Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Peugeot v Česku na týden zlevní auta. Slevy dá na skoro všechny modely!

10 komentářů

Allo
208 za 360 by byla fajn, ale má stále řemen v oleji 😐
Horký Hrom
@Allo Řemen v oleji a ponožky v sandálech ne 👎👎👎
Lord Owl
Stellantis inside, nebrat....
Arese
Dokud nenabídnou aspoň jeden pořádný spalovací motor a nezbaví se příšerného i-cocpitu, tak ani zadarmo! 👎
gil54
Peugeot? Beru dva, pro sebe 405 Mi16 a pro dcerku 205 GTI.
Mikesus
@gil54 no, posadit vlastni dítě do pojízdné rakve, to chce bud hodne odvahy nebo hodne nenávisti.
ericn
@Mikesus jel si s tím někdy vůbec? Já jo, kámoš ji měl s 1.9 94kW, zelenou a dodnes mě mrzí, že jsem ji od něj nekoupit. Tehdy za pakatel... 🤯
Arese
@gil54 Taky 309 GTi byla super! 🙂👍
ericn
@Arese Souhlas, takový kompromis mezi 205 GTi a 405 Mi16 a je jich stále méně a méně... Dodnes v červené nebo modré barvě je to krásné auto 😉

Jooo, to ještě dělal PUG zajímavá auta...
Frfla
Maji toho plny sklady, uz pozastavili vyrobu, nikdo to nechce. Same svolavacky. Bohuzel ty jejich ICE motory maji vestavena kurv.tka (poddimenzovany rozvodovy remen macenej v oleji, poruchove cerpadlo mocoviny, zamrzajici infotainment,...), ujedou sotva 60k, jak diesel, tak ten jejich slavnej benzinovej 3-valec. Proto to nikdo nechce a o jejich EV s dojezem 180km (v zime) se ani nemusime bavit. Jde to pres vsechny znacky Stellantisu. Tavares jim to pekne zavaril, meli by ho hnat k zodpovednosti, takhle se jim jenom smeje.