Videa
BEV vždycky zavání průšvihem…
@jersey.se
Vaše zkušenost nebo jste někde něco zaslechla?
Vaše zkušenost nebo jste někde něco zaslechla?
@jersey.se
Průšvihem zavání spíš Vaculda poté, co mu hráblo. Ale ono pravděpodobně každá změna víry je problematická 🤣🤣🤣
Průšvihem zavání spíš Vaculda poté, co mu hráblo. Ale ono pravděpodobně každá změna víry je problematická 🤣🤣🤣
@rohYpnol ostatně jako u tebe co?
Nebo tu chceš zase par příspěvků od doníka?
Každopádně nemám pocit, že by došlo ke změně nějaké víry, jen to vidí technicky a technicky jsou ICE prostě vintage. A z testerů aut se stanou elektrikáři, protože bez znalosti z oboru si moc neškrtnou, viz slipringy a 32A zásuvka.
Nebo tu chceš zase par příspěvků od doníka?
Každopádně nemám pocit, že by došlo ke změně nějaké víry, jen to vidí technicky a technicky jsou ICE prostě vintage. A z testerů aut se stanou elektrikáři, protože bez znalosti z oboru si moc neškrtnou, viz slipringy a 32A zásuvka.
@psel
Zákaz spalovacích motorů je velká chyba, prohlásil šéf BMW
www.novinky.cz/…sef-bmw-40537348
Asi tolik k tvému blábolu.
Zákaz spalovacích motorů je velká chyba, prohlásil šéf BMW
www.novinky.cz/…sef-bmw-40537348
Asi tolik k tvému blábolu.
@rohYpnol a mění to něco na tom co jsem psal?
@psel psal si hloupost, že těch 99,5% všech jezdících aut v ČR jsou vintage 😋 Těch ubohých 36tis ks prodaných nebo zaregistrovaných EV v ČR jsou něco víc. Nejsou… 😋
@ericn 😄 je to tak, možná jsou nová ale pohon mají vintage. Snaha to zmenit nějakou formou elektrifikace je zbytečná. Výsledkem jsou stejně výkonná a stejně těžká auta jako BEV jen s tím rozdílem že tahají víc typů motoru a vše zeslozituji a zdražují.
@psel
Ne. Výsledkem jsou auta, která mají dojezd 1000+ km. Kdyby BEV mělo mít takový dojezd, tak váží 4 tuny 😁
Ne. Výsledkem jsou auta, která mají dojezd 1000+ km. Kdyby BEV mělo mít takový dojezd, tak váží 4 tuny 😁
@rohYpnol dojezd mají všichni kam až chceš. Dojezd na jedno nabití se liší od dojezdu na jedno natankování, ale když ty víc a častěji tankuješ než já nabíjím mimo domov tak je to velká výhoda a ne naopak, jak tady pořád vy, dieseláti všech zemí spojte se, píšete.
@psel Tvl není náhodou elektropohon starší? 😁
@ericn určitě je starší, protože ho bylo jednodušší vyrobit už tenkrát 😄. Jen je dnes účinnější, jede víc do otáček, je přetížitelnější a lépe se mu reguluje výkon. Prostě vintage dědečka překoná ve všech směrech.
@psel
Ano, tvými slovy - vintage spalovák překonává dědečka elektrobaterku ve všech směrech 😁
Ano, tvými slovy - vintage spalovák překonává dědečka elektrobaterku ve všech směrech 😁
@rohYpnol no tak určitě ICE překoná BEV v náročnosti výroby, smradu a randálu. To je dost důvodů na to se ho zbavit.
@psel
V náročnosti výroby? Aha, tak proč je ICE LEVNĚJŠÍ???? 😁 Zřejmě nová ekonomická pravidla, co? Když je výroba něčeho jednodušší, tak to bude přece dražší!!! 😁
V náročnosti výroby? Aha, tak proč je ICE LEVNĚJŠÍ???? 😁 Zřejmě nová ekonomická pravidla, co? Když je výroba něčeho jednodušší, tak to bude přece dražší!!! 😁
@rohYpnol 😁.
Viděl jsi někdy na stole rozebraný spalovací motor s převodovkou?
Víš z kolika dílů se to skládá, jakými výrobními procesy (a jak energeticky náročnými procesy) procházejí, kolik je tam elektroniky?
Viděl jsi pohon BEV, co se ti vejde do sportovní tašky? Je tam vinutí, izolace, stator, osa, rotor s magnety, ložiska, někdy i uzemnění rotoru, redukční převodovka, diferák a zvenku je na tom připlácnutý střídač, dále zapouzdřený s konektory.
A baterka, jejíž výroba je dnes téměř zcela automatizovaná, zvláště v tom novém CTP stacku.
Je to sranda oprosti spalováku.
A ještě jednou, BEV se stejnou velikostí, výkonem a výbavou jako ICE je vždy lacinější.
Viděl jsi někdy na stole rozebraný spalovací motor s převodovkou?
Víš z kolika dílů se to skládá, jakými výrobními procesy (a jak energeticky náročnými procesy) procházejí, kolik je tam elektroniky?
Viděl jsi pohon BEV, co se ti vejde do sportovní tašky? Je tam vinutí, izolace, stator, osa, rotor s magnety, ložiska, někdy i uzemnění rotoru, redukční převodovka, diferák a zvenku je na tom připlácnutý střídač, dále zapouzdřený s konektory.
A baterka, jejíž výroba je dnes téměř zcela automatizovaná, zvláště v tom novém CTP stacku.
Je to sranda oprosti spalováku.
A ještě jednou, BEV se stejnou velikostí, výkonem a výbavou jako ICE je vždy lacinější.
Přez strašidelné reklamy je video téměř nekoukatelné. Ale, nějak jsem to dal. M. Vaculíka mám rád tak jsem se přemohl. Vlastně píšu jen jedinou připomínku. Máme Enyaq 85x už bezmála 2 roky a vlastně celou dobu bez problémů používáme 2 profily aplikace Škoda. Jediné omezení je v tom, že jeden profil je jako hlavní a vidí například historii nabíjení. Ale samotná aplikace, včetně zobrazení stavu nabití, polohy, spuštění a zastavení nabíjení, topení a klimatizace nám v pohodě funguje na 2 různých profilech.
Palec nahoru Vaculíkovi, nadsázka a srandičky jsou vždycky dobrý a kdyby bylo nejhůř tak sbírku na stan dáme taky 😁.
Vážený pane Vaculík, v nadpise Vám vypadly dvě slova.
Nadpis by měl v kompletním znění znít následovně: "Tohle bzučivé šílenství zavání průšvihem".
Nadpis by měl v kompletním znění znít následovně: "Tohle bzučivé šílenství zavání průšvihem".
Chybí v tom pořádný diesel
@Ada je zase tady
Jasně všude vznětový motor, od trolejbusů přes rakety, metro, tramvaje, koloběžky, kola, cirkulárky, vrtačky, městská vozítka........ Ach jo, kama jste dal rozum?
Jasně všude vznětový motor, od trolejbusů přes rakety, metro, tramvaje, koloběžky, kola, cirkulárky, vrtačky, městská vozítka........ Ach jo, kama jste dal rozum?
Vykašleme se na malichernosti a podívejme se na podstatu věci.
54 minutové video. Z toho půl hodiny znuděně vzdáleně vnímám jakési blekotání a mekotání o problémech, STAROSTECH a funkcionalitách a možnostech nastavení, KTERÉ MAJITEL SPALOVACÍHO AUTA VŮBEC NIKDY NEPOTŘEBUJE A ANI NEBUDE POTŘEBOVAT ŘEŠIT 😁
A někdo tomuhle nesmyslu na šňůře ještě má drzost říkat pokrok, budoucnost... Asi tak 😁
54 minutové video. Z toho půl hodiny znuděně vzdáleně vnímám jakési blekotání a mekotání o problémech, STAROSTECH a funkcionalitách a možnostech nastavení, KTERÉ MAJITEL SPALOVACÍHO AUTA VŮBEC NIKDY NEPOTŘEBUJE A ANI NEBUDE POTŘEBOVAT ŘEŠIT 😁
A někdo tomuhle nesmyslu na šňůře ještě má drzost říkat pokrok, budoucnost... Asi tak 😁
@rohYpnol
Pan Vaculík si při svém vyzdvihování možností usnadnění pro nabíjení, plánování a nastavení Enyaqu neuvědomuje, že takhle přemýšlí cca 5 % řidičů. To jsou ti, kteří jeho videa sledují pravidelně. 95 % chce do auta sednout a jet. Toto Vaculíkovo video je od elektromobility spíše odradí, pokud se na něj vydrží dívat.
Pan Vaculík si při svém vyzdvihování možností usnadnění pro nabíjení, plánování a nastavení Enyaqu neuvědomuje, že takhle přemýšlí cca 5 % řidičů. To jsou ti, kteří jeho videa sledují pravidelně. 95 % chce do auta sednout a jet. Toto Vaculíkovo video je od elektromobility spíše odradí, pokud se na něj vydrží dívat.
@Tycoon Mám EV asi rok (Enyaq) a do auta sednu a jedu. Tohle video jen ukazuje možnosti, ale 99% z nich funguje na pozadí a není potřeba je řešit.
@Tycoon no a? Pokud chci mohu to využít pokud ne, sednu a jedu. Nevidím nic co by mělo někoho odradit.
@psel protože takové věci normální řidič řešit nepotřebuje a nemusí 😋
@psel
Protože ty si těch 5 %. Většina těch, co je na fórech o autech, patří do této skupiny.
Ale pan Vaculík by si měl představit, co by na to řekla "Teta Květa".
Protože ty si těch 5 %. Většina těch, co je na fórech o autech, patří do této skupiny.
Ale pan Vaculík by si měl představit, co by na to řekla "Teta Květa".
@Tycoon a co teprve teta Kateřina 😄. Navíc nevím jestli většina na fórech, třeba tady si myslím že za poslední dva roky se situace posunula k BEV, tedy podle palců.
Taky jde o to, že je spousta lidí vystrašená od politiků kteří tím chtějí získat jejich hlasy strašením a GD a BEV je něco do čeho se střílí dobře protože do toho střílí dlouho a ti co do toho střílí jsou obdařeni většinou selským rozumem a o energetice a autech mají ponětí jako teta Květa.
Podívej se, i Ericn už zkousne BEV s dojezdem 500km, kdo by to řekl. A laciné kousky z Evropy už jsou skoro na trhu, takže já bych na ICE fakt nesázel.
Taky jde o to, že je spousta lidí vystrašená od politiků kteří tím chtějí získat jejich hlasy strašením a GD a BEV je něco do čeho se střílí dobře protože do toho střílí dlouho a ti co do toho střílí jsou obdařeni většinou selským rozumem a o energetice a autech mají ponětí jako teta Květa.
Podívej se, i Ericn už zkousne BEV s dojezdem 500km, kdo by to řekl. A laciné kousky z Evropy už jsou skoro na trhu, takže já bych na ICE fakt nesázel.
@psel
Ono stačí zrušit zákaz ICE v roce 2035 a už to nebude horké téma. Každý si pak podle svých preferencí a způsobu používání auta koupí, co mu vyhovuje. Tak jako třeba kolo vs. elektrokolo.
Já jsem měl ale na mysli něco jiného. A to je, jakým způsobem lidé používají auta. A většina je opravdu zvyklá sednou a jet a když se rozsvítí hladové oko, tak natankují. Nedovedu si představit, že budou umět přemýšlet, jaký kabel kde potřebují, studovat tarify desítek poskytovatelů nabíjení, plánovat cestu a nabíjení podle počasí, zastávky na jídlo, dostupnosti nabíječky v cílové destinaci apod.
Ono stačí zrušit zákaz ICE v roce 2035 a už to nebude horké téma. Každý si pak podle svých preferencí a způsobu používání auta koupí, co mu vyhovuje. Tak jako třeba kolo vs. elektrokolo.
Já jsem měl ale na mysli něco jiného. A to je, jakým způsobem lidé používají auta. A většina je opravdu zvyklá sednou a jet a když se rozsvítí hladové oko, tak natankují. Nedovedu si představit, že budou umět přemýšlet, jaký kabel kde potřebují, studovat tarify desítek poskytovatelů nabíjení, plánovat cestu a nabíjení podle počasí, zastávky na jídlo, dostupnosti nabíječky v cílové destinaci apod.
@Tycoon
Já si to představit dokážu a proto to JÁ nechci. Jestli někdo chce trávit svůj drahocenný čas takovýmito nesmysly a vyžívat se v tom, tak ok, když si ponese veškeré náklady na infrastrukturu tak s tím nemám problém.
Co mě ale bytostně vadí, jsou ty lži elektrohujerů kolem. Mít BEV = nutnost přizpůsobit se autu, kdy majitel je otrokem auta, nikoliv auto služebníkem pána. Tohle je obecný fakt, na kterém nic nezmění ani malá skupinka specifického využití, kdy úlevy majitele pro auto nemsejí být až tak bolestné.
Jestli to přizpůsobení se autu považuje kdokoliv z nás za obtěžující nebo neobtěžující, ať si každý posoudí individuálně. Tohle je realita a pravda o elektromobilitě, kterou by měl každý znát.
Já si to představit dokážu a proto to JÁ nechci. Jestli někdo chce trávit svůj drahocenný čas takovýmito nesmysly a vyžívat se v tom, tak ok, když si ponese veškeré náklady na infrastrukturu tak s tím nemám problém.
Co mě ale bytostně vadí, jsou ty lži elektrohujerů kolem. Mít BEV = nutnost přizpůsobit se autu, kdy majitel je otrokem auta, nikoliv auto služebníkem pána. Tohle je obecný fakt, na kterém nic nezmění ani malá skupinka specifického využití, kdy úlevy majitele pro auto nemsejí být až tak bolestné.
Jestli to přizpůsobení se autu považuje kdokoliv z nás za obtěžující nebo neobtěžující, ať si každý posoudí individuálně. Tohle je realita a pravda o elektromobilitě, kterou by měl každý znát.
@Tycoon
Vystihl jste to do puntíku.
S prvním odstavcem naprostý souhlas. Ať je možnost volby co nejširší (nejen co se týká motorizací). kdo využívá auto na výlety a dlouhé přesuny, necht ať má možnost volby klasického pohonu (ať už benzin, nafta, cng, lpg). kdo využívá auto na cukačky po městě necht má možnost i bzučáku.
Druhý odstavec taky cajk, já třebas taky netoužím po tom abych před každou jízdou sáhodlouze nastavoval kdesi cosi. Bohužel tenhle mor se míchá i do nových spalovacích aut ve formě přitroublých asistentů.
Samozřejmě u bzučáků už to plánování je na dlouhých trasých v rovině téměř doktorského studia jaderného či raketového inženýrství 😊. A to je dost velký faktor, který lidi odpuzuje.
Vystihl jste to do puntíku.
S prvním odstavcem naprostý souhlas. Ať je možnost volby co nejširší (nejen co se týká motorizací). kdo využívá auto na výlety a dlouhé přesuny, necht ať má možnost volby klasického pohonu (ať už benzin, nafta, cng, lpg). kdo využívá auto na cukačky po městě necht má možnost i bzučáku.
Druhý odstavec taky cajk, já třebas taky netoužím po tom abych před každou jízdou sáhodlouze nastavoval kdesi cosi. Bohužel tenhle mor se míchá i do nových spalovacích aut ve formě přitroublých asistentů.
Samozřejmě u bzučáků už to plánování je na dlouhých trasých v rovině téměř doktorského studia jaderného či raketového inženýrství 😊. A to je dost velký faktor, který lidi odpuzuje.
@vencelín netřeba nic plánovat jen zadáš adresu a jedeš ty jaderné inženýrství. Nevim co nastavuješ žádná předletová příprava netřeba. Možnost volby máš i po 2035, jen ne nové. Pokud by jsi chtěl mít volbu i po 2035 tak by jsi musel do automobilek nacpat víc subvenci.
A budoucnost je elektrická, aktuálně není žádná lepší alternativa a do doby než bude fungovat beam me up, Scotty, tak se to nezmění.
A budoucnost je elektrická, aktuálně není žádná lepší alternativa a do doby než bude fungovat beam me up, Scotty, tak se to nezmění.
@psel
"Možnost volby máš i po 2035, jen ne nové."
Hujer všech hujeříčku 🤣🤣🤣🤣🤣 To je jak svobodné volby v Severní Koreji, co? Můžeš si vybrat kteréhokoliv Kima 🤣🤣🤣
"Možnost volby máš i po 2035, jen ne nové."
Hujer všech hujeříčku 🤣🤣🤣🤣🤣 To je jak svobodné volby v Severní Koreji, co? Můžeš si vybrat kteréhokoliv Kima 🤣🤣🤣
@psel
Možnost volby je, jen ne to a tuto..... no to je tedy možnost volby jak noha 😊.
Já ve svém voze "předletovou" přípravu neprovádím, moje auto tím ještě není nakaženo.
Tak už vidím jak drandíte francouzským, spanělským venkovem po hradech či jiných zajímavostech s bzučákem bez plánování. řeknu Vám sladké tajemství, těch nabíjecích míst je tama minimum. To že Vám pak samotné dobíjení zabere vírazně více času než co zabera běžné čerpání, který můžete strávit prohlížením zajímavostí raději ani zminovat nebudu.
Ano, pokud calandrujete kolem komína (pro to bzučáci dávají největší smysl), nebo se čistě pohybujete mezi velkými sídly tak se s bzučákem asi nějak žít dá.
Možnost volby je, jen ne to a tuto..... no to je tedy možnost volby jak noha 😊.
Já ve svém voze "předletovou" přípravu neprovádím, moje auto tím ještě není nakaženo.
Tak už vidím jak drandíte francouzským, spanělským venkovem po hradech či jiných zajímavostech s bzučákem bez plánování. řeknu Vám sladké tajemství, těch nabíjecích míst je tama minimum. To že Vám pak samotné dobíjení zabere vírazně více času než co zabera běžné čerpání, který můžete strávit prohlížením zajímavostí raději ani zminovat nebudu.
Ano, pokud calandrujete kolem komína (pro to bzučáci dávají největší smysl), nebo se čistě pohybujete mezi velkými sídly tak se s bzučákem asi nějak žít dá.
@vencelín
Za týden jsem najel během prázdnin 3000 km. Což znamenalo 4x tankovat, tj. strávil jsem 4x 5 minut, tj. cca 20 minut "nabíjením" spalováku.
Kdyby to bylo BEV, tak jsem byl na nabiječce asi tak 12x, tj. 12x 30 minut je 360 minut, tj. 6 HODIN!!!
Jako ten rozdíl musi pochopit i úplný lobotom!!! 20 minut vs. 6 HODIN!!!
Za týden jsem najel během prázdnin 3000 km. Což znamenalo 4x tankovat, tj. strávil jsem 4x 5 minut, tj. cca 20 minut "nabíjením" spalováku.
Kdyby to bylo BEV, tak jsem byl na nabiječce asi tak 12x, tj. 12x 30 minut je 360 minut, tj. 6 HODIN!!!
Jako ten rozdíl musi pochopit i úplný lobotom!!! 20 minut vs. 6 HODIN!!!
@rohYpnol
Souhlasím,
to je jeden ze dvou důvodu proč bzučáci dávají největší smysl na pocuky po městě či kolem komína. Clovek bud může nabít doma přes noc nebo během 8 hodin v kravíně.
Na cestování po vejletech bzučák prostě není. I když asi někdo rád dělá dobrovolníka a pomáhá při sčítání dopravy během pobytu u nabíjecí stanice.
Souhlasím,
to je jeden ze dvou důvodu proč bzučáci dávají největší smysl na pocuky po městě či kolem komína. Clovek bud může nabít doma přes noc nebo během 8 hodin v kravíně.
Na cestování po vejletech bzučák prostě není. I když asi někdo rád dělá dobrovolníka a pomáhá při sčítání dopravy během pobytu u nabíjecí stanice.
@rohYpnol
no tak sis obhajil co mas v garazi, dekujeme! Kazdopadne opet nemas pravdu...
no tak sis obhajil co mas v garazi, dekujeme! Kazdopadne opet nemas pravdu...
@rohYpnol Já se divím, že se furt na jeho videa koukáš a ještě píšeš nějaké svoje zbytečné plky. Asi máš spoustu přebytečného času. Já se koukám jenom na to co mě zajímá. Kdybych se koukal, na všechno, co mě nezajímá, tak by mi na to nevystačilo ani 1000 životů.... Přiště bys mohl komentoval třeba články na ona.idnes....
Ještě si neodpostím poznámku k narážce na téma Konečná. Je opravdu úsměvné, když sám Vaculík zdůvodní, že ono strašení ohledně dobíjení není žádným strašením, ale krutou realitou, když to není žádných 6 minut, ale násobně víc. Protože na 10% zbývající baterky opravdu prakticky nikdo kdo v Mnichově nejede k sobě domů, nepojede. Běžný člověk pojede do Mnichova za jiným účelem než aby to první co bude řešit bylo, kde stráví půlhodinu dobíjení aby vůbec mohl někam v Mnichově popojet.
A ještě jedna poznámka ke světlům. Nebudu to dohledávat, ale mám podezření na další Vaculdovu perlu. Jednodílné světlomety byly potřeba kvůli žárovkám a velkým parabolám? On někdy měl Enyaq v základu halogeny?!? Jestli opravdu ano, tak to je Enyaq ještě větší krám než bych čekal 😁
A ještě jedna poznámka ke světlům. Nebudu to dohledávat, ale mám podezření na další Vaculdovu perlu. Jednodílné světlomety byly potřeba kvůli žárovkám a velkým parabolám? On někdy měl Enyaq v základu halogeny?!? Jestli opravdu ano, tak to je Enyaq ještě větší krám než bych čekal 😁
Tak já asi jezdím rychle jako těch zbylých 10% protože mě to brzdy přijdou zoufale slabé. To také znamená, že kotoučovky vzadu mě nikdy nemohou zreznout protože je provětrám. Stačí jedna brzda ze 160 na dálnici... Navíc některá auta mají možnost vypnout rekuperaci a osvěžit brzdy.
Starý Enyaq má brzdový pedál, který má tupý chod. Platí stále, že při 5kmh musí člověk hamptnout na brzdy silou, jinak to prostě nezabrzdí protože rekuperace v tu chvíli nejde a brzdy fungují až někde ve spodní části pedálu?
Starý Enyaq má brzdový pedál, který má tupý chod. Platí stále, že při 5kmh musí člověk hamptnout na brzdy silou, jinak to prostě nezabrzdí protože rekuperace v tu chvíli nejde a brzdy fungují až někde ve spodní části pedálu?
@skejpa no jde o to jak moc šlápneš na pedál, ale je pravda že by to mohlo být ostřejší. Nevím jak rekuperuje 85 ale v 80 je znát, že to zvládá docela málo, zejména pokud má člověk rychlost nad 100km/h.
Ten přechod mezi rekuperací a brzdami je docela dobrý ale zvykl jsem si koukat na ukazatel rekuperace abych měl jasno. A chápu že to někomu připadá být málo, protože to nejsou ostré brzdy, ale zatím jsem vše ubrzdil a doufám že to tak zůstane. V nízkých rychlostech rekuperuje bez problému do zastavení, tam žádné problémy při dobržďování nemám.
Jinak Enyaq mě brzdy osvěžoval ale přiznám se že jsem si toho už dlouho nevšiml, možné je, že jezdím víc dynamicky než na začátku a brzdy tak přijdou ke slovu častěji.
Ten přechod mezi rekuperací a brzdami je docela dobrý ale zvykl jsem si koukat na ukazatel rekuperace abych měl jasno. A chápu že to někomu připadá být málo, protože to nejsou ostré brzdy, ale zatím jsem vše ubrzdil a doufám že to tak zůstane. V nízkých rychlostech rekuperuje bez problému do zastavení, tam žádné problémy při dobržďování nemám.
Jinak Enyaq mě brzdy osvěžoval ale přiznám se že jsem si toho už dlouho nevšiml, možné je, že jezdím víc dynamicky než na začátku a brzdy tak přijdou ke slovu častěji.
Zaujalo mě vyzdvihování online služeb Škodovky včetně databází dat o autě a to i ve vztahu k budoucím kupujícím ojetin.
Jednak část těch služeb je placená, takže až vyprší bezplatné období (Infotainment online 3 roky, Proaktivní servis 10 let atd), významná část ojetých aut tyto služby mít nebude. Navíc jsou všechna data majetkem koncernu VW. Když se zítra koncern rozhodne, že v aplikaci nebudou data o servisních úkonech provedených na autě po celý jeho předchozí život, tak tam zítra nebudou.
Jednak část těch služeb je placená, takže až vyprší bezplatné období (Infotainment online 3 roky, Proaktivní servis 10 let atd), významná část ojetých aut tyto služby mít nebude. Navíc jsou všechna data majetkem koncernu VW. Když se zítra koncern rozhodne, že v aplikaci nebudou data o servisních úkonech provedených na autě po celý jeho předchozí život, tak tam zítra nebudou.
@Tycoon to je pravda, už mi 3 roky skončily a tak jsem platil, ale je to jak u všech ostatních aut, takže žádná změna oproti ICE.
Všechna data jsou přece v servisu ke stažení takže i kdyby zmizla z aplikace tak nezmizí zcela. A teda nevim proč by to rušili…
Všechna data jsou přece v servisu ke stažení takže i kdyby zmizla z aplikace tak nezmizí zcela. A teda nevim proč by to rušili…
@psel
Proč by to rušili? Ze stejného důvodu, proč už před mnoha lety zrušili možnost vidět plán údržby auta. Aby provoz a servis auta co nejvíce závislý na automobilce.
V servisu jsou data přístupná jen pro majitele, jak bylo řečeno i ve videu. Zájemce o ojetinu má smůlu.
Proč by to rušili? Ze stejného důvodu, proč už před mnoha lety zrušili možnost vidět plán údržby auta. Aby provoz a servis auta co nejvíce závislý na automobilce.
V servisu jsou data přístupná jen pro majitele, jak bylo řečeno i ve videu. Zájemce o ojetinu má smůlu.
@Tycoon on někdo zrušil plán údržby auta? Kdo, kde a komu?
Pokud chceš informace dát jako současný majitel kupujícímu, tak můžeš ne? Nevím proč by někdo měl mít přístup k datům mého auta?
Pokud chceš informace dát jako současný majitel kupujícímu, tak můžeš ne? Nevím proč by někdo měl mít přístup k datům mého auta?
@psel
V roce 2017 jsem koupil auto koncernu VW a už k němu nebyla klasická servisní knížka, vše elektronicky.
Když jsem se ptal na servisní plán prodejce, tak mi řekl, že on jej k dispozici nemá, že se mám zeptat v servisu. Když jsem se ptal v servise, tak mi řekli, že servisní plán k dispozici nemají, protože jim položky údržby generuje systém koncernu VW až při příjmu auta na danou servisní prohlídku, a že se mám zeptat dovozce. Když jsem napsal dovozci, tak mi napsali, že oni servisní plán nemají, že se mám zeptat v servise.
BTW Podařilo se mi najít a stáhnout anglickou verzi dílenské příručky, takže jedu podle ní.
V roce 2017 jsem koupil auto koncernu VW a už k němu nebyla klasická servisní knížka, vše elektronicky.
Když jsem se ptal na servisní plán prodejce, tak mi řekl, že on jej k dispozici nemá, že se mám zeptat v servisu. Když jsem se ptal v servise, tak mi řekli, že servisní plán k dispozici nemají, protože jim položky údržby generuje systém koncernu VW až při příjmu auta na danou servisní prohlídku, a že se mám zeptat dovozce. Když jsem napsal dovozci, tak mi napsali, že oni servisní plán nemají, že se mám zeptat v servise.
BTW Podařilo se mi najít a stáhnout anglickou verzi dílenské příručky, takže jedu podle ní.
@Tycoon
audi to tak ma roky, ale ke kazdymu servisu dostanes vytistenou sjetinu toho a vsech minulejch. Kdyz chces mit poradek, zalozis si to do sanonu...
audi to tak ma roky, ale ke kazdymu servisu dostanes vytistenou sjetinu toho a vsech minulejch. Kdyz chces mit poradek, zalozis si to do sanonu...
@kesumb
Audi dává po servisu sjetinu všeho dřívějšího? No jo, koncernová prémie. Já si základní sjetinu stahuju přímo z erWinu (respektive teď po záruce si tam i sám zapisuju servisní úkony), který je vzhledem k blokové výjimce volně přístupný.
Ale ber to reálně, až to bude třetí majitel prodávat čtvrtému. Kdo k tomu bude mít sjetiny všech předchozích majitelů? Kolik těch aut bude mít všechny dosavadní majitele, co si pravidelně platili ty služby? Kolik těch aut bude mít celou servisní historii u autorizáků, nebo alespoň neautorizáků, kteří zapisují do systémů automobilky?
Audi dává po servisu sjetinu všeho dřívějšího? No jo, koncernová prémie. Já si základní sjetinu stahuju přímo z erWinu (respektive teď po záruce si tam i sám zapisuju servisní úkony), který je vzhledem k blokové výjimce volně přístupný.
Ale ber to reálně, až to bude třetí majitel prodávat čtvrtému. Kdo k tomu bude mít sjetiny všech předchozích majitelů? Kolik těch aut bude mít všechny dosavadní majitele, co si pravidelně platili ty služby? Kolik těch aut bude mít celou servisní historii u autorizáků, nebo alespoň neautorizáků, kteří zapisují do systémů automobilky?
Od jisté doby nemůžu video s Vaculíkem ani vidět, takže se nepodívám, jen me zajímá, vy co jste tu sílu měli, zase tam popírá zákony fyziky?
@kari.laz
Ne, fyzikální teorie nechal stranou. Tentokrát je to plhodinová přednáška o appce s funkcemi, které teta květa nikdy nevyuije ani nezjistí, že tam jsou. S funkcemi, které majitel spalováku nebo hybridu nidky nemá potřebu řešit. S funkcemi, které jsou jen balastem (který ovšem někdo musí zaplatit...), jako například plánování trasy s ohledem na "zájmy"...
Ne, fyzikální teorie nechal stranou. Tentokrát je to plhodinová přednáška o appce s funkcemi, které teta květa nikdy nevyuije ani nezjistí, že tam jsou. S funkcemi, které majitel spalováku nebo hybridu nidky nemá potřebu řešit. S funkcemi, které jsou jen balastem (který ovšem někdo musí zaplatit...), jako například plánování trasy s ohledem na "zájmy"...
@rohYpnol Nahodou, celkom dobre video, dozvedel som sa veci o aplikacii, ktore som netusil. A uz to aj zmenili, uz trasu vyhladava umela inteligencia. Este pridat vystrahy pred nebezpecenstvami a mozno sa navigacia bude dat pouzivat 😄
@xxc
Já přeci neříkám že video neobsahovalo užitečné informace.
Ale tohle bych více čekal někde na fdrive, nikoliv od ACZ který se věnuje autům. O Enyaqu jsme se moc nedozvěděli.
Já přeci neříkám že video neobsahovalo užitečné informace.
Ale tohle bych více čekal někde na fdrive, nikoliv od ACZ který se věnuje autům. O Enyaqu jsme se moc nedozvěděli.
@rohYpnol ale o jazde to bolo v minulom videu, a vobec, kvoli zazitku z jazdy sa enyaq nekupuje
@xxc
Co to je za nesmyslný argument? Většina aut se nekupuje kvůli zážitku z jízdy.
Ale většina aut slouží k tomu, aby se s nimi jezdilo. Proto je zásadní bavit se o tom, jak jezdí. A ne o tom, jestli appka umí naplánovat trasu se zážitky nebo bez zážitků.
Co to je za nesmyslný argument? Většina aut se nekupuje kvůli zážitku z jízdy.
Ale většina aut slouží k tomu, aby se s nimi jezdilo. Proto je zásadní bavit se o tom, jak jezdí. A ne o tom, jestli appka umí naplánovat trasu se zážitky nebo bez zážitků.
Opět profi video, plné zajímavých informací.
Koho to nezajímá, ať se na to nekouká a nezahlcuje diskusi zbytečnými komentáři, které stejně nikoho nezajímají.
Koho to nezajímá, ať se na to nekouká a nezahlcuje diskusi zbytečnými komentáři, které stejně nikoho nezajímají.
U vozu se spalovacím motorem jsme vždy řešili, jaké auto je, když jede.
U elektrobaterky už se neustále řeší, jaké auto je když nejede. Řeší se appka, dobíjení... Jak auto jezdí je vlastně jedno. Žijeme přece v kolonách. Řeší se jak je auto dobré neřidičsky pro autopilot, místo toho aby bylo dobré řidičsky...
Budoucnost je elektrická? Možná. Ale pokud ano, tak bohužel pro všechny řidiče a řidičky s velkým Ř.
U elektrobaterky už se neustále řeší, jaké auto je když nejede. Řeší se appka, dobíjení... Jak auto jezdí je vlastně jedno. Žijeme přece v kolonách. Řeší se jak je auto dobré neřidičsky pro autopilot, místo toho aby bylo dobré řidičsky...
Budoucnost je elektrická? Možná. Ale pokud ano, tak bohužel pro všechny řidiče a řidičky s velkým Ř.
Mám Vaculíka rád. Ale tohle video bylo tedy majstrštyk. Nic natažené až do krajnosti.
Dozvěděli jsme se, pár rozdílů, jinak že je to skoro stejné jako Enyaq, a že to má aplikaci. Prostě, když je auto o ničem, tak je i video o ničem.
Opravdu pane Vaculík, klobouk dolů! A ač se vnitřně cítím jaksi ošizen, tak to myslím skutečně upřímně. Nechcete mi napsat CV?
Dozvěděli jsme se, pár rozdílů, jinak že je to skoro stejné jako Enyaq, a že to má aplikaci. Prostě, když je auto o ničem, tak je i video o ničem.
Opravdu pane Vaculík, klobouk dolů! A ač se vnitřně cítím jaksi ošizen, tak to myslím skutečně upřímně. Nechcete mi napsat CV?
To je hotové šílenství. Jestliže toto má být příspěvek k ekologii, tak vězte, že všem už totálně přepnulo. Zlaté fosily.
Video mě pobavilo. Mám rád nadsázku pana Vaculíka. Ale povím k tomu jednu pro mě zásadní věc. Já ráno vezmu klíčky z věšáku, sednu do káry a jedu. Jo, ještě si občas pustím nějakou tu hudbu, nebo rádio. Neřeším účty, neřeším spotřebu, neřeším manželku, neřeším kde tankovat, řeším jen cestu před sebou. Tomu za mě říkám svoboda a pohoda. A nemám nic proti EV, jen mi jsou všechny ty vyfikundace okolo těžce u zadku. Ale mladší generace to asi vidí jinak. 😀
@Josef Vik
Mladší generace nemá o auta vůbec zájem a hlavně mohou na nějaké elektro zcela zapomenout, protože je zcela mimo jejich finanční možnosti. Ještě více mimo, než nový spalovák.
Mladší generace nemá o auta vůbec zájem a hlavně mohou na nějaké elektro zcela zapomenout, protože je zcela mimo jejich finanční možnosti. Ještě více mimo, než nový spalovák.
fujar
Příspěvek podléhá schvalování.
V první vteřině videa je řazení pákou manuální převodovky. Pokud do toho vestavěli manuální převodovku, 4x4 a diesel, je třeba výrobce pochválit!
Přijde mi to jako totální znehodnocení práce pana Vaculíka. Nemohli byste tu politiku odfiltrovat pryč ?
já to udělal taky ale aspoň jsem varoval méně otrlé
Mě pobyt na ACZ znechucuje Nutelín v banerech včetně těch jeho lží 😁
Jo, souhlasím. Současná vláda a realita je opravdu ubohá.
Mám pocit, že co názor, tím větší projev hlouposti.
Říkám to pořád. Kvůli takovým jako ty, by se měly dělat povinně IQ testy. A po tvém zřejmém výsledku, zakázat volit, psát komentáře nebo se kdekoliv vyjadřovat online. A jako práci povinně lopatu a nic jiného.
Jo jenže jsme v demokracii, takže Bureš bude dále lhát a krást a ty tu budeš stále psát další nesmysly. A nikdy ti nic nedojde. Proč sem proboha furt lezeš a komentuješ něco, co tě nezajímá a jsi proti tomu?
Jak může být někdo tak extrémně hloupý.
U koho se mám hlásit, aby demokraticky prověřil a demokraticky rozhodl, že mám nárok volit a další občanská práva? Doufám, že u vás. Z vašich slov je zřejmé, že vaše rozhodnutí by bylo nejdemokratičtější.
Psal, že chce zakázat některým lidem volit a psát komentáře na základě jím vymyšleného kritéria. Kdo to bude hodnotit? On sám? Nebo on, ty a Othello? Nebo snad celý Uliční výbor KSČ?
Zcela přesně.
Jo, přesně tohle dělali Komáři. Takže jsi nám tu předvedl jediné - smýšlením jsi totalitní kovaný komanč!!!
Komunistická strana Čech a Moravy je demokratickou stranou.
Každý kdo tvrdí opak je popírač práva a demokracie.
Že se někomu názory KSČM nemusí líbit, je zcela vpořádku.
Ano, správná strana je strana, která nelegalizuje výnosy z trestné činnosti drogových dealerů, prodejců zbraní a pedofilů.
Tak za to, že ty obhajuješ legalizaci těchto výnosů, za to nemůžu... Jediná předvolební kampaň Spolu = strašení, nálepkování, vytváření iluze "hrozby ohrožení demokracie".
Ne, máme na výběr volbu z demokratických stran. Všechny strany s potenciálem vstupu do poslanecké sněmovny jsou prozápadně orientované. Pouze Stačilo není nakloněno západu, což neznamená že je orientováno na východ.
Jediným ohrožením demokracie je nálepkování jedne skupiny jako "extrémistické strany", "antisystémové strany". Jediným ohrožením demokracie je štvavá kampaň Spolu a STAN. Jenže Spolu a STAN nic jiného nemá.
je vidět že se vyznáš, zkus nám popsat jak funguje demokracie třeba uvnitř ANO
Takhle
www.anobudelip.cz/…/stanovy-ano.pdf
Zkratka, že volič ANO = důchodce je absolutní nesmysl a lež.
Protože píšeš tohle "teď jim už nestačí důchodci a tak hledají co by si ještě za blbost vymysleli aby na to nějaká cílovka zareagovala"
Prostě umí dobře strašit. Zejména důchodce a lidi s nízkým příjmem a teď to rozšiřují o motoristy, myslivce, zahradníky ....
Kdo se bojí volí ano. To nás kvůli tomu taky hodně straší aby se nás bálo = volilo je co nejvíc. A v závěrečné fázi najednou vylézají na plakátech ježíšové z Ria teda ve formě guru Bureše, Sonyboye Havlíčka atd. Je to směšný a zároveň mi z toho naskakuje husina.
Kdo se bojí volí Spolu a STAN, a to je zcela zjevné! Prootže Spolu a STAN tady straší neexistující hrozbou ohrožení demokracie. Protože nic jiného než strašení nemají.
Nezáleží přece na tom, že 4 roky na Česko sjal. Důležitý je, že TEĎ už na něj neseje a chce tu plovárny, nebo platy (nebo kýhočerta - už se nepamatuju) jako v Německu. Tak mu dej znova šanci. Vždyť tak smutně kouká...
Komouši jsou SPOLU, Piráti a Spolu. A ty opravdu volit nebudu.
Divit se budeš ty. Konečná naopak KRITIZUJE Piráty za to, jak moc chtějí přerozdělovat!!! Piráti jsou větší komouši než KSČM!