Testy
@Marybel tak já bych se zrovna snažil ho honit po cestě bokem. Jinak bych si koupil auto s x-drivem.
Ne, nic se nezměnilo, vypni kontrolu trakce a všechny ostatní věci /je tam ještě pořád tlačítko M pro plný výkon a vypnutí všech asistentů? ani nevím/ se to ani nerozjede, když dáš plnej, výkonu je tam prostě až na půdu. Nebo mluvíme o ježdění se zapnutými asistenty? Ano, když je zapnutá kontrola trakce, auto má trakci😊
naposled jsem řídil i4 E40 a nebyl vůbec problém ji poslat bokem.
to "kopání" je jenom ve sportovním režimu a navíc uměle vytvořené, ne? tak to bylo dřív😊
Ne, nic se nezměnilo, vypni kontrolu trakce a všechny ostatní věci /je tam ještě pořád tlačítko M pro plný výkon a vypnutí všech asistentů? ani nevím/ se to ani nerozjede, když dáš plnej, výkonu je tam prostě až na půdu. Nebo mluvíme o ježdění se zapnutými asistenty? Ano, když je zapnutá kontrola trakce, auto má trakci😊
naposled jsem řídil i4 E40 a nebyl vůbec problém ji poslat bokem.
to "kopání" je jenom ve sportovním režimu a navíc uměle vytvořené, ne? tak to bylo dřív😊
@CRASH BOOM BANG zajímavý je, že ti to přijde zajímavý. a řekl bych, že určitou část soukromí bychom si dopřát mohli😊
@Man Ký
Moderné autá majú toľko trakcie že pokial človek není kopyto tak na suchej ceste sa žiadne naháňanie auta nekoná. Mám zadokolku s manualom a 500PS+.
Moderné autá majú toľko trakcie že pokial človek není kopyto tak na suchej ceste sa žiadne naháňanie auta nekoná. Mám zadokolku s manualom a 500PS+.
Dle prvních videí na YouTube je auto v manuálu do 2,5-3tis otáček celkem mrtvé. Zřejmě pravě proto abys to hned nenalepil na svodidla anebo abys neměnil v prvních 10tis spojku. Vlastně v tom testu byl nakonec z manuálu zklamaný oproti AT. Za mě je auto příšerně těžké a vubec nechápu, že o ke stejně těžká jak o číslo větší M4. Pro mě obrovské zklamání. Na úkor výkonu bych šel raději po hmotnosti. 350ps/1300-1400kg max! Aspoň ale že řidičský prý dobré😊😎
@Man Ký mluvíme samozřejmě o ESP off 😊) aby to jezdilo hezky bokem, chce to docela dost provokace
@Man Ký
Souhlasím, avšak rád bych zdůraznil, že se jedná o informaci sdílenou se všemi v rámci veřejně přístupného prostoru 😗
Souhlasím, avšak rád bych zdůraznil, že se jedná o informaci sdílenou se všemi v rámci veřejně přístupného prostoru 😗
@Man Ký www.rajce.idnes.cz/…d/album/nastenka
Zajímavý, že ta SPZ je z Moravskoslezskýho kraje a ne z SK.
Zajímavý, že ta SPZ je z Moravskoslezskýho kraje a ne z SK.
Při takové porci koní na zadní kolesa bych se o řazení ručně klidně ochudil. Honit ho po cestě ze strany na stranu bude zábava sama o sobě.
To srovnání s přechozí M4 je zdrcující😞