Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Češi, nekupujte nápadně levná ojetá Audi! Před podvodníky už varuje i samotná automobilka

14 komentářů

Zetti
dokud nebudete mít klíče od auta v ruce, neposílejte nikomu žádné peníze. 😃😃😃
Nikdo vam neda klíče bez zaplaceni a nesmíte hotově platit vic nez 10tis eur.
EU diky.

Docela bych ocekaval od novinare recept jak na to. Od novináře.....
johny555
@Zetti Žijeme v 21. století a tašky s bankovkami při nákupu aut se už fakt nenosí. Samozřejmě s výjimkou obchodů, které mají hodně daleko k legálnosti. Stačí použít zdravý selský rozum a při koupi ojetiny osobně navštívit prodejce a auto prohlédnout (nebo vyslat důvěryhodnou osobu). Pak fakt není problém po podepsání smlouvy zaslat peníze bezhotovostně. Ale ta rada od novináře je fakt prapodivná.
Zetti
@johny555

Predstav si zajímavé auto za 25000 eur 1000 nebo vic km od baraku. Normalka se vzdycky vyplatilo a jelo se domů. Prevod online v realnem case asi nezvladnes, tzn jen dalsi cestu. Ne. Normalka ty prachy propasujes a dal je to jak by to melo byt.
Teoreticky se da prevod udelat přes PayPal, ale ten postup bych cekal od acz misto pomatenych rad. Ale to by se Bednář musel trochu snazit a ma to uz nema
Michal Chmelař
@Zetti
Od článku varujícího před podvody čekáš detailní finanční / bankovní poradenství? Tohle laciné napadání autora je myslím dost přes čáru.

Pokud máš trochu solidní vztahy v bance, tak ti po domluvě dokážou i zahraniční platbu v rámci EU udělat téměř online, takže celý nákup zvládneš na jednu cestu.
Zetti
@Michal Chmelař
Ano pane Bednáři, jestli je to jediny vas argument.

Mam penize rozházeny v ruznych bankach. Rika se tomu diverzifikace. Pokud chci neco zaplatit v cizi mene, pouziju XChange, s dalsim postupem vas nebudu zatěžovat je to na vas dost složitý.
Michal Chmelař
@Zetti
Nepleť si mě, já se jmenuju Chmelař.
A plať si jak chceš.
Zetti
@Michal Chmelař nevšiml sem si ze bysme si tykali. Bednář nebo Chmelař, stejný nymandi. Cus
Michal Chmelař
@Zetti
Ty tady tykáš @johny555, tak já zase tykám tobě. Ostatně takovému buranovi by se mi těžko vykalo.
kesumb
@Zetti
online prevod zvlada zkostnatela banka za cca 2 hodiny ale musi se to delat dopoledne. Nicmene dneska se auto bezne plati dopredu. Ja jsem na todle srab a prijedu, sam vyzkousim, zaplatim a nakladam...
3_diamanty
Jazdena premia ... ta najviac pada na cene... no nekup to... a potom za dalsich par rokov sa toho xy rocneho cuda uz nezbavis ... k tomu naklady na prevadzku budu drahsie ako u noveho auta ...

Poznam pripad chlapika ktory sa takto xy rocneho medveda E nevie doslova zbavit ... ono nikto ako sukromny zakaznik uz tieto kvazi premiovky jazdenky dinosaury dnes ani nechce... a naklady na prevadzku ma pomaly ako u rollsa ... uz len sofera dopredu a moze sa vozit ako "kral" paprdov ... v dobrom
speedfred
@3_diamanty

Tak sme si troška frustrovaný poplakali a snáď čo chvíľa naskočiť do svojho čínskeho smradu ktorý tak moc vychvaluješ.
KANKUNEN
@speedfred Dobře ty. Jemně jetá D3 se mi zdá jako superkauf. Ta auta jsou nejlíp odladěna. Nabízejí sedany, lifty, kombíky. Postav rok staré i4 vedle nové Tesly 3, MB C, E zbyl už jen Supopasat a Octávka.
jersey.se
Hlavně nekupujte elektrojebky
Uživatel_5921905
Příspěvek podléhá schvalování.