Ojetiny
Češi, nekupujte nápadně levná ojetá Audi! Před podvodníky už varuje i samotná automobilka
14 komentářů
Jazdena premia ... ta najviac pada na cene... no nekup to... a potom za dalsich par rokov sa toho xy rocneho cuda uz nezbavis ... k tomu naklady na prevadzku budu drahsie ako u noveho auta ...
Poznam pripad chlapika ktory sa takto xy rocneho medveda E nevie doslova zbavit ... ono nikto ako sukromny zakaznik uz tieto kvazi premiovky jazdenky dinosaury dnes ani nechce... a naklady na prevadzku ma pomaly ako u rollsa ... uz len sofera dopredu a moze sa vozit ako "kral" paprdov ... v dobrom
Poznam pripad chlapika ktory sa takto xy rocneho medveda E nevie doslova zbavit ... ono nikto ako sukromny zakaznik uz tieto kvazi premiovky jazdenky dinosaury dnes ani nechce... a naklady na prevadzku ma pomaly ako u rollsa ... uz len sofera dopredu a moze sa vozit ako "kral" paprdov ... v dobrom
@3_diamanty
Tak sme si troška frustrovaný poplakali a snáď čo chvíľa naskočiť do svojho čínskeho smradu ktorý tak moc vychvaluješ.
Tak sme si troška frustrovaný poplakali a snáď čo chvíľa naskočiť do svojho čínskeho smradu ktorý tak moc vychvaluješ.
Uživatel_5921905
Příspěvek podléhá schvalování.
Nikdo vam neda klíče bez zaplaceni a nesmíte hotově platit vic nez 10tis eur.
EU diky.
Docela bych ocekaval od novinare recept jak na to. Od novináře.....
Predstav si zajímavé auto za 25000 eur 1000 nebo vic km od baraku. Normalka se vzdycky vyplatilo a jelo se domů. Prevod online v realnem case asi nezvladnes, tzn jen dalsi cestu. Ne. Normalka ty prachy propasujes a dal je to jak by to melo byt.
Teoreticky se da prevod udelat přes PayPal, ale ten postup bych cekal od acz misto pomatenych rad. Ale to by se Bednář musel trochu snazit a ma to uz nema
Od článku varujícího před podvody čekáš detailní finanční / bankovní poradenství? Tohle laciné napadání autora je myslím dost přes čáru.
Pokud máš trochu solidní vztahy v bance, tak ti po domluvě dokážou i zahraniční platbu v rámci EU udělat téměř online, takže celý nákup zvládneš na jednu cestu.
Ano pane Bednáři, jestli je to jediny vas argument.
Mam penize rozházeny v ruznych bankach. Rika se tomu diverzifikace. Pokud chci neco zaplatit v cizi mene, pouziju XChange, s dalsim postupem vas nebudu zatěžovat je to na vas dost složitý.
Nepleť si mě, já se jmenuju Chmelař.
A plať si jak chceš.
Ty tady tykáš @johny555, tak já zase tykám tobě. Ostatně takovému buranovi by se mi těžko vykalo.
online prevod zvlada zkostnatela banka za cca 2 hodiny ale musi se to delat dopoledne. Nicmene dneska se auto bezne plati dopredu. Ja jsem na todle srab a prijedu, sam vyzkousim, zaplatim a nakladam...