Novinky
Man Ký
11
Já si umím představit výkonný šestiválec v M5 a nebral bych to jako degradaci. A v M3/4 klidně čtyřválec, výměnou za 1500 kg hmotnosti.
Barry Lyndon
1
@Man Ký 1500 kg není nereálných, nicméně je to drahé (hliník, hořčík, kompozity apod. jsou prostě dražší než nočníková ocel) a jako BONUS přichází vyšší emisní pokuta, takže je to ještě dražší. Ten kdo (zřejmě zlobovaný německou prémiíí) schválil emisní pokuty tím nižší, čím je auto těžší, by zasloužil nakopat do .... 😊.
Man Ký
10
@Barry Lyndon měl jsem 430i bez hybridu, vážila 1600 kg. klidně by mi stačilo 350-400 koní, kdyby to byla zadokolka. Tu honbu za výkonem ve spojení se čtyřkolkou eMkovým bavorákům moc neschvaluju, nakonec je z toho Audina.
Dobrá zpráva. Je super, ze automobilky odolávají a drží své skvosty. Trochu "zazmatkoval" Mercedes právě s dvoulitrem, ale snad se poučí.
Na druhou stranu jen doufám, toto vše nebude za cenu, jakou je nová M5. Sice drží V8, ale ve všech parametrech je horší, než předchozí model a jako bonus přidává pořádnou porci hmotnosti navíc. U M modelů by se měli držet zavedeného. Možná u M SUV by to tolik nevadilo. Ale vše "placaté" by si mělo zachovat své kouzlo a čistou "brutálnost".
Na druhou stranu jen doufám, toto vše nebude za cenu, jakou je nová M5. Sice drží V8, ale ve všech parametrech je horší, než předchozí model a jako bonus přidává pořádnou porci hmotnosti navíc. U M modelů by se měli držet zavedeného. Možná u M SUV by to tolik nevadilo. Ale vše "placaté" by si mělo zachovat své kouzlo a čistou "brutálnost".
@kari.laz akorat si uvedom ze vsechny tyhle klacky pod nohy konstrukterum, ktere jim EU hazi zpusobuji, ze motor je slozitejsi a vice nachylny na poruchy. Jde se jen po emisisch a zivotnost a racionalni pristup uplne ustupuji do pozadi. Ale je mile ze se BMW snazi. Jen jejich V8 biturbo neni zrovna archetyp spolehlivosti uz ted, tak jak to bude po zavedeni dalsich euro kur,vitek zustava otazkou.
@ryccardo To je bohužel další stránka věci.
@kari.laz nekupuj si opici, kdyz nemáš na banány. To je jednoduché.
Typické bezohledně chování. Jedná ovoce sice ji jeden banán za týden, sle neni tka hezká jako jina, která tech banánů chce třeba 10 denně a navíc jeste napadá sousedy, hází po nich kameny a nože, ale protože je hezčí, tak je ti jedno, co se sousedům stane.
Typické bezohledně chování. Jedná ovoce sice ji jeden banán za týden, sle neni tka hezká jako jina, která tech banánů chce třeba 10 denně a navíc jeste napadá sousedy, hází po nich kameny a nože, ale protože je hezčí, tak je ti jedno, co se sousedům stane.
@Mikesus Čo to trepeš za nezmysly?
@Mikesus nějak mi uniká co si nám chtěl sdělit? Jestli si hraješ na ekologa, tak by ti mělo záležet na životnosti výrobků. Pokud se motor vysype krátce po záruce a celé auto kvůli tomu skončí ve šrotu, tak to není o opici a banánech, ale nehospodárnosti nakládání se zdroji. To totiž nemusí být BMW, ale třeba Renault nebo Dacia víš? A například problémy motorů 1,2 TCe, které odcházely mezi 30 tkm a 150 tkm způsobili, že auto bylo třeba neopravitelné a celé se vyhodilo mnohem dřív než by tomu bylo pokud by motor fungoval spolehlivě.
@ryccardo jasne. Takze raději budeš nicit to prostředí pořád. Ono stačí používat hlavu a koupit si spolehlivý výrobek. Kdyz nepouzivas hlavu, tak si spolehlivý výrobek nekoupis a budeš doufat, ze se ti po záruce nevysype, protoze nemáš na opravu. Jak jsem psal, pokud nemáš na banány...
@Mikesus To mi řekni chytrolíne jak poznáš při koupi jak je výrobek spolehlivý a jaký konstruktérský nedodělky budeš nebo nebudeš řešit. Jsi jasnovidec?
Řeknu ti tajemství. Víš proč je pořád zájem o stará auta a lidi se jich nezbavují a stárne vozový park? Protože stará auta jsou ještě jednoduchá a spolehlivá.
Řeknu ti tajemství. Víš proč je pořád zájem o stará auta a lidi se jich nezbavují a stárne vozový park? Protože stará auta jsou ještě jednoduchá a spolehlivá.
@ryccardo je dobre ze se jde po emisích. Už od euro4 slýcháme, jak to nejde splnit a hle, i zde u euro7 trotlové tvrdili, jak to jde za fyzikální zákony a je tu opět motor splňující euro7 a už minimálně 2 euronormu, která údajně popírá fyzikální zakony
@Mikesus ty radši mlč. Nevíš vůbec o čem meleš. 10 let starý benzínový motor je konstrukčně dostatečný na to, aby měl emise, které nepředstavují nebezpečí pro okolí. Tady se hraje jen o číslíčka, kvůli kterým musí jít konstruktéři za hranu možného. A u benzínových motorů nebyl problém ani EURO5. Motory přísné normy sice dokáží plnit ovšem na úkor životnosti a zvýšené poruchovosti a to rozhodně není dobře. Takže asi tak. Teď se k tomu ještě přidávají nesmysly v podobě emisí z brzd a gum. To už je vůbec schýza.
@ryccardo
A jak to víš, ze ma dostatečné emise? To tvrdíš ty, odbornici říkají neco jiného. Budu věřit vic vystudovanym odborníkům než kecalkovi na diskuzi, ltery jako jediny argument ma svuj nazor. A i kdyby se nevěřilo ani tem odborníkům, tak je tu kvanta studii zkoumajíci a zkousejici dane motory v reálném provozu a ty nám též říkají něco jiného než trol z montovny automotive bagatelizujici relane dopady na zdraví. Zatím jsi nepřišel s jedinou studii, ze dopady na zdraví jsou menší než se uvádí. Tvá studie je oslintaný prst, ze nedokazes dát na ni odkaz? A jako důkaz stacajicicho "vyhovujiciho" stavu je to, ze EU zmirnila zdravotní rocni limit pro NOx na 400% oproti limitům daných WHO jako zdravotně nezávadné.
A jak to víš, ze ma dostatečné emise? To tvrdíš ty, odbornici říkají neco jiného. Budu věřit vic vystudovanym odborníkům než kecalkovi na diskuzi, ltery jako jediny argument ma svuj nazor. A i kdyby se nevěřilo ani tem odborníkům, tak je tu kvanta studii zkoumajíci a zkousejici dane motory v reálném provozu a ty nám též říkají něco jiného než trol z montovny automotive bagatelizujici relane dopady na zdraví. Zatím jsi nepřišel s jedinou studii, ze dopady na zdraví jsou menší než se uvádí. Tvá studie je oslintaný prst, ze nedokazes dát na ni odkaz? A jako důkaz stacajicicho "vyhovujiciho" stavu je to, ze EU zmirnila zdravotní rocni limit pro NOx na 400% oproti limitům daných WHO jako zdravotně nezávadné.
@Mikesus hele ty se věnuj raději úzkostlivému čtení každé vědecké studie, která vyjde a zařizuj si podle toho život. Tady máš další hrůzu, která se na tebe valí kromě hrozby od benzínových motorů
www.idnes.cz/…-zahranicni_alis
Inteligentní pražáci věří vědcům, tak začni chlastat vodu třeba z potoka nebo si chytej dešťovou ty intelektuále 😁
Vím to proto, že mě motory zajímají a všechna ta eko opatření jsou jen účelně přidané nesmysly, které motor činí zbytečně komplikovaným ale v reálu to pomůže jen projít homologačním testem. Viz takový start stop je krásný příklad. Snížení emisí to nepřinese žádné a je nutné ho vypnout, aby si člověk neničil auto. Do aut se začal dávat jen z důvodu, že homologační cyklus obsahoval pasáže kdy auto po určitou dobu stojí, takže proč si nesnížit spotřebu v testu že? S ním musíš řešit technický problémy jako elektricky hnaný olejový čerpadlo a vodní pumpu, což jsou součástky, které nemají neomezenou životnost potřebuješ k nim další hardware a software, které je řídí a můžou motor poslat do kytek jen to hvízdne. Takže takhle to vím.
A neřekl jsem, že dopopady na zdraví jsou menší, ale jsou stejné a vzhledem k tomu co jsem dýchal jako dítě já jsou naprosto zanedbatelné.
www.idnes.cz/…-zahranicni_alis
Inteligentní pražáci věří vědcům, tak začni chlastat vodu třeba z potoka nebo si chytej dešťovou ty intelektuále 😁
Vím to proto, že mě motory zajímají a všechna ta eko opatření jsou jen účelně přidané nesmysly, které motor činí zbytečně komplikovaným ale v reálu to pomůže jen projít homologačním testem. Viz takový start stop je krásný příklad. Snížení emisí to nepřinese žádné a je nutné ho vypnout, aby si člověk neničil auto. Do aut se začal dávat jen z důvodu, že homologační cyklus obsahoval pasáže kdy auto po určitou dobu stojí, takže proč si nesnížit spotřebu v testu že? S ním musíš řešit technický problémy jako elektricky hnaný olejový čerpadlo a vodní pumpu, což jsou součástky, které nemají neomezenou životnost potřebuješ k nim další hardware a software, které je řídí a můžou motor poslat do kytek jen to hvízdne. Takže takhle to vím.
A neřekl jsem, že dopopady na zdraví jsou menší, ale jsou stejné a vzhledem k tomu co jsem dýchal jako dítě já jsou naprosto zanedbatelné.
Dosáhnou toho jednoduše. Zaplatí emisní povolenky a dál si budou žít svůj pravěký příběh o motorech.
Takže si to shrneme, dle článku.
Euro7 klade důraz na plnění emisí v reálném provoz, nejen na papíře a v urcity, specifický a velmi zřídka reálný provoz. Což je dobře. Ještě by to chtělo na STK změnit metodiku a měřit plnění všech těchto emisi.
Euro7 není za hranicí fyzikálních zákonů, jak tvrdili někteří manažeři automobilek a zdejší nevzdelani "odbornici". Kdyz by to bylo nereálné, těžko to někdo může splnit. Navic tohle slyšíme už od euro4, ze ta dalsi norma neni reálná a presto stále je. Pochybuju, ze tihle "odbornici" protestující proti euro7 se budou hlásit k tomu, jak záměrně lhali o tom, ze to nejde.
Euro7 klade důraz na plnění emisí v reálném provoz, nejen na papíře a v urcity, specifický a velmi zřídka reálný provoz. Což je dobře. Ještě by to chtělo na STK změnit metodiku a měřit plnění všech těchto emisi.
Euro7 není za hranicí fyzikálních zákonů, jak tvrdili někteří manažeři automobilek a zdejší nevzdelani "odbornici". Kdyz by to bylo nereálné, těžko to někdo může splnit. Navic tohle slyšíme už od euro4, ze ta dalsi norma neni reálná a presto stále je. Pochybuju, ze tihle "odbornici" protestující proti euro7 se budou hlásit k tomu, jak záměrně lhali o tom, ze to nejde.
@Mikesus Inak sa cítiš byť zdravý? To je fakt unikát, čo dokáže vyplodiť jedno hlúpe zelené jelito...
@traveldrive
Dekuji za optání, zdravý jsem. A i tak se cítím.
Víš jak se pozná nevzdělaný hlupák? Nemá argumenty a nesouhlas vyjadřuje urážkami ostatních bez náznaku snahy o diskuzi. Máš tam něco k tématu? Jako třeba, že euro7 nelze splnit apod?
Dekuji za optání, zdravý jsem. A i tak se cítím.
Víš jak se pozná nevzdělaný hlupák? Nemá argumenty a nesouhlas vyjadřuje urážkami ostatních bez náznaku snahy o diskuzi. Máš tam něco k tématu? Jako třeba, že euro7 nelze splnit apod?
@Mikesus no, ten osmiválec prostě za málo jezdit nebude. a proto mi přijde rozumnější dát do 8/7/6/5 šestiválec a do 4/3/2/1 čtyřválec...
@Man Ký
Nebude jezdit za málo, ale emise udrží v limitu. S tím nemám problém, ať to jezdi za kolik chce, hlavne at to plní emisní normy.
Nebude jezdit za málo, ale emise udrží v limitu. S tím nemám problém, ať to jezdi za kolik chce, hlavne at to plní emisní normy.
Jen to srovnání nesedí, pán si neumí představit čtyřválec u M5, ovšem o M3 nehovoří, ale to je přímý konkurent zmíněné C63.
Standa Voženílek
Příspěvek podléhá schvalování.