Novinky
@Pepa_007 kdyby nešlo tankovat, tka je to relevantní udaj. Ovsem v civilizované zemi se dá natankovat a nabít na každém rohu.
@KANKUNEN
Fiat byl snad nejhorsi znacka v Evropě, spolu s Alfou. Dobře jim sekun dovali Francouzi, ale tak hluboko se nedostali.
Zrovna dnes jsem potkal fiat 600, podle značky starý do roka, ale i kdyby to byl z prvnich kusů, o moc starsi nebude, a nesvitilo mu 3.brzdovy. vypadá to, ze kvalitou zůstávají kde byly.
Fiat byl snad nejhorsi znacka v Evropě, spolu s Alfou. Dobře jim sekun dovali Francouzi, ale tak hluboko se nedostali.
Zrovna dnes jsem potkal fiat 600, podle značky starý do roka, ale i kdyby to byl z prvnich kusů, o moc starsi nebude, a nesvitilo mu 3.brzdovy. vypadá to, ze kvalitou zůstávají kde byly.
@Arese Jak si to myslel, že pomlouvám Fiat, která západní značka byla poruchovější po desítky let?
@Pepa_007 jakože kdyby to jelo 260 nebo i 300, tak by ti zase vadilo, že se do toho nedá natankovat nafta. nebo zase něco jiného. měl jsem auto co jelo 290 a zkusil jsem to jednou. a projel jsem s tím Německo 180kou a při té to žralo tak 16-18 a to už se mi moc nelíbilo.
kolik jede tvoje auto? a jak často s ním jezdíš maximálkou?
kolik jede tvoje auto? a jak často s ním jezdíš maximálkou?
124 kW vs 280 kW
0-100 10,2 vs 4,4 sek
Přátelé, zde už nejde o evoluci, ale doslova o revoluci. A ta je zcela zřejmá 👍
0-100 10,2 vs 4,4 sek
Přátelé, zde už nejde o evoluci, ale doslova o revoluci. A ta je zcela zřejmá 👍
@praptak presne tak. Ma to jezdit legálními rychlostmi, ne jako formule se snažit byt co nejrychlejší všude.
@KANKUNEN
Mazda se taky mohla s Toyotou skamarádit včas. Teď to vypadá, že přichází s kyticí na večírek, který už dávno skončil.
Mazda se taky mohla s Toyotou skamarádit včas. Teď to vypadá, že přichází s kyticí na večírek, který už dávno skončil.
@Man Ký
Ty jsi ho normálně rozmazal po zdi jak marmeládu na chlebu… chudáček, ten si to asi nezasloužil.
Ty jsi ho normálně rozmazal po zdi jak marmeládu na chlebu… chudáček, ten si to asi nezasloužil.
Konkurenceschopný dojezd a nabíjení? Dovolte abych se zasmál, teoretických 450 km a 150 kW v roce 2026 budou leda tak k smíchu.
@ericn Bohužel, tak jako toto je nekonkurenceschopné mezi EV, tak jejich benzíny jsou nekonkurenceschopné mezi benzíny a klienti půjdou ke konkurenci. Prodeje Subaru v Evropě jsou jedna velká katastrofa a u toho zůstane.
Každé BEV je LOKÁLNĚ bezemisní. Emise se tvoří v komínech hnědo-uhelné elektrárny.
Další auto které má sportovní ambice, skoro 400 koní, 4s na stovku. Rodinný kombík pro velké cestování. Určitě jede alespoň 250.
Odpovím si, jako KAŽDÉ BEV pojede max 160-180km/h. Běžná Fabia 1.0 jej předjede. Bohužel jedná se o lenost a neschopnost výrobce...... .
Další auto které má sportovní ambice, skoro 400 koní, 4s na stovku. Rodinný kombík pro velké cestování. Určitě jede alespoň 250.
Odpovím si, jako KAŽDÉ BEV pojede max 160-180km/h. Běžná Fabia 1.0 jej předjede. Bohužel jedná se o lenost a neschopnost výrobce...... .
@KANKUNEN A která evropská značka měla od počátku 21. století spolehlivější motory, než Fiat? Asi patříš k těm magorům, co si myslí, že Fiat u svých aut dodnes bojuje s korozí, že? 😊
@Horký Rom
1300km vs 450km.
Nejde o evoluci, ale o revoluci přátelé. 😉 👍🏻
Subaru Outback s motorem o výkonu 124 kW má kombinovaný dojezd až 1300 km s LPG a benzínem.
1300km vs 450km.
Nejde o evoluci, ale o revoluci přátelé. 😉 👍🏻
Subaru Outback s motorem o výkonu 124 kW má kombinovaný dojezd až 1300 km s LPG a benzínem.
@Mikesus Tak tady se musím Arese zastat. Fiaty od devadesátek rozhodně nehnily, a jak benzínové, tak diesel motory byly extra spolehlivé. Co se týká Alf, není nad předsudky, že ?
novy outback - katastrofa. uncharted - katastrofa. toto -katastrofa. nie tak davno som si ani len nepomyslel, ze novy ford forester bude este najkrajsie auto od subaru....
@Ham. Proto to taky žádná revoluce není, koupí si to zas jen pár lidí. Ti co chtějí opravdu cestovat půjdou do benzinu 😋
@Mikesus Tvoje výplody nebudú mať väčšiu váhu, ani keď si naklikáš toľko palcov, aby si mal zo všetkých najviac. 😉
Ano, je to lenost výrobce a zároveň nabízejí to, co většina lidí chce. Naprostá většina ridicu nechce a nepotřebuje jezdit 250, zbytečně plýtvat energiemi a ohrožovat ostatní. Většině lidí stačí tech 160-180 a zároveň tím nebudou mrhat energiemi na cestování tolik jako při vyšších rychlostech.