Novinky
nemůžeme začít těma povinně zapnutejma otravnejma asistentama?
Řešením je za mě bohužel jedině Tesla, která to má asi jako jediná z těch, co jsem zkusil, akceptovatelně zpracované (včetně možnosti vypnout hlášení o rychlosti).
U Ovce se mi sám vypínal start-stop systém. Následně, nebo spíš během toho, stačilo otevřít dveře řidiče (palubní deska začala houkat) a motor už pak nenastartoval. Bylo potřeba auto vypnout a znovu zapnout — někdy stačily dva kliky, jindy tři.
Naopak fajn byl autostart, když to u manuálu chcíplo při rozjezdu — konkurence z Koreje to dodnes nemá (co vím).
U Ovce se mi sám vypínal start-stop systém. Následně, nebo spíš během toho, stačilo otevřít dveře řidiče (palubní deska začala houkat) a motor už pak nenastartoval. Bylo potřeba auto vypnout a znovu zapnout — někdy stačily dva kliky, jindy tři.
Naopak fajn byl autostart, když to u manuálu chcíplo při rozjezdu — konkurence z Koreje to dodnes nemá (co vím).
@TuDu Tesla není řešení, Tesla je součástí problému, taky u ní není jasný předěl mezi nastartovaným a vypnutým stavem. Má nejlepší aplikaci (díky tomu není fakt, že nemá klasický klíč/přístupový modul, tak otravný) a spolu s Mercedesem a Škodou Enyaq nejsnazší vypínání ISA pomocí ikonky v rohu displeje, na kterou stačí jednou kliknout, ale řada ostatních značek to má podobně snadno.
S tou octavií to schválně zkusím, až se mi nějaká dostane do ruky, takovéhle chování si u IV. gen. nepamatuji ani před faceliftem, ani po něm.
S tou octavií to schválně zkusím, až se mi nějaká dostane do ruky, takovéhle chování si u IV. gen. nepamatuji ani před faceliftem, ani po něm.
@Marek Bednář Dělo a děje se to u třetí generace Octavie, před i po faceliftu, totéž u Kodiaqu před faceliftem. Čtyřku už jsem nesedlal, takže to nemohu hodnotit, ale pochybuju, že by byl systém nastaven jinak.
Nechápu, proč by měl být jasný předěl mezi zapnutým a „uspaným“ vozidlem. Pokud odcházím z auta, beru si s sebou telefon. Pokud se do něj hned vracím, nechávám telefon na svém místě a beru ho až tehdy, když vím, že už nebudu kolem běhat.
Podobně mi dřív vadilo přihlašování do počítače, než přišly snímače otisků prstů či jiná biometrika. Teď při odchodu od stolu stisknu Win + L (vytáhnu ID kartu nebo šoupnu myš do rohu) a po příchodu jen přejedu prstem po tlačítku s otiskem. Bezpečnější, rychlejší a pohodlnější.
Nechápu, proč by měl být jasný předěl mezi zapnutým a „uspaným“ vozidlem. Pokud odcházím z auta, beru si s sebou telefon. Pokud se do něj hned vracím, nechávám telefon na svém místě a beru ho až tehdy, když vím, že už nebudu kolem běhat.
Podobně mi dřív vadilo přihlašování do počítače, než přišly snímače otisků prstů či jiná biometrika. Teď při odchodu od stolu stisknu Win + L (vytáhnu ID kartu nebo šoupnu myš do rohu) a po příchodu jen přejedu prstem po tlačítku s otiskem. Bezpečnější, rychlejší a pohodlnější.
@TuDu ok, k trojkové octavii tak snadný přístup nemám a jezdil jsem s ní naposledy někdy před osmi lety, takže si to přesně nepamatuji. Ale v té čtyřce to zkusím.
Proč by měl být jasný předěl mezi nastartovaným a vypnutým autem, poměrně důsledně vysvětluji v článku, myslím.
Proč by měl být jasný předěl mezi nastartovaným a vypnutým autem, poměrně důsledně vysvětluji v článku, myslím.
Chybí tam varianta "mám Teslu a toto neřeším" 😎.
V zasade souhlas, ale proc tam bylo nutne nas... nacpat tu Cinu?
Cina je agresor. Delat ji reklamu je projev kratkozrakosti, az hlouposti... nebo moralni pokleslosti.
Cina je agresor. Delat ji reklamu je projev kratkozrakosti, az hlouposti... nebo moralni pokleslosti.
@Ja Prvni 123 kolik zemí za posledních 10-20 let Čína napadla, bombardovala nebo zabila její představitele?
@Samuel Zámožný Tusis, ze agrese je i jina, nez vojenska?
A krome toho, dej nekdy rec s nekym z Taiwanu...
A krome toho, dej nekdy rec s nekym z Taiwanu...
@Ja Prvni 123
Tak Taiwan zrovna nie je dobrý príklad. Dalo by sa poukázať na situáciu s niektorými menšinami v Číne, ale pri Taiwane je malé riziko vojenského stretu.
Obom krajinám súčasný stav vyhovuje. Na Taiwan nie sú uvalené sankcie a Taiwanské firmy vedia vyrábať pre Čínu to čo si Čína nevie vyrobiť sama. Jeden príklad sú polovodiče. TSMC môže nakupovať posledne stroje od ASML a Čína si môže objednať výrobu na týchto strojoch. Po obsadení Taiwanu by síce Čína získala aktuálne technológie, ale stratila prístup k ich nástupcom. To je dosť veľký problém, keďže EUV sa im ani 5 rokov po nástupe sankcii nepodarilo dostať do stavu vhodného pre sériovú produkciu.
Tak Taiwan zrovna nie je dobrý príklad. Dalo by sa poukázať na situáciu s niektorými menšinami v Číne, ale pri Taiwane je malé riziko vojenského stretu.
Obom krajinám súčasný stav vyhovuje. Na Taiwan nie sú uvalené sankcie a Taiwanské firmy vedia vyrábať pre Čínu to čo si Čína nevie vyrobiť sama. Jeden príklad sú polovodiče. TSMC môže nakupovať posledne stroje od ASML a Čína si môže objednať výrobu na týchto strojoch. Po obsadení Taiwanu by síce Čína získala aktuálne technológie, ale stratila prístup k ich nástupcom. To je dosť veľký problém, keďže EUV sa im ani 5 rokov po nástupe sankcii nepodarilo dostať do stavu vhodného pre sériovú produkciu.
First world problems... Zřejmě máte málo skutečných problémů, když si musíte vytvářet takové zástupné blbosti.
Navrhuji do nových aut implementovat sdružené tlačítko s názvem "user friendly", pod které si uživatel bude moci nakonfigurovat své používané funkce/asistenty/nastavení a bude je po každém nastupování aktivovat jedním "vlastním" čudlem .... Děkuji inovativním značkám za takovou implementaci....
Proč u elektra řešit stav? Když auto stoji, tak se motor netočí, takže o jakém startování je řeč? Kdysi u s120 svítily brzdová světla kdykoliv i bez klícku v zapalování, dnes v pohodě svítí potkávací světla i při příchodu a při odchodu. Ve finále se to zdrcne v ono vypínání asistentů, kvůli kterému to otravuje.
Ještěže si moje dezolátní auto pamatuje 100% nastavení "Individual" a motor mi nevypíná a ani po vypnutí mnou se nepřepne do stupidního výchozího nastavení.
Když už musí být moderní auta povinně prudící a debilní, tak bych ocenil, kdyby výrobce vždy po ruce umístil ikonu/tlačítko pro aktivaci režimu "Individual" a jedním stiskem by vše bylo tam, kde to chci mít.
Každopádně to vypínání systému po vystoupení z vozu je strašná ***ina a mělo by to být minimálně vázáno na zamčení dveří a v případě EV i uživatelsky nastavitelné v nějakém časovém rozpětí.
Prostě se něco semele, já přijdu k autu, zjistím, že musím rozmrazit, tak to aktivuju a pak zjistím, že jsem něco zapomněl doma a odejdu na 5 minut a nechci, aby se to vyplo a nebo abych musel zase v mobilu nastavovat přes apku výhřev atd...
Jedna věc je teorie při prezentaci a druhá věc je praxe.
Když už musí být moderní auta povinně prudící a debilní, tak bych ocenil, kdyby výrobce vždy po ruce umístil ikonu/tlačítko pro aktivaci režimu "Individual" a jedním stiskem by vše bylo tam, kde to chci mít.
Každopádně to vypínání systému po vystoupení z vozu je strašná ***ina a mělo by to být minimálně vázáno na zamčení dveří a v případě EV i uživatelsky nastavitelné v nějakém časovém rozpětí.
Prostě se něco semele, já přijdu k autu, zjistím, že musím rozmrazit, tak to aktivuju a pak zjistím, že jsem něco zapomněl doma a odejdu na 5 minut a nechci, aby se to vyplo a nebo abych musel zase v mobilu nastavovat přes apku výhřev atd...
Jedna věc je teorie při prezentaci a druhá věc je praxe.
Tak jestli maj dneska řidiči takovýhle problémy, tak je jasný, proč tu vyhraje Čína. Jasně i já jsem už ustoupil z jízdních vlastností, protože na narovnaných okreskch, obchvatech a dálnicích je už nepotřebuju a na malých okreskách je tolik aut, že se tam stejně nedá jezdit rychle...ani výkon motoru mě nezajímá, protože už snad všechny umí rozumně předjet a udržet 150 na dálnici a pomalu už ani převodovka, protože už skoro všechny řadí docela rozumně. Takže jo...pojďme na autch řešit, jesti se maj zapínat nebo startovat a jestli to maj dělat automaticky.... jen si na to potřebuju zvyknout.
Je to zkrátka další věc, se kterou přišla Tesla, vyřešila ji na první dobrou geniálně a ostatní automobilky teď po x letech zjistily, že kdo si zvykne na Teslu, toho systém těch ostatních otravuje, tak to zkoušejí dohánět, ale bohužel špatně.
Kdo vyzkouší Teslu, tomu je jasné, že nějaký separé čudlík na "zapínání" a "vypínání" auta je nesmysl, ekvivalent ventilového regulátoru u parní lokomotivy.
Jenže funguje to jen tehdy, pokud je to integrální součást celého systému - appka v telefonu, infotainment, řídící systém auta. Jasně, že pokud jiné automobilky jen zavedou, že auto po sešlápnutí brzdy nastartuje motor a povystoupení z auta chcípne, tak to dělat radost nebude.
Mezitím Tesla už po sešlápnutí brzdy i ví, jestli pojedu dopředu, nebo budu couvat. "Řazení" už je v Tesle dnes nouzový úkon, který použijete jen pokud to počítač špatně vyhodnotí, což se stává s každým updatem čím dál vzácněji.
Holt buď si můžete koupit Teslu, nebo takyelektromobil.
Kdo vyzkouší Teslu, tomu je jasné, že nějaký separé čudlík na "zapínání" a "vypínání" auta je nesmysl, ekvivalent ventilového regulátoru u parní lokomotivy.
Jenže funguje to jen tehdy, pokud je to integrální součást celého systému - appka v telefonu, infotainment, řídící systém auta. Jasně, že pokud jiné automobilky jen zavedou, že auto po sešlápnutí brzdy nastartuje motor a povystoupení z auta chcípne, tak to dělat radost nebude.
Mezitím Tesla už po sešlápnutí brzdy i ví, jestli pojedu dopředu, nebo budu couvat. "Řazení" už je v Tesle dnes nouzový úkon, který použijete jen pokud to počítač špatně vyhodnotí, což se stává s každým updatem čím dál vzácněji.
Holt buď si můžete koupit Teslu, nebo takyelektromobil.
Elektromobil nemusím škrábat, vyhřeju si ho na dálku.
Pokud potřebuju zastavit u kraje a jít na chvíli pro něco do kufru, tak ta půl minuta, kdy auto třeba netopí, nehraje roli. Pokud navíc nejedu sám a vevnitř zůstane někdo sedět, tak třeba Tesla dál klimatizuje.
Zbývá teda jen nutnost znovu vypnout asistenty. Což je mírně otravné.