Novinky
Hmmmm. I30N byla lepší.
Pokud by měla 6st. manuál, byla by to pro řidičské fajnšmekry velmi atraktivní nabídka a navíc by mohla být citelně levnější! 😢😢😢
@Arese Nebo aspoň DSG s DQ381 s mokrýma spojkama a 280-300Nm a zrychlením pod 7. Takhle to není auto pro fajnšmekry ale spíš pro manželky a milenky fajnšmekrů. Pro fajnšmekry tady je Polo GTI 147 KW a 320Nm. Do r. 2019 dokonce i s manuálem.
Pekna Fabka. Jen si rikam, ze za 700 uz sezenu vyrazne lepe jezdici i20N se 150kW motorem... Za tuhle cenu to bude skoro neprodejne. Tedy pro lidi, co nejsou skodafilove.
@skejpa Nebo pro někoho kdo v tom uvidí investiční potenciál. Od Fabie 2 RS po 13 letech první Fabia o které by si to mohl třeba někdo i myslet. Tím ale neříkám že si to já myslím. Přes všechna negativa která zazněla v diskuzi bude stejně brzy vyprodaná. to je na tom nejsmutnější.
@skejpa i20N se už rok a půl nevyrábí/neprodává. Stejně tak skončila Fiesta ST, takže za tuto cenu je to bezkonkurenční nabídka.
Pěkná limitka. Tohle Škoda vždy uměla. Tohle bude investiční kousek 😎
Nicméně čekal bych i tak asi víc. Přijde mi to příliš decentní. Určitě má Fabia na co odkazovat. Za mě tedy více na Fabia R5 než Fabia R2.
Mohli přidat barvy, a nějaké polepy. Určitě tam mohli dát manuál...
Zkrátka příjemné, hezké, ale mohlo být víc 😉
Nicméně čekal bych i tak asi víc. Přijde mi to příliš decentní. Určitě má Fabia na co odkazovat. Za mě tedy více na Fabia R5 než Fabia R2.
Mohli přidat barvy, a nějaké polepy. Určitě tam mohli dát manuál...
Zkrátka příjemné, hezké, ale mohlo být víc 😉
Fajn autíčko, ale za nesmyslnou cenu. Za nižší cenu můžu mít třeba Mazdu 3 137 kW, o třídu větší hatchback s podobnými dynamickými parametry, dlouhodobě mnohem spolehlivější. Nebo Hyundai i20N, která se dá za podobnou cenu sehnat a je výrazně výkonnější. Případně si mohu asi pětinu připlatit a pořídit Polo GTI s dvoulitrem, které je výkonově a asi i jízdně trochu jinde.
Kdyby to stálo o 100 až 150 tisíc míň, pak by to bylo celkem fajn.
Kdyby to stálo o 100 až 150 tisíc míň, pak by to bylo celkem fajn.
@vecernicek2 Mazda 3 se 137 kW a automatem začíná v ceníku na 755 tisících, zrychlení 0-100 za 8.6 (klasická Fabie se 110 kW to má za 8.0). Dlouhodobě mnohem spolehlivější - diskutabilní.
i20N se nevyrábí.
Polo ano, ale 20% není podle mě zanedbatelná částka.
i20N se nevyrábí.
Polo ano, ale 20% není podle mě zanedbatelná částka.
@_dan Podle Auto.cz má Mazda 3 137 kW 0-100 za rovných 8. A koupit se dá momentálně za 680.
fujar
Příspěvek podléhá schvalování.
Bohužel, třeba suchá DSG by asi byla důvodem, proč bych tuhle Fabii prpstě nevzal. Přitom stačilo tam dát manuál a bylo po problému...