Novinky
Exkluzivně: Takhle bude vypadat elektrický Volkswagen ID. Polo! Dočká se i Škoda Fabia?
19 komentářů
Arese
5
Zííííív! Co tam prosím máte dál?
praptak
2
@Arese Malé auto s nadváhou.
Man Ký
2
@Arese o normálních autech stejně nic nevíš, tak buď rád, že můžeš aspoň tady pitchovat😊
traveldrive
0
@Man Ký Ty vieš, čo je to auto? 😱
Man Ký
0
@traveldrive chystáš se mě spolykat? nebo co je to za obrázek?
Zákazníci se totiž přesunují od konvenčních karoserií ke crossoverům a SUV......?
Lenost?
Lenost?
@Pepa_007 staří už se nezvohnou, mladí chtějí vypadat že žijí aktivní životy... 😄 strašné je oboje....
@Mr.Murphy aktivní život mohu mit i s klasickým autem. Nepotrebuji crossover ci SUV.
Tohle auto dává smysl, dobrá zpráva pro drtiče 15 let starých vraků, 5 let starou voňavku koupí za 6 výplat.
Tak podle té jedné fotky auta v hnědé barvě se to teda moc nepovedlo. Vypadá to, že je VW v takové panice, že se vysloveně bojí přijít s čímkoliv, co by mohlo vzbudit sebemenší kontroverzi. Výsledkem je auto generického designu odpovídajícímu tak toku 2010.
ID.3 se možná spoustě lidí nelíbí (mně se teda spíš líbí) , ale je to alespoň něco. Tohle je tak na úrovni lowcosťáku VW Fox apod.
Největší odvaz je tam asi ta klika zadních dveří v Csloupku, což u auta s krátkými předními dveřmi vypadá prakticky vždycky blbě (disproporčně).
ID.3 se možná spoustě lidí nelíbí (mně se teda spíš líbí) , ale je to alespoň něco. Tohle je tak na úrovni lowcosťáku VW Fox apod.
Největší odvaz je tam asi ta klika zadních dveří v Csloupku, což u auta s krátkými předními dveřmi vypadá prakticky vždycky blbě (disproporčně).
@Barry Lyndon Ak sa nemýlim, s kľučkou v okne zadných dverí prišiel de Silva na Alfe 156. Tam to bolo dokonalé, odvtedy to používa kde kto, ale hlavne tam, kde sa to absolútne nehodí. Aj tu je to dokonale hnusné.
A kde je teda tá sériová podoba? Vidím len ďalší Lušovského vlhký sen. Mimochodom, hnusný ako predloha. Veľmi sa na ňom nenadrel...
Vypadá to strašně. Aby to vypadalo pro většinu aspoň tak nějak akceptovatelně, museli to dát na 20". A to je opravdu radost.