Novinky
Barva Mamba stranou, tenhle elektrizující Jeep je prostě paráda 👍
@Horký Rom Hanba stranou. Vždy sis liboval v kreaturách jako VelSatis nebo Lancia Thesis. Tohle k tobě nesedí. Počkej si na nový Jaguar, ten navrhují pro lidi jako ty👍👍👍
Horký Rom
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Horký Rom Panely na fosily neprodávám. Jezdím jen klimaticky odpovědnými dopravními prostředky 👍👍👍
@Horký Hrom
To jsou jaké? Předpokládám, že těmi klimaticky odpovědnými přostředky jsou myšlené dřeváky.
To jsou jaké? Předpokládám, že těmi klimaticky odpovědnými přostředky jsou myšlené dřeváky.
Takze v hybridu od Opla k nerozeznani... s tou 1.2 se fakt zblaznili.
Cpou ji vsude.
V mensich autech mi nevadi, je to koncern, tak pouzivaji koncernovy motor.
Ale tady uz je to proste "mimo misu".
V Americe hadam dvoulitr.
Cpou ji vsude.
V mensich autech mi nevadi, je to koncern, tak pouzivaji koncernovy motor.
Ale tady uz je to proste "mimo misu".
V Americe hadam dvoulitr.
Splnění vlhkých snů. Další Jeep s tříválcem. Beru karimarku a spacák a jdu se postavit do řady.
Drobná technická, má zmíněné pevné rozdělení výkonu 50:50 na přední i zadní kola v režimu 4WD Lock nějaký praktický přínos oproti variabilnímu rozdělení výkonu ?
Podle mě to musí znamenat naopak zhoršení vlastností, smysl mi fakt uniká
Podle mě to musí znamenat naopak zhoršení vlastností, smysl mi fakt uniká
@Othello Smysl a vyhody to ma.
Zejmena na rychle se menicim podklade... auto se chova vic predvidatelne.
Vis, co udela.
Ma to podminku, ze musis s tim autem umet.
Pro blondýnku z mesta je plny automat lepsi, udela to za ni.
Pripominam, ze "blondynka" je terminus technicus a na barve vlasu nezalezi.
A uplne nejhorsi je, kdyz blondynka je chlap.
Zejmena na rychle se menicim podklade... auto se chova vic predvidatelne.
Vis, co udela.
Ma to podminku, ze musis s tim autem umet.
Pro blondýnku z mesta je plny automat lepsi, udela to za ni.
Pripominam, ze "blondynka" je terminus technicus a na barve vlasu nezalezi.
A uplne nejhorsi je, kdyz blondynka je chlap.
Auto vypadá parádně a pro Stellantis asi dost klíčové, aby se dobře prodávalo. Teče jim škaredě do bot....
Jinak souhlas že pro chybí lepší benzínový motor. 1.2T hybrid mě v tom neuráží, takový je dnešní svět, ale nějakou 1.6T hybrid by to chtělo. 1.6T PHEV je samozřejmě OK a kdo chce EV, vybere si taky.
Držím Jeepu a Stellantisu palce.... Crossover si nikdy nekoupím dokud ze ohnu do normálního auta, ale tohle je povedené 😄
Jinak souhlas že pro chybí lepší benzínový motor. 1.2T hybrid mě v tom neuráží, takový je dnešní svět, ale nějakou 1.6T hybrid by to chtělo. 1.6T PHEV je samozřejmě OK a kdo chce EV, vybere si taky.
Držím Jeepu a Stellantisu palce.... Crossover si nikdy nekoupím dokud ze ohnu do normálního auta, ale tohle je povedené 😄
V Británii už jisté jízdní zkušenosti s novým Compassem nabyli: https😐/www.autoe😜ress.co.uk/jeep/compass
Krucinal, pane redaktore, naučte se už, nejen vy, fotit! Každý fotograf vám řekne, že když fotíte něco jako auto, tak se začíná celkovým obrazem a pak se postupně přechází do menších částí a detailů. To že vám mobil umožní plácání snímků není nic, co by jste měli zveřejňovat. Je to hrůza!
Preco tam nedaju nejaky normalny motor? Aj male tivoli od KGM ma dostojny stvorvalec turbo ... aha uz viem kde je problem.. lebo pezot...
Nemal by som problem s trojvalcom turbom v nejakej scale ci ibize alebo povedzme aj v ceede ... ale v SUV compasse pezotacky trojvalec je za mna proste podpasovka... trhak ako predchodca to zrejme uz nebude obzvlast dnes ked uz je z coho vyberat ( pribudli kusky od KGM od MG, Jaecoo, Omoda s pod .. aj bigster ) .. a ani ta svietiaca farba to auto nezachrani ( opat aj v tomto pripade vhodnejsia skor kdesi do pandy a nie na seriozne SUV )
Nemal by som problem s trojvalcom turbom v nejakej scale ci ibize alebo povedzme aj v ceede ... ale v SUV compasse pezotacky trojvalec je za mna proste podpasovka... trhak ako predchodca to zrejme uz nebude obzvlast dnes ked uz je z coho vyberat ( pribudli kusky od KGM od MG, Jaecoo, Omoda s pod .. aj bigster ) .. a ani ta svietiaca farba to auto nezachrani ( opat aj v tomto pripade vhodnejsia skor kdesi do pandy a nie na seriozne SUV )
@3_diamanty treba maji data ze by se ten "lepsi" motor neprodaval.... treba i Renault proda vetsinu crossoveru s trivalcem a nic lepsiho lidi nechteji.... nevim
@Mr.Murphy Mají data, že se bude prodávat elektrická verze 👍👍👍Je na tom vědecký konsezus odborníků na elektromobilitu a diskutérů z fór 👍👍👍
Pomaly ale isto pezot vsetky tie "svoje" znacky s tym svojim jedinym nie moc stastnym motorom privedie kdesi do zahuby... osobne mi tento novy compass uz zily netrha ani ma uz nezaujima pritom predchodcovi som vyslovene fandil ( bol uz konecne podareny aj uspesny a kupitelny .. proste sikovny ) ... dnes uz radsej bigster ako tuto pezotacku jednohubku... verim ze by ju zhltol ako nic