Novinky
Pořádná změna. Ale vlastně se mi líbí, jen ten zadek asi potřebuji ještě zpracovat. Pokud zapracovali na praktičnosti, může to být hodně zajímavý přírůstek do třídy.
Fakt odvaz? Za mě vidím nějaké čínské škaredé auto. I když naživo to může být jinak.
@lada 2102 Ako je to trochu divočina, ale keď sa pozrieš na propircie a ako je celé auto od čumáku až dozadu pekne súrodé a zladené, tak to Číňan nevyšije, ani keď bude makať 24 hodín denne 365 dní v roku. 😉
@traveldrive
Noví majitelia si ovsem budu musiet davat pozor na buchnutie kufrovymi dverami, inac budu lietat odrazky.
Noví majitelia si ovsem budu musiet davat pozor na buchnutie kufrovymi dverami, inac budu lietat odrazky.
Pripomina mi to dizajnom nejakeho japonca ci korejca ...uvidime ci to casom ( ten dizajn ) bude zriet ako spravne francuzske vino alebo to bude aj potom chutit za ryzovym sake
Ok dajme tomu cas... ale ja som z tohto noveho clia vizualne na prvy dojem kusok sklamany ... chyba mi tu akasi renaultacka DNA ( aspon stipka ) ktora na sucasnom cliu stale este velmi pekne vynika ....
Ok dajme tomu cas... ale ja som z tohto noveho clia vizualne na prvy dojem kusok sklamany ... chyba mi tu akasi renaultacka DNA ( aspon stipka ) ktora na sucasnom cliu stale este velmi pekne vynika ....
Zvenku se mi to vlastne docela libi.
Ale ten vnitrek mi nesedi.
Sklenene desky pres pul interieru nemam rad nikde.
A ani tady to neni vyjimka.
Ale ten vnitrek mi nesedi.
Sklenene desky pres pul interieru nemam rad nikde.
A ani tady to neni vyjimka.
@Ja Prvni 123 Bude si asi treba zvyknúť. Je to trend.
@traveldrive Teď jsi na to kápl: Bude třeba si zvyknout... Jenže já si u dřívějších aut většinou na nic zvykat nemusel. Líbily se mi na první dobrou!
Necakal by som, ze sa dizajnovy magovia inspiruju tak vyrazne vybehovou Kiou Xceed... www.auto-horejsek.cz/…74774f2ce63c.jpg
Prevedenie zadnych svetiel, ja teda neviem kto to navrhoval, pachne to zenskou kabelkou, šperkovnica... nalepene "svetielko" z Číny na obojstrannej páske. Diskusia neklame, bude to chciet mnoho casu...
K technike pochvala za manual, nechvalim automat so splynovacom a hybrid super, z hladiska vykonu a spotreby, multimod prevodovka je pre mna furt sypačka. Za 10 rokov nech sa moj nazor zmeni.
Interier nabera podobne hnusovité prvky ako BMW rady 1, podivné a svietiace blbosti, sprznene vyduchy po stranach. Celkovo to este ujde, aspon nejake fyzicke tlacidla, bravo.
Prevedenie zadnych svetiel, ja teda neviem kto to navrhoval, pachne to zenskou kabelkou, šperkovnica... nalepene "svetielko" z Číny na obojstrannej páske. Diskusia neklame, bude to chciet mnoho casu...
K technike pochvala za manual, nechvalim automat so splynovacom a hybrid super, z hladiska vykonu a spotreby, multimod prevodovka je pre mna furt sypačka. Za 10 rokov nech sa moj nazor zmeni.
Interier nabera podobne hnusovité prvky ako BMW rady 1, podivné a svietiace blbosti, sprznene vyduchy po stranach. Celkovo to este ujde, aspon nejake fyzicke tlacidla, bravo.
Tak designově je to velká divočina, hlavně ta maska a podivna světla i zadní svítilny. Ty jsou brutálně předesignované. Ale celkově to ujde, bude to chtít zvyk. Přístrojovou desku s obřím displejem raději nekomentuju. Ta hybridní verze bude určitě drahá jak čert, ale ten 115 k základ s manuálem vypadá lákavě. No prý to bude mít ceny oproti předchůdci hozené o 3000 euro nahoru, což na našem trhu bude určitě problém.
Každopádně ale patří Renaultu velký 👍, že vůbec u Clia přišel se zcela novou generací, však spalovacích novinek je v posledních letech u evropských automobilek jak šafránu a v případě hatchbacku a ještě v B segmentu je to doslova zázrak! Teď by to ještě chtělo takto obnovit Mégane, toho zkratowozového se ve srovnání se spalovacím předchůdcem samozřejmě prodává jen zlomek...
Každopádně ale patří Renaultu velký 👍, že vůbec u Clia přišel se zcela novou generací, však spalovacích novinek je v posledních letech u evropských automobilek jak šafránu a v případě hatchbacku a ještě v B segmentu je to doslova zázrak! Teď by to ještě chtělo takto obnovit Mégane, toho zkratowozového se ve srovnání se spalovacím předchůdcem samozřejmě prodává jen zlomek...
@Arese hele mě ten přiostřený design Clia vůbec špatný nepřijde. Naopak, působí to i jako celek dobře. Jasně na zadní světla si člověk bude muset trochu zvykat, ale nakonec to klapne. Mám radost, to nemá prázdný nárazník a i když to nejsou mlhovky, tak alespoň denní svícení 😋 interiér nijak nevybočuje a bude použitelný dobře. Paleta motorů celkem fajn, základ 1.2l 85kW s oběma převodovkami fajn, i LPG, pak oba hybridy asi taky v pohodě - základ má velký objem 1.8l, docela rád bych si ho vyzkoušel😋 Jen tomu chybí třešnička na dortu 1.6T s 6M 220k a bylo by to parádní 👍
Pozeram ze podobny to ma ten pijavicovy rypak jak aj nissan magnite z indie... kazdopadne v tom vidim japonca .. a aj zboku... tam zase skor toyotu... a zadok je tiez taky techno japan ale po renaulte na celom aute nikde ani stopy ... kludne to mohlo mat logo nissanu alebo daihatsu... a preslo by to bez pardonu
Treba pockat nazivo... ale zase napr novy swift mi pride nazivo este vacsia zruda jak na foto ...
Treba pockat nazivo... ale zase napr novy swift mi pride nazivo este vacsia zruda jak na foto ...
@3_diamanty Swift je naživo zaujímavý. Je to výhradne hybrid a aj tak vyzerá, netvári sa športovo a je to vynikajúce autíčko do mesta. Clio uvidíme, na nádherný dizajn posledných dvoch generácií sa nadväzuje ťažko.
@traveldrive nový swift je neskutečně ohyzdné auto, ty přední světla se opravdu nepovedy a vypadá to divně, což je škoda interiér i motory jsou supr.
Základní tvar je takový dynamický, připomíná mi to Cupru, nebo Alfu. Škoda, že do té masky naházeli tolik zbytečných nesmyslů. Působí to kolotočářsky a přeplácaně. Někdy méně znamená více.
Uvidíme, jak bude vypadat kombík. Jestli teda bude.
Myslíš ? Kombík nahradil Captur už v minulé generaci, pochybuji, že se vrátí i když bych to vítal @Frfla
@Frfla
Sucasne clio uz nema kombik a tak predpokladam ze ani toto nove ako kombik uz nebude. Obecne male kombiky B segmentu su uz "mrtve" a miesto nich vznikaju kdejake crossovery ktore su akoze nahradou za male kombi ... ani kombi stalica B segmentu ... teda fabia uz kombik nema a poslu ta rovno ku kamiqu .... skoda takejto automobilovej logiky ....
Sucasne clio uz nema kombik a tak predpokladam ze ani toto nove ako kombik uz nebude. Obecne male kombiky B segmentu su uz "mrtve" a miesto nich vznikaju kdejake crossovery ktore su akoze nahradou za male kombi ... ani kombi stalica B segmentu ... teda fabia uz kombik nema a poslu ta rovno ku kamiqu .... skoda takejto automobilovej logiky ....
Největší problém nového clia bude na 99% cena, základ za 499.000Kč všechno ostatní 600+ prostě super greendeal a nařízení EU o množství asistentů tyto malé auta cenově zabije... Tady má být cena pod 400 za zaklad a max 550 za alpine ale, troufám si tvrdit že alpine verze bude stát 750k...
ta přední čast je taková divná kombinace Mazdy a Fordu, zadní světla nezvyklé řešení, ale jinak to jde. Nabídka motorů je fajn, chybí jen nějaká ostrá verze Clia. Vše rozhodne cena
Nelíbí a nezalíbí ani do budoucna 😊
@Barry Lyndon
V takej tej renaultackej modrej na 17tkach ( alebo uz budu aj 18tky? ) to asi bude velmi provokativne vyzerajuce male auto ... siroke .. nizke.. zozadu jak corvette 😁 ... mne v podstate nesedi len ten divny face... zbytok je hodne sik... a neokukany ... ale uvidime nazivo... fandim sucasnemu cliu a chcel by som aj tomuto novemu ... tak uvidime... z fotiek som ale zatial sklamany... hlavne z toho ze ono je to viac 😜eng ci daihatsu ako renault...
V takej tej renaultackej modrej na 17tkach ( alebo uz budu aj 18tky? ) to asi bude velmi provokativne vyzerajuce male auto ... siroke .. nizke.. zozadu jak corvette 😁 ... mne v podstate nesedi len ten divny face... zbytok je hodne sik... a neokukany ... ale uvidime nazivo... fandim sucasnemu cliu a chcel by som aj tomuto novemu ... tak uvidime... z fotiek som ale zatial sklamany... hlavne z toho ze ono je to viac 😜eng ci daihatsu ako renault...
Ano pane redaktore. Skutečně je to jen mírné zvýšení, když se výkon zvedne z 85 kW na 85 kW.
najvacsi problem je dizajn svetiel, ci uz prednych, tak aj zadnych....
ps: robte nieco s tou galeriou.... je ako z roku 2005.
ps: robte nieco s tou galeriou.... je ako z roku 2005.
Mmino4
Příspěvek podléhá schvalování.
Uprostřed 6tiúhelníkéové zombie (kdysi tradice), úzká světla a pod nima kapsy.