Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin DBS: S jako spiklenecká hra

27 komentářů

Mít takové auto tak se zabiju, protoze uz lepsiho by me v zivote nepotkalo >😁
Asi jsem nepochopil tu vetu s fyzikou jizdy. Pise se tam, ze je to nerealny, ale ze ten kaskader to udelal? To zni trochu zvlastne... 8-s
To auto je tak nádherné až na to nejsou slova... aspoň pro mě osobně... :yes: :yes: :yes:
Zajímavé. Volant se mi nelíbí. Hlavně by mě ale zajímalo, jestli chce jít Aston cestou jako Porsche 911, tedy opakování pořád toho stejného motivu, nebo jestli příjdou s něčím novým. Porschi to zatím vychází, Jaguar na to dojel a BMW kupodivu vychází ona odvážná, "Bangelovská" cesta...
>😁 >😁 >😁 >😁
asi tak :yes:
Vyborne.... :yes:
Kurnik to je autínko a ta semišová přístrojovka to je k sežrání. Až v neděli vyhraju ve sportce jdu si ho objednat >😁
Carbone
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Leilla
...mozna dva a pak si pobezim koupit aspon plakat. Nadhera!
d.
LOL >😒] >😁 >😁 >😁 >😁
da_b0mb
S vama je tu sranda kuci >😁
A ty si blbej jak tominqulish :no:
DanieliDesign
Prostě to je pořád Vanqulish s nějaýma změnama :-!
>😁 :yes:
da_b0mb
Umis psat prispevky ? Vzdyt ho pises 2x >😁
Pjenkava
"Roční produkce by neměla překročit 300 vozů ročně?" Umíte česky? Dyť tam je dvakrát slovo rok...
Pjenkava
"Roční produkce by neměla překročit 300 vozů ročně?" Umíte česky? Dyť tam je dvakrát slovo rok...
Jak kosmetické? Odlehčená karoserie, zvýšený výkon, snížený nárazník a difuzor mi nepřijdou jako kosmetické změny...
na zaciatok by stacilo 😄
😁
:-! Aston měl vždy velkou řadu obdivovatelů a fandů,víme proč.Učitě ví jak jich mít ještě víc,kdo by se nechtěl projet v autě,ve kterém jezdil i James Bond.Já bych se určitě v týhle káře projet chtěl.
I když všechny změny jsou jen kosmetické,tak všechny vypadaj opravdu stylově.Interiér je fakt úžasnej.Na tomhle autě se zdá vše ideální,a nejen zdá-je to super. :yes:
Ricardo
Už mě tady zase sakra chybí!
no neviem, ale je to už dosť dlho, čo takúto úpravu ponúka mansory - som teda čakal, že to bude vyzerať serióznejšie, vačšie disky a číra optika svetiel to je ako z wcc >😁, ale zase je to v podstate am db9, taže to bude určite fajn
Nádherné auto, láska na 1 pohľad... :-!
Tak na vozenie v takomto vozitku by som si vedel zvyknut 😄.
Ale to by som musel mat ine financne zazemie 😢 .