Videa
V zimě je lepší jezdit na kole než s elektromobilem. Nedávno jsem viděl chcípnout elektroskůtr uprostřed větší křižovatky - to by se mu na kole nestalo.
Vaculík ať se stará hlavně o to, co psal do Auto Moto Speciálu a co píše dnes, do světa Skodovek. Má otresnej projev, skřípe mu často logika.
Tak, než se svět aut na baterky poučí z dětských chyb a začne se normalizovat, budu opatrovat naše auta se spalovacími motory a děkovat přírodě za ně a za jejich čitelné jízdní vlastnosti.
Trochu laciná propagace elektromobility...
Mimochodem, Martin Vaculík nás přeci přesvědčoval, že hmotnost nehraje roli, protože prý FYZIKA... 😁
Mimochodem, Martin Vaculík nás přeci přesvědčoval, že hmotnost nehraje roli, protože prý FYZIKA... 😁
@rohYpnol
Stěhuj se do jeskyně, venku je svět, kterému nerozumíš!
Stěhuj se do jeskyně, venku je svět, kterému nerozumíš!
@Ja Prvni a Posledni Ty už máš tú jaskyňu v oku, že...
@traveldrive Ty máš jeskyni v řiti, an@Iní kovboji.
@Ja Prvni a Posledni Nečum stále do zrkadla...
@rohYpnol Fyzika platí jen pro fosily. Pro elektromobily platí politické zákony a ty stojí nad fyzikou👍👍👍
@Horký Hrom
V každém testu Vaculíka posloucháme, jak hmotnost nehraje roli, jak vše vykompenzujeme rozměrem kol a pneu... A náhle slyšíme, jak je chatrný Vaculík vystrašený jak ratlík z hmotnosti 2t+ u BEV???
V každém testu Vaculíka posloucháme, jak hmotnost nehraje roli, jak vše vykompenzujeme rozměrem kol a pneu... A náhle slyšíme, jak je chatrný Vaculík vystrašený jak ratlík z hmotnosti 2t+ u BEV???
@rohYpnol Další chytrolín, co se nemůže smířit s tím, že spalovací auta již jsou za zenitem, se svojí překomplikovaností.
@Placza Za zenitom je leda tak autor tejto "múdrosti".
@traveldrive že mne nepřekvapuje, kteří hlupáci, nebo nemyslící za zenitem tu míchají 2 různé působení sil, a to kinetická při nehodě a odstředivá při zatáčení. Je vidět, že fyzika opravdu není pochopitelná pro každého hlupáka. Děkujeme, že ses opět nemohl udržet a ozval se jako potrefená husa, i když jsi neměl co říct.
Ten člověk se ze začátku v podstatě nedá poslouchat. Navíc v úvodu popírá kompletní logiku i fyziku. Stačilo když řekl, že s předokolkou i zadokolkou se jako řidič chovám naprosto stejně... Totální bullshit. Jestliže mám zadokolku, tak vedení stopy je věcí jiné nápravy než nápravy hnané, tudíž se z podstaty věci můžu a dokonce musím chovat jinak. Nejspíš měl namysli pouze moderní vozy plné elektroniky a za volantem tetu květu...
Jinak ale při jízdách celkem ok, pak už se to dalo sledovat. On je prostě obrovský rozdíl o jakém autě hovoří a k jakému publiku hovoří a o jakém smyku hovoří. Jestli jsme v úrovni, kdy nám to ještě žehlí elektronika, nebo jsme už za hranou, kdy nemá smysl spoléhat se na elektroniku.
Jinak ale při jízdách celkem ok, pak už se to dalo sledovat. On je prostě obrovský rozdíl o jakém autě hovoří a k jakému publiku hovoří a o jakém smyku hovoří. Jestli jsme v úrovni, kdy nám to ještě žehlí elektronika, nebo jsme už za hranou, kdy nemá smysl spoléhat se na elektroniku.
@rohYpnol a kterýpak RWD vůz bez elektroniky jsi řídil ty, jakožto zkušený řidič? zavzpomínej!
Motoristický novinář a instruktor, co 20 let hovoří k lidem, jak mají řídit...
Přišlo to jenom mně, že jsem sledoval 38 minut chaosu, údivu a soubor nesouvislých vět?
Přišlo to jenom mně, že jsem sledoval 38 minut chaosu, údivu a soubor nesouvislých vět?
@gil54 Nie, praveze celkom poucne video. Treba si nieco odjazdit, kto to nikdy neskusal, tak tomu to moze pripominat chaos. Keby bolo video o vareni, tiez by som tomu nerozumel. V zivote som nevaril, alebo len velmi amatersky 😄
@xxc Jak ťa sledujem, obvykle nerozumieš ničomu, len sa tak tváriš.
@traveldrive Všetkému rozumiem, ešte aj tomu taxikárovi, čo vyletel, ako na saniach a potom ho ťahali 🙂 už som dokúpil ťažné lano do enyaqu, lebo keď ťahali mňa, roztrhli lano. Tak už mám vlastné. Už sa liečite?
@gil54 Vaculík je moták odkedy ho registrujem. Niečo tvrdí, potom to poprie a nakoniec to niekde inde tvrdí odznova. Lepšie nepočúvať ho, ten chlap má v hlave chaos.
@traveldrive no tak co kdybys šel do slovenské rdele a nevotravoval tady svojima rozumama?
@Man Ký A kto ti to káže čítať, ťuťko? Nemáš hate list?
@traveldrive a co kdybys šel na slovenský server? a tam rozumoval? máte nějakého svoje vaculíka ne? protože nejsi schopen napsat nic konkrétního, co rozporuješ, furt dokola omíláš jenom ty svoje bláboly, jak je vaculík hrozný, ale konkrétní tvrzení rozporovat neumíš
@Man Ký Teba to musí sakra baviť... 😁
"Průměrný čtenář auto.cz" hlavně nejezdí elektrozkratem! 😃
S elektromobilem nejlépe nejezdit vůbec. 🙂👍
@Arese
Elektromobil poskytuje bezchybné jízdní zážitky. Především v době kdy stojí na superchargeru a řidič si hraje si na Tesle elonovy gamesy... Fyzikální zákony pro BEV opravdu neplatí 😁
Elektromobil poskytuje bezchybné jízdní zážitky. Především v době kdy stojí na superchargeru a řidič si hraje si na Tesle elonovy gamesy... Fyzikální zákony pro BEV opravdu neplatí 😁
Ad 1. Takže na přední náhon dám dopředu ty horší, které se stanou ještě horšími. Za rok udělám to samé a scénář se bude opakovat.
Asi má ta myšlenka nějakou logiku, ale za mě je to totální nesmysl.
Ad 2. Aquaplaning. Samozřejmě záleží na množství vody, rychlosti a pneumatice. Ale když v dostatečné rychlosti vlítnu do louže, tak pokud přední kola odvalí všechnu tu vodu a vystříknout ji do stran, tak zadní už můžou projíždět skoro po suché vozovce. A já budu dávat horší dopředu? Pokud bude louže hodně hluboká, tak už prostě plavu v předu i vzadu.
Nevím, jak vy, ale když jsem dostal aquaplaning, ať už s předním, zadním náhonem, nebo s 4x4, vždy mi plaval předek, nebo komplet. A opět bych měl dát ty horší pneumatiky dopředu? Ale jak jsem řekl, záleží na podmínkách.
Tak by mě zajímal váš názor.
Asi má ta myšlenka nějakou logiku, ale za mě je to totální nesmysl.
Ad 2. Aquaplaning. Samozřejmě záleží na množství vody, rychlosti a pneumatice. Ale když v dostatečné rychlosti vlítnu do louže, tak pokud přední kola odvalí všechnu tu vodu a vystříknout ji do stran, tak zadní už můžou projíždět skoro po suché vozovce. A já budu dávat horší dopředu? Pokud bude louže hodně hluboká, tak už prostě plavu v předu i vzadu.
Nevím, jak vy, ale když jsem dostal aquaplaning, ať už s předním, zadním náhonem, nebo s 4x4, vždy mi plaval předek, nebo komplet. A opět bych měl dát ty horší pneumatiky dopředu? Ale jak jsem řekl, záleží na podmínkách.
Tak by mě zajímal váš názor.
@Tomogo přesně to je další důvod, proč lepší pneu dopředu. V našich končinách je na silnici často břečka. Lepší ji rozhrnout pořádným vzorkem, kdy se ten zadek už jen "veze", než naopak.
K čemu mi je, že zadek ještě "jakž takž" drží, když předek letí po tečně ven? Navíc v takové situaci 90% lidí zazmatkuje a dupne na brzdy, čímž utrhnou i ten zadek.
Mám s tím osobní zkušenost www.youtube.com/watch?… na předku jsem měl zánovní šípový vzorek, vzadu víceméně jen hlavní dezénové drážky (Conti SportContact2). Předek vodu rozhodil, zadek se jen vezl. Ti za mnou neměli to štěstí, zkušenosti, nebo obutí.
K čemu mi je, že zadek ještě "jakž takž" drží, když předek letí po tečně ven? Navíc v takové situaci 90% lidí zazmatkuje a dupne na brzdy, čímž utrhnou i ten zadek.
Mám s tím osobní zkušenost www.youtube.com/watch?… na předku jsem měl zánovní šípový vzorek, vzadu víceméně jen hlavní dezénové drážky (Conti SportContact2). Předek vodu rozhodil, zadek se jen vezl. Ti za mnou neměli to štěstí, zkušenosti, nebo obutí.
@Tomogo
Ad 2) může ale nemusí. To zálěží na poloze těžiště. Pokud je těžiště blíže k přední nápravě, tak zadní stále může vlivem menšího zatížení dostat aquaplanning i přesto že jede ve stopě té přední.
Pokud je těžiště více k zadní nápravě, tak pak je vysoké míra pravděpodobnosti, že aquaplanning bude mít jen přední náprava.
Ad 2) může ale nemusí. To zálěží na poloze těžiště. Pokud je těžiště blíže k přední nápravě, tak zadní stále může vlivem menšího zatížení dostat aquaplanning i přesto že jede ve stopě té přední.
Pokud je těžiště více k zadní nápravě, tak pak je vysoké míra pravděpodobnosti, že aquaplanning bude mít jen přední náprava.
V běžným provozu když nejedu zrovna defenzivně využívám celou šíři pruhu.Ten nedotáčivý smyk je buď pozvolný-to drhnutí nebo jsi okamžitě v protisměru tak lepší kola dopředu.Vzadu je to cítit ale je tam berlička v podobě ESP.Jako stejně velká část řidičů zpomaluje před zatáčkou a nebrzdí prudce v ní.
Tady uz davno zadne diskuze nebezi.
Jen snuska stejnych propagandistickych vykriku... a vzajemneho urazeni.
Jen snuska stejnych propagandistickych vykriku... a vzajemneho urazeni.
Je velice zajímavý jev, sledovat, jak je pro mnoho lidí, elektromobil, mnohem větší trn v oku, nežli dvojková oktávka, která má vykuchaný DPF filtr, a hulí jako Tatra . Já jsem šťastný za každý další elektromobil na našich silnicích. Každému naftovému krámu který má vykuchaný DPF filtr, a trousí za sebou karcinogenní mikro uhlíkové částice, bych ihned sebral a roztrhal technický průkaz a naložil drapákem rovnou do kovošrotu.
Byl jsem na kurzu s Markem Kouhoutkem, je to borec. Vše, co nám říkal, se reálně potvrdilo na polygonu. Stále si pamatuji, jak jsem letěl z té mokré zatáčky rovně a řval na mě do vysílačky "Netrhej tím volantem!"
A pokud to bude na řetězy, tak ty budu mít vzadu. Takže v dané situaci nejlepší trakci na všech 4 kolech. Ne "super pneu" jejichž výhodu vypnu řetězy a na předku pneu na dojetí.
Změnilo se to až s označením "dual motor", tedy 2019+ kdy byl jeden asynchronní motor vyměněn za PMSM a ta logika využívání motorů se obrátila. 3 a Y jsou vždy hlavně zadohraby (u AWD připojují předek).
Pokud nemůžu přehazovat předky za zadky, tak s tím musím počítat v průběhu sezony