Bezpečnost
Kontroluju si zpětné zrcátko. Když uvidím auto, uhnu. Nebudu kličkovat mezi pravým a levým pruhem za každým tirákem.
@rohYpnol
pochybuji, že 2 vozidla jsou “ vytvoří souvislé proudy vozidel”.
Je to i proti logice. Protože v teto situaci bys mohl jet v pravem i vyrazne rychleji a to zpusobuje nebezpecne situace v pripade, ze nekdo z leveho prejizdi zpet do praveho.
pochybuji, že 2 vozidla jsou “ vytvoří souvislé proudy vozidel”.
Je to i proti logice. Protože v teto situaci bys mohl jet v pravem i vyrazne rychleji a to zpusobuje nebezpecne situace v pripade, ze nekdo z leveho prejizdi zpet do praveho.
@gil54
No ale stejny clovek co udela v kratkem článků minimalne 3 zasadni chyby chce jine za chybu zavirat…
No ale stejny clovek co udela v kratkem článků minimalne 3 zasadni chyby chce jine za chybu zavirat…
Ne, tohle opravdu nepotrebujeme.
Daleko vice bych ocenil kvalitní novináře co nepisou nesmyslne clanky plne chyb.
Daleko vice bych ocenil kvalitní novináře co nepisou nesmyslne clanky plne chyb.
@Hendly
Ano, souhlasím. V diskusi se objevila úvaha omlouvat toho rychlejšího krajní nouzí, ale samozřejmě to může platit i pro pomalejšího.
Ano, souhlasím. V diskusi se objevila úvaha omlouvat toho rychlejšího krajní nouzí, ale samozřejmě to může platit i pro pomalejšího.
@Michal Chmelař
Hlavne jak mohl ten rychlejsi vedet, že ten pomalejsi nejede tak pomalu z duvodu krajni nouze?
Nevolnost, zavada atd.
Hlavne jak mohl ten rychlejsi vedet, že ten pomalejsi nejede tak pomalu z duvodu krajni nouze?
Nevolnost, zavada atd.
@rohYpnol
Jo, říkám, cítil bych se divně, snad mě napadá jenom, že mohl ještě víc zpomalit, aby ho ten, kdo ho dojel, mohl předjet levým pruhem a zařadit se před něj. Ale tedy zní to dost divně.
V každém případě pořád platí, že v první řadě toho, který ho dojel, měli pustit ti v levém pruhu tím, že by se podle předpisu zařadili do pravého pruhu, kde měli správně jet.
Jo, říkám, cítil bych se divně, snad mě napadá jenom, že mohl ještě víc zpomalit, aby ho ten, kdo ho dojel, mohl předjet levým pruhem a zařadit se před něj. Ale tedy zní to dost divně.
V každém případě pořád platí, že v první řadě toho, který ho dojel, měli pustit ti v levém pruhu tím, že by se podle předpisu zařadili do pravého pruhu, kde měli správně jet.
@rohYpnol
Nick má divný, ale v tomto případě nic jiného dělat nemohl, aby se sám nedopustil přestupku.
Jo, situace je to blbá, cítil bych se nesvůj, ale taky bych radši nepředjížděl zprava, aby do mě nenajel někdo z těch v levém pruhu, kdyby se rozhodl jet podle předpisu a zařadit se do pravého pruhu.
Nick má divný, ale v tomto případě nic jiného dělat nemohl, aby se sám nedopustil přestupku.
Jo, situace je to blbá, cítil bych se nesvůj, ale taky bych radši nepředjížděl zprava, aby do mě nenajel někdo z těch v levém pruhu, kdyby se rozhodl jet podle předpisu a zařadit se do pravého pruhu.
@xxc
To ano, ale já bych nechtěl, aby k nehodě došlo v situaci, kdy bych se i já dopouštěl dopravního přestupku (předjíždění zprava). To pak mimo jiné znamená velké problémy s pojišťovnou při řešení náhrady škody ze zákonného pojištění odpovědnosti.
To ano, ale já bych nechtěl, aby k nehodě došlo v situaci, kdy bych se i já dopouštěl dopravního přestupku (předjíždění zprava). To pak mimo jiné znamená velké problémy s pojišťovnou při řešení náhrady škody ze zákonného pojištění odpovědnosti.
@xxc
Slovenskou úpravu neznám, ale u nás nic protiprávního nedělal.
Ale jste odvážný, že jste napsal tu poslední větu, bojím se, že se teď na vás slétnou zdejší bojovníci proti diktátu z Bruselu.
Slovenskou úpravu neznám, ale u nás nic protiprávního nedělal.
Ale jste odvážný, že jste napsal tu poslední větu, bojím se, že se teď na vás slétnou zdejší bojovníci proti diktátu z Bruselu.
@Hendly
Kultuře zdejší diskuse by prospělo, kdyby se vám rohypnol omluvil za to svoje "nauč se pravidla", když je sám nezná.
Kultuře zdejší diskuse by prospělo, kdyby se vám rohypnol omluvil za to svoje "nauč se pravidla", když je sám nezná.
@rohYpnol
O souběžnou jízdu se v tomto případě podle popisu v příspěvku nejednalo.
Podle §12, odst. 3 zákona o silničním provozu platí, že pokud je na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně.
Souvislé proudy v obou pruzích nebyly, v příspěvku od detizeme se píše, že před ním bylo v pravém pruhu volno.
O souběžnou jízdu se v tomto případě podle popisu v příspěvku nejednalo.
Podle §12, odst. 3 zákona o silničním provozu platí, že pokud je na pozemní komunikaci o dvou nebo více jízdních pruzích v jednom směru jízdy taková hustota provozu, že se vytvoří souvislé proudy vozidel, v nichž řidič motorového vozidla může jet jen takovou rychlostí, která závisí na rychlosti vozidel jedoucích před ním, mohou jet motorová vozidla souběžně.
Souvislé proudy v obou pruzích nebyly, v příspěvku od detizeme se píše, že před ním bylo v pravém pruhu volno.
@rohYpnol
"Jenže ho dojelo jiné vozidlo." ...
...které naopak pravidla porušilo tím, že jelo v pravém pruhu rychleji, než vozidla v pruhu levém.
O souběžnou jízdu nemohlo jít ani náhodou, protože dojel vyšší rychlostí osamocené vozidlo v pravém pruhu a i rychlostí vyšší než vozidla jedoucí v levém pruhu. Při souběžné jízdě jedou vozidla v každém z pruhů stejnou rychlostí.
"Jenže ho dojelo jiné vozidlo." ...
...které naopak pravidla porušilo tím, že jelo v pravém pruhu rychleji, než vozidla v pruhu levém.
O souběžnou jízdu nemohlo jít ani náhodou, protože dojel vyšší rychlostí osamocené vozidlo v pravém pruhu a i rychlostí vyšší než vozidla jedoucí v levém pruhu. Při souběžné jízdě jedou vozidla v každém z pruhů stejnou rychlostí.
Překážím v levém pruhu
Za benzín musím šetřit, takže jedu 140 km/h.
To ale nestačí, protože každé třetí auto jede na D1 170 km/h.
Za benzín musím šetřit, takže jedu 140 km/h.
To ale nestačí, protože každé třetí auto jede na D1 170 km/h.
Citace zákona z článku: "Mimo obec se.... jezdí v pravém jízdním pruhu. ..."
A hned v následujícím odstavci ... "Za neoprávněnou jízdu v prostředním či pravém pruhu v Česku hrozí na místě pokuta 1500 Kč, ..."
Takže když pojedu podle zákona v pravém pruhu tak za to dostanu flastr 1500 Kč???
To dává jasný smysl, že pane Šámale, no, asi by to chtělo pro příště někoho, kdo si minimálně neplete pravou a levou stranu.
A hned v následujícím odstavci ... "Za neoprávněnou jízdu v prostředním či pravém pruhu v Česku hrozí na místě pokuta 1500 Kč, ..."
Takže když pojedu podle zákona v pravém pruhu tak za to dostanu flastr 1500 Kč???
To dává jasný smysl, že pane Šámale, no, asi by to chtělo pro příště někoho, kdo si minimálně neplete pravou a levou stranu.
@rohYpnol
To není lepší příklad.
My hovoříme o pravém pruhu. Nevím proč sem zatahuješ levý. Z pravého pruhu vozidlo jedoucí 80 km/h nemá žádnou povinnost někam uhýbat nebo zrychlovat.
To není lepší příklad.
My hovoříme o pravém pruhu. Nevím proč sem zatahuješ levý. Z pravého pruhu vozidlo jedoucí 80 km/h nemá žádnou povinnost někam uhýbat nebo zrychlovat.
@rohYpnol
Z hlediska litery zákona je za standardních okolností rychlost jízdy na dálnicích v ČR stanovena rozpětím 80 - 130 km. Jakákoliv rychlost v těchto limitech je legální a nemůže být považována za "pomalou" a zároveň ani za "nepřiměřenou" natož za "překážku provozu". Pokud tedy někdo jede v pravém pruhu 80 km, nic neporušuje.
Když tady tedy chceš hlásat něco o pravidlech.
Z hlediska litery zákona je za standardních okolností rychlost jízdy na dálnicích v ČR stanovena rozpětím 80 - 130 km. Jakákoliv rychlost v těchto limitech je legální a nemůže být považována za "pomalou" a zároveň ani za "nepřiměřenou" natož za "překážku provozu". Pokud tedy někdo jede v pravém pruhu 80 km, nic neporušuje.
Když tady tedy chceš hlásat něco o pravidlech.
Ne, že bych nějak extra toužil hlasovat v anketě, jak mě nabádají věty -
"A jak jste na tom s pomalou jízdou v levém pruhu vy? Hlasujte v anketě."
Ale i tak to jde dost těžko, když tam žádná anketa není.
Klasické panoptikum Auto.cz.
"A jak jste na tom s pomalou jízdou v levém pruhu vy? Hlasujte v anketě."
Ale i tak to jde dost těžko, když tam žádná anketa není.
Klasické panoptikum Auto.cz.
@rohYpnol
Ne. Smysl toho pravidla je umoznit soubeznou jizdu kdyz je hustý provoz.
Dve auta neni soubezna jizda, ale vytváření nebezpečných situaci.
Ne. Smysl toho pravidla je umoznit soubeznou jizdu kdyz je hustý provoz.
Dve auta neni soubezna jizda, ale vytváření nebezpečných situaci.
@rohYpnol
No právě o té své spoluvině mluvím. S tím je spojené riziko krácení pojistného plnění z pojištění odpovědnosti toho druhého řidiče a nepřiznání celého nároku na náhradu škody v případě sporu.
Tedy jinak řečeno v případě své spoluviny nedostanu zaplacenou celou škodu na svém autě a ještě dostanu i já pokutu za přestupek (stejně jako ten druhý řidič, který třeba nedal blinkr nebo se nepodíval do zrcátka).
No právě o té své spoluvině mluvím. S tím je spojené riziko krácení pojistného plnění z pojištění odpovědnosti toho druhého řidiče a nepřiznání celého nároku na náhradu škody v případě sporu.
Tedy jinak řečeno v případě své spoluviny nedostanu zaplacenou celou škodu na svém autě a ještě dostanu i já pokutu za přestupek (stejně jako ten druhý řidič, který třeba nedal blinkr nebo se nepodíval do zrcátka).
@rohYpnol Co řešíte? Jel v pravém pruhu 100 nic neporušil. Pouze debil za ním to nepochopil
@rohYpnol
Ale on ten levý nezastavil. Ani nezahřmělo, neuhodil blesk, nespadl tam meteorit. Nic takového se nestalo a není třeba o tom zbytečně diskutovat.
A když už chceš řešit tu tvojí absurditu se zastavením levého pruhu, tak se spolehni, že všichni z něj přejedou do toho pravého a ty v tom pravém už těch 10 km volné cesty před sebou mít jaksi nebudeš.
Už se prober.
Ale on ten levý nezastavil. Ani nezahřmělo, neuhodil blesk, nespadl tam meteorit. Nic takového se nestalo a není třeba o tom zbytečně diskutovat.
A když už chceš řešit tu tvojí absurditu se zastavením levého pruhu, tak se spolehni, že všichni z něj přejedou do toho pravého a ty v tom pravém už těch 10 km volné cesty před sebou mít jaksi nebudeš.
Už se prober.
Lenže oni v tom ľavom pruhu jazdiť môžu, len nie pomaly, nie? U nás sa v ľavom pruhu jazdiť nemôže, pokiaľ človek neobieha.
Z článku jsem si vzal dvě věci.
1) "musíte z pravého pruhu vybočit až do pravého"
2) a to, že autor chce nechat zavřít svého kolegu (protože měl spáchat stejný přestupek, o kterém se v titulku mluví jako o tom, co by měl být takto trestán)
Článek šitý horkou jehlou, spíš jako naštvaná reakce na pokutu. Jinak by tam asi nebylo to o ploužení se pod 130 uprostřed. Z logiky věci, je úplně jedno, jestli se prostředním pruhem auta "plouží pod limitem" nebo jedou 130, protože mají jet vpravo, o tom snad ten článek je.
A moje douška na závěr, stejně tak by se mělo pokutovat to, že na D1 i D2 jsou osazeny digitální tabule s limity rychlostí, předepsanou 100 (která je teda za mě nesmyslně na extrémně dlouhých úsecích i když je zcela volno, ale to je zase jiný problém) nikdo nikdy neměří a nekontroluje. Proč máme někde zpřísněné limity, ale nevymáháme je, pokud tam tedy mají smysl?
1) "musíte z pravého pruhu vybočit až do pravého"
2) a to, že autor chce nechat zavřít svého kolegu (protože měl spáchat stejný přestupek, o kterém se v titulku mluví jako o tom, co by měl být takto trestán)
Článek šitý horkou jehlou, spíš jako naštvaná reakce na pokutu. Jinak by tam asi nebylo to o ploužení se pod 130 uprostřed. Z logiky věci, je úplně jedno, jestli se prostředním pruhem auta "plouží pod limitem" nebo jedou 130, protože mají jet vpravo, o tom snad ten článek je.
A moje douška na závěr, stejně tak by se mělo pokutovat to, že na D1 i D2 jsou osazeny digitální tabule s limity rychlostí, předepsanou 100 (která je teda za mě nesmyslně na extrémně dlouhých úsecích i když je zcela volno, ale to je zase jiný problém) nikdo nikdy neměří a nekontroluje. Proč máme někde zpřísněné limity, ale nevymáháme je, pokud tam tedy mají smysl?
@xxc
Za přejetí plné čáry tě v ČR normálně vyšijou raz dva, nevím jak to máte na Slovensku. A když je něco nelegální, je to samozřejmě pokutovatelné. Si tedy myslím já.
Možná, kdybys citoval část vaší vyhlášky, kde se píše, že 120 km/h nebo přesněji jakákoliv nižší bezdůvodná rychlost na dálnici než 130 km/h je nelegální, tak bych se ti omluvil.
Nic ve zlém, ale mám pocit, že v tom trošku plaveš.
Za přejetí plné čáry tě v ČR normálně vyšijou raz dva, nevím jak to máte na Slovensku. A když je něco nelegální, je to samozřejmě pokutovatelné. Si tedy myslím já.
Možná, kdybys citoval část vaší vyhlášky, kde se píše, že 120 km/h nebo přesněji jakákoliv nižší bezdůvodná rychlost na dálnici než 130 km/h je nelegální, tak bych se ti omluvil.
Nic ve zlém, ale mám pocit, že v tom trošku plaveš.
@rohYpnol
Nebavíš se o levým pruhu? A co je tohle? "Když jsi v levém rychlém a jedeš 130 kmh a někdo tě dojede a jede třeba 230 😆..."
Dále - vkládáš mi do úst něco, co jsem neřekl. Žádný takový argument, že "k situaci nemohlo dojít (v souladu s pravidly provozu)".... jsem nepoužil.
Znovu říkám, už toho nech a prober se.
Můj poslední dnešní kontakt k tomuto tématu a k tobě. Všichni, kteří toto vlákno sledují, to pochopí, možná asi kromě tebe. Jinak bych se asi už neubránil použití invektiv.
Nebavíš se o levým pruhu? A co je tohle? "Když jsi v levém rychlém a jedeš 130 kmh a někdo tě dojede a jede třeba 230 😆..."
Dále - vkládáš mi do úst něco, co jsem neřekl. Žádný takový argument, že "k situaci nemohlo dojít (v souladu s pravidly provozu)".... jsem nepoužil.
Znovu říkám, už toho nech a prober se.
Můj poslední dnešní kontakt k tomuto tématu a k tobě. Všichni, kteří toto vlákno sledují, to pochopí, možná asi kromě tebe. Jinak bych se asi už neubránil použití invektiv.
@xxc
A kde z toho vyplývá, že musím jet na dálnici přesně 130 km/h? To je maximální rychlost.
A kde z toho vyplývá, že musím jet na dálnici přesně 130 km/h? To je maximální rychlost.
@gil54 přesně, jel 100 v pravém, nikde není psáno že osobák musí jed v pravém pruhu 130 . To pouze debil za ním to nepochopil 😁
@xxc
Ale my zde diskutujeme o situaci v ČR.
Přiznám se, že neznám slovenskou vyhlášku tak dobře jako ty. Jakou rychlostí tedy může za standardních okolností jet osobní vozidlo na slovenské dálnici?
Ale my zde diskutujeme o situaci v ČR.
Přiznám se, že neznám slovenskou vyhlášku tak dobře jako ty. Jakou rychlostí tedy může za standardních okolností jet osobní vozidlo na slovenské dálnici?
@xxc 😁 To je vtip? Jak mohl překážet když jel v pravém, tedy pomalém pruhu. Překáželi ti vlevo.
Mám hezký ( a trochu i děsivý) zážitek z poslední cesty po D1 minulou neděli.
Vracím se do Prahy, jedu v pravém pruhu, 130 km/h s aktivním tempomatem. Levým pruhem mě předjíždí jedno auto za druhým, až dojde k tomu, že najednou v tom pravém pruhu jedu rychleji, než auta v levém. Tak zpomalím, abych nepředjížděl zprava a čekám. Rychlost klesne na nějakých 100 km/h, v levém pruhu jede souvislá kolona aut, přede mnou v pravém pruhu volno. Nikdo z těch co se táhli v levém pruhu do volného pravého nepřejel a najednou se za mnou objevilo vozidlo nejmenované německé produkce. Nejdřív mě dojel, pak se vecpal mezi dvě auta v levém pruhu. Když zjistil, že levý nejede, vrátil se za mě a začala diskotéka - blikání, troubení, najíždění, rozhazování rukama. Ano, bylo přede mnou volno, ale jel jsem stejnou rychlostí, jako vozidla v levém pruhu. Nakonec to řidič nevydržel, předjel mě odstavným pruhem, najel přede mě, dvakrát jsem otestoval své reakce při brzdění, řidič mi z okénka prostředníčkem ještě ukázal, že jsem jednička a zmizel.
Doma jsem vzal záznamy z přední a zadní kamery a zanesl je na Policii.
Vracím se do Prahy, jedu v pravém pruhu, 130 km/h s aktivním tempomatem. Levým pruhem mě předjíždí jedno auto za druhým, až dojde k tomu, že najednou v tom pravém pruhu jedu rychleji, než auta v levém. Tak zpomalím, abych nepředjížděl zprava a čekám. Rychlost klesne na nějakých 100 km/h, v levém pruhu jede souvislá kolona aut, přede mnou v pravém pruhu volno. Nikdo z těch co se táhli v levém pruhu do volného pravého nepřejel a najednou se za mnou objevilo vozidlo nejmenované německé produkce. Nejdřív mě dojel, pak se vecpal mezi dvě auta v levém pruhu. Když zjistil, že levý nejede, vrátil se za mě a začala diskotéka - blikání, troubení, najíždění, rozhazování rukama. Ano, bylo přede mnou volno, ale jel jsem stejnou rychlostí, jako vozidla v levém pruhu. Nakonec to řidič nevydržel, předjel mě odstavným pruhem, najel přede mě, dvakrát jsem otestoval své reakce při brzdění, řidič mi z okénka prostředníčkem ještě ukázal, že jsem jednička a zmizel.
Doma jsem vzal záznamy z přední a zadní kamery a zanesl je na Policii.
Lousianský zákon zřejmě nelze splnit. Protizákonná je rychlost pod limitem a logicky i nad limitem. Tj. v levém pruhu může jet vozidlo pouze rychlostí přesně na limitu, což prakticky nelze dodržet, už kvůli nesmyslně velkým tolerancím přesnosti rychloměrů v autech.
Místo plynulého provozu tak musíte z pravého pruhu vybočit až do pravého, což zvyšuje možnost kolize. Pamatujete si, že by tu před pěti lety psal někdo takové krávoviny. Takovou chybu neuděláš, ani když píšeš domácí úkol o malé přestávce. Diskuzi tu plní trolové, kteří ještě nikdy nereagovali na článek, ale úrážlivě na jiný komentář. Prý si je mám dát na hate list a z diskuze mám trhací kalendář.
@xxc
Zase sem motáš nějaký čáry a ohleduplnost, když je primárně řeč o rychlosti v pravém pruhu na dálnici. Jen odvádíš pozornost a odkláníš směr diskuze, protože nemáš k tématu relevantní argumenty. Jsi dnes jako xxxYxxxx.
O nelegálnosti nižší rychlosti než 130 km/h na dálnici ani slovo a ani nejsi schopen uznat omyl.
Takže také s touto diskuzí s tebou dnes končím, postrádá koncepci, jen vytáčky a mlžení.
Zase sem motáš nějaký čáry a ohleduplnost, když je primárně řeč o rychlosti v pravém pruhu na dálnici. Jen odvádíš pozornost a odkláníš směr diskuze, protože nemáš k tématu relevantní argumenty. Jsi dnes jako xxxYxxxx.
O nelegálnosti nižší rychlosti než 130 km/h na dálnici ani slovo a ani nejsi schopen uznat omyl.
Takže také s touto diskuzí s tebou dnes končím, postrádá koncepci, jen vytáčky a mlžení.
@xxc
"Nižšie si citoval", ale o rychlosti nikde ani slovo. Vykrucuješ se jako xxxYxxxx, když nic nemáš, raději mlč.
A jestli na Slovensku, když jedeš v obci 48 km/h na padesátce, porušuješ předpisy (o čemž silně pochybuji), jak nám tady tvrdíš, tak jsou slovenské předpisy úplně na palici.
"Nižšie si citoval", ale o rychlosti nikde ani slovo. Vykrucuješ se jako xxxYxxxx, když nic nemáš, raději mlč.
A jestli na Slovensku, když jedeš v obci 48 km/h na padesátce, porušuješ předpisy (o čemž silně pochybuji), jak nám tady tvrdíš, tak jsou slovenské předpisy úplně na palici.
@xxc Dodatek. I když pojedu se silným vozem v pravém pruhu 100 není to v Evropě problém. Proto je to dálnice, aby rychleji jedoucí vozy použili levý pruh. Nehledě na to že v levém jezdí nákladní vozy pomaleji.
@xxc Takže nikde v Evropě ti nedají pokutu že jedeš 100 v pravém pruhu na dálnici. NIKDE!!!! Spojujes dvě věci. Na dálnici můžou vozidla splňující limity pro jízdu po dálnici. Maximální povolená rychlost není zároveň požadovaná. Co ty některé, ne všechny Ev vozy co kolikrát jedou 100, co slabší obsahy bez turba? Meleš blbosti. Samozřejmě když pojedu bez důvodně pod 80 je problém. 100 není.A ty pochop fráze zákona. 100 km na dálnici není bezdůvodně pomalá jízda. Bože ty jsi fakt hloupej
@KANKUNEN "Shodou okolností však v době, kdy ho spáchal můj kolega Marek Bednář." Tohle je taky hezky dokončená věta.
Prostě nejlepší jízda na webu...
Prostě nejlepší jízda na webu...
usa ako vzor je v tomto trochu problem, lebo pokial viem, tam vacsina statov umoznuje jazdit v hociktorom pruhu. Ale urcite som za to, aby sa nieco robilo s tymi trpakmi, ktori sa u nas "zaseknu" v lavom/strednom pruhu a takto idu desiatky/stovky km. A neuhnu ani ked ich clovek dobehne, a zablika...
Rád bych tu upřesnil, že na dálnici na Vysočině není stoupací pruh plnohodnotný pruh. Není bezpečné v něm jezdit 140, chybí tam krajnice, je užší atd. Já tam uhnu když vidím, že by někdo musel kvůli mě brzdit, ale že bych tam na prázdné dálnici jezdil, to fakt ne.
Já jen jestli k tomu náhodou článek nesměřuje, jestli pán nepatří ktěm, co jdou 140 ve stoupacím, pak vás jako natěsno objedou až do levého a těsně před váma se vrátí do stoupacího....jen že takový manévr je 1000x nebezpečnější, než jet v pravém(zdánlivě prostředním) jízdním pruhu, stejně jako jízda 140 ve stoupacím samotá.
Já jen jestli k tomu náhodou článek nesměřuje, jestli pán nepatří ktěm, co jdou 140 ve stoupacím, pak vás jako natěsno objedou až do levého a těsně před váma se vrátí do stoupacího....jen že takový manévr je 1000x nebezpečnější, než jet v pravém(zdánlivě prostředním) jízdním pruhu, stejně jako jízda 140 ve stoupacím samotá.
@narona To nie je vtip, prekážali aj v ľavom, ale oni nemohli ísť rýchlejšie, lebo bol plný. On v pravom mohol a ešte sa naschvál chváli, ako spomalil, keď ho niekto začal obiehať. Nie je dobre súdiť ľudí, ja sám som raz došiel do pôrodnice len tesne a to som šiel cez limity v krajnej núdzi. Nevieme, aké mal plány ten chudák šofér, čo ho naschvál diskutujúci nelegálne blokoval. Ale možno v Čechách je to legálne.
Nabalovat anglosaské právo na naše dopravní podmínky (a ty jsou americkým asi nejméně podobné), tak to bych čekal od nějakého joudy z internetu....
Já šneka jednou v noci dojel a neuhnul, pomohlo vyblikání. Co omezování plynulosti dopravy pomalou jízdou mimo dálnici? Proč se nepokutují auta, která jedou na hlavním tahu sotva sedmdesát?
@gil54
Nebavím se ani o pravým ani o levým pruhu. Reaguji na tvůj argument, že "k situaci nemohlo dojít (v souladu s pravidly provozu)".
Nebavím se ani o pravým ani o levým pruhu. Reaguji na tvůj argument, že "k situaci nemohlo dojít (v souladu s pravidly provozu)".
@gil54
Pokud vím, psal že jel stejně rychle jako levý pruh. Jestli to bylo vic hak 80 kmh nikdo z nas neví.
A představme si že levý zastaví. Takže podle této "logiky" já v pravém taky zastavím i když přede mnou je 10 km volná.... a budu čekat až za mnou nelegálně dojede jedno auto. A pak druhé. A až budeme 3 tak dám 0-100 za 3s a budu král silnic jak dodržují pravidla... ale to zas poruším souvislou řadu, tak zas budu muset zastavit, až mě ty 2 dojedou že...🤦🤦🤦
Pokud vím, psal že jel stejně rychle jako levý pruh. Jestli to bylo vic hak 80 kmh nikdo z nas neví.
A představme si že levý zastaví. Takže podle této "logiky" já v pravém taky zastavím i když přede mnou je 10 km volná.... a budu čekat až za mnou nelegálně dojede jedno auto. A pak druhé. A až budeme 3 tak dám 0-100 za 3s a budu král silnic jak dodržují pravidla... ale to zas poruším souvislou řadu, tak zas budu muset zastavit, až mě ty 2 dojedou že...🤦🤦🤦
@Hendly
Není to vůbec nic proti logice. Naopak o tom ta souběžná jizde je, že 🤣🤣🤣
Jak říkám, nauč se pravidla.
A jestli chceš zpochybňovat 2 auta, ok, tomu rozumím. Tak si přidej třetí. Logika a princip je úplně stejný.
Není to vůbec nic proti logice. Naopak o tom ta souběžná jizde je, že 🤣🤣🤣
Jak říkám, nauč se pravidla.
A jestli chceš zpochybňovat 2 auta, ok, tomu rozumím. Tak si přidej třetí. Logika a princip je úplně stejný.
@gil54
Ne. Je úplně jedno jak k té situaci dojde. To je jak kdyby jsi začal tvrdit že kdyz někdo pojede 80 v obci na 50ce, tak nemáš přednost zprava...
Ne. Je úplně jedno jak k té situaci dojde. To je jak kdyby jsi začal tvrdit že kdyz někdo pojede 80 v obci na 50ce, tak nemáš přednost zprava...
@Dini
No, bohužel neni nic jako plnohodnotný nebo neplnohodnotný pruh. Kdyz je vyznačený, tak to pruh je.
3pruh na D1 nesplňuje normy na mnoha místech. Jenže je na výjimku. Což je na jednu stranu dobře, protože tam aspoň je. Ale neni to dobře hlavně z důvodu právě bezpečnosti. Přesně vimo o čem mluvíš. Jet 140 tacho vedle svodidla, zvlášť v zimě... nic moc.
No, bohužel neni nic jako plnohodnotný nebo neplnohodnotný pruh. Kdyz je vyznačený, tak to pruh je.
3pruh na D1 nesplňuje normy na mnoha místech. Jenže je na výjimku. Což je na jednu stranu dobře, protože tam aspoň je. Ale neni to dobře hlavně z důvodu právě bezpečnosti. Přesně vimo o čem mluvíš. Jet 140 tacho vedle svodidla, zvlášť v zimě... nic moc.
@detizeme
Ano, tvůj nick odpovídá...
Svojí bezdůvodně pomalou jízdou jsi byl překážkou provozu.
A to je přesně ono, vyprudit a pak donášet a bonzovat... Děti země...
Ano, tvůj nick odpovídá...
Svojí bezdůvodně pomalou jízdou jsi byl překážkou provozu.
A to je přesně ono, vyprudit a pak donášet a bonzovat... Děti země...
Opět naprostý blábol.
Drakonické tresty jsou úplně nesmyslné.
Nepotřebujeme žádné legislativní změny tohoto typu. Potřebujeme reálně na dodržování dohlížet a postihovat hříšníky.
Bohužel v naší zemí si pořád někdo myslí, ze něco vyřeší zákonem. No zákonem.samotným opravdu nikdo nic nevyřeší.
Třeba Piráti a nedostupné bydlení. Máme zákon. Reálně jen utrácí peníze za zcela nesmyslnou byrokracii. A žádný zákon ještě žádný byt nepostavil... Naopak diky jejich neschopnosti v digitalizaci takřka pohřbili stavebnictví... A tak je to tady u téhle vlády se vším...
Drakonické tresty jsou úplně nesmyslné.
Nepotřebujeme žádné legislativní změny tohoto typu. Potřebujeme reálně na dodržování dohlížet a postihovat hříšníky.
Bohužel v naší zemí si pořád někdo myslí, ze něco vyřeší zákonem. No zákonem.samotným opravdu nikdo nic nevyřeší.
Třeba Piráti a nedostupné bydlení. Máme zákon. Reálně jen utrácí peníze za zcela nesmyslnou byrokracii. A žádný zákon ještě žádný byt nepostavil... Naopak diky jejich neschopnosti v digitalizaci takřka pohřbili stavebnictví... A tak je to tady u téhle vlády se vším...
@Sevca1 (1) Rychlost jízdy musí řidič přizpůsobit zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a nákladu, předpokládanému stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, její kategorii a třídě, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možno předvídat; smí jet jen takovou rychlostí, aby byl schopen zastavit vozidlo na vzdálenost, na kterou má rozhled.
@Sevca1 Ešte raz si to treba pozorne prečítať, je až neuveriteľné, ako môže byť človek takto hlúpy. Že za to nedávajú pokuty, je tiež pravda.
@Michal Chmelař
A nedostaneš tak trochu náhodou vyplacen podil odpovídající míře zavinění od druhého spoluviníka z jeho povinného ručení?!?
A nedostaneš tak trochu náhodou vyplacen podil odpovídající míře zavinění od druhého spoluviníka z jeho povinného ručení?!?
@gil54 A prerušovaná čiara sa môže prejsť? Preto vaculik vypína asistenty, aby nikdy neprešiel akúkoľvek čiaru, neverím, že mu za to dali pokutu raz dva. Každý sem tam prejde nejakú čiaru. Tak isto som ešte nevidel pokutu za neohľaduplnú jazdu a pritom aj máte v zákone povinnosť správať sa ohľaduplne.
@gil54 Nižšie som citoval. Rovnako to platí aj v obci, často sú to rovné, prehľadné úseky, kedy nie je možné ísť inak, ako 50. Nie 48, nie 46, nie 52, ale presne 50. Čiže rýchlosť porušuje každý, ale polícia meria a pokutuje len zvýšenú rýchlosť, iné ich nezaujíma.
@Sevca1 Jasné, veď je to tam presne napísané. Diaľnica zvládne rýchlosti aj nad 130, veď ľudia tak bežne jazdia, pokiaľ počasie a premávka dovolí, tak práve správna rýchlosť je 130. Samozrejme, pokiaľ to auto dovolí, schopnosti a zdravotný stav by to umožniť mal. Veď to isté mate v zákone aj vy. Ešte tam je otázka ochrany životného prostredia, teoreticky sa dá argumentovať, že nižšou rýchlosťou chránime životné prostredie, ale to asi platí len pre spaľovacie autá. Čiže prispôsobí rýchlosť, ako to urobil ten Turek, ale zároveň je tam obmedzenie na 130. To sa už myslím učilo na základnej škole, matematika, výroky, keď si dá vodič všetko dokopy, vyjde presne rýchlosť 130. Pokiaľ napr. nemá príves s obmedzením na 100, vtedy je to presne 100. V praxi nereálne, rovnako ako ten zákon v článku, lebo presnú rýchlosť neudrží ani tempomat, tiež má určitú odchýlku. Ale zákon je zákon 🙂
@gil54 Nedostaneš, rovnako nedostaneš ani keď prejdeš autom cez čiaru. U nás to neriešia, riešia iba rýchlosť. Ale to neznamená, že je to legálne.
@Sevca1 Ako ze nie je? A toto je čo? Při účasti na provozu na pozemních komunikacích je každý povinen
a) chovat se ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, aby nepoškozoval životní prostředí ani neohrožoval život zvířat, své chování je povinen přizpůsobit zejména stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace,1) povětrnostním podmínkám, situaci v provozu na pozemních komunikacích, svým schopnostem a svému zdravotnímu stavu,
a) chovat se ohleduplně a ukázněně, aby svým jednáním neohrožoval život, zdraví nebo majetek jiných osob ani svůj vlastní, aby nepoškozoval životní prostředí ani neohrožoval život zvířat, své chování je povinen přizpůsobit zejména stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace,1) povětrnostním podmínkám, situaci v provozu na pozemních komunikacích, svým schopnostem a svému zdravotnímu stavu,
@Michal Chmelař
Řidič, který přijíždí z pruhu do pruhu 1) musi dopředu dát znamení o změně směru jizdy, a 2) nesmí ohrozit ani omezit řidiče jedoucího v průběžném pruhu.
Říkám to svými slovy. Takže něco možná neni exaktní.
Takže kdyby vznikla nehoda, tak to neni tvoje vina. Úplně přinejhorším by to mohla být jen spoluvina.
Když jedeš po hlavní cestě c obci misto 50 kmh 60 kmh, pořád máš přednost. Kdyz jedeš v průběžném pruhu, pořád tě nikdo nesmí ani ohrozit ani omezit.
Řidič, který přijíždí z pruhu do pruhu 1) musi dopředu dát znamení o změně směru jizdy, a 2) nesmí ohrozit ani omezit řidiče jedoucího v průběžném pruhu.
Říkám to svými slovy. Takže něco možná neni exaktní.
Takže kdyby vznikla nehoda, tak to neni tvoje vina. Úplně přinejhorším by to mohla být jen spoluvina.
Když jedeš po hlavní cestě c obci misto 50 kmh 60 kmh, pořád máš přednost. Kdyz jedeš v průběžném pruhu, pořád tě nikdo nesmí ani ohrozit ani omezit.
@gil54 Pokiaľ nemá iné obmedzenia, tak maximálnou povolenou rýchlosťou. Presne ako vo vyššie uvedenom článku. Ale nikto to nekontroluje, nikto to nerieši.
@Michal Chmelař Samozrejme, vraj je video na polícii, snáď sa nám pochváli ešte diskutér, ako dopadol 🙂
@gil54
Je to tak.
Nebo lepší příklad. Když jsi v levém rychlém a jedeš 130 kmh a někdo tě dojede a jede třeba 230 😆, tak jsi taky povinen mu uhnout. I když k tě situaci přece nemohlo dojít...
Je to tak.
Nebo lepší příklad. Když jsi v levém rychlém a jedeš 130 kmh a někdo tě dojede a jede třeba 230 😆, tak jsi taky povinen mu uhnout. I když k tě situaci přece nemohlo dojít...
@Michal Chmelař Veď má spätné zrkadlá, má povinnosť sledovať cestnú premávku. Rovnako analogicky niekto môže vojsť do ľavého pruhu pri obiehaní. Nemalo by sa to stávať, ale bohužiaľ sa stáva.
@gil54 U nás je vodič naviac povinný prispôsobiť jazdu stavu vozovky, počasiu, nákladu a okolnostiam, ktoré môže predpokladať a svojím schopnostiam. Pokiaľ všetko to spĺňa, neexistuje dôvod ísť na diaľnici 80 km/h a je to nelegálne. Na prázdnej suchej ceste, keď ma dostatočný rozhľad. Veď aj preto to v luisiane takto jednoznačne upravili.
@Michal Chmelař Na Slovensku by blokoval, možno je to v Čechách ináč. Že jedni páchajú protiprávne konanie, to ešte nedáva právo protiprávne konať druhému. To je to, že všetci sme v EÚ, ale každá krajina má iné zákony.
@detizeme Nie je zakázané prekážať v jazde rýchlejšie idúcim autám? Hlavne, keď je to ešte pod limitom, snáď polícia aspoň predvolá takého šoféra a poučí.
Nikoho neblokoval, jel podle předpisu v pravém pruhu a zároveň se nechtěl dopouštět přejíždění zprava, což by byl přestupek.
Chybu dělali ti v levém pruhu, kteří se měli zařadit před něj do pravého pruhu, který byl volný. Tak je to v zákoně, když je volný pravý pruh, mají řidiči jet v pravém pruhu, ne v levém.
Když jste v krajní nouzi, jakou popisujete, tak to u nás funguje tak, že si zavoláte na policii a oni vás hustou dopravou protáhnou za majáky, abyste mohl dojet do porodnice včas. Rozhodně to není důvod na někoho najíždět nebo ho pak vybdržďovat.