Slovo "parodie" je, v tomto konkrétním případě, použito zcela nevhodně. Zejména když hned v další větě je napsáno " ...kombinují robustní techniku s atraktivní cenou..." což jsou typické znaky "parodie" u automobilů od nepaměti. 😀
Nad výrazem "kopírka" by se snad dalo přimhouřit oko - raději však obě -, ale nad spojením "Čínský kopírka" už těžko. Pokud je ovšem slovo "kopírka" stále rodu ženského.
Takže titulek jako obvykle - super kvalita.
Honza Mička
8
@gil54 Ano, je přece úplně v pořádku mít v autě velikosti RAMu 1500 v dnešní době dvoulitr s výkonem ani ne 160 koní. To je opravdu parodie.
Za "čínský" si sypu popel na hlavu, to mi ušlo.
Hezký večer
Honza
gil54
0
@Honza Mička
Ok, jak myslíte. Hádat se nechci. Každý si evidentně představujeme pod slovem "parodie" poněkud odlišný význam.
Možná by pomohl výkladový slovník. Použít parodii v tomto případě vyžaduje poměrně dost tolerance, představivosti a shovívavosti.
160 koní není sice nic moc, ale myslím, že to není ani tragédie, zoufalost, ubohost a ani ta parodie nebo výsměch. Můj osobní názor.
adamzprahy
1
@gil54 okopírovaný design s neadekvátní motorizací je ubohost, velmi pochybuju o kvalitě podvozkových dílů a dimenzovanosti. Nerozumím kdo si tohle v EU nebo obecně může koupit vedle originálů. Kdo řeší budget koupí radši Hilux/Ranger v základu než tohle.
Zetti
2
@Honza Mička
Tomu jak se chovate se říká pokrytectví. Vy se z toho hnoje nikdy nevyhrabete
Nad výrazem "kopírka" by se snad dalo přimhouřit oko - raději však obě -, ale nad spojením "Čínský kopírka" už těžko. Pokud je ovšem slovo "kopírka" stále rodu ženského.
Takže titulek jako obvykle - super kvalita.
Za "čínský" si sypu popel na hlavu, to mi ušlo.
Hezký večer
Honza
Ok, jak myslíte. Hádat se nechci. Každý si evidentně představujeme pod slovem "parodie" poněkud odlišný význam.
Možná by pomohl výkladový slovník. Použít parodii v tomto případě vyžaduje poměrně dost tolerance, představivosti a shovívavosti.
160 koní není sice nic moc, ale myslím, že to není ani tragédie, zoufalost, ubohost a ani ta parodie nebo výsměch. Můj osobní názor.
Tomu jak se chovate se říká pokrytectví. Vy se z toho hnoje nikdy nevyhrabete