Ekonomika
Man Ký
12
@rohYpnol BEV nikdo nechce... a to je pravda, protože ty jsi nikdo, na Slovensku "niktoš"😊
Přejít do diskuze
@rohYpnol Na globálním trhu je situace úplně jiná a Tesla Y se prodává o 106. To zas má jen někdo potřebu se otírat o Teslu. Redaktory v Česku k tomu vede nějaká podivná úchylka.
motoservis-ondra.cz/…eligenci-cloveka
8 zvyků, které podle psychologů svědčí o nízké inteligenci člověka
8 zvyků, které podle psychologů svědčí o nízké inteligenci člověka
@Pavel_Kr Aha, vážně. V Německu 9. místo, v Evropě jde taky dolu, 1H 2025 propad o 33%... to je ten prodej o 106?
@Pavel_Kr Na globálním trhu je situace úplně stejná "Tesla sales worldwide fell 13% during the first six months of 2025 compared to a year earlier", a za Q3 to bude ještě horší. A to vše v situaci, kdy ostatní rostou.
@Th0r asi narozdíl od těch dvou aktérů ne? Musk do toho nacpal prachy a ze svých dosavadních přiznivců tím vytvořil hatery a trump se svým drill baby drill a likvidací všeho co BEV posouvalo dopředu likviduje budoucí business všech výrobců BEV, včetně Muska. Tohle je možná pozitivní pro Trumpa ale ne pro Muska...
@Th0r si v poriadku? Veď nikto nepíše, že musíš mať rovnaký názor. Sú ale ludia, ktorí si presne kvoli tomu Teslu nekúpia a je to vidno na predajoch.
@Jano- Korňa no to už přece Škoda ukázala, jmenuje se to Epiq a přijde to příští rok 😄.
Akorát se ti pak do spalováku nebude chtít zpátky a zjistíš, že to snížení komfortu na tvých cestách není tak hrozné jak to zdejší dieselátská úderka hlásá.
Akorát se ti pak do spalováku nebude chtít zpátky a zjistíš, že to snížení komfortu na tvých cestách není tak hrozné jak to zdejší dieselátská úderka hlásá.
@Ringhofer promiň ale odkud jsi nasál ta rizika, předpokládám Radio Jerevan ne?
Takže pokud se bavíš o ekologických škodách tak je prosím rozveď stejně tak jako nedovinutou (WTF? 😁) technologii aut a infrastrukturu a celosvětová rizika 😁.
Pokud by jsi si sedl do 5 let starého BEV tak bys viděl jak je vyvinutá technologie aut a pokud by jsi se projel takovým autem na dlouhé cestě tak bys viděl jak je vyvinutá infrastruktura a neplácal bys tu nesmysly.
Jediné riziko pro nás je, že to kvůli pár hlasitým odpůrcům propásneme nebo zasekneme a nesnížíme naši závislost na fosilních palivech a nesnížíme energetickou náročnost technologických procesů a taky třeba náročnost vytápění našich domovů.
Zajeď se podívat tam, kde je podíl BEV vysoký už dnes, abys viděl jaký to má vliv na životní prostředí, třeba hluk a smrad. Možná nesnížíme naše dovozy fosilních paliv na nula, ale když si dvě třetiny roku na střeše vyrobíš palivo na svou osobní dopravu tak prostě budeš méně závislý a o to jde.
Takže pokud se bavíš o ekologických škodách tak je prosím rozveď stejně tak jako nedovinutou (WTF? 😁) technologii aut a infrastrukturu a celosvětová rizika 😁.
Pokud by jsi si sedl do 5 let starého BEV tak bys viděl jak je vyvinutá technologie aut a pokud by jsi se projel takovým autem na dlouhé cestě tak bys viděl jak je vyvinutá infrastruktura a neplácal bys tu nesmysly.
Jediné riziko pro nás je, že to kvůli pár hlasitým odpůrcům propásneme nebo zasekneme a nesnížíme naši závislost na fosilních palivech a nesnížíme energetickou náročnost technologických procesů a taky třeba náročnost vytápění našich domovů.
Zajeď se podívat tam, kde je podíl BEV vysoký už dnes, abys viděl jaký to má vliv na životní prostředí, třeba hluk a smrad. Možná nesnížíme naše dovozy fosilních paliv na nula, ale když si dvě třetiny roku na střeše vyrobíš palivo na svou osobní dopravu tak prostě budeš méně závislý a o to jde.
Komentáře zde publikované připomínají dětské pozice v zákopech: já sem vám to přece říkal!". Trapné.
Růst projede o 14,2% meziročně nesvědčí o krizi trhu, jak o ní rádi hovoří "...já sem vám to říkal". S ohledem na výrazně omezenou přímou finanční podporu a její přetočení do nepřímé podpory (daně, odvody) je dosavadní trend jednoznačně pozitivní.
To je ovšem problém. S ohledem na již známé dopady přechodu na elektromobilitu z hlediska ekologických škod a s ohledem na nedovinutou technologii samotných aut a infrastruktury je každý růst prodejů velkým celosvětovým rizikem. Nakonec buďme rádi za + 14,2 %. Ještě, že to není oněch pro rok 2025 dříve - s ohledem na cíle r. 2035 - očekávaných +30 %. Zdá se, že trh najíždí na standardní chování.
Růst projede o 14,2% meziročně nesvědčí o krizi trhu, jak o ní rádi hovoří "...já sem vám to říkal". S ohledem na výrazně omezenou přímou finanční podporu a její přetočení do nepřímé podpory (daně, odvody) je dosavadní trend jednoznačně pozitivní.
To je ovšem problém. S ohledem na již známé dopady přechodu na elektromobilitu z hlediska ekologických škod a s ohledem na nedovinutou technologii samotných aut a infrastruktury je každý růst prodejů velkým celosvětovým rizikem. Nakonec buďme rádi za + 14,2 %. Ještě, že to není oněch pro rok 2025 dříve - s ohledem na cíle r. 2035 - očekávaných +30 %. Zdá se, že trh najíždí na standardní chování.
@DonVito hele s tímhle musím docela nesouhlasit. nedávno vyšel průzkum, který říká, že inteligentnější lidé mají větší tendenci konzumovat alkohol. a přitom je to naprosto proti selskému rozumu, proč by si někdo škodil konzumací alkoholu?
spousta těch bodů je spíš o výchově, než o inteligenci. můžeš být geniální flink. švagr má IQ 160, cenu Alfréda Radoka a vstává v 11 a je línej jak veš. prokrastinace je jeho náboženství😊
spousta těch bodů je spíš o výchově, než o inteligenci. můžeš být geniální flink. švagr má IQ 160, cenu Alfréda Radoka a vstává v 11 a je línej jak veš. prokrastinace je jeho náboženství😊
@traveldrive já přirozeně mohu poslechnout něčího doporučení, ale podmínkou je, aby to doporučení vydal někdo, koho mohu respektovat, což ty rozhodně nejsi😊
@Horký Rom ty ho znáš taky? no já bych spíš použil termín "příklad", než "přirovnání", které jsi potom přejmenoval na "pozorování"😊
@rohYpnol zaujimavé úvahy o tom, že kto chcel mať, tak už má... čiže všetkých 434.627 EV predaných v 2025 sú len firemné autá? Veď tomu sám nemôžeš veriť
@Ringhofer
Až někdy pochopíš o čem píšu, pak má smysl z tvé strany reagovat mým směrem. Teď působíš jen jako trapný hujeříček.
Takže znovu - ESG, zelená idoelogie EU a její nařízení. Přesto jen tak slabý nárůst BEV... Nevím co víc dokládá to, že o BEV není zájem a že BEV nikdo nechce 😁
Až někdy pochopíš o čem píšu, pak má smysl z tvé strany reagovat mým směrem. Teď působíš jen jako trapný hujeříček.
Takže znovu - ESG, zelená idoelogie EU a její nařízení. Přesto jen tak slabý nárůst BEV... Nevím co víc dokládá to, že o BEV není zájem a že BEV nikdo nechce 😁
Takže žádné překvapení. Německé firmy plní ESG, lezou zelené EU do zadnice, fasují se ID.7, Enyaqy a ID.x...
Soukromý trh (resp. drobní podnikatelé a OSVČ...) s Teslami se naplnil, kdo chtěl tak ji má. K tomu přišel širší výběr u konkurence a to, že Tesla už asi 7 let vyrábí pořád to stejné a inovace buď nula, nebo dokonce nežádoucí inovace... 😆
Vážně je na tomhle něco k údivu???
Soukromý trh (resp. drobní podnikatelé a OSVČ...) s Teslami se naplnil, kdo chtěl tak ji má. K tomu přišel širší výběr u konkurence a to, že Tesla už asi 7 let vyrábí pořád to stejné a inovace buď nula, nebo dokonce nežádoucí inovace... 😆
Vážně je na tomhle něco k údivu???
@Man Ký
Ne, bohužel neznám ho. Ale‚”pozorování” jsem použil, protože jsi mě popsal tak přesně, že bych se měl začít podezírat z duplikátu v galerii 😌
Ne, bohužel neznám ho. Ale‚”pozorování” jsem použil, protože jsi mě popsal tak přesně, že bych se měl začít podezírat z duplikátu v galerii 😌
Já to Muskovu spolupráci s Trupem považuji za pozitivní. Nemluvte za mě. A je mi srdečně jedno, jestli se to zelenohlavejm dezolkam líbí nebo ne.