Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Takto by dnes mohl vypadat slavný mamut! Designér si vzal do parády Mercedes S W140

10 komentářů

Zetti
Diky radsi si necham toho svyho bez displeju a asistentu ...
vecernicek2
A pan designér je někde zaměstnán?
traveldrive
@vecernicek2 Pan designér je skôr taký designér na papieri, resp. virtuálny designér. Reálne jazdiaci model od neho som nenašiel. Ale asi bude o chlp lepší ako "kolega a grafik"...
kesumb
dnes by mamut vypadal presne stejne jako soucasna 7er
😆😆
Maxmilian_Von_Mondeo
Upřímně řečeno, takových renderů W140 (i dalších medvědů) jsem na FB viděl už stovky, možná tisíce. Lepších, i horších .......... proč si zrovna tenhle zasloužil, aby se o něm psalo? To Vám fakt docházejí témata, že lovíte obrázky generované AI na FB a děláte z toho bombu, nebosi tito umělci u Vás předplácejí, abyste o nich psali? Já, že bych se rád zorientoval ve Vašem výběru a kdyžtak bych si tu taky nechal zveřejnit pár renderů, na kterých za mě dělala AI dlouhé ....... vteřiny až půlminuty.
Jon Bon Novy
Koho taka blbost zaujima?
Toto je web o autach. Ozajstnych, nie kreslenych.
JirkaII
@Jon Bon Novy
Bohužel, opravdových ubývá. A opravdových zajímavých ubývá ještě rychleji.
traveldrive
@Jon Bon Novy Aj návrhy a rôzne kreácie majú svoje miesto, ale mali by aj za niečo stáť.
PavelK_
Nemohl být takto vypadat. Tečka.
Elixir
Strašné. Interiér len okopírovaný s aktuálneho mercedesu a exteriér žiadne novum, žiadny retro design, len zmenené svetla aby to bolo s ledkami. Pán "dizajnér" nepriniesol do návrhu nič.