Novinky
no neviem, ale je to už dosť dlho, čo takúto úpravu ponúka mansory - som teda čakal, že to bude vyzerať serióznejšie, vačšie disky a číra optika svetiel to je ako z wcc >😁, ale zase je to v podstate am db9, taže to bude určite fajn
:-! Aston měl vždy velkou řadu obdivovatelů a fandů,víme proč.Učitě ví jak jich mít ještě víc,kdo by se nechtěl projet v autě,ve kterém jezdil i James Bond.Já bych se určitě v týhle káře projet chtěl.
I když všechny změny jsou jen kosmetické,tak všechny vypadaj opravdu stylově.Interiér je fakt úžasnej.Na tomhle autě se zdá vše ideální,a nejen zdá-je to super. :yes:
I když všechny změny jsou jen kosmetické,tak všechny vypadaj opravdu stylově.Interiér je fakt úžasnej.Na tomhle autě se zdá vše ideální,a nejen zdá-je to super. :yes:
"Roční produkce by neměla překročit 300 vozů ročně?" Umíte česky? Dyť tam je dvakrát slovo rok...
"Roční produkce by neměla překročit 300 vozů ročně?" Umíte česky? Dyť tam je dvakrát slovo rok...
DanieliDesign
Carbone
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kurnik to je autínko a ta semišová přístrojovka to je k sežrání. Až v neděli vyhraju ve sportce jdu si ho objednat >😁
Zajímavé. Volant se mi nelíbí. Hlavně by mě ale zajímalo, jestli chce jít Aston cestou jako Porsche 911, tedy opakování pořád toho stejného motivu, nebo jestli příjdou s něčím novým. Porschi to zatím vychází, Jaguar na to dojel a BMW kupodivu vychází ona odvážná, "Bangelovská" cesta...
Asi jsem nepochopil tu vetu s fyzikou jizdy. Pise se tam, ze je to nerealny, ale ze ten kaskader to udelal? To zni trochu zvlastne... 8-s
Ale to by som musel mat ine financne zazemie 😢 .