Novinky
Supr. Uz se tesim. Letosni useky D35 budou mit pozitivni dopady na provoz po celych Cechach na vychod od Prahy. Ulehci to Praze a v nekterych pripadech i Brnu a D1 a D55 zase tomu Brnu.
@ryccardo Můžeš mi prosím vysvětlit jak Praze a Brnu ulehčí pár metrů dálnice za Svitavama a obchvat Vysokého Mýta?
@Mokrous jedna se o 30km a v dost pomalych usecich, takze pridani takove porce km zpusobi ze navigace budou ve spouste pripadu volit cestu po D35 a ne D1. Treba i v mem pripade budu radeji na Brno nebo Zlin jezdit radeji po D35 nez stat na Jizni spojce.
@ryccardo
Nemyslím si že to bude hrát roli. Stupeň dokončenosti D35 je bohužel příliš nicotný.
Nerozumím, proč se staví 20 úseků odnikud nikam, proč místo toho nevrhnou síly třeba na celou D35 prioritně.
Na D1 od nového roku nastane na křižovatce s D2 dopravní kolaps...
Nemyslím si že to bude hrát roli. Stupeň dokončenosti D35 je bohužel příliš nicotný.
Nerozumím, proč se staví 20 úseků odnikud nikam, proč místo toho nevrhnou síly třeba na celou D35 prioritně.
Na D1 od nového roku nastane na křižovatce s D2 dopravní kolaps...
@rohYpnol Rozhodně není nicotný 33 km, které se letos nově otevřou jsou zásadní zlepšení na této trase. A nestaví se 20 úseků odnikud nikam, ale D35 se staví celá a prioritně. A jen úsek kolem Vysokého Mýta ušetří klidně 15-20 minut. Plus úsek z Hořic do Hradce dalších tak 15 minut. Ono stát na závorách v Sadové nebo letětě kolem po dálnici je docela rozdíl. A že hned za Litomyšlí najedeš na dálnici a pofrčíš, až na kruháč do Opatovce je taky příjemná změna. Ve výsledku ti to hodí ty desítky minut pro které tě Waze nechá jet raději po D35 a ne D1. Jel jsem teď kolem a je to úžasný, když vidíš kde všude už pojedeš za měsíc po dálnici a nebudeš se plížit 70kou kolem.
www.dalnice-d35.cz/
www.dalnice-d35.cz/
@ryccardo
Ano, když tama jedu, tak ano, Ale nejdřív tam musím dojet... Takže jako celek z pohledu Olomouc - Praha je to nicotné.
Naopak se staví úseky různě rozfrcané,za mě úplně zbytečně... Hlavní problém D35 ale není D35, ale D1. Proto by měla být D35 upřednostněna před jinými stavbami kompletně. Protože dopravní kolaps co nastane na D1 x D2 bude evropského formátu.
Ano, když tama jedu, tak ano, Ale nejdřív tam musím dojet... Takže jako celek z pohledu Olomouc - Praha je to nicotné.
Naopak se staví úseky různě rozfrcané,za mě úplně zbytečně... Hlavní problém D35 ale není D35, ale D1. Proto by měla být D35 upřednostněna před jinými stavbami kompletně. Protože dopravní kolaps co nastane na D1 x D2 bude evropského formátu.
@rohYpnol Jako celek z pohledu Praha Olomouc je to dost zásadní právě proto, že nově nebudeš stát jako *** 20 minut ve VM a za Litomyšlí najedeš na dálnici a pak je až do Mohelnice už rychlá silnice bez vesnice kde to můžeš vesele kulit. A k tomu třešnička na dortu. Dálnice v Olomouci nekončí už kolonou na kruhovém objezdu, kde musíš 10 minut poskakovat. Jediný špunt na trase tak zůstává jen Litomyšl a to se dá zatím přežít, protože tam situace není tak tragická jako právě ve VM. A je úplně jedno, že se staví úseky nepropojené, protože každý km té dálnice významně pomůže. A zrovna na trase z Prahy nemáte co kňourat, tam je to luxus. Co taková trasa z Turnova. To byla do letoška hotová pohroma. Teď to naštěstí nebude už pohroma Turnov - Hradec, ale jen Turnov - Hořice, což je významně příjemnější cestování a urychlení cesty.
@ryccardo
Nemůžeš to hrnout, protože 90 kmh. A z Mohelnice do Mýta je to kus. Takže ne, stupeň rozestavěnosti je příliš malý. Hlavně že je dálnice Zábřeh - Šumperk... Nebo Staré Město - Bzenec...
Místo toho už dávno mohla být větší část D35.
Nemůžeš to hrnout, protože 90 kmh. A z Mohelnice do Mýta je to kus. Takže ne, stupeň rozestavěnosti je příliš malý. Hlavně že je dálnice Zábřeh - Šumperk... Nebo Staré Město - Bzenec...
Místo toho už dávno mohla být větší část D35.
@rohYpnol No z Mohelnice do Mýta je to kus, ale tam ti právě nově otevřou 12 km dálnice, což hodně pomůže a z Mohelnice do Opatovce je rychlá cesta bez vesnic, takže to tam více méně frčíš pořád kilo. Na téhle trase se nejezdí špatně už teď a dálnice to ještě urychlí. Jediný špunt v cestě zůstane zatím Litomyšl. Krom toho je před dokončením i navazující úsek Džbánov Litomyšl, takže za mě supr. Už toho na D35 víc rozestavět nejde. Staví se celá. Jen mě mrzí, že skončí v Jičíně.
A dálnice na Šumperk je taky důležitá, aby napojila tenhle region na dálniční síť. A D55 je taky důležitá a minulý rok se otevíraly úseky a teď se budou otevírat další. Je jedno, že to aktuálně není celý hotový a bude to končit v Bzenci, ale vytvořila se tím alternativní trasa propojení Severní a Jižní Moravy, která časově dává smysl.
I ta blbá D3 by pomohlo, kdyby postavili, alespoň po částech, protože by ti to už dávalo možnost volit alternativní trasu a ulehčilo to spoustě měst a urychlilo cestování
A dálnice na Šumperk je taky důležitá, aby napojila tenhle region na dálniční síť. A D55 je taky důležitá a minulý rok se otevíraly úseky a teď se budou otevírat další. Je jedno, že to aktuálně není celý hotový a bude to končit v Bzenci, ale vytvořila se tím alternativní trasa propojení Severní a Jižní Moravy, která časově dává smysl.
I ta blbá D3 by pomohlo, kdyby postavili, alespoň po částech, protože by ti to už dávalo možnost volit alternativní trasu a ulehčilo to spoustě měst a urychlilo cestování
@ryccardo
Já se ale přece nebavím o tom že něco je či není důležité.
Já se bavím o prioritách. Je dobře, že D35 se staví. Jenže tu dávno měla stát. A hlavně dřív než se vůbec rýplo do D1 u Brna.
Já se ale přece nebavím o tom že něco je či není důležité.
Já se bavím o prioritách. Je dobře, že D35 se staví. Jenže tu dávno měla stát. A hlavně dřív než se vůbec rýplo do D1 u Brna.
@rohYpnol No o tom se nehádám, že tu už dávno měla stát. Mělo se začít stavět už před 20 lety. To souhlasím, ale tuhle otázku nemá cenu řešit. Jaksi nemáme možnost ovlivňovat minulost. Mě to takhle stačí a rozhodně se nemíním rozčilovat proto, že to není otevřené ještě celé, ale mám upřímnou radost z toho, že když pojedu na Moravu, tak by to mohlo být o půl hodiny kratší a taky mnohem pohodlnější cesta. Víc nemá cenu řešit.
@ryccardo
Jsem zvědavý jak to bude vrchem. Trasu Olomouc-Mohlenice-Hradec jsem vždy jezdil rád, akorát doprava to zabila. Každopádně ŘSD se rozhodně snaží, to se upřít nedá. Jen tam teď zavítaly kukly, takže kdo ví co z toho zas bude... 😁
Jsem zvědavý jak to bude vrchem. Trasu Olomouc-Mohlenice-Hradec jsem vždy jezdil rád, akorát doprava to zabila. Každopádně ŘSD se rozhodně snaží, to se upřít nedá. Jen tam teď zavítaly kukly, takže kdo ví co z toho zas bude... 😁
@ryccardo No, tak to jsem zvědav. Zatím to píše Zlín o 2 hodiny delší než po D1. A Vysoký Mýto - Brno je cesta za trest. Tam chybí dálnice jako sůl. A taky směr Mohelnice - Tábor (nebo Budějovice) hrozně chybí.
@Mokrous
me to pise 2:48 vs tri:tricettri, tedy o 3/4 hodiny dyl
a to tam nejsou ty useky od casu dal na vychod
me to pise 2:48 vs tri:tricettri, tedy o 3/4 hodiny dyl
a to tam nejsou ty useky od casu dal na vychod
@Mokrous odkud ti to píše Zlín o 2 hodiny delší? Vysoký Mýto Brno ti právě přibude dálnice, až do Opatovce, což ti urychlí cestu. A souhlasím, že Svitavy Brno je otravný úsek. Teď jsem tam jel. Chybí tam rychlostka jako sůl a zatím se nic ani náznakem nestaví. Směr Mohelnice Tábor chybí to souhlasím, ale tam se dálnice nikdy nedočkáš. To holt musíš objet přes Brno a D1 nebo se štrachat po okreskách.
@ryccardo Normálně jsem zadal jen Praha - Zlín na mapy.cz a pokaždý vypadne jinej čas. Možná algoritmy, možná chyby, možná to už počítá aktuální nehody a omezení, nevím. Nebyla to ani dopravní mapa. Z Mejta to není až do Opatovce. To dude až někdy... Zatím jen obchvat Mejta a hned u letiště hezky na starou a kolony v Litomyšli až po Janov. Je to lepší jak drátem do oka, ale reálně to moc nepomůže, krom to ho Mýta. Úsek Janov Opatov byl svižnej i teď až dost.
@Mokrous Hele Mapycz fungují prazvláštně. Já podle nich občas jedu, ale nejdřív si zkontroluju kudy mě to chtějí vlastně táhnout. Raději jezdím podle Waze. Ano však jsem to psal. Vyhneš se Mýtu, což je za mě super špunt na celé trase, takže dobrý. Pak se stále budeš muset prodrat Litomyšlí. To je trochu nepříjemnost, ale je to pár km. Hned za ní se ale najede už na dálnici a pak už je to dobrá cesta mimo vesnice a města. Všude jsou obchvaty až do Mohelnice. Úsek mezi aktuálním koncem dálnice u Ostrova a VM je v pohodě tam je to krátký a rychlý. Pokud tedy u VM najedeš na dálnici, tak jsi velice rychle u Litomyšle a pak už zase dálnice. Za mě tedy příjemný zrychlení celé cesty.
v letech 2024 a 2025 skoro 200km novych dalnic
ted je ve vystavbe cca 250km dalnic
a pripravenych dalsich pres 250km dalnic pro vystavbu
nikdy v nasich dejinach se nestavelo a nepostavilo tolik dalnic jako ted
diky Kupko, diky Fialko
obavam se, ze dalnicni boom s novou vladou konci a vratime se ke 4km jako za andreje v 2018
ted je ve vystavbe cca 250km dalnic
a pripravenych dalsich pres 250km dalnic pro vystavbu
nikdy v nasich dejinach se nestavelo a nepostavilo tolik dalnic jako ted
diky Kupko, diky Fialko
obavam se, ze dalnicni boom s novou vladou konci a vratime se ke 4km jako za andreje v 2018
@topten Taky patříš k těm, co mají projekty, povolení, výkupy, soudní spory a přípravné práce hotové během 1 roku, že?
@topten
Obáváš se správně. Protože v rozpočtu FIALOVY VLÁDY chybí na dopravní stavby 40 mld.
„Hlavní příčinou pomalého tempa výstavby byly problémy ŘSD se získáváním územních rozhodnutí a stavebních povolení. Příprava staveb dálnic v období od získání souhlasného stanoviska k vlivům na životní prostředí do vydání pravomocného stavebního povolení trvala v průměru 13 let,“ uvedl tehdy NKÚ v závěru své kontroly a přidal i neslavnou sumarizaci ročních přírůstků.
www.seznamzpravy.cz/…olsko-280-185060?…
Takže ano, nyní vidíme skvělý výsledek z předchozího období Havlíčka! Děkujeme, Havlíčku, děkujeme, Babiši! 😁
Obáváš se správně. Protože v rozpočtu FIALOVY VLÁDY chybí na dopravní stavby 40 mld.
„Hlavní příčinou pomalého tempa výstavby byly problémy ŘSD se získáváním územních rozhodnutí a stavebních povolení. Příprava staveb dálnic v období od získání souhlasného stanoviska k vlivům na životní prostředí do vydání pravomocného stavebního povolení trvala v průměru 13 let,“ uvedl tehdy NKÚ v závěru své kontroly a přidal i neslavnou sumarizaci ročních přírůstků.
www.seznamzpravy.cz/…olsko-280-185060?…
Takže ano, nyní vidíme skvělý výsledek z předchozího období Havlíčka! Děkujeme, Havlíčku, děkujeme, Babiši! 😁
@rohYpnol Stále neumíš počítat. Jestli je to v průměru 13 let, tak to zajistila vláda Petra Nečase v roce 2012. A co nasledovalo uvidíme brzy. Jestli se neco bude nebo nebude otvírat. Jelikož tam byl Bureš, tak nemam moc očekávání.
@rohYpnol
kcharl sony kmenova bunka gavlicek ministroval dopravu jen necely 2 roky v dobe, kdy byla zeme nekolikrat kompletne zavrena kvuli nezvladnuti chinsky chripky a soucasne prznil i ministerstvo prumyslu a obchodu, a k tomu jel permanentni predvolebni kampan, takze podelal vsechno.
vysledkem bylo 40tis mrtvejch na chinskou chripku (v poctu mrtvejch na obyvatele celosvetova spicka), milion odberatelu bez elektriky a naslednej cenovej masakr a 400mld strukturalni schodek a spousta natazenejch ruk, protoze diky babisoj a gavlickoj si lidi jako ty zvykli, ze dostanou penize za nic
kcharl sony kmenova bunka gavlicek ministroval dopravu jen necely 2 roky v dobe, kdy byla zeme nekolikrat kompletne zavrena kvuli nezvladnuti chinsky chripky a soucasne prznil i ministerstvo prumyslu a obchodu, a k tomu jel permanentni predvolebni kampan, takze podelal vsechno.
vysledkem bylo 40tis mrtvejch na chinskou chripku (v poctu mrtvejch na obyvatele celosvetova spicka), milion odberatelu bez elektriky a naslednej cenovej masakr a 400mld strukturalni schodek a spousta natazenejch ruk, protoze diky babisoj a gavlickoj si lidi jako ty zvykli, ze dostanou penize za nic
@topten
bába v covidu rozdával méně než okolní státy, nutela ho kritizoval jak málo rozdává!!! 😁
Průměrná délka přípravy dálnice 13 let. PODLE NKÚ 😁
Takže děkujeme Ťokovi, děkujeme Havlíčkovi, děkujeme Babišovi za současný stav výstavby dálnic! TO JSO FAKTA 😁
Smloík hujere!!!
bába v covidu rozdával méně než okolní státy, nutela ho kritizoval jak málo rozdává!!! 😁
Průměrná délka přípravy dálnice 13 let. PODLE NKÚ 😁
Takže děkujeme Ťokovi, děkujeme Havlíčkovi, děkujeme Babišovi za současný stav výstavby dálnic! TO JSO FAKTA 😁
Smloík hujere!!!
@topten jen technická: státy, které nedělaly vůbec nic, tedy stát, který nedělal vůbec nic, tj. Švédsko měl nižší úmrtnost než Česká republika.
jak je to možné? já si to vysvětluji především tím, že za covidového pacienta byly větší peníze a tak se to hojně zneužívalo. protože jinak si fakt nemyslím, že by nedělat vůbec žádná opatření mělo větší úspěšnost, než nějaká dělat.
jakkoliv Babiše nemusím, ke covidu byly různé přístupy a nikdo pořádně nevěděl, co to je, co z toho bude a jak k tomu přistupovat.
jak je to možné? já si to vysvětluji především tím, že za covidového pacienta byly větší peníze a tak se to hojně zneužívalo. protože jinak si fakt nemyslím, že by nedělat vůbec žádná opatření mělo větší úspěšnost, než nějaká dělat.
jakkoliv Babiše nemusím, ke covidu byly různé přístupy a nikdo pořádně nevěděl, co to je, co z toho bude a jak k tomu přistupovat.
Dávejte k těmhle článkům mapu!
"Fialova dálniční bída, výsledek zločinné pětidemolice!", že jo, dezolátí, kobliháři a putlerovští rektoalpinisté? 😃
@Arese
Přesně tak. Výsledek Fialovy vlády je, že chybí v rozpočtu 2026 drobných 40 mld na dopravní stavby.
Přesně tak. Výsledek Fialovy vlády je, že chybí v rozpočtu 2026 drobných 40 mld na dopravní stavby.
@rohYpnol
StBakuv rozpocet SFDI v 2021 128mld
fialkuv na 2025 160mld, pricemz se pocita s navysenim na 172mld
fialkuv navrh na 2026 178mld
o 50mld vic nez StBakovejch 128mld v 2021
StBakuv rozpocet SFDI v 2021 128mld
fialkuv na 2025 160mld, pricemz se pocita s navysenim na 172mld
fialkuv navrh na 2026 178mld
o 50mld vic nez StBakovejch 128mld v 2021
@topten
... opět potvrzení že o ekonomice nic ani netušíš... 😁
INFLACE JEN ZA POSLEDNÍ 4 ROKY CCA 40%
128 mld + 40% = 179,2 mld
Tudíž nutela nepřidal reálně na výstavbu proti bábovi ani korunu navíc 😁
Tak co tam máš dál, o čem vůbec nic netušíš, hujere?
... opět potvrzení že o ekonomice nic ani netušíš... 😁
INFLACE JEN ZA POSLEDNÍ 4 ROKY CCA 40%
128 mld + 40% = 179,2 mld
Tudíž nutela nepřidal reálně na výstavbu proti bábovi ani korunu navíc 😁
Tak co tam máš dál, o čem vůbec nic netušíš, hujere?
@rohYpnol
postaveny dalnice za 4 roky premierovani StBaka: 100km
postaveny dalnice za 4 roky premierovani Fialky: 270km
+ Fialka predava 200km dalnic rozestavenejch a 250km pripravenejch - mnohem vic nez StBak predaval Fialkoj
jestli je kumulovana inflace 35% za 4 roky, tak dalnic se evidentne netyka, kdyz se jich postavilo 2.7x tolik nez za StBaka a vic se jich predava rozestavenejch i pripravenejch
kaspare
howgh
postaveny dalnice za 4 roky premierovani StBaka: 100km
postaveny dalnice za 4 roky premierovani Fialky: 270km
+ Fialka predava 200km dalnic rozestavenejch a 250km pripravenejch - mnohem vic nez StBak predaval Fialkoj
jestli je kumulovana inflace 35% za 4 roky, tak dalnic se evidentne netyka, kdyz se jich postavilo 2.7x tolik nez za StBaka a vic se jich predava rozestavenejch i pripravenejch
kaspare
howgh
@topten
Jaj, opět jsi potvrdil jak jsi hloupoučký.
Vůbec ti nedochází, že záleží na ROZESTAVĚNOSTI 😁
Jestliže bába zahájil a rozestavěl dálnice, tak je logické, že je dokončí nutela!!! A tam pak vidíš těch 100 km vs. 270 km 😁 😁 😁
Mimochodem, za báby se zmodernizovala D1, to je 200 km dálnice. A LOGICKY dle statistiky NEBYL OTEVŘEN ANI JEDEN KM JAKO NOVÝ 😁 😁 😁
Ad inflace a cena staveb, ano dohledej si index změn cen staveb, to je přesnější než inflace. Schválně, bude to víc nebo míň jak 40% ?!? 😁
TAKŽE ZNOVU, NKÚ, 13 LET... 😁
Děkujeme, Havlíčku, děkujeme Ťoku, děkujeme Babiši! To je FAKT, to není názor rohYpnola 😁
Jaj, opět jsi potvrdil jak jsi hloupoučký.
Vůbec ti nedochází, že záleží na ROZESTAVĚNOSTI 😁
Jestliže bába zahájil a rozestavěl dálnice, tak je logické, že je dokončí nutela!!! A tam pak vidíš těch 100 km vs. 270 km 😁 😁 😁
Mimochodem, za báby se zmodernizovala D1, to je 200 km dálnice. A LOGICKY dle statistiky NEBYL OTEVŘEN ANI JEDEN KM JAKO NOVÝ 😁 😁 😁
Ad inflace a cena staveb, ano dohledej si index změn cen staveb, to je přesnější než inflace. Schválně, bude to víc nebo míň jak 40% ?!? 😁
TAKŽE ZNOVU, NKÚ, 13 LET... 😁
Děkujeme, Havlíčku, děkujeme Ťoku, děkujeme Babiši! To je FAKT, to není názor rohYpnola 😁
No konečně! Andrej je zpět, vyhrál volby a hned se to vše hýbe k lepšímu ! Ani né za dva měsíce od voleb se bude otevírat spousty nových dálnic ! To se tu ještě žádné nové vládě tak rychle nepovedlo ! Už bylo na čase, že ta pětidemolice odešla, my se nebudeme mít lépe, my už se máme lépe ! Sláva Andrejovi..!!
@Ozzman
Omyl, sláva Andrejovi, protože se otevírají ty km, jejichž příprava se zahájila za jeho vlády... 😁
Omyl, sláva Andrejovi, protože se otevírají ty km, jejichž příprava se zahájila za jeho vlády... 😁
No jasný !!! Vše co otevřel Andrej v období do 2021 vymyslel a postavil Andrej, včetně celé D1! pak něco rozestavěl, Fialova neschopná vláda to jen dokončila, nic nového neudělala a Andrej to teď otevře a učtiě vybuduje další stovky tisíc km...a nebo... že by to byla jen PR hovadina a dementní voliči ANO papouškují jejich propagandu... ty ji píšeš uplně doslova!! 😁 @rohYpnol
@Ozzman
Možná jsi to už zapomněl, ale před bábou byl bába. A před ním byl bába součástí vlády taktéž. Takže jedinou hovadinu tady vypouštíš právě ty.
Mimochodem, nemám vůbec problém uznat, že ministerstvo dopravy bylo jedním z nejméně nefungujících ministerstev fialovy vlády. A Kupka naštěstí příliš věcí nezvládl pokazit, takže ŘSD i SŽ celkem fungovaly.
P.S. Opravdu jsem netušil , že NKÚ je voličem báby 😁
Možná jsi to už zapomněl, ale před bábou byl bába. A před ním byl bába součástí vlády taktéž. Takže jedinou hovadinu tady vypouštíš právě ty.
Mimochodem, nemám vůbec problém uznat, že ministerstvo dopravy bylo jedním z nejméně nefungujících ministerstev fialovy vlády. A Kupka naštěstí příliš věcí nezvládl pokazit, takže ŘSD i SŽ celkem fungovaly.
P.S. Opravdu jsem netušil , že NKÚ je voličem báby 😁
Takže počítám, že Andrej tam byl dle tebe 3 funkční období, to mi nějak nevychádzá... nebylo to spíše tak, že byl až v Sobotkově vládě (předtím u Nečase ani Rusnoka nebyl), ta se rozpadla a vládl rok bez důvěry, tzn pořád jedno funkční období, pak byl plnohodnotný Andrej a pak Fiala... Ale jedeš to krásně, prodáváš zase lži 😁 Hele, já si dnes přečetl tvé příspěvky a ty fakt do písmenka kopíruješ PR řeči hnutí ANO, fakt ale uplně přesně 😁 I těch 200 km dálnic, to prodávali ve volbách 2021, živě si to pamatuju 😁 A víš co je nejlepší ? Vždycky, ale vždycky se chytneš na mou ironii na Andreje i když ti ji neadresuju 😁 Prozraď mi jen jedno, paltí ti , nebo tomu fakt věříš ? @rohYpnol
@Ozzman
Neumím odpovědět, předvolební tlachy ANO nečtu. Mě je úplně jedno co tvrdí nebo netvrdí ANO. Mě zajímá realita a fakta.
V letech 2014–2017 působil jako první místopředseda vlády a ministr financí v kabinetu Bohuslava Sobotky. takže jediný kdo tady je opět vedle jak ta jedle jsi ty. Bába byl ve 3 vládách za sebou, přesně jak jsem napsal. Zcela pravdivě a do puntíku.
Tak se tady neztrapňuj, máš na víc.
A rovnou ti ušetřím další zcestou reakci, ano, 2014+13=2027, ale 13 let V PRŮMĚRU bylo myslím r.2021, díky zákonu o urychlení liniové výstavby, resp. novelám, z pera ANO, ze kterých následně těžil Kupka, však došlo ke zrychlení...
Neumím odpovědět, předvolební tlachy ANO nečtu. Mě je úplně jedno co tvrdí nebo netvrdí ANO. Mě zajímá realita a fakta.
V letech 2014–2017 působil jako první místopředseda vlády a ministr financí v kabinetu Bohuslava Sobotky. takže jediný kdo tady je opět vedle jak ta jedle jsi ty. Bába byl ve 3 vládách za sebou, přesně jak jsem napsal. Zcela pravdivě a do puntíku.
Tak se tady neztrapňuj, máš na víc.
A rovnou ti ušetřím další zcestou reakci, ano, 2014+13=2027, ale 13 let V PRŮMĚRU bylo myslím r.2021, díky zákonu o urychlení liniové výstavby, resp. novelám, z pera ANO, ze kterých následně těžil Kupka, však došlo ke zrychlení...
a pak že bába rozhazuje...
No, nyní je třeba vyřešit podvody Stanjury a porušení zákona Fialovy vlády při sestavování a projednávání návrhu rozpočtu 2026.
To prece neni problem.
Babis uz mesice rika, ze ten rozpočet je spatny a ma vlastni.
A krome toho to vůbec neni tak jak pises a jen prepisujes Babisovi reci “Neposlali rozpočet, ale chybi v nem to a to”😂
Opět jen mlha, co?
Proč Fialova vláda porušila zákon při projednávání rozpočtu?
Proč ve Fialově rozpočtu na dopravní stavby chybí 40 mld?
Proč Fiala nepředložil rozpočet SFDI?
ale babiš tě zachrání, jako všechny "potřebný"😊
Ne. Výkupy ČEZu půjdou ze zisku ČEZu. Bába není hloupý.
Samozřejmě že jsou. Protože zisk ČEZu nerovná se příjem státního rozpočtu, že.
Zisk ČEZu nerovná se příjem státního rozpočtu. Smolík troubo.
Ano! Klasika. Došly argumenty, nemáš se jak obhájit, tak přichází osobní útoky 😁 Bravo, hujer!
Asi mesic zpatky mi tu jisty Rohypnol vysvetloval, ze CEZ patri statu😆
Proste v ANO je gumová pater a nazor vyzdovana.
Opět potvrzuješ, že ekonomice absolutně vůbec nerozumíš. Skvěle, hujere 😁
Bába v covidu, lockdown... -450 mld
Fiala po 4 letech své hrůzovlády za normální situace... -360 mld
I duchem chabý člověk by měl pochpit, že současný stav Fialova hospodaření je doslova děsivý.