Novinky
LEGOPARK
3
Zo 41 fotiek 1 noveho T-Rocu. Naco je dobre tam pchat 40 fotiek stareho? Cisty klikbajt.
Přejít do diskuze
@MihiCZ nemáte pravdu, první oficiální fotka je až ta, která je v článku. Dřív šlo o neoficiální fotky, které někdo nacvakal na akci, ze které nesmělo nic uniknout.
"„Zajímavé však je, že hybridy se staly velkým tématem speciálně ve Spojených státech. Je to technologie, o které každý říkal, že už není potřeba, ale se zpomalením u elektromobilů se váhy posouvají k hybridům,“ cituje Schäfera dále britský web Autocar."
Nikdo, kdo měl všech pět pohromadě, to neříkal. Mohli jste se mě zeptat 5 let zpátky a řekl bych vám, že vaše strategie je kolosální peetchovina a předáte Toyotě tržní podíl na zlatém podnose.
Nikdo, kdo měl všech pět pohromadě, to neříkal. Mohli jste se mě zeptat 5 let zpátky a řekl bych vám, že vaše strategie je kolosální peetchovina a předáte Toyotě tržní podíl na zlatém podnose.
@kozakm- no dovol! Já budu fandit spalováku, byť hybridnímu do té doby, než elektroverk bude mít podobný dojezd jako spalovák a také doba nabíjení se bude počítat v minutách, nikoliv v jejich desítkách.
A jsem tuze zvědavý na příští rok, kdy chce firma ve velkém přejít na elektroverky, přemýšlím, jak se z toho vyzout bez výpovědi.
A jsem tuze zvědavý na příští rok, kdy chce firma ve velkém přejít na elektroverky, přemýšlím, jak se z toho vyzout bez výpovědi.
@Honza Mička - tak já to nefotil ale pro mne, jakožto čtenáře jsou ty fotky konkrétnější, než to, co uvolnila automobilka. A je opravdu na pováženou, jak dlouho evropským automobilkám trvá od prezentace pro VIP a pak pro plebs. Měli by si vzít příklad z Číny, ti už by měli za ty "tajné" měsíce dva facelifty, nebo rovnou nový model 😊
@GS to máte tak. Takové prezentace se plánuji měsíce dopředu, létají tam novináři ze spousty zemí a všichni vědí o embargu. Je to pro nás, abychom si mohli všechno v klidu připravit, popovídat si s lidmi z vývoje a připravit daleko obsáhlejší články, než jenom z tiskové zprávy. Když se pak najde ***, který pusti do světa fotky měsíc před premiérou, není důvod, aby automobilka měnila plán. Ještě když se odhalení pojí k autosalonu v Mnichově...Pardon za upřímnost, ale prostě to tak je.
@Honza Mička - no, v každém případě jak opravdu bude T-Roc II vypadat jsou už na světě, takže to maskování je pro srandu.