Novinky
Frfla
3
Tak má kdysi nejoblíbenější značka už totiž žádnou identitu ani nemá. Posledním rozhodnutím o ukončení výroby kombi verzí zatloukli své identitě finální hřebík do rakve. Teď je to už jenom čínský předražený nevímco, který se v pohodě ztratí v nio, X peng, mg,..… šedavém SUV EV oceánu.
To je tak. PSA používalo zadní klikovou nápravu od roku 1960 stejnou až do roku 2008. To Čiňáci začali uvažovat, že budou vyrábět auta. Dnes si zvedni Jaecoo a to tam má hliníkové ramena. Lepší hliníkové rameno pro všechny, než každý svůj poohýbaný plech. Ta práce 6-6-9 ty Číňáky posouvá vpřed, ale kdo tak chce žít.
Jo, nevzdají. Saab se pod GM přece taky nevzdal. To vypadá, že moje S60 mr 2024 bude poslední svého druhu.
Tak po Opelu, Sabu, Jaguaru, Fordu další hřebíček do rakve evropskému autoprůmyslu. RIP úžasný dieselový 5 válec, RIP geniálně jednoduché ovládání.
Volvo uz nema co ztratit.. dlouha leta generacemi budovana image byla behem nekolika malo let znicena progresivnimi fanatiky v managementu
Tak Volvo už jsem odepsal dávno a bude hůř. Viz prémiový Mercedes s ryze čínským spalovákem v CLA... 😊
Mám V60 z roku 2012 a už tehdy se na tom čínské uvažování dost podepsalo.... Naštěstí ještě ne na pohonu....