Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

RAM oživuje „týpka“ ze sedmdesátek. Má HEMI V8 a držák na klobouk

16 komentářů

ryccardo
Na co zastarale HEMI, ktere svym provozem zabiji lidi kolem. Preci "future is electric"?
Nebo Nebo
@ryccardo Jn, spalovací motory přeci dneska už nikdo nekupuje.
Horký Hrom
@ryccardo Za dva roky nebude fosily nikdo kupovat. Je na to věděcký konsenzus mezi odborníky na elektromobilitu a diskutéry na fórech.
ryccardo
@Horký Hrom ja myslel ze az 2035 bude ten slavny den kdy k nam bude zaveden elektricky proud 😁
Horký Hrom
@ryccardo Bude to mnohem dřív. Odborníci se na tom shodli👍👍👍
Horký Rom
@Horký Hrom
Vědecký konsenzus, Bariku 👍
auto.cz/diskuse/98601/1#…
Horký Hrom
@Horký Rom Promiň, úplně jsem na tebe zapomněl. Vědecký konsenzus mezi odborníky na elektromobilitu, diskutéry na fórech a blázny 👍👍👍
Man Ký
@ryccardo benzín nikoho nezabíjí. to spíš nafta.
ryccardo
@Man Ký Mikesus tvrdi ze jakykoliv sebemensi emise vadi a zabiji to lidi, takze vychazim z tohoto moudreho faktu.
DonVito
@ryccardo
Nejaky odkaz?
ryccardo
@DonVito odkaz na co konkretne na jeho prispevky v diskuzi?
Man Ký
@ryccardo stačí to ocitovat. já myslím, že zde byla použita diskusní technika zvaná "demagogie".
ryccardo
@Man Ký Ano to takový Mikesus používá běžně.
Man Ký
@ryccardo takže máte stejnou taktiku, bravo.
ryccardo
@Man Ký neřekl bych pane obhájce. Já považuju za OK stav, když u auta snížíš škodlivý emise na zlomek hodnot, které byly běžné před 20-30 lety a s tím jsem OK. Mikesus ne. Ten potřebuje čistou nulu. Jinak to je pro něj pořád rakovinomet a sazomet. Nebezpečné pro okolí a zakázat. To je demagogie.
Man Ký
@ryccardo a kdybych ti připrdoval, tak to by ti určitě nevadilo, že ne😊 každopádně je správně, že jsi flejm odjinud přitáhnul zase jinam