Co se vlastně myslí tím rozměrnějším sportovním vybavením, resp. v čem je pickup lepší než třeba klasická dodávka ?
I lehká terénní motorka se nahoru nakládá dost blbě, těžší kousek už bude dost problém, výbava nebo nářadí nejsou chráněné ani před počasím ani před nenechavými spoluobčany, pro kola to platí taky, surfová prkna se na korbu taky nevejdou a případné lyže se stejně strčí do boxu na střechu.
Ano v těžkém terénu pickup zvítězí ale to se využije málokdy
Man Ký
6
@Othello neexistuje dodávka, která odveze pět lidí /nebo 4/ a zároveň by měla prostor na motorku. anebo má 6 metrů. surfová prkna se ovšemže vejdou stejně jako lyže, kola, nebo cokoliv. o sex-appealu nemusíme mluvit. nejlepší je mít asi oboje😊
evropské pick-upy jsou dost kompromisní, ty americké toho umí víc, jen jsou zase míň obratné ve městě.
Othello
0
@Man Ký
Pokud budeš omezovat délku tak lehce přes pět metrů má třeba T6 a do něj se ve vhodné konfiguraci vejde motorka a šest lidí. Do větší dodávky stylu Ducato L3 - L4 přiložíš k těm šesti lidem i více ks motorek. Nicméně pokud je řeč o převozu rozměrnějších sportovních potřeb tak asi nebude potřeba tolik lidí a pak bohatě stačí i menší dodávka. Jo sexepíl nemá ale je maximálně účelná i bezpečná pro převážené věci.
adamzprahy
0
@Othello zrovna Ducato a Amarok jsou úplně jiné světy. Aktuální Ranger / Amarok jsou poměrně blízko běžným SUV, takže výhoda je v tom že oproti dodávce jezdíš normálním autem s lepšími vlastnostmi a proti Ducatu i výrazně lepší technikou. Dobře vybavený Transporter nebo V-class tomu v našich podmínkách určitě konkuruje, ale jsou spíš dražší (podle verze), takže prostor pro Ranger / Amarok vidím, u nás na to můžeš dát hardtop a mít to jako obří kufr.
Man Ký
2
@Othello jezdíš enduro, tak víš, že lepší je mít vepředu dvě /tedy tři místa/ a vzadu dvě /i tři ostré/ motorky. nebo s pick-upem čtyři lidi, na korbě výbava, na přívěsu 4 motorky a tradá do Rumunska.
jedna motorka pro pět lidí je málo😊 jednu dobu jsem to řešil, ty s kratším nákladovým prostorem musíš dávat našikmo a zase se vejde jen jedna, nebo sundávat přední kolo a takové nesmysly... rezignoval jsem.
pak další možnost, ale americká "koule" má daleko vyšší nosnost, než evropská
@Man Ký
tak kombinaci pět lidí s jednou motorkou jsi prvě zmínil ty, já jen reagoval. Ale souhlas pickup a dodávka jsou jiné světy. Mi jen tak z praxe přijde že ta dodávka je pro převoz velkých hraček o dost lepší. Aspoň u nás, třeba je to v USA jinak
Man Ký
0
@Othello v dodávce /pokud netrpíš poruchou na ní napsat velkýma písmenama něco o mx apod/ je motorka docela nenápadná, to je velký výhoda. ale na pick-up jde ostrá docela snadno, těžší motorka už je kumšt.
Ham.
0
Silné motory? Vždyť ten třílitrový diesel v novém Amaroku vůbec nejede, v porovnání s minulou generací srágorka.
I lehká terénní motorka se nahoru nakládá dost blbě, těžší kousek už bude dost problém, výbava nebo nářadí nejsou chráněné ani před počasím ani před nenechavými spoluobčany, pro kola to platí taky, surfová prkna se na korbu taky nevejdou a případné lyže se stejně strčí do boxu na střechu.
Ano v těžkém terénu pickup zvítězí ale to se využije málokdy
evropské pick-upy jsou dost kompromisní, ty americké toho umí víc, jen jsou zase míň obratné ve městě.
Pokud budeš omezovat délku tak lehce přes pět metrů má třeba T6 a do něj se ve vhodné konfiguraci vejde motorka a šest lidí. Do větší dodávky stylu Ducato L3 - L4 přiložíš k těm šesti lidem i více ks motorek. Nicméně pokud je řeč o převozu rozměrnějších sportovních potřeb tak asi nebude potřeba tolik lidí a pak bohatě stačí i menší dodávka. Jo sexepíl nemá ale je maximálně účelná i bezpečná pro převážené věci.
jedna motorka pro pět lidí je málo😊 jednu dobu jsem to řešil, ty s kratším nákladovým prostorem musíš dávat našikmo a zase se vejde jen jedna, nebo sundávat přední kolo a takové nesmysly... rezignoval jsem.
pak další možnost, ale americká "koule" má daleko vyšší nosnost, než evropská
images.thdstatic.com/…-600r-4f_600.jpg
tak kombinaci pět lidí s jednou motorkou jsi prvě zmínil ty, já jen reagoval. Ale souhlas pickup a dodávka jsou jiné světy. Mi jen tak z praxe přijde že ta dodávka je pro převoz velkých hraček o dost lepší. Aspoň u nás, třeba je to v USA jinak