Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Omoda 5 dostala chvíli po uvedení na trh facelift. Změny uvítá snad každý

16 komentářů

Arese
Každý? Mně je tedy nějaký čínský křáp s. i. di.o tským jménem úplně u pr--le! 😃 A určitě je nás takových v Česku drtivá většina! 👍
Lempl Klaun
@Arese No bodejť, kdo jinej než ty, elektrofašounku, by měl zrovna pod článkem o elektru rozjet svůj tradiční, vulgaritama nacpaný shitstorm.
Radovan Pastucha
@Lempl Klaun
No bodejť, kdo jinej než ty, lemplfašounku, by měl zrovna pod článkem o elektru rozjet svůj tradiční, tapetama nacpaný shitstorm.
Lempl Klaun
@Radovan Pastucha Pastucha opět trpí jazykovou amnézií, a to bez lékařského potvrzení. 🤡

www.auto.cz/diskuse/97717/1#…
Radovan Pastucha
@Lempl Klaun
Nejlepší je, když kachna zásah sama nahlásí. Díky Petře! 🤡
Lempl Klaun
@Radovan Pastucha Najlepšie je, keď kačka zásah sama nahlási. Vďaka a drž sa, Raďo! 🤡
Radovan Pastucha
@Lempl Klaun
Mluv česky, jde ti to fakt líp.Cikán tě dostal. 🤡
Lempl Klaun
@Radovan Pastucha Nene, romák tě dostal! 🤡 Drž sa!
rohYpnol
To je ten problém. Čínské automobilky se učí řádově rychleji a napravují chyby o dva řády rychleji než evropské značky. Je to stejné jako kdyby jste se z okna honeckeru dívali na kolem projíždějící maglev.
traveldrive
@rohYpnol Neposer sa z tej Číny.
psel
@traveldrive to víš, má radost z toho, že má doma starou komodu a najednou je to stařešina. Navíc v pondělí bude další facelift a to se vyplatí 😁.
rohYpnol
@psel
Vždyť ani nedává smysl co jsi napsal.
psel
@rohYpnol nejsi ty náhodou čínskej bot když nezvládáš psaný text v češtině?
To by ledacos vysvětlovalo.
rohYpnol
@traveldrive

z tej Číny sa posere především EU a lidi co si naivně myslí, že Evropa je pupek světa. Ne já. Já to beru jako (bohužel) nejspíše nevyhnutelné zlo a nutnost.
Lubo
Zmeny uvíta každý z 1O zákazníkov, ktoré si ho mesačne kúpia...
ptr078
Rychle zmeny uvitaju hlavne ti nestastnici, co si to uz kupili 🤣