Novinky
Nikdy. Spolehlivost nejistá, náhradní díly, servisy, zasekaný infotainment, čínská zadní vrátka do systému, "sledování" čínským výrobcem a možná i čínskou vládou. Bezpečnost.
Pokiaľ nevyriešia problém s bezpečnosťou, tak určite nie. Stačí sledovať EuroNCAP. Neviem ktorej značke sa nedostatočne otvoril airbag a "vodič " nabúral do volantu. Ďalšej sa pri náraze roztrhali zvary na karosérií a nejakému MG sa ODTRHLO !!! sedadlo vodiča.
Ne, NIKDY. Na druhou stranu, takhle uvažujeme my, tradicionalisté na auta, kteří se holt schází na tomto webu.
Mladým je to dokonale jedno, řekl bych. Jaký je rozdíl mezi tím koupit si čínské auto a čínský mobil nebo cokoliv dalšího čínského? prostě každá koruna a euro co pošleme do Číny, může být a bude použita proti nám.
Evropa má hodně co dělat....
Mladým je to dokonale jedno, řekl bych. Jaký je rozdíl mezi tím koupit si čínské auto a čínský mobil nebo cokoliv dalšího čínského? prostě každá koruna a euro co pošleme do Číny, může být a bude použita proti nám.
Evropa má hodně co dělat....
Nekúpil. Jednou vecou je pochybná kvalita a druhou to, že svoje v európe zarobené peniaze neodovzdám komunistickej Číne.
@dodo24 To neplatí iba na Čínu, to platí na všetkých mimo SK. Keď peniaze odtečú von, je už úplne jedno kam. 😉
Samozrejme, a to z tychto dovodov😒br />
A - chcem byt vo svojom okoli za d e b i l a
B - chcem mat srot s nefungujucou elektronikou
C - chcem auto od coskoro zaniknutej automobilky bez dalsej technickej podpory
D - chcem mat auto s najvacsim prepadom realnej ceny v meste
E - chcem auto s nevyslovitelnym nazvom
F - chcem tymto krokom financne podporit komunisticke hospodarstvo
G - oprava bodu A, chcem byt vo svojom okoli za Najvacsieho. d e b i l a
B - chcem mat srot s nefungujucou elektronikou
C - chcem auto od coskoro zaniknutej automobilky bez dalsej technickej podpory
D - chcem mat auto s najvacsim prepadom realnej ceny v meste
E - chcem auto s nevyslovitelnym nazvom
F - chcem tymto krokom financne podporit komunisticke hospodarstvo
G - oprava bodu A, chcem byt vo svojom okoli za Najvacsieho. d e b i l a
Ale ano, koupil a to kvuli mnohem nizsi cene. Ale ta tu uz neni, takze v soucasnosti ne. U prvni verze MG ZS (zaklad stal 399k, plne vybaveny automat 530k) jsem vahal s koupi - nakonec nekoupil - nepresvedcila me kvalita a ano design se mi taky moc nelibil. Dnesni MG ZS je uz drahe - a to bych radeji sel do zavedene EU, japonske nebo korejske znacky.
Jako bonus dostanete do auta Velkého bratra, zadarmo!
Včera tady byl článek o Izraelské armádě, která právě z toho důvod doporučuje vojákům se čínských aut zbavit, jinde píšou, že ve Španělsku mají problé ms novými čínskými elektrobusy, které jimm můžou na dálku vypnout v Číně... samé chuťovky, tak jen do toho!
Včera tady byl článek o Izraelské armádě, která právě z toho důvod doporučuje vojákům se čínských aut zbavit, jinde píšou, že ve Španělsku mají problé ms novými čínskými elektrobusy, které jimm můžou na dálku vypnout v Číně... samé chuťovky, tak jen do toho!
@šofér
Jsi směšný. Opět neříkáš to B. Že tohle samé samozřejmě lze udělat i s těmi nečínskými, že...
Jsi směšný. Opět neříkáš to B. Že tohle samé samozřejmě lze udělat i s těmi nečínskými, že...
@rohYpnol Poštípala ťa osa, alebo ťa Čína za to platí? Skáčeš, ako keby ti niekto siahol na živnosť...
@traveldrive
Zjištění norského dopravce, že část jeho flotily je teoreticky možné na dálku znehybnit skrz online aktualizaci, by nemělo být překvapením. Aktualizace softwaru vozidla „vzduchem“ dnes nabízí přinejmenším pro elektromobily téměř každý.
www.auto.cz/…sak-bezny-158838
Zjištění norského dopravce, že část jeho flotily je teoreticky možné na dálku znehybnit skrz online aktualizaci, by nemělo být překvapením. Aktualizace softwaru vozidla „vzduchem“ dnes nabízí přinejmenším pro elektromobily téměř každý.
www.auto.cz/…sak-bezny-158838
No to je tady bojovníků proti Číně, bydlení plné číňáckých věcí, ale auto zásadně nečínské. Realita je, že své staré vraky obouvají do číňáckých gum, protože jsou nejlevnější. Číňácké gumy nepoužívá ani Čína, pouze Fiat má LingLong. No tak schválně, jakou dodací dobu dílů má Omoda a Jaecoo.
Bez problémů, pokud budu vnímat vybudovanou servisní síť a zázemí. Protože buď si koupím čínské auto, nebo s koupím evropské auto složené z čínských dílů a není v tom rozdíl...
Mimochodem, co je to čínské auto? Je Twingo čínské, když má čínskou techniku? Je KGM čínské nebo korejské?
Leapmotor bude vyrábět (=montovat) v Zaragoze, BYD v Segedině, Volvo a MG je Čína, Cupra má modely z Číny, VAG používá díly a techniku z Číny, Renault má čínskou techniku, KGM má čínskou techniku... Tesla z Čínské gigafactory je kvalitnější než z jiných lokalit...
A tady někdo bude řešit, "já bych si čínské auto nikdy nekoupil, protože to jsou nekvalitní skořápky"??? Směšné... Naprosto směšné.
Mimochodem, co je to čínské auto? Je Twingo čínské, když má čínskou techniku? Je KGM čínské nebo korejské?
Leapmotor bude vyrábět (=montovat) v Zaragoze, BYD v Segedině, Volvo a MG je Čína, Cupra má modely z Číny, VAG používá díly a techniku z Číny, Renault má čínskou techniku, KGM má čínskou techniku... Tesla z Čínské gigafactory je kvalitnější než z jiných lokalit...
A tady někdo bude řešit, "já bych si čínské auto nikdy nekoupil, protože to jsou nekvalitní skořápky"??? Směšné... Naprosto směšné.
@rohYpnol Píšeš blbosti, je to sakra rozdiel. Aj keď auto je zložené z čínskych dielov, záruky máš od domáceho výrobcu, a ten si postráži kvalitu, aby ho prípadné reklamácie nestáli majland. Kdežto auto čínskej značky je mačka vo vreci.
Smiešny si iba ty sám.
Smiešny si iba ty sám.
Aj keď rozumiem výzve - pokiaľ âni, tak prečo? Predsa chcem napísať prečo nie. Je to zločinecký režim, ktorý veselo obchoduje so západom aj Ruskom. S komunistami máme zlé skúsenosti. Možno sa nevyhnem kúpe vecí vyrobených v Číne, lebo veď človek má aj iné starosti, ako toto riešiť, ale ani mobil či inú elektroniku čínskych značiek nenakupujem. Mrzí ma, aký krátkorzaký, chamtivý a rozmaznaný je v tomto západ. Vychovali sme silného partnera Rusom, čo sa Ukrajincom, ale aj nám všetkým škaredo vracia. A naviac, už to tu bolo spomenuté - Číňania ignorujú naše patenty. Najhoršie bude, ak im dovolíme tie fejky predávať v Európe (a už sa to deje), to je strela do vlastného kolena.
@andrijoshka
Překvapivá závislost Česka na klíčové surovině z Ruska. Má výjimku ze sankcí
zpravy.aktualne.cz/…589ac1f6b220ee8/
Zřejmě jsme podle tebe taky zločinec režim, viď...
Překvapivá závislost Česka na klíčové surovině z Ruska. Má výjimku ze sankcí
zpravy.aktualne.cz/…589ac1f6b220ee8/
Zřejmě jsme podle tebe taky zločinec režim, viď...
@rohYpnol Za mě jsi člověk, který rusácku fandí a měl by si radost z toho, že by Ukrajina padla a rusák mohl vraždit po celé Ukrajině. A potom by mohli společná rusáckoukrajinská armáda napadnout nás a ty bys říkal: rohypnol měl pravdu.
@KANKUNEN
Nějak ti do té tvé teorie nezapadá, že já, ten co říká jak má ve všem pravdu, ten co má téměř vždycky pravdu, tvrdí, že se Rusa bát nemusíme, protože na Slovensko ani Maďarsko Rus nezavítá, protože tam mimo jiné zahraniční investoři investují jako o život... Blbý, co? Tvoje teorie se zhroutila jak domeček z karet. Smolík chlapče.
Nějak ti do té tvé teorie nezapadá, že já, ten co říká jak má ve všem pravdu, ten co má téměř vždycky pravdu, tvrdí, že se Rusa bát nemusíme, protože na Slovensko ani Maďarsko Rus nezavítá, protože tam mimo jiné zahraniční investoři investují jako o život... Blbý, co? Tvoje teorie se zhroutila jak domeček z karet. Smolík chlapče.
Ne, protože i když na první pohled vypadají velmi dobře, mají slušné parametry a mnohdy už velmi zajímavou a dokonce i zajímavější cenu, ALE pořád tam chybí ta zkušenost s konstrukcí a řeší se u nich problémy, které se řešily u tradičních automobilek před řadou let a jsou dnes už dávno povětšinou irelevantní, protože se to prostě naučili.
Dám příklad na automobilce MG, protože mám inside informace z velkého dealerství. Ano, motory celkem fungují, ale elektronika občas zazlobí, na to jsme také zvyklí, jenže horší antikorozní ochrana podvozků a to jakože ještě v dobách záruky, to už skoro neznáme. Dále jsou to opravy a jejich ceny, velké části náhradních dílů se musí objednávat jako celek, kupříkladu elektroinstalace a kabeláž jde objednat na celé auto, násobně dražší, než jen určité části, když je to v záruce, ok, ale co pak, potrvá, než bude druhovýroba. Dále ve 4 leté prohlídce je u klasických modelů povinna výměna palivového filtru i s čerpadlem (je integrovanej), servis za bratru skoro 40 litrů, lidi se pak vzdávají radši už záruky, dvouleté servisy jsou kolem 13-15t ... takže servisovat takové auto a ještě třeba těsně po záruce i s malými neduhy, nechcete a o to více, když pořizovací cena je pořád ta dostupnější a taková auta si kupují lidé právě pro jejich cenu, tzn takhle drahý servis u běžného "levného" auta nečekáte...
Takže ne, ještě řadu let ne, dokud nebudu muset... zlatí francouzi 😊
Dám příklad na automobilce MG, protože mám inside informace z velkého dealerství. Ano, motory celkem fungují, ale elektronika občas zazlobí, na to jsme také zvyklí, jenže horší antikorozní ochrana podvozků a to jakože ještě v dobách záruky, to už skoro neznáme. Dále jsou to opravy a jejich ceny, velké části náhradních dílů se musí objednávat jako celek, kupříkladu elektroinstalace a kabeláž jde objednat na celé auto, násobně dražší, než jen určité části, když je to v záruce, ok, ale co pak, potrvá, než bude druhovýroba. Dále ve 4 leté prohlídce je u klasických modelů povinna výměna palivového filtru i s čerpadlem (je integrovanej), servis za bratru skoro 40 litrů, lidi se pak vzdávají radši už záruky, dvouleté servisy jsou kolem 13-15t ... takže servisovat takové auto a ještě třeba těsně po záruce i s malými neduhy, nechcete a o to více, když pořizovací cena je pořád ta dostupnější a taková auta si kupují lidé právě pro jejich cenu, tzn takhle drahý servis u běžného "levného" auta nečekáte...
Takže ne, ještě řadu let ne, dokud nebudu muset... zlatí francouzi 😊
@Ozzman Nejvíce mají problém s doladěním asistentů. Moc to pípá.
@Ozzman
Popsal jsi konkrétní zkušenost s jednou konkrétní značkou. To, co jsi napsal, dnes bohužel začíná platit opět i pro ty evropské. A to je ten problém... Navíc MG opravdu není ideálním příkladem, když jiní z Číny to umí lépe.
Že má MG problémy s korozí? Ano, má, a i já bych se toho bál a proto právě MG nevzal. Ale BYD není MG, SAIC není MG... Je to asi jako kdyby jsi napsal že protože Ford rezne tak by sis nekoupil evropský auto... Prostě nesmysl.
Mimochodem, spousta lidí napíše, já bych si čínský auto nikdy nekoupil, a pak jde a sedne do zánovního Volva... Takže asi tak.
Popsal jsi konkrétní zkušenost s jednou konkrétní značkou. To, co jsi napsal, dnes bohužel začíná platit opět i pro ty evropské. A to je ten problém... Navíc MG opravdu není ideálním příkladem, když jiní z Číny to umí lépe.
Že má MG problémy s korozí? Ano, má, a i já bych se toho bál a proto právě MG nevzal. Ale BYD není MG, SAIC není MG... Je to asi jako kdyby jsi napsal že protože Ford rezne tak by sis nekoupil evropský auto... Prostě nesmysl.
Mimochodem, spousta lidí napíše, já bych si čínský auto nikdy nekoupil, a pak jde a sedne do zánovního Volva... Takže asi tak.
Jenže Ford kdysi s korozí problém měl a někoho to odradilo, toto je muj názor, já bych si čínské auto nekoupil, možná bych ještě uvažoval za nižší ceny, ale to už není. Já bych možná nekoupil nové ani korejské auto od určité hodnoty i když už jsou uplně někde jinde. Dám ti příklad proč, kdysi když začínala značka telefonu Xiaomi, tak jsem si říkal, super, levný nadupaný telefon, měl jsem 2ks, levné, první se rozkřápl, byl fakt jak z papíru, druhý se začal sekat po čase, k tomu jsem dostal ještě 2ks služebních mobilu té značky, jeden fungoval, ale nešlo se na něj připojit z ntb jako na hotspot (to sem potřeboval) a druhý se strašně zasekal, tzn 4ks... po letech se koupila nějaká vysoká řada mé partnerce, do tydne se sekal a vrátili peníze. Takže jsem radši vysolil 5x tolik za jiný čínský telefon s americkou kvalitou kvalitou kontroly a od té doby mám po problémech... a takhle vnímám všechny čínské výrobky - když je to levné, dejme tomu, ale nečekat od toho něco více... Volvem nejezdím, to co jsem popsal je muj názor, vím, že vy babišovci to neumíte pochopit, ale ja ho nikomu na rozdíl od vás nenutím 😊 @rohYpnol
@Ozzman
Opět jsi nepochopil co jsem ti napsal.
Ja jsem to napsal, když to zjednoduším, že paušalizuješ a podle jednoho soudíš ostatní.
A ano, i já jsem měl odpor k čínským produktům i negativní zkušenosti. Jenže co bylo před 5ti lety je v Číně pravěkem. Před 5ti lety byl čínský telefon zmetek. Dnes žádný problém. A o tom to je.
To jsem ti sdělil, měj si názor jaky chceš. Tvá narážka na bolševismus je nevim jestli víc směšná nebo ubohá.
Opět jsi nepochopil co jsem ti napsal.
Ja jsem to napsal, když to zjednoduším, že paušalizuješ a podle jednoho soudíš ostatní.
A ano, i já jsem měl odpor k čínským produktům i negativní zkušenosti. Jenže co bylo před 5ti lety je v Číně pravěkem. Před 5ti lety byl čínský telefon zmetek. Dnes žádný problém. A o tom to je.
To jsem ti sdělil, měj si názor jaky chceš. Tvá narážka na bolševismus je nevim jestli víc směšná nebo ubohá.
Ano, paušalizuji, mám napsat svuj názor a muj názor je, že nekoupil z těchto důvodů 😁 @rohYpnol
@Ozzman
No vidíš jak ses opět shodl s bolševikem 😅
No vidíš jak ses opět shodl s bolševikem 😅
My na rozdíl od vás akceptujeme vuli lidu i když si o tom myslíme své 😊 @rohYpnol
@Ozzman
A já vůli lidu nekaceptuji?
Naopak, 9 z10ti BEV nechce... vůle lidu. Proto jsem proti zákazu spalováků.
Většina si přála změnu EU, proto odsuzuji současné složení EK, které výsledek voleb naprosto nereflektuje.
Většina lidí v ČR si zvolila bábu, proto odsuzuji Spolu zato, že tuhle většinu označuje nálepkami "nedemokratická", "extremistiská", "proruská".
A já vůli lidu nekaceptuji?
Naopak, 9 z10ti BEV nechce... vůle lidu. Proto jsem proti zákazu spalováků.
Většina si přála změnu EU, proto odsuzuji současné složení EK, které výsledek voleb naprosto nereflektuje.
Většina lidí v ČR si zvolila bábu, proto odsuzuji Spolu zato, že tuhle většinu označuje nálepkami "nedemokratická", "extremistiská", "proruská".
@Ozzman Tak korozia je neduh celej azie... nejeden majitel videl zhnit svojho ponyho alebo nexiu pred ocami... aj dnesne asxka a vitary nie si ziadne hitparady..po tom co som videl, ak by som sa rozhodol pre auto z azie, prva jazda by bola rovno do servisu na vystriekanie dutin, podvozkovych casti, za tych cca 600e je to dobra investicia
@Ozzman nj, ale třeba ta elektronika - vzpomeň si na problém VW s infotainmentem čtyřkových oktávií a golfů a jak dlouho se to táhlo. Ani tradiční značka není někdy záruka kvality. Francouzi a italové by mohli taky vyprávět. Čínské auto bych nechtěl z mnoha důvodů, ale klidně bych si koupil tureckého (nebo brazilského) fiata.
Pokud by si mne položil otázku, jestli bych si koupil VW, odpovím stejně 😁 a to není jen infotainment... a auta z tureckých fabrik jsou většinou levná a jednoduchá a funkční, Fiaty, sedany Meganu, sedany Corolly... ted tu byl její test a funguje... @Stejsn
@Ozzman
Koupil by sis Stellantis? Ať se pobavíme... 😉
Koupil by sis Stellantis? Ať se pobavíme... 😉
Možná jo, určité modely, kdybych nutně potřeboval 7 místné auto, tak P5008 je zajímavá za ty peníze @rohYpnol
@Ozzman
Takže vesměs taky ne 😅
Takže vesměs taky ne 😅
Pokud se ptáš, jestli mám k té automobilce předsudek, tak ne, nemam, jen nenabízí nic, čehož bych byl zákazníkem, jsem kupec kombíku, Mají Astru/P308, které mají buď motory pro mne slabé a nebo PHEV, který nefunguje uplně ideálně, zkoušel jsem ho a byl jsem zklamaný, i když nejsem fanoušek dieslu, tak jejich motor 2.0 HDi jsem měl ve dvou autech a byl vynikající a spolehlivý.. @rohYpnol
@Ozzman
Takže přeloženo - ty jako kupec kombíků by sis Stellantis nekoupil. Stačí to napsat jednoduše. 😁
Tak pokračujeme dál, koupil by sis korejce jako Kia/Hyundai?
Takže přeloženo - ty jako kupec kombíků by sis Stellantis nekoupil. Stačí to napsat jednoduše. 😁
Tak pokračujeme dál, koupil by sis korejce jako Kia/Hyundai?
Nikdy, dokonce i telefon mám korejský s USA CPU. V Číně mají levnější energie, práci, pracují 6 dní v týdnu a někdy i 16 hodin denně. Tak je jasné, že my tomu nemůžeme konkurovat. O nerostném bohatství ani nemluvě.
Buďto nasadíme cla, nebo budeme muset taky pracovat alespoň 10-12 hodin denně, 6 dní v týdnu a za cca poloviční mzdu. To bych byl zvědav, kdo by s takovým volebním programem vyhrál volby... 😄
Buďto nasadíme cla, nebo budeme muset taky pracovat alespoň 10-12 hodin denně, 6 dní v týdnu a za cca poloviční mzdu. To bych byl zvědav, kdo by s takovým volebním programem vyhrál volby... 😄
Jako každý slušný člověk - NE! požaduji auto vyrobené z 80 procent z čínských dílů pod evropskou značkou😊
Koupím si čínské auto a na internetu budu brečet, že evropské automobilky krachují? Tak to teda opravdu neeee! Takový podrazák nejsem.
Zatím ne. Evropské ceny nejsou až tak motivační, abych do toho rizika šel.
Ale věřím, že za pár let se vyřeší takové ty počáteční problémy s nedůvěrou v kvalitu či (ne)dostatkem servisů.
Pak už zbytek jen otázka kybernetické bezpečnosti a tam popravdě nevím.
Ale věřím, že za pár let se vyřeší takové ty počáteční problémy s nedůvěrou v kvalitu či (ne)dostatkem servisů.
Pak už zbytek jen otázka kybernetické bezpečnosti a tam popravdě nevím.
@kozakm Plánuješ atentát na Si Tina, nebo čekáš, že ti auto navždy znehybní cestou na hříbky? 🤓 Popravdě na tyhle kyberhysterie nereaguju. Jde jen o jednu ze zoufalých snah udržet zákazníka u lokální předražené bídy.
Až se odstraní celní bariéry díky fabrikám v Evropě a rozjede se servisní síť, pak nevidím problém v nákupu od nějaké zavedené velké značky, která ustála aspoň 2 dekády.
Až se odstraní celní bariéry díky fabrikám v Evropě a rozjede se servisní síť, pak nevidím problém v nákupu od nějaké zavedené velké značky, která ustála aspoň 2 dekády.
Ne, nekoupil. Důvody napsali už ostatní, není třeba to opakovat.
Z diskuse mám radost. Je vidět, že většina uvažuje pragmaticky v mnoha rovinách a proto čínské auto nechtějí.
Výsledek ankety mi už takovou radost nedělá, ale naštěstí cena čínských vozů je tak vysoká, že to odradí i ty, co by o koupi uvažovali.
Z diskuse mám radost. Je vidět, že většina uvažuje pragmaticky v mnoha rovinách a proto čínské auto nechtějí.
Výsledek ankety mi už takovou radost nedělá, ale naštěstí cena čínských vozů je tak vysoká, že to odradí i ty, co by o koupi uvažovali.
Nikdy! Takovou hloupost žádný slušný Evropan neudělá!
no ja dam len link na to, ako funguje "cinsky vysavac", u cinskych aut, to bude to iste...https😐/lnk.sk/ghrd9 (ked tak vyhodte toho smajlika)
Zatím ne.
Zatím mě žádné čínské auto nezaujalo, abych o něm uvažoval. Pokud by se takové auto objevilo, a měl bych početné reference o jeho spolehlivosti a kvalitě servisu, tak bych se tomu nebránil. Stejně jak bych se nebránil autu od Muska, kdyby vyřešil věci, které mi na Tesle vadí.
Zatím mě žádné čínské auto nezaujalo, abych o něm uvažoval. Pokud by se takové auto objevilo, a měl bych početné reference o jeho spolehlivosti a kvalitě servisu, tak bych se tomu nebránil. Stejně jak bych se nebránil autu od Muska, kdyby vyřešil věci, které mi na Tesle vadí.
Tak asi je hlavně dobré si uvědomit, že evropská (tedy v Evropě vyrobená) auta obsahují asijské díly a to i ty luxusní jako např. Maybach. Samozřejmě, že by evropské automobilky nakupovaly díly převážně z Evropy z důvodu kulturní blízkosti a snadné komunikace. Realita, ale je taková, že cena je nakonec rozhodující. A v té evropští dodavatelé tahají rozhodně za kratší konec ve srovnání s těmi asijskými... Tak jen na doplnění.
Táto diskusia mala byť vlastne prázdna - zjavne sa väčšina diskutujúcich nezmierila s predstavou, že by sem nemala čo napísať, lebo proste ich názor je zaujímavý len vtedy, ak to Čínske auto chcú !
Mimochodom o tomto celý ten ich režim je...
Som tu, lebo som chcel pochopiť, prečo si ľudia číňanov kupujú.
Mimochodom o tomto celý ten ich režim je...
Som tu, lebo som chcel pochopiť, prečo si ľudia číňanov kupujú.
Po desítkách let sledování úpadku evropské morálky a kvality a přístupu k zákazníkovi, po dlouhých letech sledování šizení výrobců a čím dál horšího přístupu servisů, kde záruka je jen cár papíru a opravovat se začíná až po záruce za astronomické ceny, bych si dnes už asi klidně koupil i to Čínský auto. Stejně je dnes 90% všeho z Číny a tady se na to lepí akorát znáčky.
Evropský automotive jde od desíti k pěti a vedení automobilek si ze zákazníků dělá akorát pr.del. Rejžožrouti naopak valí neskutečným tempem nahoru a poslouchají zákazníky a během jednoho evropskýho cyklu stihnou 2-3 hloubkový facelifty. Evropský facelift vymění nárazník a barvu potahu a čínskej vymění víc jak půlku auta za novou generaci.
Špičkový značky jako Zeekr dodají klientovi za cenu Octavie luxus a výkon na pomezí Porsche a Bentley a evropskej výrobce zkurwí páčky pod volantem a přidá další display a recyklovanou rybářskou síť.
Jediná překážka jsou vlastně ta cla a homologace pro EU. Jinak už bych tady mohl drandit 925 koní a užívat si největšího luxusu za suchý z nosu.
A nějaká politika už je mi po tolika letech taky u ***. Nezmění se vůbec nic. A šikmoočko mi auto vypínat nebude a jestli ho ukojí sběr dat o tom kdy jedu na houby a kdy na jednání je mi taky u ***. Nic se totiž opět nezmění.
Já si teda počkám jen na to, až si taková etablovaná značka otevře továrnu u nás, jako třeba GEELY/VOLVO u Košic a podobně a spolu s ní i servisní síť a pak milé tradiční značky - AHOJ!
Ale třeba se probudíte a začnete nám nabízet to co chceme my a ne to, co chce váš přiteplenej management.
Nechám se rád mile překvapit.
Evropský automotive jde od desíti k pěti a vedení automobilek si ze zákazníků dělá akorát pr.del. Rejžožrouti naopak valí neskutečným tempem nahoru a poslouchají zákazníky a během jednoho evropskýho cyklu stihnou 2-3 hloubkový facelifty. Evropský facelift vymění nárazník a barvu potahu a čínskej vymění víc jak půlku auta za novou generaci.
Špičkový značky jako Zeekr dodají klientovi za cenu Octavie luxus a výkon na pomezí Porsche a Bentley a evropskej výrobce zkurwí páčky pod volantem a přidá další display a recyklovanou rybářskou síť.
Jediná překážka jsou vlastně ta cla a homologace pro EU. Jinak už bych tady mohl drandit 925 koní a užívat si největšího luxusu za suchý z nosu.
A nějaká politika už je mi po tolika letech taky u ***. Nezmění se vůbec nic. A šikmoočko mi auto vypínat nebude a jestli ho ukojí sběr dat o tom kdy jedu na houby a kdy na jednání je mi taky u ***. Nic se totiž opět nezmění.
Já si teda počkám jen na to, až si taková etablovaná značka otevře továrnu u nás, jako třeba GEELY/VOLVO u Košic a podobně a spolu s ní i servisní síť a pak milé tradiční značky - AHOJ!
Ale třeba se probudíte a začnete nám nabízet to co chceme my a ne to, co chce váš přiteplenej management.
Nechám se rád mile překvapit.
Kupil, zo zvedavosti a som prijemne prekvapeny. Bol som skeptik a mal som ich na posmech, zvedavost vdak bola silna a kupil som a sluzi vyborne. Mam doma Volvo, MB, Audi a Toyotu a nas Zeeker vobec nezaostava, skor naopak. Odporucam najskor skusit a potom hodnotit.
@stewo99 Zeekr 001 bych hrozně moc chtěl. Poslední facelift pro domácí trh to auto dostal už téměř na úroveň dokonalosti. A to vše za místní cenu, která je na úrovni 40.000 EUR.
Bohužel se do EU nedováží a až se sem dostane, bude to zase pozdě a za cenu o 50% vyšší. Třeba časem postaví linku u Košic i na tento model.
Bohužel se do EU nedováží a až se sem dostane, bude to zase pozdě a za cenu o 50% vyšší. Třeba časem postaví linku u Košic i na tento model.
@Mokrous, ale dovaza. Len cena nie je 40k ale o kus vacsia.
@stewo99 Já mluvím o nových verzích. Já vím, že se stále dováží jen první nepříliš podařený model. Dováží se oficiálně do Švédska (logicky - když se tam designuje) do Norska, Dánska, Belgie a Nizozemí. + individuální překupníci.
Bohužel ta cena je nejméně o těch 50% vyšší a nestačí ani 60 tisíc EUR bez DPH. A první pokus se vážně moc nepovedl. Design, sedačky, materiály, to je vše fajn, ale podvozek, odhlučnění, dotykové plošky na volantu a problémy se softwarem to hodně sráží. Už první velký facelift zkraje roku 2024 to hodně posunul, nový volant s fyzickými tlačítky, nový software, 800V,Lidar, rychlejší nabíjení, bezmála 800 koní, lepší podvozek, lepší Audio Yamaha, barvy a materiály v interiéru atd... A poslední letošní facelift to posunul téměř k dokonalosti. Viděl jsi ho?
900V, 925 koní, nové baterie - vyšší bezpečnost a nabíjení za 7 minut!, Panorama s hvězdnou oblohou dle vlastního výběru, dokonalé masáže zad i zadku včetně vibrací, zadní prezidentské křeslo s lůžkovou úpravou, 16" miniLED obrazovka s natáčením, plně autonomní jízda, Audio s téměř 5kW výkonu, další nové barvy a interiéry, atd. do nekonečna. Jediné co se mi nelíbí na 100% je místo u pravého kolene, kde předchozí verze to má hezčí, potom, že zadní opěradla nejsou 40/20/40 a mohlo by to mít klasické kliky dveří - pro případ závady.
Aspoň, že uvnitř jsou bezpečnostní mechanická táhla po ruce a ne jako u nebezpečné Tesly, která nechá neškolenou posádku uhořet.
Takže já chci novou verzi za Čínskou cenu. 40.000 EUR bez DPH.
Ty máš 001? A jak jsou na tom softwarové updaty? Už to opravili?
Bohužel ta cena je nejméně o těch 50% vyšší a nestačí ani 60 tisíc EUR bez DPH. A první pokus se vážně moc nepovedl. Design, sedačky, materiály, to je vše fajn, ale podvozek, odhlučnění, dotykové plošky na volantu a problémy se softwarem to hodně sráží. Už první velký facelift zkraje roku 2024 to hodně posunul, nový volant s fyzickými tlačítky, nový software, 800V,Lidar, rychlejší nabíjení, bezmála 800 koní, lepší podvozek, lepší Audio Yamaha, barvy a materiály v interiéru atd... A poslední letošní facelift to posunul téměř k dokonalosti. Viděl jsi ho?
900V, 925 koní, nové baterie - vyšší bezpečnost a nabíjení za 7 minut!, Panorama s hvězdnou oblohou dle vlastního výběru, dokonalé masáže zad i zadku včetně vibrací, zadní prezidentské křeslo s lůžkovou úpravou, 16" miniLED obrazovka s natáčením, plně autonomní jízda, Audio s téměř 5kW výkonu, další nové barvy a interiéry, atd. do nekonečna. Jediné co se mi nelíbí na 100% je místo u pravého kolene, kde předchozí verze to má hezčí, potom, že zadní opěradla nejsou 40/20/40 a mohlo by to mít klasické kliky dveří - pro případ závady.
Aspoň, že uvnitř jsou bezpečnostní mechanická táhla po ruce a ne jako u nebezpečné Tesly, která nechá neškolenou posádku uhořet.
Takže já chci novou verzi za Čínskou cenu. 40.000 EUR bez DPH.
Ty máš 001? A jak jsou na tom softwarové updaty? Už to opravili?
Já už jsem ho koupil před rokem a zatím spokojenost. Důvod byl jednoduchý. Malý výběr mezi evropskými 7-místnými auty. Mam 4 děti a chtěl jsem něco pohodlného na dlouhé cestování = tím z výběru vypadávají dodávky typu Berlingo, Caddy. Zároveň jsem chtěl, aby 3. řada sedadel byla použitelná i pro dospělého = tím z výběru vypadly všechny SUV. A chtěl jsem se s rozpočtem vejít do 800 000 = tím z výběru vypadly vlastně všechny ostatní kromě čínských. Tak jsem se dostal k Dongfeng U-Tour.
Důvody proč číňana ano😒br />
1. importéři a dealeři "zavedených" značek nechtějí prodávat auta fyzickým osobám.
2. čínaní mají srovnatelnou servisní síť se "zavedenými" značkami.
3. importérům "zavedených" značek nezáleží na kvalitě servisní sítě.
Jsou samozřejmě i důvody proč čínana ne... ale popravdě - proč kupovat auto za milion od někoho, kdo vám ho ani nechce prodat?
2. čínaní mají srovnatelnou servisní síť se "zavedenými" značkami.
3. importérům "zavedených" značek nezáleží na kvalitě servisní sítě.
Jsou samozřejmě i důvody proč čínana ne... ale popravdě - proč kupovat auto za milion od někoho, kdo vám ho ani nechce prodat?
@Marek Lalke
Protože jinak s tvým sociálním eurokreditem zhyneš v klimatickém pekle 😉
Protože jinak s tvým sociálním eurokreditem zhyneš v klimatickém pekle 😉
@Marek Lalke Ako si prišiel na tú porovnateľnú servisnú sieť? Nie je to pravda.
@traveldrive tady záleží na lokalitě a to si každý může vyhodnotit sám.
Jediné co vyčnívá téměř všude je VW a Škodovka. Ale k čemu mi to je, když mi auto prodat nechtějí?
Abych zaplatil za auto mega a pak si tam nakráčel někdo jiný a koupil to samé za 840, při koupi jednoho auta samozřejmě, protože tohle chování importér podporuje?
Jediné co vyčnívá téměř všude je VW a Škodovka. Ale k čemu mi to je, když mi auto prodat nechtějí?
Abych zaplatil za auto mega a pak si tam nakráčel někdo jiný a koupil to samé za 840, při koupi jednoho auta samozřejmě, protože tohle chování importér podporuje?
@Marek Lalke
tak ona ta sleva je většinou vázána na nákup na IČ. A až se ti něco podělá nebo nebudou náhradní díly, případně si mechanik zlomí nohu, tak pochopíš proč máš slevu, protože nemáš práva spotřebitele a nárok na vyřešení reklamace do 30 dnů a tím možnost auto vrátit při neodstranění závad nebo po opakovaných závadách. Takže na co ti sleva bude, když máš auto přes půl roku v servisu a čeká se na hadičku, která se dělá na Ukrajině, akorát tam ted spadla raketa.
Takže já si posledních pár let raději koupím auto bez slevy nebo jdu jinam.
Takže nechci slevu zadarmo a někdy je docela dost draze vykoupena.
tak ona ta sleva je většinou vázána na nákup na IČ. A až se ti něco podělá nebo nebudou náhradní díly, případně si mechanik zlomí nohu, tak pochopíš proč máš slevu, protože nemáš práva spotřebitele a nárok na vyřešení reklamace do 30 dnů a tím možnost auto vrátit při neodstranění závad nebo po opakovaných závadách. Takže na co ti sleva bude, když máš auto přes půl roku v servisu a čeká se na hadičku, která se dělá na Ukrajině, akorát tam ted spadla raketa.
Takže já si posledních pár let raději koupím auto bez slevy nebo jdu jinam.
Takže nechci slevu zadarmo a někdy je docela dost draze vykoupena.
Nikdy neříkej nikdy, ale aktuálně spíš ne. Náboženské důvody (Čina), malá servisní síť, nejistá cena ojetin, neznámá dlouhodobá spolehlivost, neznáma dostupnost náhradních dílů. Než se tohle nějak vyvrbí, to je tak na 15 let.
Na druhou stranu musím uznat, že povětšinou ty auta už nejsou směšné jako dřív, ba naopak se mi některé i líbí. Tabulkově taky některé vypadají zajímavě.
Byl bych rád, kdybychom zůstali v pozici, že si tuhle otázku nebudu muset nikdy pokládat.
Na druhou stranu musím uznat, že povětšinou ty auta už nejsou směšné jako dřív, ba naopak se mi některé i líbí. Tabulkově taky některé vypadají zajímavě.
Byl bych rád, kdybychom zůstali v pozici, že si tuhle otázku nebudu muset nikdy pokládat.
No, doplnim to ja nize.
EU již zavedla dodatečná cla na čínské elektromobily, která se pohybují až do výše 48 %, s cílem reagovat na antisubvenční šetření. Kromě toho se pro dovoz automobilů z Číny uplatňují standardní celní předpisy, které zahrnují clo a daň z přidané hodnoty (DPH). V EU se na dovoz čínských automobilů uplatňují clo a DPH podle jejich celkové hodnoty. Kromě toho EU zavedla dodatečná cla na čínské elektromobily.
Klíčové body
Dodatečná cla na elektromobily: EU zavedla dodatečná cla na čínské elektromobily v rozsahu až 48 %. Tyto cla se mohou měnit v závislosti na konkrétním výrobci a typu vozidla.
Tak jeste to B: ceny cinskych aut jsou tam kde jsou, protoze😒br /> - vyvoj nahrazen kopiemi existujiciho. Snad s vyjimkou baterii... a spionaznich technologii.
- cena prace je v Cine porad extremne nizka. Nelze chtit evropsky plat a zbozi za cinske ceny.
- pres oba predchozi body auta cinska vlada masivne dotuje, protoze je to soucast jejich ideologickeho planu. Zejmena tento bod vyvazuje to dodatecne clo.
Prober se. Jsi zapšklý a mentálně jsi zamrzl před dvaceti lety.
Mimo jiné, jak můžou být čínské elektromobily kopiemi těch evropských, když dnes jsou čínské BEV dávno dále než ty evropské???
www.idnes.cz/…505_automoto_fdv