Novinky
traveldrive
5
@Arese Netrep hlúposti. Nie je to pravda.
Přejít do diskuze
@ptr078 Nevien, ja som ešte nič takého nepočul. A pohľadné Toyoty? Väčšina. Pár extrémov je v podstate len z poslednej doby, inak sú Toyoty práve také ako väčšina konkurencie. Vyslovene sympatie vzbudzovali Yarisky I. a II. generácie, potom dostali o niečo ostrejšie tvary, dnešná Corolla je vyslovene pekné auto, hlavne voči niektorým crossoverom a SUV, Camry je kus nádherného auta. RAV4 veľa krásy nepobrala, to je pravda, ale predchodcovia boli rozhodne sympatické autá. A čo súčasný Prius, Supra, Land Cruiser? V tomto s Aresem rozhodne nesúhlasím.
@traveldrive
Budme konkretni.
Mne se velmi libi aktualni Prius, Camry a bZ4X.
Velmi povedene designy.
A ostatni mne vubec neurazi, napr. aktualni Corolla.
Budme konkretni.
Mne se velmi libi aktualni Prius, Camry a bZ4X.
Velmi povedene designy.
A ostatni mne vubec neurazi, napr. aktualni Corolla.
Velmi nepohledné vozidlo, až na několik naprostých vyjímek Toyota nikdy nedovedla navrhnout opravdu pěkné auto. 🙁
súčasná corolla sedan je pekné auto a pri nizkoprofiloch aj s tovarenskými elektrónami vynikajú linky a športový charakter auta. Za mňa jeden z posledných skutočne pekných sedadov vo svojej triede!
Asi nechápem fetiš japoncov v dizajne, ale toto nové čudo má bližšie k žehličke od tefalu ako k autu. Žial túžba Toyoty presadzovať hranaté tvary a ostré linky po vzore Lexusu vyhrala. Po súčasnej corolle sedan a novej camry sa Toyota dotiahla dizajnom ku Mazde.
Nástupom Číny bude dizajn možno posledná záchrana pred poklesom tržieb ktoré s istotou prídu!
Asi nechápem fetiš japoncov v dizajne, ale toto nové čudo má bližšie k žehličke od tefalu ako k autu. Žial túžba Toyoty presadzovať hranaté tvary a ostré linky po vzore Lexusu vyhrala. Po súčasnej corolle sedan a novej camry sa Toyota dotiahla dizajnom ku Mazde.
Nástupom Číny bude dizajn možno posledná záchrana pred poklesom tržieb ktoré s istotou prídu!
@traveldrive No tuho som sa zamyslel a okrem sw20 mr2 ma nic nenapada. Inac nemaju toyoty nejaky bezpecnostny problem? Pocul som, ze sa zacinaju nejak hromadne kradnut v europe, v uk dokonca policia upozornuje hlavne keyless majitelov nech si to fyzicky zabezpecia
@L Cesarin Za mne fantastický nadčasový design. Silueta blatníků a kapoty nad předními koly působí dojmem sportovního auta a Cx to bude mít určitě bezkonkurenční. Koneckonců i zadní partie působí velmi moderním dojmem. Toto bude designem schopné konkurovat i po několika letech výroby, kdy už budou konkurenti působit zastarale.
@ptr078 tak třeba RC, LS, IS se mi líbily celkem vždycky, GX bylo taky hezčí než Prado... a celkově - je to prostě japík, nemůže to být typicky evropské...
@Man Ký Tak to sa im prave dlhe roky nedarilo. Az posledne generacie modelov lexusu vyzeraju celkom ok
@Arese Toyota a Volkswagen si nemají o vyčítat. tam člověk hledá praktičnost a na vzhled se zase tak moc nehledí. /týká se ovšemže celého koncernu
@traveldrive Dizajnovo je pre mna toyota v kategorii slabsi podpriemer az ok. Aj ked je pravda ze celkovo su dnes auta viac ok ako pekne