Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Zemřel otec Mazdy MX-5. Na svědomí měl i další legendární japonské sporťáky

11 komentářů

Tomogo
Mazda MX-5 se mi vždy moc líbila, ale neměřím 150 cm, takže nic pro mě. 😉
3_diamanty
@Tomogo
V lete u nas na Anicke ( je tam detsky areal.. chodime tam s malym ) som ju videl tu poslednu generaciu .. a vystupil z nej taky 1,6m vysoky holohlavy chlapik... ... v tom dlhana nestretnes to ani nejde... aj pre zeny fajn auto.. kedze su priemerovo o dost nizsie aj stihlejsie ako muzi
Permon78
@3_diamanty mam ji (nd). Merim 186cm. Je mi akorat. Byt o neco vyssi, uz by mi byla mala.
KANKUNEN
To je smutné, že nikdo nemá zájem aspoň trochu komentovat strůjce takové ikony.
traveldrive
@KANKUNEN Mne príde smutné, že napísali "má na svedomí" namiesto "vďačíme mu"...
Arese
Velké díky, pane Matano, snad budete moci skenovat auta i "tam nahoře"!
3_diamanty
Pamatam si na mx5 ku ako bola u nas v meste na nejakej vystave aut.. lokalita ako bol "blšák" ( zvykli tam byt aj vystavy techniky ci lega ) ... to bol este koniec 90tych rokov ... to bola vtedy este taka uplna placka ... mozno meter vysoka... ja mam 177cm a uz mi to prislo male .. moj 185 cm bracha tam ani nevosiel sadnut ( obaja sme stihli ) ... ta dnesna mx5ka je predpokladam asi uz kusok vacsia ale asi to opat nebude nic pre tych ktori su postavou len o kusok vacsi ako bezny priemer
Auto legendarne .. vsetka cest legende.. len skoda ze robene robene tzv japonskym metrom a pre drvivu vacsinu ludi v podstate akoby nepouzitelne... uz take porsche boxter to jo
Barry Lyndon
@3_diamanty Tímto "syndromem" trpí prakticky všechny japonská auta...
m.z.
Děkujeme pane, měl jsem tu čest nějakou dobu jezdit NC 2,0, která mi přišla jako nejlepší mix zábavy a praktičnosti a výkonu, ze všech generací MX5.
Permon78
DÍKY!
Man Ký
Jestlipak sem chodí ještě ten mládenec, co měl kompresorovou verzi?😊 Viděno v Náchodě😊