Novinky
Marek Niedelský
3
Ten design se teda moc nepovedl!
Horký Hrom
0
@Marek Niedelský To je subjektivní
Dnes samé SUV a obyčejný kombík je nepřekonatelný. 👍👍👍👍👍
@Pepa_007 Máloktoré kombi má na MPV. 😉
@traveldrive MPV někdo vyrábí? Kolem vidím jen samé SUV.
@traveldrive
Plný souhlas. Leckdy má kombi ještě o něco málo větší vnější rozměry než mpv. Přičemž mpc nabízí neskonale lepší variabilitu, vetší vnitřní výšku, leckdy otočná přední sedadla a rovnou podlahu.
Daní za to menší vnější rozměry než u kombi je leckdy o něco horší přístupnost k lecjakým prvkům v motorovém prostoru.
Plný souhlas. Leckdy má kombi ještě o něco málo větší vnější rozměry než mpv. Přičemž mpc nabízí neskonale lepší variabilitu, vetší vnitřní výšku, leckdy otočná přední sedadla a rovnou podlahu.
Daní za to menší vnější rozměry než u kombi je leckdy o něco horší přístupnost k lecjakým prvkům v motorovém prostoru.
@vencelín Kombi ma zase obycajne o triedu lepsie jazdne vlastnosti a nizsiu spotrebu
@ptr078 Nie vždy. MPV nie je užitkáč a jazdné vlastnosti môžeš smelo porvnávať s SUV. Ak potrebuješ MPV, pol litra na spotrebe ťa trápiť nebude a tiež rodina určite viac ocení pohodlnú jazdu ako dynamickú. 😉
@ptr078
S těma jízdníma vlastnostma to nemusí být tak zlé. MPV jsou stavěna na podvozcích osobních vozů, v podstatě jsou to zvýšená kombi.
A i s tou spotřebou to nebude tak zlé. Ten rozdíl bude vcelku malý, ale ten nárůst prostornosti a variability jí bohatě vykompenzuje.
Pro ilustraci. Naposledy jsem jel s MPV několik stovek kilometrů se spotřebou 5,7, letos 2x do Francie cca 1300 km se spotřebou 6,2. S kombi střední třídy bych tu spotřebu neměl o moc nižší.
S těma jízdníma vlastnostma to nemusí být tak zlé. MPV jsou stavěna na podvozcích osobních vozů, v podstatě jsou to zvýšená kombi.
A i s tou spotřebou to nebude tak zlé. Ten rozdíl bude vcelku malý, ale ten nárůst prostornosti a variability jí bohatě vykompenzuje.
Pro ilustraci. Naposledy jsem jel s MPV několik stovek kilometrů se spotřebou 5,7, letos 2x do Francie cca 1300 km se spotřebou 6,2. S kombi střední třídy bych tu spotřebu neměl o moc nižší.
A co jsme tim zjistili??? Je to informace přínosná jak předpověď počasí na uplynulý týden...
Trochu bych čekal, že novinář si bude vybírat přínosná témata, kterých je nevyužitých opravdu spousta.
Trochu bych čekal, že novinář si bude vybírat přínosná témata, kterých je nevyužitých opravdu spousta.
Zajímavý rozbor, ale vcelku nic extra přínosný. Při výběru auta je stejně nejlepší si ho na hodinku půjčit a s celou rodinou si ho projet. Pár centimetrů nehraje roli, větší roli hraje celkový pocit a jaké jsou sedačky.
Jediná metoda je ta, vzít věci a naložit je. Pokud vozíte děti, sedačky, každá je jiná, každé auto má jinak umístěny pásy a isofixy, takže opravdu záleží, jak se poskládáte, stejně je to s kočárkem, jeden kočárek tam dáte, jiný ne, atd... ale kombík vede, nebo pak autobus v podobě obrovského SUV či minivanu. Doby MPV jsou pryč, ale v tomto jsou nepřekonatelné
@Ozzman Dobre zhrnuté. 👍
Článok celkovo mi príde ako hľadanie najzelenejšej zelenej a určovanie priorít, čo zelenú robí zelenou...
MPV sú preč, ale mám pocit, že nejaké snahy o návrat tu a tam sú, akurát že z Číny.
Článok celkovo mi príde ako hľadanie najzelenejšej zelenej a určovanie priorít, čo zelenú robí zelenou...
MPV sú preč, ale mám pocit, že nejaké snahy o návrat tu a tam sú, akurát že z Číny.
@Ozzman jo, tohle pomerove shrnutí mi prijde uplne o nicem. Čísla na papíře měření taky nic neznamenají, dokud si to clovek nevyzkousi na konkrétních věcech. Kdo nevozi vic věci jako treba ty dětské potřeby, tak se bude ohánět jen číslem a honit si s tim ego. No a pak tam chces neco naložit, a zjistíš, ze papirove menší auto to odveze, narozdil od toho většího.
Děkujeme panu umělci za obohacení o Fiat Pandina. Ale jak říká pan zlomek, neplatíš tak drž hubu.
nejprostornější auto je stará Tesla model S. Nemá zvýšený ukládací box mezi předními sedadly, takže lze jezdit hodně rozkročmo. Je to hodně návykové a těžko se hledá konkurence. Leda u dodávek a starých amerik je tolik místa.
A prostorností pro náklad také překypuje.
(tenhle text zase neberte tak vážně - spíše mě zajímá která další auta mají tolik místa na jízdu "rozkročmo")
A prostorností pro náklad také překypuje.
(tenhle text zase neberte tak vážně - spíše mě zajímá která další auta mají tolik místa na jízdu "rozkročmo")
@eLzyx Nějaký tester si na to stěžoval, že si nemá kde opřít koleno.
Lempl Klaun
@KANKUNEN To se nepočítá, když jsi betatester.
@eLzyx V minulém století ses mohl pravým kolenem rozvalovat do aleluja skoro v každým autě. Pak přišlo mezidobí, kdy se tunely rozšiřovaly, ale pořád někdo přemýšlel a opěrná plocha na pravou nohu byla aspoň zešikmená, nebo měkčená a nebo obojí a postupně se to díky "špičkovému" inženýringu, IT, AI, designovým oddělením, "moudrému" managementu a falešným certifikacím na zdraví posádky a "dokonalou ergonomii" dostalo do fáze, že každý druhý auto má super široký kolenovomrd s tvrdou ostrou hranou, co na delší cestě pořádně bolí.
Prostě pokrok nezastavíš.
Prostě pokrok nezastavíš.
@Mokrous Áno, štýl často víťazí nad rozumom a forma nad obsahom. Blbé je, že aj ten štýl a forma sú dnes často blbé a sotva akceptovateľné.
@traveldrive Čím víc máme znalostí, technologií a materiálů k dispozici, tím větší debility děláme, nebo za sebe necháme dělat AI. A AI jsou jak známo ti největší dementi, co máme k dispozici.
Plus k tomu přidáme strach cokoli říct nahlas, protože jsou všichni připosraní, aby neztratili teplý místečko, dokud firma nekrachne.
Plus k tomu přidáme strach cokoli říct nahlas, protože jsou všichni připosraní, aby neztratili teplý místečko, dokud firma nekrachne.
@eLzyx
Třeba Škoda 120L. Tam byl volant přesně v místě, kde má člověk jako já kolena. Takže "jízda rozkročmo" byl jediný způsob, jak se to auto dalo řídit. Kolena jsem pak měl asi 1 cm od páček u volantu. Ale neber to zase tak vážně. I když, vážné to bylo při brzdění, jelikož na volant zavázel kolenu nejvíce právě u pedálu brzdy, která je v ose volantu. Šlapalo se na to zešikma a když jsem měl třeba mokrou podrážku bot od sněhu, tak to z pedálu zklouzávalo.
Třeba Škoda 120L. Tam byl volant přesně v místě, kde má člověk jako já kolena. Takže "jízda rozkročmo" byl jediný způsob, jak se to auto dalo řídit. Kolena jsem pak měl asi 1 cm od páček u volantu. Ale neber to zase tak vážně. I když, vážné to bylo při brzdění, jelikož na volant zavázel kolenu nejvíce právě u pedálu brzdy, která je v ose volantu. Šlapalo se na to zešikma a když jsem měl třeba mokrou podrážku bot od sněhu, tak to z pedálu zklouzávalo.
Tento článok vyhráva cenu kravina mesiaca.
Už na začiatku - kto normálny môže napísať, že do Berlína/ Rifteru si pohodlne sadne 5 chlapov??
A že v superbe je veľa miesta??
Akože sorry, ale to je neuveriteľný paškvil
Už na začiatku - kto normálny môže napísať, že do Berlína/ Rifteru si pohodlne sadne 5 chlapov??
A že v superbe je veľa miesta??
Akože sorry, ale to je neuveriteľný paškvil
Porovnání výšky v kabině vůči celkové výšce auta má bídnou vypovídající hodnotu, protože SUV mají schválně vyšší světlou výšku. Proto ani nemohou v takovém poměřování vyhrát, aniž by měla kabina výšku 2m. Já jsem si třeba SUV koupil i z tohoto důvodu a v kabině je na výšku o dost víc místa než v Superbu. K čemu pak takové srovnání je ? Možná by v této disciplíně dopadlo velmi dobře i Bugatti Veyron...
Poslednych 6 sluzobakov som mal passat, momentalne mam alltrack ktory ma uz 300tis a netusim za co to mam vymenit. Priestor az tak nepotrebujem, ale priechodnost lahkym terenom ano. Dnes kupit solidne auto za rozumnu cenu +-40k je nemozne