Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Ford Mustang California Special staví na elektrickém základě

28 komentářů

Entr
Na elektrickém základě? Tak to je úspěch zaručen 😉
Horký Hrom
@Entr Future is electric 👍👍👍
Pepa_007
Sportovní elektromobil. To je takový oxymoron. 😁😁😁😁
Man Ký
@Pepa_007 co sportovní kamion?

1gr.cz/…90328_104438.jpg
Pepa_007
@Man Ký 👍 šikula. Dával jsi před 50lety ve škole pozor. Na silnici jsem je neviděl. Ty snad ano?

V dnešní době sportovní osobní elektromobil, to je takový oxymoron.
Man Ký
@Pepa_007 a formuli 1 jsi na cestě už potkal? ne, to co jezdilo u Dobříše fakt nebyla F-1, kdybys tím chtěl argumentovat😊

www.autorevue.cz/…tie-ma-1400-koni

TM3 performance váží poměrně přijatelných 1830 kg a je hodně rychlá. Porsche se chce zaměřit na elektrickou formuli. Zkrátka, časy se mění.
ericn
@Man Ký nebuď mimoň, mluvíš o věcech, co se na silnici (mimo excesů) vlastně ani nedostanou. Btw ta zoufalost od Fordu nejspíš taky ne. Kdo by chtěl, když může mít za méně peněz charakterní V8 ve výrazně hezčím hávu? Vážně nevím...
Man Ký
@ericn to je moc. nejdřív to musí být sportovní auto, pak to musí být sportovní auto s homologací, pak zase vymyslíme úplně nové pravidlo, aby to nějak dávalo smysl😊
Nordschleife😊
CLK 63 Black Series 7:45.00 -0.6
R8 V10 5.2 FSI Plus 7:45.00 -0.6
GD T70 Spyder 7:45.00 -0.6
CLA 45 S 7:45.34 -0.3
Hyundai Ioniq 5 N 7:45.59
Porsche 911 GT2 7:46.00 +0.4
Ferrari F40 7:46.00 +0.4
Gallardo Superlegge.. 7:46.00 +0.4
Porsche 911 GT2 7:46.00

a teď zase honem přijít s tím, že to nevydrží jezdit dvě hodiny. anebo zase něco nového😊
ericn
@Man Ký No když to už znáš, tak co mi to podsouváš? Hledáš argumenty tam, kde prostě nejsou. Toť je vše..

Ten Ioniq 5N, udělá jedno kolo naživo a pak umře, šup na hodinku na nabíječku a třeba ten kousek i zopakuje. I ten 40 letý spalovák F40 to udělá několikrát za sebou , pak do 5min doplníš jeho 120l nádrž a frčíš dál 😉
Man Ký
@ericn takže na Olympiádě je nejlepší běžec maratonec a zbytek kategorií se může zrušit. hlavička!
ericn
@Man Ký pletš zas dvě věci do jedný 😉 Jak si užiješ ježdění na okruhu, když nedáš na plno ani dvě kola na baterku? Pojedeš pomalu nebo si dáš jen jedno kolo? Hmmm 🤔
Man Ký
@ericn tak už zase hledáme auto na zážitky? měla Kvitová sportovní postavu? a když vyhrála dvakrát Wimbledon, vadilo to nebo ne? ty pleteš dvě věci do jedný a ještě z toho obviňuješ druhé, sportovní není zábavné a zábavné není sportovní, když se pojedou závody do vrchu a elektromobil vyhraje, tak bude vyloučen za nesportovní chování? OMG
Neuromancer2
@Man Ký Já myslím, že o sportovnosti elektromobilů hlasují kupci peněženkou a tam je vše jasné, prostě to silně většinově nechtějí. Přesvědčil se o tom Stellantis u Chargeru, Challengeru atd... Porsche, Maserati a další.
ericn
@Neuromancer2 to sedí 👌Ostatně ani ten Ioniq 5 se neprodává dobře, o 5N raději Hyundai ani nemluví 🤣
Man Ký
@Neuromancer2 ale dyť, chlapci užívejte, do 2035 času dost a potom ještě pár let s ojetými😊 klidně se pochlubte jaký sporťáky vodíte aktuálně😊
Neuromancer2
@Man Ký 911 Turbo
Man Ký
@Neuromancer2 to je dost nuda ne? čtyřkolka...
ericn
@Man Ký tak oni to ještě stihnou zrušit, jak půjde Evropský automotive do úzkých a bude přibývat uzavřených fabrik a lidí bez práce, tak to bude složité udržet... Nejde jen o samotné výrobce, ale hlavně o dodavatele... 😉
Man Ký
@ericn Solid state baterky budou do roku 2035 levnější a široce rozšířené. nikdo si už na spalovací motor ani nevzpomene. Němci našli obrovské naleziště lithia, takže se posunuli na přední místa tabulky s největšími nalezišti. jsem pozitivní.
sachs800
@Pepa_007 No já znám i závody, kde jezdí elektromobily. A dokonce jsou sportovní....
ericn
@sachs800 jen na to nikdo, teda asi mimo tebe, nekouká 😉
Arese
@ericn Ta sedla! 🙂👍
Rezna
@Pepa_007
Dneska se dava nálepka sportovní na každou blbost, jen aby to prodávalo....tak proč ne na těžkou neohrabanaou krabici (fyziku neoblafneš).
kozakm
@Pepa_007 v celým článku se ani jednou nepíše nic o sportovním elektromobilu
Arese
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
mp390
@Arese když tady tak zvracíš, tak doufám, že sis aspoň koupil toho správného Mustanga s V8 a manuálem. :0)
Arese
@mp390 Nikoliv, pro evropské poměry je to auto příliš žravé, velké a těžké, čímž samozřejmě nepopírám, že je pro nadšené řidiče velice lákavé. Mně by úplně stačila Alfa Giulia se čtyřválcem 2 l, pohonem zadních kol a manuálem!
Horký Hrom
@mp390 Fosil 👎👎👎