, že nestojí 100 tisíc Kč. On si jen našel na netu, jaká je aktuální výrobní cena článku v přepočtu na 1 kWh a myslí si, že tu cenu to někdo prodává.
Samozřejmě, že nestojí 100 tisíc Kč. On si jen našel na netu, jaká je aktuální výrobní cena článku v přepočtu na 1 kWh a myslí si, že tu cenu to někdo prodává.
@Mokrous https😐/auto.bazos.cz/…5599-rv09-24.php
prvni odkaz vcetne kabelu k balanceru ale jde to i levnejc, ja sem na tech 7tkc. Hlavne je to fuk pribejva toho jak hub po desti. Navic podstatne pod 2tkc jsou prumyslovy lifepo za kWh a taky to jde durt dolu (cz distribuce ne ali..)
jestli nejde odkaz dej na bazosi hledat vw modul li je to tam za 16 s kabelem..
prvni odkaz vcetne kabelu k balanceru ale jde to i levnejc, ja sem na tech 7tkc. Hlavne je to fuk pribejva toho jak hub po desti. Navic podstatne pod 2tkc jsou prumyslovy lifepo za kWh a taky to jde durt dolu (cz distribuce ne ali..)
jestli nejde odkaz dej na bazosi hledat vw modul li je to tam za 16 s kabelem..
@kesumb Bezva! To se dalo čekat. Jako obvykle nějaký bazarník, co má "skoro nové" něco bez záruky, bez rámu, bez odborné montáže atd. atd. a je to i tak za 2 kila a ne 1. Nauč se aspoň násobilku. 12x16=196. Enyaq 85 má 12 článků. To ví i dieseldezolát jako já, který se o EV nezajímá...
Každopádně dík za ujištění, že v servise si prostě řeknou půl míče +.
Každopádně dík za ujištění, že v servise si prostě řeknou půl míče +.
@Mokrous
bez s nasobilkou nekam. Jak sem psal modul ma dycky 24 clanku, modulu je 8,9 nebo 12. V cenach o kterejch pisu podepisujes, ze to nepujde do automotive. Odkaz pro tebe, ja to kupoval za 7 kus novy. Ver tomu ze prekupnik na bazosi na tom neprodelava. Co ti reknou v servisu nevim a je mi to fuk
bez s nasobilkou nekam. Jak sem psal modul ma dycky 24 clanku, modulu je 8,9 nebo 12. V cenach o kterejch pisu podepisujes, ze to nepujde do automotive. Odkaz pro tebe, ja to kupoval za 7 kus novy. Ver tomu ze prekupnik na bazosi na tom neprodelava. Co ti reknou v servisu nevim a je mi to fuk
@Mokrous
Ale všechny "byly odměřeny, ke každé baterii dostanete kabel s konektory pro zapojení BMS". To překonává všechny myslitelné záruky 😂😂😂😂 Jdu si hned na bazoš koupit použitý rozvodový řemen za 300 Kč.
Ale všechny "byly odměřeny, ke každé baterii dostanete kabel s konektory pro zapojení BMS". To překonává všechny myslitelné záruky 😂😂😂😂 Jdu si hned na bazoš koupit použitý rozvodový řemen za 300 Kč.
@Tycoon
proto pisu, ze podepisujes ze to nepujde do automotive. Na forech z fve je to jeste levnejc, staci hledat. Kazdopadne pokud to ted stoji jako repas bitdi tak nema smysl resit co to bude stat az to v enyaqach odejde
proto pisu, ze podepisujes ze to nepujde do automotive. Na forech z fve je to jeste levnejc, staci hledat. Kazdopadne pokud to ted stoji jako repas bitdi tak nema smysl resit co to bude stat az to v enyaqach odejde
@kesumb
Protože je to buď z bouračky nebo něco, co výrobce baterky vyřadil kvůli nesplnění kvalitativních požadavků a mělo to jít do šrotu. Pokud někdo chce vyhořet, tak proč ne, je to jeho riziko. Stejně jako si koupit "zánovní" airbag od Takaty.
Já jsem nikdy neměl diesel a nikdy jsem žádný repas motoru nedělal, takže nemám představu, kolik takové srandy stojí.
Protože je to buď z bouračky nebo něco, co výrobce baterky vyřadil kvůli nesplnění kvalitativních požadavků a mělo to jít do šrotu. Pokud někdo chce vyhořet, tak proč ne, je to jeho riziko. Stejně jako si koupit "zánovní" airbag od Takaty.
Já jsem nikdy neměl diesel a nikdy jsem žádný repas motoru nedělal, takže nemám představu, kolik takové srandy stojí.
@Tycoon
neni to tak, nemas pravdu. Nejsem jedinej je to vsude mozne. Ale klidne si ver cene pul milionu v servisu.. Ostatne kWh pod 2000kc je normalne na cz webech lifepo, neni na tom nic zajimavyho. Opet nepsal jsem to uz? Jako vazne veris tomu co pises?
neni to tak, nemas pravdu. Nejsem jedinej je to vsude mozne. Ale klidne si ver cene pul milionu v servisu.. Ostatne kWh pod 2000kc je normalne na cz webech lifepo, neni na tom nic zajimavyho. Opet nepsal jsem to uz? Jako vazne veris tomu co pises?
@kesumb
Chápeš vůbec že nikdo nevyvrací že to za ty tvoje ceny jde sehnat???
Řeč he úplně o něčem jiném. A to o tom, že to je pochybný neznámý původ bez záruky!!!
Když takhle koupíš turbo, DPF, tak když se nezadaří tak nejspíš jen dojedeš. Jenže z elektriky třeba "jen" vyhoříš... 😅
Ale věř si čemu chceš, každý svého štěstí strůjcem.
Chápeš vůbec že nikdo nevyvrací že to za ty tvoje ceny jde sehnat???
Řeč he úplně o něčem jiném. A to o tom, že to je pochybný neznámý původ bez záruky!!!
Když takhle koupíš turbo, DPF, tak když se nezadaří tak nejspíš jen dojedeš. Jenže z elektriky třeba "jen" vyhoříš... 😅
Ale věř si čemu chceš, každý svého štěstí strůjcem.
@kesumb Jo tak to je teprve relevantní odpověď a argument do debaty o autech. Bazarovej krám, kde se zavážeš, že to nesmí do auta. Tvl, co hulíš za matroš?
@Mokrous
s tebou je to jak tezky coz me neprekvapuje kdyz mas kabely s diodou. Opakuju pro tebe znovu mam moduly a 7 tis kc novy. Nic jim neni, maj toho nadbytek protoze se toho dela min nez meli nasmluvneno. Chova se to jak ma, zkousel sem to. Opakuju mam je na dilne. Ale tvl ty budes tahat moudra z klavesnice, to je neuveritelny
s tebou je to jak tezky coz me neprekvapuje kdyz mas kabely s diodou. Opakuju pro tebe znovu mam moduly a 7 tis kc novy. Nic jim neni, maj toho nadbytek protoze se toho dela min nez meli nasmluvneno. Chova se to jak ma, zkousel sem to. Opakuju mam je na dilne. Ale tvl ty budes tahat moudra z klavesnice, to je neuveritelny
@kesumb
Takže kdy se pro ty moduly mám stavit aby jsi mě je za tuto cenu prodal se zárukou, kterou jistě máš KDYŽ JSOU NOVÉ???
Takže kdy se pro ty moduly mám stavit aby jsi mě je za tuto cenu prodal se zárukou, kterou jistě máš KDYŽ JSOU NOVÉ???
@kesumb OK, takže mi to za kilo + něco za práci namontuješ do auta a dáš mi záruku 8/160000 a podepsanej doklad o tom, že je to schváleno Škodovkou pro použití v mém Enyaqu, jo? Abychom to pak u soudu měli snazší. Rozumím ti správně, nebo si mám přehodit diodu do propustného směru?
@Mokrous
ne dam ti s fakturou za 8500kc s dph modul a slibis mi ze ho nedas do automotive. Zaruku dva roky. Nepsal jsem to uz?
ne dam ti s fakturou za 8500kc s dph modul a slibis mi ze ho nedas do automotive. Zaruku dva roky. Nepsal jsem to uz?
@kesumb
Co to je za nesmysl "a slíbíš mi že ho nedáš do automotive"?!?
A proč jeden modul? Vezmu jich za tu cenu 100... 😅 Je to přeci nový díl, běžná cena. A klidně ho do automotive dám. Není problém, ne?
Co to je za nesmysl "a slíbíš mi že ho nedáš do automotive"?!?
A proč jeden modul? Vezmu jich za tu cenu 100... 😅 Je to přeci nový díl, běžná cena. A klidně ho do automotive dám. Není problém, ne?
@rohYpnol
Prodám "prakticky nové" airbagy Takata za 999 Kč/kus. Odměřeno, ke každému airbagu kabeláž. Podmínka: Nesmíš si to namontovat do auta.
Prodám "prakticky nové" airbagy Takata za 999 Kč/kus. Odměřeno, ke každému airbagu kabeláž. Podmínka: Nesmíš si to namontovat do auta.
@kesumb Tak takovej deal si můžeš strčit leda do p....e. Tady se bavíme o autech a o tom, co stojí celá baterie do Enyaqa. A ta stále stojí víc jak půl mega. Tečka. Až mi někdo prodá se zárukou 8 let celou 84kWh NMC baterku za kilo, tak nemám s E-mobilitou žádný problém. To se ale nestane. A nestane se to ani za 200.000,- Kč, které bych stále bral jako rozumnou cenu.
@Mokrous
az budes mit ev tak dej vedet. A pak znovu az ti baterka lehne po zaruce. Do ty doby si svoje nazory strc do pr**le..
az budes mit ev tak dej vedet. A pak znovu az ti baterka lehne po zaruce. Do ty doby si svoje nazory strc do pr**le..
@kesumb Bezva, tak to můžeme jít do prd.le vlastně oba a na dost dlouho. Ty nemáš nic v ruce a já si za těchto podmínek nekoupím ani bateriový autíčko na ovládání.
@Mokrous
klidne si jezdi b8flevo je mi to uplne fuk, nejsem totiz zadnej prodejce ani servisak. Nemam zadnou motivaci prodavat to dal, hodlam to pouzit jak sem psal vejs. Ty se potrebujes ujistit ze v autorizaku to stoji pul milionu stejne jako kabely s diodou. Ja na rozdil od tebe ty baterky ale v ruce mam, ty mas predstavy z autofora. Nic, jdu!
klidne si jezdi b8flevo je mi to uplne fuk, nejsem totiz zadnej prodejce ani servisak. Nemam zadnou motivaci prodavat to dal, hodlam to pouzit jak sem psal vejs. Ty se potrebujes ujistit ze v autorizaku to stoji pul milionu stejne jako kabely s diodou. Ja na rozdil od tebe ty baterky ale v ruce mam, ty mas predstavy z autofora. Nic, jdu!
@kesumb Seš jak zaseklej gramofon. Já se nepotřebuju ujišťovat. Já vím co věci dnes stojí, když to je ofiko. A tvoje garážová bastlírna bez záruky mi je vážně u řiti. Na Autoforum se.u taky, bez obav. Mě stačí moje hlava, nepotřebuju papouškovat cizí názory. A díky, budu si jezdit to, co budu chtít. Zrovna řeším prémiovej turbobenzín a jezdí se s tím příjemně, tak do toho asi půjdu i když to má proti B8FL spousty slabých míst. Bohužel dokonalý auto neexistuje. Ale rozhodně nepůjdu do ničeho s baterkou.
@kesumb
Tak jinak. Je to za 8.500 "když slíbím že to nepůjde do auta".
Takže za kolik mi to prodáš když při koupi "slíbím že to půjde do auta"?
Tak jinak. Je to za 8.500 "když slíbím že to nepůjde do auta".
Takže za kolik mi to prodáš když při koupi "slíbím že to půjde do auta"?
@rohYpnol
ze ses to ty, pokud prijedes svym enyaqem s mrtvou baterkou tak ti za tu cenu prodam modulu 12 a slibovat mi nic nemusis. Sice sem si prestal vazit svyho slova nez cuchat dalsi smrdutej dizlak...
ze ses to ty, pokud prijedes svym enyaqem s mrtvou baterkou tak ti za tu cenu prodam modulu 12 a slibovat mi nic nemusis. Sice sem si prestal vazit svyho slova nez cuchat dalsi smrdutej dizlak...
@kesumb
Děkuji za nabídku.
Ale tady opravdu nejde o mě.
Tvrdil jsi že to jsou běžné ceny a není problém... No, takže jsme opět zůstali u toho že to žádné běžné ceny nejsou... Jsou to spekulativní ceny pochybného zboží pochybného původu.
Děkuji za nabídku.
Ale tady opravdu nejde o mě.
Tvrdil jsi že to jsou běžné ceny a není problém... No, takže jsme opět zůstali u toho že to žádné běžné ceny nejsou... Jsou to spekulativní ceny pochybného zboží pochybného původu.
@rohYpnol
v dobe kdy jsou vsecky enyaqy v zaruce. Takze pracdepodobnost, ze pujdou ty baterky nahoru je naprosto nerealna. Je tedy zbytecny se jejich zivotnosti zabejvat
v dobe kdy jsou vsecky enyaqy v zaruce. Takze pracdepodobnost, ze pujdou ty baterky nahoru je naprosto nerealna. Je tedy zbytecny se jejich zivotnosti zabejvat
@kesumb
Nic jsi nepochopil. Jaká cena nepůjde nahoru? Ta čistě spekulativní cena baterek z pochybných zdrojů, kdy musím "slíbit že nepůjde do auta"?!? Tak ta nepůjde nahoru??
Ad baterka v záruce... kolik že maji limit SOH... 80%?? Takže nikde neni řečeno, že u aut s baterkama v záruce nebude poptávka po výměnách. A pokud bude tak cena ND půjde nahoru.
Nic jsi nepochopil. Jaká cena nepůjde nahoru? Ta čistě spekulativní cena baterek z pochybných zdrojů, kdy musím "slíbit že nepůjde do auta"?!? Tak ta nepůjde nahoru??
Ad baterka v záruce... kolik že maji limit SOH... 80%?? Takže nikde neni řečeno, že u aut s baterkama v záruce nebude poptávka po výměnách. A pokud bude tak cena ND půjde nahoru.
@rohYpnol
ja psal ze nova baterka do enyaqu se da sehnat do 100tkc. Ne ze je to cena v autorizaku i s vymenou. Navic ja nejsem zadnej prodejce ani servis, navic me to ani nijak nezivi. Jenom tvrdim, ze tedlech novejch baterek se zarukou je za tyhle ceny dost i ve funkcnich instalacich a ze neni duvod se ceny opravy bat.
ja psal ze nova baterka do enyaqu se da sehnat do 100tkc. Ne ze je to cena v autorizaku i s vymenou. Navic ja nejsem zadnej prodejce ani servis, navic me to ani nijak nezivi. Jenom tvrdim, ze tedlech novejch baterek se zarukou je za tyhle ceny dost i ve funkcnich instalacich a ze neni duvod se ceny opravy bat.
@Meky MEB má pouch, MEB+ má prizmatické.
Pokud by s tím měli problém, dozvěděli bychom se to, těch modulů už vyrobili hodně přes 10M, to by jsi neututlal 😄.
Pokud by s tím měli problém, dozvěděli bychom se to, těch modulů už vyrobili hodně přes 10M, to by jsi neututlal 😄.
@psel
Ev clinic o tom píše dosť často.
Ev clinic o tom píše dosť často.
@Meky
Muzes dát odkaz na to?
Muzes dát odkaz na to?
@Meky kde?
Nic takového jsem tam nenašel.
Pouche nemá evclinic ráda, protože se jim to blbě opravuje na úroveň článku, proto má MEB modul s 24 pouch články kde se oprava děje výměnou modulu. Ano, je to 24x dražší (++) ale nemusíš s tím jezdit do Záhřebu na odvrtání a výměnu, stačí normální servis.
Ok, servis si musí na to půjčit balancer, ale jde to v každém servisu.
A kulaté články se dobře odvrtávají, ale není to příliš dobré jak na vnitřní odpor tak na chlazení ale hlavně není nic kulatého dobré pro energetickou hustotu čtvercové baterky 😁. 4 je prostě víc než 3,14.
S vnitřním odporem to pěkně vybojovala Tesla u 4680, ale přesto CATL říká že to nebude pořádně fungovat. S podílem CATL skoro 40% na trhu bych to nerozporoval, ví asi, o čem mluví.
Prisma slepena elektricky rozlepitelnou folii je asi ideální řešení, jsem zvědav jak to bude mit MEB+.
Nic takového jsem tam nenašel.
Pouche nemá evclinic ráda, protože se jim to blbě opravuje na úroveň článku, proto má MEB modul s 24 pouch články kde se oprava děje výměnou modulu. Ano, je to 24x dražší (++) ale nemusíš s tím jezdit do Záhřebu na odvrtání a výměnu, stačí normální servis.
Ok, servis si musí na to půjčit balancer, ale jde to v každém servisu.
A kulaté články se dobře odvrtávají, ale není to příliš dobré jak na vnitřní odpor tak na chlazení ale hlavně není nic kulatého dobré pro energetickou hustotu čtvercové baterky 😁. 4 je prostě víc než 3,14.
S vnitřním odporem to pěkně vybojovala Tesla u 4680, ale přesto CATL říká že to nebude pořádně fungovat. S podílem CATL skoro 40% na trhu bych to nerozporoval, ví asi, o čem mluví.
Prisma slepena elektricky rozlepitelnou folii je asi ideální řešení, jsem zvědav jak to bude mit MEB+.
@Meky Škoda, resp. celý koncern hrozně mlží, co se baterek týče a tak je těžký zjistit, co kde je, ale údajně ty průserový LG pouch už stáhli a mají nový generace a taky prismatický články od CATLu. Jak a do čeho to skutečně dávají je úkol pro S.Holmese. Ale možná to tu nějaký EV fanatik ví ze správného tajného zdroje... Třeba Enyaq RS má jinou baterii s mírně vyšší kapacitou a odlišnou chemií. 79/84kWh místo původních 77/82. A taky třeba nabíjecí křivka verze 85 je zcela odlišná od verze 85x, což jasně znamená jiného výrobce. Otázkou je, který je ten lepší (Catl) a který je ten na pikaču z Polska (LG) i když prý už vylepšený. Ale věř jim...
@Mokrous
Koncern VW se snaží tajit i servisní intervaly nebo specifikace olejů. Jen naivka by si mohl myslet, že nebude tajit vše týkající se baterek.
Koncern VW se snaží tajit i servisní intervaly nebo specifikace olejů. Jen naivka by si mohl myslet, že nebude tajit vše týkající se baterek.
@Tycoon No u něčeho jo a docela mě s tím serou. Nejsou mi schopni na opakované dotazy odpovědět časový interval pro olej do převodovky. Prostě napíšou 120 tis. km a hotovo. Ale to někdo může najet za 2 roky a někdo za 15 let.
@Mokrous
Tak to ti dali více informací než mně.
Rok 2017: Chci plán údržby. Dovozce: To se musíte zeptat v autorizovaném servisu. Autorizovaný servis: My tyto informace nemáme, nám se plán údržby generuje v systému až při zakázce, zeptejte se dovozce.
Tak to ti dali více informací než mně.
Rok 2017: Chci plán údržby. Dovozce: To se musíte zeptat v autorizovaném servisu. Autorizovaný servis: My tyto informace nemáme, nám se plán údržby generuje v systému až při zakázce, zeptejte se dovozce.
@Tycoon Jo, tuhle hlavu 22 miluju a zažívám běžně. Pravidelně seru imbecily na linkách VW, Volva, Toyoty Stelantisu a pod. Samozřejmě nikdy nikdo nic neví a vždy se odkazuje na ty druhé. Vždycky mi vrtalo hlavou k čemu tam ty lidi sedí a za co berou peníze, když vědí úplný howno o vlastních produktech...
@Mokrous
No, prozradím ti tajemství. Oni berou prachy právě za to že vi to guvno. Protože víc vědět ani nemají, pak by zákazník byl moc informovaný a to by stálo dovozce/výrobce příliš mnoho peněz navíc 😁😉
No, prozradím ti tajemství. Oni berou prachy právě za to že vi to guvno. Protože víc vědět ani nemají, pak by zákazník byl moc informovaný a to by stálo dovozce/výrobce příliš mnoho peněz navíc 😁😉
@rohYpnol Spíš to mají u pr.ele. Ono nakonec jejich auta kupuje tupá masa, která se nezajímá vůbec o nic, maximálně tak o cenu a barvu a velikost kol a těch pár exotů, jako jsme my, kteří kladou skutečné otázky a chtějí znát pravdu, tak ti je jen obtěžují a ve výsledku je jim u pr.ele, jestli odejdou jinam, protože nedostali správnou odpověď.
@Mokrous hele bez zdroje jde jen o jedna paní povídala. Neplaš.
Chceš si snad měnit článek ve svém BEV?
Chceš si snad měnit článek ve svém BEV?
@psel Tvl, o tom tu mluvím, že nemáme informace, protože to koncern tají. Resp. se ví, že Poláci dodávají LG pouch a CATL dodává prismatický články. Osobně jsem přesvědčen, že verze 85 má CATL a 85x má LG, ale 100% jistotu nemám. Chybí mi insider.
@Mokrous
U RS byla situace stabilizovaná tak, že single motor = catl a dual motor = LG. Zdroj - autozurnal, konec roku 2022.
Ale i z toho co zaznělo ty informace dostat podle mě (jen můj názor) ani nemůžeš. Přijde mi že to totiž mění podle aktuálních kapacit a potřeb a dlouhodobě stabilní systém v tom prostě ani není.
U RS byla situace stabilizovaná tak, že single motor = catl a dual motor = LG. Zdroj - autozurnal, konec roku 2022.
Ale i z toho co zaznělo ty informace dostat podle mě (jen můj názor) ani nemůžeš. Přijde mi že to totiž mění podle aktuálních kapacit a potřeb a dlouhodobě stabilní systém v tom prostě ani není.
@rohYpnol I to je možné. Těžko to prokázat, protože to by musel každý jeden kus projít testem. Na druhou stranu už jen údaj o maximálním nabíjecím výkonu, který je značně jiný u 85 vs 85x, říká, že jde o jiné baterie. Verze 85 má krásně plochou křivku a baterku lze krmit prakticky až do 80% dost svižně. 85x naopak umí zkraje cucat o hodně víc, ale pak začne prudce padat. 10-80% mají obě prakticky za stejný čas, ale třeba ze 40-80% už je lepší ta "pomalejší".
My na to vaše preeeeeeeeemium nemáme love. Dejte nám místo toho dalších 58 článků denně na téma čínskej elektrostřep.
Jestlipak jste aspoň prémiově vypáčili ze Škodovky, kterej model má baterky od CATLu? Hm? Předpokládám, že ne. A to jak Enyaq jede si může každej zkusit sám i bez prémia.
Jestlipak jste aspoň prémiově vypáčili ze Škodovky, kterej model má baterky od CATLu? Hm? Předpokládám, že ne. A to jak Enyaq jede si může každej zkusit sám i bez prémia.
Děkuji za vydařené srovnání. Obě auta jsou pro mě kompromisní a u každého by mi něco zásadního vadilo.
Kdyby Škoda zapracovala na spotřebě v malých rychlostech a uměla jezdit po městě za 10-12kWh/100km, asi bych jí i odpustil chybějící přední frunk, který doufám v novějších škodovkách prostě bude. Ta spotřeba je, aspoň pro mě, velký hendikep.
Se svou Konou jezdím teď v létě po městě i mezi město za 10-12kWh/100km. Doufám, že Epic se aspoň vyrovná.
Kdyby Škoda zapracovala na spotřebě v malých rychlostech a uměla jezdit po městě za 10-12kWh/100km, asi bych jí i odpustil chybějící přední frunk, který doufám v novějších škodovkách prostě bude. Ta spotřeba je, aspoň pro mě, velký hendikep.
Se svou Konou jezdím teď v létě po městě i mezi město za 10-12kWh/100km. Doufám, že Epic se aspoň vyrovná.
Najlepším testom sú celosvetové predaje . Tesla je týmto modelom celosvetove na druhom mieste medzi všetkými automobilmi !
Pre náš trh je toto okrajová motorizácia, ale fajn článok, z ktorého sme sa dozvedeli, čo sa mení.
Ja som skôr zvedavý na ten nový 1,5-litrový hybrid od VW, to bude určite zásadnejšia zmena. Uvidíme ho na jeseň v novom T-Rocu a potom aj v Octavii, Tiguane a ďalších modeloch.
Ja som skôr zvedavý na ten nový 1,5-litrový hybrid od VW, to bude určite zásadnejšia zmena. Uvidíme ho na jeseň v novom T-Rocu a potom aj v Octavii, Tiguane a ďalších modeloch.
Tobě nikdo nechce pujcit auto a zdarma? To je divné. Vis, skuteční zájemci a ti co opravdu kupují nova auta, ti tu možnost maji. A dokonce i zdarma. Zatím jsem nezažil, ze by mi nepůjčili auto na víkend, kdyz jsem měl o něj zájem.
Kupoval som niekoľko nových aút.
Nikdy nebolo možné si auto požičať na víkend.
Aj samotná skúšobná jazda len zriedka bola na aute v špecifikácii, ktorú som chcel.
Uveď dílera, ktorý auta požičiava na víkend.
Ďakujem
Pozerám domansly Toyota corolla cross a v ponuke nie je žiadny kus.
Akože majú z každej modifikácie niečo skryté pre mikeusa?
Alebo odkiaľ berú tie auta na skúšku?
Ono něco jiného je to u Toyoty nebo Suzuki, kde máš v nabídce třeba 2 nebo 3 specifikace a víceméně všechna auta jsou ze skladu.
Když jsem kupoval auto z koncernu VW, tak těch specifikací bylo mnoho a i velký dealer měl jako předváděčky jen ty nejprodávanější specifikace pro soukromé zákazníky ("firemní specifikace", tzn. diesely, CNG a tříválce, neměli ani na předváděčky, ani ve skladu).
Presne tak, mikesus trepe kraviny.
Díler ma nejake predvádzačky, väčšinou divne nakonfigurovane.
Reálne nie je možné si vyskúšať auto vo zvolenej specifickacii, zvoleným motorom s prevodovkou.
Je to ak reálne nemožné, takže sa nemusíme tváriť, že zákazník si môže vyskúšať, čo si chce kúpiť.
Takto to jednoducho nefunguje.
Trepes blbosti ty. Napsla jsi tohle
"Nikdy nebolo možné si auto požičať na víkend."
A napsla jsem ti, ze vzdy byla možnost. Ze si konfigurujes blbosti, o ktere neni běžný zajem, nemuzes se divit, ze takové auto neni k dispozici. Ale výbava je úplně jedno, důležité motorizace, podvozek, karoserie. A to vždy bylo u kohokoliv a navíc na víkend zdarma. Proste někomu, kdo chodí jen okukovat auta na showroom a koupi jedno za 10 let, tak mu to auto zajišťovat opravdu nikdo nebude mit ochotu.
Tak zrovna Scala má specifikací málo. Spíše se divím, že dealer tu 1.5 TSI neměl, mezi soukromými zákazníky to tipuju na nejprodávanější motorizaci.
a dycky me u toho prosej at s tim nic netaham a nejezdim do terenu 😆, teda krom wrangleru abych byl fer.
😁
A samozřejmě poslechneš pokaždé. Málokdy predvadecky maji tažné, tedy aspoň v mém případě. Ale ja si nehledám auto na tahání.
v kategorii krabic to maj skoro vsecky, spis je blby, ze magoru co chtej elektro suv neni moc a vetsina predvadecek ma budouci majitele a ty pak nechtej blato vsude kde to jen jde..
Potřeboval iphone propagaci, aby zbořil Nokii? 😆
BEV nabízí jiné vlastností než ICE. Většině zákazníků BEV nevyhovuje. A přinejmenším ještě dlouho předlouho vyhovovat nebude.
Čína to ví. Proto jede NEV. USA to ví. Proto zrušila BEV zelený nesmysl.
Jen EU je dokonale blbá a jede pořád to stejné...
Kdyby ses na to podium postavil ty místo Steva házeli by po tobě rajčata a Apple by dávno skončil.
Co kdo zas zrušil v Číně ?
To že oranžový král ruší dotace se dalo čekat, jestli je to ale otázka rozumu bych silně pochyboval, ostatně ty ho taky nemáš přebytek tak jsi si našel sobě rovného a pak chápu i ten obdiv.
Prostě EU je blbá, jen ty jsi zatraceně chytrej 😁.
Všechno špatně, až na poslední větu 👍
Nenapsal jsem nic o tom, ze Čína něco ruší... Nenapsal jsem nic o tom, že nebyla reklama na iPhone... ono je mimo jiné rozdíl mezi "být" a "potřebovat"...