Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

36 let od brutálního zásahu na Národní třídě: V čem jezdili příslušníci pohotovostního pluku?

7 komentářů

CRASH BOOM BANG
Zajímalo by mě, zda budou v pokračování recenzovat i komfort sedadel v těch starých tancích z roku 1968.
milous
Co dnes údajně dělají policisté ve Francii Italii ,Británii a Německu nespokojeným občanům to je sila obušky slzný plyn vodní děla ??To je asi o hodně horší proč to neukážete v TV když si to lide najdou na sociálních sítích
Mikesus
@milous a v Americe bijou černochy. Tvl to je zase příspěvek tohle. Když se lidi chovají agresivně a útočí, je potřeba proti nim zasáhnout. Ne jako tehdy, kdy chtěli rozpustit jakoukoliv demonstraci. Demonstrace můžou být poklidné, pokud tam jsou inteligentní lidé. No a pak jsou demonstrace, kde útočí na policisty, ničí okolí, tam chodí primitivové.
Pepa_007
......díky vysoké průchodnosti terénem byl použitelný i v úzkých či zablokovaných městských ulicích.......

Vysoká průchodnost a úzká ulice? 🤣🤣🤣
traveldrive
@Pepa_007 To je fakt riadna konina. Tak to vyzerá, keď niekto ani netuší, o čom píše. Typické pre ACZ.
Naopak V3S mala v úzkych uliciach nevýhodu mizerného rajdu, priemer otáčania mala aj spomínaná Karosa ŠL11 o meter menší.
Man Ký
www.novinky.cz/…i-tride-40549159

ta mrtka umí jenom provokovat... tohle rozhodně potřebujeme na ministerském postu, takového kreténa
Horký Rom
@Man Ký
Ideál 👍
Jeden komentář mě tak pobavil, že jsem se málem svalil pod stůl smíchem: «Řídil to Turek a ještě u toho hajloval.»
😆