Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Luxusní DS N°4 vstupuje na český trh. Co nabízí a jaké má konkurenty?

155 komentářů

lamal
Zaujimave auto, z motorizacii si vyberie snad kazdy kto nekupuje premiu len kvoli "brutal" dynamike, dost bude zalezat aky bude novy diesel. Potesil by narast kubatury z 1.5 na 2.0...
Ham.
@lamal Obávám se, že si u DS nevybere téměř nikdo. Prodeje DS4 (11 ks od začátku roku) svědčí o tom, že o tuhle fejkovou prémii nemá skoro nikdo zájem a všichni kupují skutečnou prémii, která má řádově lepší prodeje (A3 191 ks od začátku roku, Ačko 146 ks od začátku roku). Anebo místo fejkové prémie DS jdou do stejně fejkové prémie Cupra a v této kategorii fejků zase tvrdě vládne Cupra Leon (723 ks od začátku roku). Takže nějaký drobný facelift DS4 těžko z propadáku udělá normálně prodejný model.
ericn
@Ham. To si trefil přesně - fejková premie 🤣🤣👍
Arese
@ericn Přesně tak - termín "fejková prémie" sedne na značku DS jako ulitý! 🙂👍
del42sa
@ericn to auto si ale moc nepolepšilo v porovnání s předchůdcem, vše podle receptu "přidáme pár svítících lištiček a nějaká nové kola a budeme zase šik"

Fakt je, že jde spíše o krok zpět, auto po faceliftu přišlo o skenování silnice kamerou a adaptivní odpružení, zmizel i zajímavý DS 4 SMART TOUCH , dobrou zprávou je zachování dieselu, byť je otázkou jaký výkon bude mít provedení Euro 7 už tak slabého dieselu a plugin hybrid má jen větší (a těžší) baterku a novou DSG 7 stupňovou převodovku.

Ve značce DS jaksi pozapomněli, že opravdová prémie musí mít i prémiovou techniku, kterou DS zkrátka nenabízí.
Já jen osobně doufám, že DS jako taková zanikne nebo bude zpátky reintegrovaná do Citroenu
Man Ký
@del42sa svatá pravda. Audi bez auta preferujícího pohon zadních kol je taky fejková prémie. Až zmizí spalovací motory, bude se těžko hledat markanta, ve které se prémie bude lišit od mainstreamu.
DS je zpracováním a designem rozhodně pecka. Pro lidi, kterým je technika buřt je to volba vzhledem.
ericn
@Man Ký a těch je evidentně málo. Tuhle fejkovou prémii mimo Francii nikdo nechce 👍😉
Man Ký
@ericn Já když jsem prvně viděl DS4, byl jsem nadšenej. Světlá kůže, šedo-stříbrná metla, interiér paráda. bejt ženská, nechci nic jinýho. když budou dělat v takové kvalitě velké kupé, klidně na elektřinu, mají klienta😊
ericn
@Man Ký tak to víš sám, že to nehrozí... je to moc daleko od masové produkce Stellantisu. DS hlavně žádná prémie není a nikdy nebude.

Mrkni na Audi, jak to "voře"... Přestali dělat všechna Coupé a Cabria a rázem je to nezajímavá automobilka a prodeje zamířili směrem dolu. Jediné co tam stojí za zmínku je RS3 a RS6. Otázka je, jak dlouho ještě...
Man Ký
@ericn v týdnu proběhla zpráva, že končí BMW 8 a Z4 (a X4, což mě netrápí tak moc😊
jestli to fakt nikdo nekupuje...😞
ericn
@Man Ký Ono, když to už uděláš neatraktivní - aktuální BMW design a u silnější verze pouze automat, tak se není čemu divit. 8er se povedla jen v původní verzi e31, koho asi osloví 4dv grand coupé, vážně nevím? Z4 ve verzi m40 bez manuálu? A X4 nemuselo být vůbec...

Hlavně to tyhle okrajové verze odnáší díky nákladům na vývoj EVček, které se zdaleka nevracejí... tj jejich prodeje nepokryjí vývoj...
Man Ký
@ericn však je obyčejné kupé. a to je aktuálně nejhezčí BMW. měl jsem čtyřku, ale když to vedle sebe postavíš, na délku není rozdíl nijak dramatický. ale na výšku a do šířky je to sto a jedna.

www.carsized.com/…8-2022-coupe.jpg
ericn
@Man Ký No za mě ne, 4dv coupé není coupě a u aktuální 4er bych zvracel. Mě se líbí právě ta poslední genrace Z4. Soused má bílou, taky není špatná, já bych raději modrou 😉
Man Ký
@ericn celou dobu mluvím o kupé, jak 4 tak 8, jezevčíci mě berou jenom jako psi
ptr078
@Man Ký Ze konci 8 a z4 sa vie uz nejaky piatok, ked nie rok, dva
Man Ký
Man Ký
Horký Rom
@Man Ký
👍👏
lamal
@Ham.
V com je A3 premiovejsia realne ? Premia D3 sa predava lepsie, nie je to prekvapenie, ale realne si to nikto z vas neporovnal... fejkova premia je iba diskusny plk, potapkali ste sa po pleci a tym to hasne.
Za ceny okolo 800 tis sa predava LBX, ked nepocitam akcie a DS4 je asi stedrejsie k posadke a ma lepsi vyber motorizacii.
ericn
@lamal LBX je uvnitř miniaturní, zlatá A3 v základu 😄
Rosta Jež
@lamal Když nechci nabíjet ani naftu, tak co zbývá ? 1.2t se 100kW. Do města stačí, ale na dálnici to bude s ohledem na cenovku bída, protože tam ta malá baterka už téměř vůbec nepomáhá.
lamal
@Rosta Jež
No napr LBX ma 100kW 1.5 hybrid, asi nebude o parnik silnejsi a LBX sa predava docela.
Plugin hybrid nemusis tak casto nabijat, ked to dava zmysel v nakupnej cene mas slusny pohon a nabijes ked ti to bude vyhovovat. Iste, keby je tam 1.6PT s automatom bez bateriek, vyhovie to malemu % zakaznikov... ostatni idu po HEV, PHEV, EV a nafta je prijemny bonus.
twistedTSD
@lamal LBX je o třídu menší auto.
Rosta Jež
@lamal LBX je prostorově úplně mimo kategorii auta, o kterém se tu bavíme a ať má 1.6pt klidně baterky, ale ať je to 1.6, protože 1.2t po vybití baterek na dálnici pojede velmi špatně.
rohYpnol
Nabízí vše jen ne ten luxus.
Horký Rom
Nový designový rukopis značky DS Automobiles, zřetelný u modelů N°4 E-Tense a N°8, působí jako dokonalá symfonie noblesy, originality a umělecké odvahy, kterou se jiní mohou jen inspirovat ❤️
rohYpnol
@Horký Rom
Soudný a znalý člověk k tomu má stručnější a výstižnější slovní spojení - laciná bižuterie 😆
Horký Rom
@rohYpnol
Děkuji velmi soudnému, znalému a hrdému majiteli dvaadvacetiletého Pašíka za jeho pozoruhodně duchaplný příspěvek 👍
rohYpnol
@Horký Rom

Děkuji za opětovné potvrzení toho, že tady jen opakovaně lžeš.
Horký Rom
@rohYpnol
Laciná bižuterie tvých slov září zcela fejkově 👍
rohYpnol
@Horký Rom
Tvá fejková slova září jak laciná bižuterie.

Jsi jen neustálý lhář.
Horký Rom
@rohYpnol
Bez fejkových smajlíků to září jako tvá další laciná lež 👎
rohYpnol
@Horký Rom

Všichni tady vidi tvoje lži.

To jak lžeš budu neustále opakovat...
"hrdému majiteli dvaadvacetiletého Pašíka"

Omluv se za své lži!
Horký Rom
@rohYpnol
Och, horký Paštík už má víc než dvaadvacet?
Inu, omlouvám se 😅😂🤣
rohYpnol
@Horký Rom
Jestli si myslíš že mě vytáčíš tak jsi vedle.

Jsem rád že všichni vidi tvé lži 👍
Horký Rom
@rohYpnol
Všichni? I tvá armáda multiúčtů??
😅😂🤣
rohYpnol
@Horký Rom
Opět další tvoje lež. Podle sebe soudím tebe, viď ty multiúčte 👍
Horký Rom
@rohYpnol
Sedativní muItiráj: mapy.com/s/mofurevuna
rohYpnol
@Horký Rom
Tohle nedokážeš vysvětlit ani sám sobě, viď, lháři 🤣🤣🤣
Horký Hrom
@Horký Rom Brácho, ty to všem nandáváš 👍👍👍
Horký Hrom
@Horký Rom Multiúčty jsou zlo👍👍👍
Sevca1
@Horký Rom 😀😀😀
Horký Hrom
@Sevca1 👍👍👍
Trtkal
Stejně jako předchůdce míří novinka do prémiového segmentu C, který představuje 25 % evropského trhu. Dosavadní DS 4 mělo podíl přibližně 20 %, v Česku ale pouhých 10 %.

20 a 10 % podíl z čeho?
ericn
@Trtkal tak sám dovozce DS4 řadí do nižší střední třídy, kde má ohromující podíl 0,04% s 11 zaregistrovanými kusy za rok 2025 v ČR 🤣🤣🤣
Mokrous
@Trtkal Asi ze všech DS. Prostě tragikomedie v přímém přenosu.
Pepa_007
Automat. Automat. Automat.
Manuál nebude? Něco jiného než 3 válce v prémii také nebude, když nechci plug Hybrid?
Mokrous
@Pepa_007 V další generaci se chystá dvouválec 600ccm a k tomu kompresor poháněný nožní pumpou. Ale pedály budou pozlacené kočičím zlatem.
Mr.Murphy
jako zas bych to tak neodsuzoval 😉 Minimálně na pohled vypadají materiály uvnitř pěkně.... Nevím, nikdy jsem v tom neseděl ani nejel 😉 PHEV by mi osobně vyhovoval, jestli teda funguje....
del42sa
@Mr.Murphy ano materiály jsou pěkné, o tom žádná, ale jen čalounění a pár lištiček chromu navíc prémii nedělá, obzvláště když totožnou techniku najdeš i v autech s mnohem nižší cenovkou ...

PHEV jezdí docela dobře a i s vybitou baterkou má nízkou spotřebu, ale nač platit peníze navíc za drahou a těžkou baterii ? Všem Evropským autům PSA/Stellantisu, hlavně větším modelům zoufale chybí nějaký silnější mild hybdrid nebo full-hybrid, těch 133kW které produkuje ten 1,6l Puretech je tak akorát, ale bylo by fajn, kdyby byl i ve verzi bez dobíjení jen s lehkou a menší baterií
Rosta Jež
@del42sa Důvod hledejte v unijních pokutách za CO2, na kterých by si PSA připlatilo, pokud by nabídli tu 1.6 turbo v mild hybridu, protože bude mít vyšší papírové CO2 než tříválec 1.2 nebo plug-in, který deklaruje nějaký 1 litr benzínu / 100km.
del42sa
@Rosta Jež při těch prodejích které mají by toho moc nezaplatili 😄
ericn
@Rosta Jež tvl to ale zákazníky vůbec nezajímá, jestli má emise o 5-10 mikrogramů víc nebo míň… achceš prodávat prémii? Tak musíš mít techniku na úrovni a mít vnímanou kvalitu interiéru, ne kolotočářský styl roztodivných tvarů a mraky chromu, jak to DS běžně umí 🤢👎
Rosta Jež
@ericn Samozřejmě. Ani mne to nezajímá, proto mám nehybridní 2.0tsi. No rozhodli se, že tam dají o něco dražší materiály do kabiny a aby to nestálo nesmyslnou částku kvůli emisím CO2, tak se rozhodli ušetřit na pokutách a nabídli tam to, co má papírové hodnoty nižší. Nízké prodeje na našem trhu, byť zcela minoritním,ukazují, že to není rozhodnutí nejlepší.
Mr.Murphy
@del42sa ze jim chybi silny benzin bez velke baterky souhlasim, ale PHEV je pro nektere uzivatele super. Ja to mam, do prace jezdim 5 km a fakt je to pecka. Tyden jezdim jak s EV a pak o vikendech bez omezeni kamkoliv.... Ano, neni to pro kazdeho, uznavam.
del42sa
@Mr.Murphy souhlasím, že pro někoho to může být zajímavé a jeho volbu respektuji, Stellantis by ale měl mít větší diverzifikaci pohonů aby dokázal prodávat auta i těm zákazníkům, kterým PHEV nevyhovuje ...
Man Ký
Ta Apolena mu zas dává. Turek na ministerstvo zahraničí, lepšího reprezentativního politika neseženem😊

denikn.cz/…et-filipa-turka/

Apolena to všechno vytvořila ve photoshopu! Je to nestoudná snaha očernit slušného člověka Filipa Turka😊
Man Ký
Michal Chmelař
@Man Ký
No, je to fakt síla 😄

I když si osobně nemyslím, že by Turek byl opravdu nacista, podle mě daleko spíš sedí ten výrok (údajně někoho z židovské obce), který nedávno citoval předseda Macinka, že Turek není nácek, maximálně debil.

Ptám se, má být někdo, o kom předseda jeho strany šíří, že je debil, českým ministrem zahraničí? To nám fakt vůbec nezáleží na vlastní zemi?

Pořád jsem zvědavý, jak moc se potvrdí moje obavy, že není dobré mít vydíratelného premiéra. Opravdu mě zajímá, jak daleko Andrej Babiš zajde a co všechno dá SPD a Motoristům ve snaze zajistit si hlasy ve sněmovně pro to, aby se vyhnul odsuzujícímu rozsudku.
Man Ký
@Michal Chmelař sympatizant? já nevím, já takový věci na FB nepíšu. schvalovat popálení dvouletý holky může jenom opravdický retard a ne dospělý chlap. hajlovat z legrace a nechat se u toho fotit? (vpravo dole, ale to určitě není hajlování, ukazuje kolik napadlo sněhu😊

img.novydenik.com/…/2025/10/1-1.png
ericn
@Man Ký Jenže on podle mě retard a hlavně narcis je, vůbec by neměl být v nějaké řídící funkci... Babišova nová vláda, pokud projde, bude pro tuhle republiku pohroma...
Man Ký
@ericn to se nevylučuje😊 že je neschopný řídit ministerstvo zahraničních věcí s nulovou zkušeností je naprosto samozřejmé. Babiš je v koutě, a udělá prakticky cokoliv. hrůza.
ericn
@Man Ký jak by řekl Jyrka - "klidně budu vládnout i s Marťanama". No tvl přichází 4 letá doba temna...
rohYpnol
@Man Ký
Opět lži???
"že je neschopný řídit ministerstvo zahraničních věcí s nulovou zkušeností je naprosto samozřejmé"
Jen další tvoji bezobsažná nálepka 🤣🤣🤣
Filip Turek vystudoval diplomacii. Má téměř dvouletou zkušenost ze zahraničního výboru EP.
Tedy výrazně lepší výchozí pozice, než Lipánek, který studoval bakaláře 6 let a žádnou jinou zkušenost neměl!!!! a na nic víc se nezmohl 🤣🤣🤣
Michal Chmelař
@rohYpnol
Když politik získá oba tituly (Bc. i Mgr.) na soukromých vysokých školách, vidím hodnotu těch titulů velmi střízlivě. Diplomaticky řečeno.

Diplomacii studoval na soukromé vysoké škole jen na magistra, Bc. má z jiné už neexistující soukromé vysoké školy.

Absolvent, co má pocit, že by hned měl být nejmíň ředitelem.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Opět ti chybí přehled. Takže znovu - Lipánek neměl nic než Bc. , které navic studoval 6 let!!! Tam to "nikomu" nevadilo, co... (krom Zemana) .

Turek vzdělání má. A je problém... Problém na základě zcela ubohých pochyb bez věcné stránky, typu "soukromá VŠ"... 🤣🤣🤣

Jsi směšný. Jak jsem psal, matlal, co se znemožňuje sám.
Michal Chmelař
@rohYpnol
To je rohypnol, jak mu chybí argumenty, přejde na osobní napadání.

Jan Lipavský nestudoval na soukromé škole, má obor teritoriální studia na Institutu mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v Praze. Během studia určitě absolvoval dvousemestrální pobyt na University of Kent ve Spojeném království, nevím, jestli ještě něco.

Turek je čerstvý absolvent soukromé školy bez zkušeností, co má pocit, že by hned měl být nejmíň ředitelem zeměkoule.

Přehled tu chybí jen tobě a sám jsi směšný, jak tu marně obhajuješ neobhajitelné.
Michal Chmelař
@ericn
Mám stejnou obavu.
rohYpnol
@Michal Chmelař

To je mi tě líto.
Michal Chmelař
@Man Ký
Hele, rozhodně ho nebudu obhajovat, sympatizant klidně může být výstižné. A co píšeš ke schvalování popálení té holčičky, to Ti podepíšu.

Zlehčovat to určitě nechci, to v žádném případě, mně to jenom celé na první přečtení přišlo jako taková ta zastydlá puberta. Přinejmenším zastydlý puberťák je určitě pořád, viz ta srdíčka od slečen na volebních lístcích 😄

A na té fotce může i ukazovat, jak vysoko skáče jeho pes 😄
Man Ký
@Michal Chmelař já bych řekl, že von je Turek taková Líza Doolitle pana profesora Klause. vsadil se s kamarády, že z naprostého pitomce udělá politika. bohužel, digitální stopa je pěkná potvora😊
podle mého je to všechno vylhaný a Turek bude Rychlíkovou žalovat pro poškození dobrého jména. tak se to přece dělá, když si na tebe někdo vytváří kompro sám doma na počítači?😊
Michal Chmelař
@Man Ký
Tak v případě Turka na sebe pan profesor Klaus vzal hodně velkou výzvu 😄
rohYpnol
@Michal Chmelař

Vydiratelného premiéra... 🤣🤣🤣🤣🤣
Fialova kampelička... nic,viď 🤣🤣🤣🤣🤣
Michal Chmelař
@rohYpnol
Nevšiml jsem si, ze by Fiala někdy byl několik hlavních líčení od odsuzujícího rozsudku.

Čím víc smajlíků, tím víc rohypnol ...
rohYpnol
@Michal Chmelař
Bábu nikdo pravomocně neodsoudil. A ani neodsoudí, ale to potvrdí až čas.
Smolík.

A tím spíš. Jestli nechápeš že vydirstelný je člověk v prvé řadě penězi, nikoliv nějakým rozsudkem, tak je mi tě líto. Matlale.
Michal Chmelař
@rohYpnol
Klidně si posluž, ubožák jako ty mě nemůže urazit.

V tom věštění, jestli odsoudí nebo neodsoudí, bych se teď se znalostí právního názoru odvolacího soudu rozhodně přiklonil k tomu odsouzení. A nepochybuju, že o tomto vážném riziku ho už poučili i jeho obhájci. Tebe omlouvá, že nic nevíš o trestním řízení.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Ale já tě fakt neurážím. Ty se bohužel dehonestuješ sám.
Já říkám, že odsouzený bába nebude. Rozsudek, který je úplně mimo, se o to sice snaží, ale já stále věřím v právni stát. I když je to často až v té poslední instanci... Kauza bába je bohužel ostudou nikoliv báby. Ale je to ostuda české justice. Politická kauza co se táhne téměř 20 let.

DVACET LET!!! Jinými slovy, 5 vládních období!!! Kdyby Bába odstoupil aby se očistil, tak DVACET LET by měl být odstaven mimo politiku!!! Ano, to by se lidem jako Fiala libilo. Na DVACET LET odstavit politického soupeře! Nádhera. Ano, Bába je politická kauza, ze které má naše justice ušitý kabát z ostudy.
Michal Chmelař
@rohYpnol
Trestní řízení začalo v roce 2015, zopakuj si matematiku základní školy. Ani těch 10 let není málo, neznám spis, abych posoudil důvody, ale "DVACET LET!!!" to tedy není.

Když se zrovna v řízení daří, chválí Babiš právní stát a nezávislou justici, když se nedaří, je to politická kauza.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Kauza je z roku 2008 nebo 2009. Je to téměř 20 let jak jsem napsal. Ano, trestní kauza je možná 2015. Ale politická kauza je od 2008.
Man Ký
@Michal Chmelař zas ti určuje, o kom máš a o kom spíš psát? no jo, von už je takovej😊
rohYpnol
@Man Ký
Opět opička lhář? Nikde jsem nic takového nenapsal, nikomu nic neurčuji , lháři.
Man Ký
@Man Ký kámo, zdá se, že mu krom znásilňování a pálení cigaretou nevadí ani schvalování žhářského útoku na 2letý dítě. je to prostě ztělesněná morálka😊
inu každý máme jiný vzory😊
rohYpnol
@Man Ký
Ano. Ja mám morální hodnoty. Neodsuzuji lidi podle toho kdo je jak onálepkuje, kdo o nich co napíše. Tohle dělali nacisti. Onálepkovali Židy a bylo vymalováno. Ty jsi přesně mentální nácek. Navic mstivý a zlý.
Man Ký
@Man Ký ten zmrt si ani nepamatuje co napsal včera.

Proč tady řešíš nějakou fotku Faltýnka??? Proč neřešíš obrovský průšvih a podvod státního rozpočtu? Proč neřešíš chybějících 38 mld na dopravní stavby?!? Ne, opička bude řešit fotku Faltýnka...

je to prostě pitchka
rohYpnol
@Man Ký
Jsi zralý na BAN.

Mimochodem, PROČ je otázka zjisťovací. 🤣🤣🤣 A ty jsi opět neodpověděl.

Protože ty jsi hloupoučká opička a na otázky neumíš odpovědět.
www.auto.cz/diskuse/98495/1#…
Marquis de Sade
@Man Ký

No vida, už ti správce diskuze vyhrožuje BANem. Dobrá práce!
rohYpnol
@Man Ký
Deník N má archiv... 🤣🤣🤣🤣🤣 jo, to odpovídá.
Apolena je opravdu k smíchu.
Viz hajlující Turek. Filip Turek nikdy nikde nehajloval. To je fakt. Proč tohle nikdy nenapíše Apolena, co??? Apolena z Turka nespí. Neopětovaná láska, chápu... zhrzená "novinářka" 🤣🤣🤣
rohYpnol
@Man Ký
Děkuji za tenhle odkaz. Je to krásný příklad jak fungují česká média.
Tohle je důkaz pochybného přístupu apoleny, kdy novinářská práce stojí na podivnych okolnostech a jako hyena parazituje na soukromí jednotlivce a jeho historii, ze které si vybírá co se jí hodí, aby člověka pošpinila. Je to podobná praktika jako kdysi StB... ano, apolena připomíná myšlením komouše.
A zhrzeného novináře, který neni schopný přinést a zpracovat jediné soudobé téma (tahle kauza je z doby kandidatury Turka do EP).
A je skvělé vnímat, čím žije mstivá opička. Bulvár. Fotky Faltýnka... ale o opravdových tématech jako bitcoiny nebo rozpočet neni schopný napsat vůbec nic 🤣🤣🤣
Věřím, že se vše prošetří!!!
Man Ký
Tak ho v pondělí prej Babiš vykopne😊 to se Apoleně Rychlíkové povedlo. I když Turek prej si bere právníka a bude se bránit, podle mě si najmul Rohypnola, protože je důležitý mít právníka, co je přesvědčený o jeho nevině😊
A všichni ostatní si klepou na čelo a já bych si vsadil, že Turek půjde ještě před žněma😊
rohYpnol
@Man Ký
Dobytek opička se raduje z toho, jak někdo je lynčován afektovanou novonářkou na základě domněnek a mediálních nálepek... ano, to sedí. Komoušské praktiky a opička patří k sobě.
"Prej vykopne" ... aha, na základě čeho toto tvrdíš? Kdo to kde napsal? Nebo opět jen tvoje lži? Co???
Když jsou ty výroky Turka žalovatelné, proč je apolenka dávno neoznámila na policii??? PŘECI PROTOŽE ZCELA ZJEVNĚ NEJSPÍŠE JDE OPĚT JEN O ÚČELOVOU KAMPAŇ. 🤣🤣🤣
Man Ký
@Man Ký je ta pitcha na drogách? nevíš? Rychlíková ve photoshopu vymýšlela, jak by ho zostudila, vona nemá nic lepšího na práci než škodit Rohypnolově idolu😊
ale musím ocenit jeho vynalézavost při vymýšlení nových titulů. sám je plodem Vladimíra Iljiče Lenina s nevěstkou babylonskou😊 a to už prosím v období, kdy byl nakažen syfilidou😞
rohYpnol
@Man Ký

Proč apolenka neoznámila dávno tyto výroky na policii?!? Dokážeš odpovědět?!? 🤣🤣🤣
Man Ký
@Man Ký koupíme mu brejle, růžový

www.pitcha.cz/…-duo-pink-black/
rohYpnol
@Man Ký

Dokážeš odpovědět alespoň na jednu z těch otázek??? Nebo to hloupá opička nezvládne? 🤣
Man Ký
Petice proti zvolení Turka ministrem zahraničních věcí.

www.petice.com/…bliku_v_zahranii
Horký Rom
@Man Ký
👍
Man Ký
@Horký Rom krásně kňučí. myslíš, že to dokáže o oktávu výš?😊
rohYpnol
@Man Ký
Dokážeš odpovědět???

Že se ptám, viď. Hloupá opička nikdy nedokáže odpovědět 🤣🤣🤣
Horký Rom
@Man Ký
Už jsi četl jeho román o investiční Fabce? 😁
blog.auto.cz/…bii-4-ano-ci-ne/
rohYpnol
@Horký Rom

www.rajveteranu.cz/…-mtx-cabrio-1999

Felicia za 0,7M... blbý, co? 🤣🤣🤣
Horký Rom
@Horký Rom
Vždycky je nesmírně osvěžující sledovat, s jakou téměř olympijskou vervou a zoufalou netrpělivostí se ten kreten vrhá do dalších a dalších pokusů světu, a hlavně sám sobě, dokázat, že jeho mizerná existence má nějaký význam. Je v tom cosi dojemného, jako když slepice s vážností akademika řeční o kvantové fyzice 🐓
rohYpnol
@Horký Rom
Je vždy fascinující sledovat, jak opička či romíček nejsou schopni věcně reagovat na vůbec NIC 🤣🤣🤣
Prostě argumentační absolutní diskusní nuly.
Horký Hrom
@Horký Rom Odpovídat sám sobě, to je ukázka opravdové diskuzní úrovně👍👍
Horký Hrom
@Horký Rom 👍👍👍
rohYpnol
@Man Ký
Věřím, že tenhle mediální lynč a zcela zjevně účelová kampaň se zájmem poškodit vznikající babišovu vládu bude po zásluze důsledně prověřena, vyšetřena a potrestána.

Tohle se prostě nesmí opakovat, aby byl cíleně poškozován a očerňován člověk, který nečelí žádnému obvinění.

Zde navíc jde o zájem poškodit babišovu vládu, nikoliv Filipa Turka. Ten je jen prostředkem pro poškození babiše.
Michal Chmelař
@rohYpnol
Na tohle existuje trefné přísloví - nezlob se na zrcadlo, když máš křivou hubu.
del42sa
@Michal Chmelař buďte tak laskaví a netahejte do diskuze o DS4 politiku .... 😒
Michal Chmelař
@del42sa
Já bych taky byl radši, kdyby diskuse byly o autech a taky kdyby tento server byl jen o autech.

Podívejte se do posledních diskusí a uvidíte, že politiku sem tahá rohypnol. Někdy to i označí OT, ale většinou se neobtěžuje. Napište to jemu. Moje chyba je, že se někdy neudržím a na ty nesmysly reaguju.
Man Ký
@Michal Chmelař Filip Turek je MOTORISTA, tedy jeho angažmá na tomto serveru je naprosto v pořádku😊 není se zač omlouvat😊
rohYpnol
@Michal Chmelař

Co zase lžeš? Já sem teď dotáhl Turka?

A ano, občas napíšu OT, a taky to tak označím.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Když to zrcadlo neodráží skutečnost, tak je zkrátka něco špatně. To pochopí každý myslící inteligentní jedinec.
Viz nesmysly o hajlování.

Turek nikdy nikde nehajloval. Ale apolenka nikdy nenapsala pravdu. Nikdy to nebylo zrcadlo. Vždy jen snaha pošpinit. A o tom to je.
Horký Hrom
@Man Ký Podepisuju👍👍👍Jarda Foldyna je lepší 👍👍👍
rohYpnol
@Horký Hrom
Lipánek bez vzdělání a praxe byl jistě lepším kandidátem. Dokonce tak dobrým že získal nejvic preferencnich hlasů diky své bezpáteřnosti 😆
A Lipánek jako názorové želé, které místo diplomacie názorově směřuje české vojáky do války na Ukrajinu, to zkrátka nemělo chybu👍
Man Ký
Pokud byly ty posty zfalšovány

denikn.cz/…muslimu-uklidem/

tak další jsou tam ještě pořád. A ministr zahraničních věcí, co schvaluje masakr muslimů veřejně a pak se půjde setkat třeba s delegací z Jordánska, to je pěkný trapas😞

P.S. pak nemáš mít deset tisíc příspěvků RHP, když opakuješ dvacetkrát po sobě stejnou otázku. ne, fakt se nenechám chytit do další troll-pasti😊
rohYpnol
@Man Ký
Však ja vím že nejsi schopný odpovědět, protože jsi hloupá opička. Ale je důležité, aby to viděli i ostatní!!!

Takže znovu, čekám na odpovědi na otázky. Čekám na vysvětlení, proč apolenka nepodala dávno trestní oznámení?!? 🤣🤣🤣

Každý soudný přemýšlejí člověk vidí, že to je zcela zjevně účelová kampaň se snahou poškodit vznikající vládu. A hlupáčci na to naskočili 🤣🤣🤣
Man Ký
@Man Ký Rychlíková nepodala trestní oznámení, protože je to zcela zbytečné, je to promlčené. pro účely Turkova odhalení a zabránění jeho jmenování na post ministra to ale naprosto postačuje.

ne, ministr zahraničí fakt nemůže psát na fejsbůk, že masakr muslimů je v pořádku, i kdyby si to stokrát myslel. musí mít nějaký morální profil, což Turek zjevně nemá.
rohYpnol
@Man Ký
Ne, úplně špatně. Promlčené není nic, pokud to promlčení obhajoba neuplatní. Zase nic nevíš hlupáčku... 🤣🤣🤣

Takže znovu - proč nepodala apolenka trestní oznámení??? Co???
Michal Chmelař
@rohYpnol
Nepletu se do diskuse, mám jen faktickou poznámku.
Pleteš si trestní a civilní řízení.
Promlčení je jedním z důvodů nepřípustnosti trestního stíhání a k existenci důvodu nepřípustnosti trestního stíhání vždy přihlíží ex offo všechny orgány činné v trestním řízení. Ex offo znamená z úřední povinnosti, tedy nečeká se na žádnou námitku obhajoby. Pokud se o promlčení ví už před zahájením trestního stíhání, nelze trestní stíhání vůbec zahájit (§11 trestního řádu).
Hlupáček jsi tu jedině ty. Nevyjadřuj se k odborným právnickým tématům, kterým nerozumíš. Nemám čas ani chuť reagovat na všechny nesmysly, které tu píšeš.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Ok, souhlasím, tohle mi skutečně ujelo. U trestu je to samozřejmě jak uvádíš. Na věci to vůbec nic nemění. Promlčení musi konstatovat orgán veřejné moci. Tedy proč apolenka nepodala trestní oznámení, stále stejná otázka.
Michal Chmelař
@rohYpnol
Znovu, pokud se o promlčení ví už před zahájením trestního stíhání, nelze trestní stíhání vůbec zahájit. Nikdo nemusí nic konstatovat, ze zákona platí, že se nebude zahajovat trestní stíhání.

Proč kdokoliv doteď nepodal trestní oznámení nevím a je mi to jedno, podstatné je vidět, jakého ubožáka nám Motoristé tlačí na MZV.
Man Ký
@Michal Chmelař nechápu, proč by měla novinářka někoho udávat. stačí, když o to napíše, PČR už sama rozjela stíhání. o její osobní statečnosti není pochyb! mladá holka a postaví se těmhle gaunerům a že od chorobných uctívačů kultu osobnosti Turka dostává nechutné výhrůžky.
Michal Chmelař
@Man Ký
Jistě, policie má povinnost zabývat se těmito věcmi ex offo i bez podání trestního oznámení, je v pořádku, že si to sami prověří. A dále, je rozdíl mezi trestní odpovědností a politickou odpovědností, tu druhou by měli Motoristé a budoucí předseda vlády vyvodit hned.

A s tou osobní statečností souhlasím, však už si taky autorka článků zažívá svoje od různých gentlemanů, až tak, že už má nabídnutou policejní ochranu.
rohYpnol
@Michal Chmelař

Jenže tady neni jasné, zda vše bylo promlčeno. Takže nemáš pravdu, ty okolností jsou prostě jiné.
Michal Chmelař
@rohYpnol
Pro politickou odpovědnost je úplně jedno, jestli to je nebo není promlčené podle trestního řádu. To má význam jen pro trestní řízení.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Samozřejmě. Ale jak to souvisí s tím co jsem napsal fakt nevím. Nikdo z nás neví jestli to je nebo neni pravda co Apolena nakydala. Už jen proto měla trestní oznámení podat. Možná by se hned prokázalo že to celé může být skutečně jen podvrh...
Man Ký
@Michal Chmelař to je megatchůrák. když rychlíková nepodala trestní oznámení, tak se to nestalo. když trestní oznámení podala ta jeho e😜řítelkyně, tak si to vymyslela. a tak pořád dokola. on vždycky vymyslí, jak odehrát míč. jen, že všichni kolem vidí, že je to totální idyot.
ty megatrotle, na Turkově FB je vyjádření k masakru muslimů, které ještě nestačil smazat. nestačí ti to na zdiskreditování budoucího ministra zahraničí?
rohYpnol
@Man Ký

Apolena přijde s kauzou kdy označí Turka za autora zpráv mající trestněprávní podezření, kde není zcela zjevné promlčení. A nepodá trestní oznámení...

A já se ptám PROČ?

Přijde s touto kauzou přesně v den, kdy Turek je oznámen na ministra. A ja se ptám PROČ?

Ty nejsi schopen odpovědět. To je celé.
Man Ký
když ho podá e😜řítelkyně lže, když ho rychlíková nepodá, lže taky. jiná možnost je vyloučena. v jednom případě totéž jednání znamená potvrzení, v druhém vyvrácení. já mám vždycky pravdu! mám pravdu! tady mi to uklouzlo, ale jinak mám vždycky pravdu😊
rohYpnol
@Man Ký
Já někde napsal že Apolena LŽE?!????
Proč OPĚT ŠÍŘÍŠ LŽI VŮČI MÉ OSOBĚ???

Očekávám omluvu z tvojí strany viz výše. Howk.
Man Ký
je pro mě naprosto nepochopitelné, jak si někdo myslet, že nějaká obyč holka jako je Rychlíková může vytvářet fejkové posty Filipa Turka, aby ho zničila. už to, že se postavila takovým lidem předpokládá dost velkou odvahu a nepochybuju o tom, že jim bude pěkně ležet v žaludku. ale že bude vytvářet uměle kompro doma na počítači, to je fakt úsměvné😊
krom toho, v diskusích na FB vícero Turkových sledovatelů potvrdilo, že ty posty viděli a není to nic nového. a krom toho se objevili i nějací lidé z jeho okolí a psali tam, že už to byl od dětství kvalitní sígr, že je to vůbec nepřekvapuje.

(tohle je fakt retard😊

www.seznamzpravy.cz/…promlcene-288950

vysvětli to tomu právníkovi
rohYpnol
@Man Ký
Hloupá opičko, ale tohle opravdu nikdo netvrdí, víš (že to doma vymýšlí ve photoshopu)? To že tvoje fazole v hlavě na nic lepšího nepřijde, to je jen smutná vizitka hloupé opičky 🤣🤣🤣

A já se znovu ptám, když jsou příspěvky trestné, proč apolenka nepodala trestní oznámení??? Co??? Stále jsi nedokázal vysvětlit!!! 🤣🤣🤣

A budu se ptát neustále, dokud budeš tyhle nesmysly šířit!
Takže apolenka má důkazy o tom, že někdo mohl spáchat trestný čin. A apolenka nepodá trestní oznámení. A ještě si počká se zveřejněním na dobu po volbách... bravurní, čistá transparentní žurnalistika 🤣🤣🤣
Man Ký
zase jsi to osmkrát zeditoval? jsem ochoten se kdykoliv setkat, protože věřím, že v přímé diskusi naprosto pohoříš, bez neustálého googlování a editování příspěvků budeš naprosto v koncích. klidně můžeme probrat ten bitcoin.
do té doby můžeš právníka poučovat o právu a tvrdit, že ti chytří a schopní jezdí v hajlajnech a ti neschopní a hloupí vydělávají miliony😊
rohYpnol
@Man Ký

Opět a znovu, nejsi schopný odpovědět. Já myslím, že všichni to tady vidí. 🤣🤣🤣

hloupá opička👍
Man Ký
Jsem kdykoliv k dispozici, osobně, bez googlu😊 můžeš mě přesvědčit o svých kvalitách.
rohYpnol
@Man Ký
Jsi k dispozici? Tak proč neodpovíš na jednoduché otázky?!? 🤣🤣🤣 Co??

Proč apolenka zveřejní tyhle příspěvky přesně v ten den, kdy je oznámen Turek na post ministra zahraničních věcí??? Jo, náhoda, viď... 🤣🤣🤣
Man Ký
osobně kdykoliv😊
rohYpnol
@Man Ký
Aha, tady se opička zoufale bojí odpovědět, co... 🤣🤣🤣

Dlužíš mi omluvu za vulgarismy.

Dlužíš mi omluvu za lži vůči mé osobě.

Dlužíš mi odpovědi na otázky.

Až budeš schopný odpovědět, klidně s gůglem 🤣🤣🤣, pak se můžeme bavit dál. Do té doby ti tady budu neustále připomínat tvoje lži a tvoji bezbřehou hloupost.
Man Ký
ano, rozhodně se ti chci omluvit a to se musí udělat osobně!
rohYpnol
@Man Ký
Ne. Zásadní je tvoje VEŘEJNÁ OMLUVA. Mě osobně se tvoje bezvýznamnost vůbec nedotkla.

Ale diskusní kolegové si zaslouží TVOJI VEŘEJNOU OMLUVU za to jak tady dehonestuješ diskuse.
Michal Chmelař
@rohYpnol
Uklidni se, přečti si §11 trestního řádu a pak se omluv za svoje lži, nesmysly a dezinformace, kterými to tu denně plníš.
rohYpnol
@Michal Chmelař
Ne. Zcela si stojím za tím co jsem napsal a budu to opakovat neustále. K TŘ doplnění viz výš.
Man Ký
@Michal Chmelař Turek dojel na digitální stopu. stejnou digitální stopu, která nám umožňuje smát se tady tomu abonentovi superdávky, který se označuje za právníka /Mikesus potvrdí😊
rohYpnol
@Man Ký

Opakovaně opět šíříš lži vůči mé osobě.
Ja Prvni a Posledni
@rohYpnol

Nahlásil jsem tě z důvodu opakovaného bullingu a kyberšikany.
rohYpnol
@Ja Prvni a Posledni

Super. Aspoň víme kdo je udavač 👍
Man Ký
u Rychlíkové se dožaduješ, aby udávala a u jiných ti to zase vadí? nemáš to v té makovičce trochu pomotaný? že se ptám, co😊
rohYpnol
@Man Ký

Protože ona sama tvrdí že Turek mohl spáchat trestný čin. Asi trochu rozdíl, viď... 🤣🤣🤣
Man Ký
a kyberšikana asi není trestný čin co😊 pitcho zase ses totálně zamotal do svojich vymyšlených pravidel, co platí tři minuty, než zase vymyslíš nové pravidlo😊
Man Ký
@Ja Prvni a Posledni já jsem ho nahlásil za snahu zdiskreditovat skvělou práci Apoleny Rychlíkové.
rohYpnol
@Man Ký
Ja se ptám, a tím někoho zdiskreditovávám??? Dobrý 👍🤣🤣🤣
P.S. je mi líto redakce, že bude muset řešit tenhle váš bullshit.
rohYpnol
@Man Ký
Doufám že ses nahlásil za opakované urážení mé osoby a opakované šíření lží vůči mé osobě. 👍👍👍

A já se vůči tvým lžím budu diskusníě vždy důsledně bránit!!!
Man Ký
Filip Turek pro ČT1😒br />
Důkazy podle něj neexistují. Kdyby k něčemu takovému skutečně došlo, již by se tím zabývala policie, míní.

Uvedl také, že by byl rád, kdyby „někdo předložil skutečné důkazy a ne pouze screeny screenů“.

„Kdyby se něco takového skutečně dělo, tak už bych to vysvětloval na policii a nemohlo by to zůstat na sociálních sítích,“ prohlásil.

Uvedl však, že některá vyjádření mohla být v rámci humoru podobná jeho „kontroverznějším výrokům“.

...kličkuje jak slepice. Dobře Fildo, všechno cajk, jenom to ministrování asi nedopadne😊
rohYpnol
@Man Ký

www.auto.cz/diskuse/98498/1#…

Věřím, že Filip Turek bude skvělým ministrem zahraničních věcí a tu odpornou zákeřnou snahu o diskreditaci ustojí👍
Horký Hrom
@Man Ký Máš rád Turky? Máš rád ty pohanský psy?
Tonito Debelito
@Horký Hrom
hele kamo velky pysky fakt zeru