Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Nový elektrický Renault Trafic přiváží revoluci. Má 800 voltů, ale co ten prostor?

58 komentářů

KANKUNEN
Absolventi designerských škol asi studují zoologii. Pak každý osel jako ovce kopíruje nehezký hmyzí dvojksicht. Průkopník Citroen už s tím naštěstí skončil.
admin badgeAvatar - Honza Mička
Honza Mička
@KANKUNEN spousta slov, ale hlubší myšlenka žádná...
KANKUNEN
@Honza Mička My dva jsme dosáhli prvenství. Ty jsi první šéfredaktor na světě, který hejtuje diskutéra, a já jsem první hejtovaný diskutér šéfredaktorem.
Ja Prvni a Posledni
@KANKUNEN

Třeba je to zlomek lásky.
Honza Mička
@Ja Prvni a Posledni co my víme, třeba z toho někdy něco vzejde. Je to otevřené.
Honza Mička
@KANKY, pár drobností

- Já nejsem šéfredaktor, čili ty šéfredaktora nehejtuješ
- Nepleť si holé konstatování faktu s hejtem
Sevca1
Jo ta sedla, pěkně jsi si ho povodil. No on post šéfredaktora není patent na moudrost. Musím být taktní už jsem byl upozorněn že jsem se nevhodně opřel do redaktora auto.cz. Když jsem se stejně opřel do diskutujícího to nevadilo. Ale redaktoři jsou ohroženy chráněny druh😁
xxc
@Honza Mička Podľa mňa celkom v pohode, vyjadril, že sa mu nepáči predná maska a ocenil, že citroen už to nepoužíva. Každému sa páči iné, myšlienku to malo 🙂
Honza Mička
@xxc tady nejde zrovna o tento případ, s Kankym je to na dlouhé lokte... 🤣
KANKUNEN
@Honza Mička Ale xxc zrovna na tento případ reaguje. A tak dobře, já vím co jsou ty dlouhé lokte, jedná se o význam slova ZLOMEK. 9/10 lidí považuje význam slova ZLOMEK v psaném textu jako velmi malý podíl, ale najdou se tací, kteří to rozporují.
Honza Mička
@KANKY, ty už ten zlomek taky vidíš všude
Hendly
@Honza Mička
Rohypnole bacha, zapomněl sis přepnout účet...
Mikesus
@KANKUNEN tak musíš brát v potaz, ze 9 z 10, tedy 9/10 je taky zlomek 😁
A co pak treba 11/10, to je taky zlomek lidí.
Hendly
@Honza Mička
Tak hlavně, že si zde opečováváte své diskuzní miláčky.
vecernicek2
@Honza Mička Koukám, že redaktoři Auto.cz mají potřebu dokazovat svou neprofesionalitu už i v diskusi.
Nestačí, že tu máte plno nedotažených textů, neúplně vyplněné technické tabulky, spoustu věcných chyb, špatně fungující diskuzní modul, kde se vytvářejí z textu nesmyslné linky či smajlíky, a tak bychom mohli pokračovat.. ale ještě se budete navážet do diskutérů? Fajné.
Honza Mička
@vecernicek2 jsem člověk jako vy. Vy píšete do diskusí, co uznáte za vhodné, tak proč nemůžu taky? A že se tady s Kankym dlouhodobě popichujeme, vás asi nemusí úplně rozrušovat.
vecernicek2
@Honza Mička Tak nemohl jste moje slova lépe potvrdit. "Proč nemůžu já taky"? Můžete, ale je to neprofesionální. Stejně jako ty ostatní věci, co jsem uvedl.

Jako řekněte mi jednu věc. Myslím, že dělat redaktora v motoristickém webu je docela fajn práce, kterou by asi chtělo dělat hodně lidí. Takže bych čekal, že lidi, které si redakce vybere, budou mít značnou technickou erudici, vzdělání a zkušenosti v oboru a budou zároveň umět dobře psát, prostě bych si představoval, že level Vaculík by měl být standard nebo alespoň aspirace. Ve skutečnosti mám pocit, že jako naprostý amatér vím o autech víc než půlka vaší redakce.

To jste tam tak špatně placení, že to málokdo erudovaný chce dělat? Nebo tam máte všichni protekci a jste vybíráni na základě jiných kritérií než kvality? Proč máte furt všude tolik chyb? Proč máte tolik nedotažeností, často i nesmyslů v textech a hodně z vás má problém s vyjadřováním?

Promiňte, ale když ještě ke všemu máte pocit, že je fajn se navážet do diskutérů, tak se mi obrázek neprofesionality uzavírá...
Honza Mička
@vecernicek2 je to fajn práce, akorát se každou chvíli s někým chytnete v diskusi.
Teď vážně: Nechtěl byste si to zkusit z druhé strany? Pořád někoho hledáme a pokud máte pocit, že víte víc než půlka naší redakce, byla by škoda tento potenciál nevyužít.
Když tak dejte vědět mailem 👍
vecernicek2
@Honza Mička Já už mám kariéru rozjetou v jiném oboru o kterém toho vím ještě o trochu víc než o autech 😉
Honza Mička
@vecernicek2 co se dá dělat, budeme hledat dál.

Tak hlavně ať se daří!
Ja Prvni a Posledni
@Honza Mička

Proč jste smazali můj komentář? Vždyť jsem napsal pravdu o úspěšné agenturní kariéře večerníčka2.
vecernicek2
@Ja Prvni a Posledni To víš, pravda se neodpouští.
Ja Prvni a Posledni
@vecernicek3

To vím, r0zkuřovači.
Hendly
@Honza Mička
A premyslite nekdy proc musite hledat nekoho kdo ma prehled a nedela chyby?
Jak pritazlive jsou asi vase prispevky zde a nebo u “zlomku” pro nekoho kdo zna a vi? …..
Ja Prvni a Posledni
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
gil54
@vecernicek2

A i ten Vaculík, když občas v diskuzi vystříkne, se umí hádat o něco líp...😀
Mikesus
@vecernicek2 profesionalita novináře, minimálně zde je asi dávno pryč. Dnes psát uz muze kazdy, někoho to baví, ale pak z novinariny dělá bulvar tim, ze misto objektivity pise svou subjektivni dojmologii. A gramatických ci stylistickymi chybami to jen dovrší. Překlep muze udelat kazdy, správně poskládat větu nebo byt neutrální uz ne.
Man Ký
@Honza Mička no já jen tolik, že třeba prodavačka v obchodě se nemůže s hulvátem nakupujícím štěkat ve stejném duchu😊 musí se povznést, ačkoliv třeba v soukromí by ráda😊
Honza Mička
@Man Ký jak se ta doba mění, co? Hulváti v diskusích, hulváti (možná) na ministerstvech a ve výborech...
Man Ký
@Honza Mička tak není tak těžké tomu udělat přítrž.
kolega Hendly naznačuje něco o rohypnolovi, ale ten má svoji minulost na tipcars, takže toho bych viděl jako autentického - hňupa
zatímco kolega Dragoun Ada je zase tady, to mě celkem překvapilo😊
Hendly
@Honza Mička
To že se někdo chová špatně snad neospravedlňuje to, že se budete chovat taky tak....
Mimochodem za hulvátský stav diskuze tady velkou část právě neschopnost redakce.
Agresivita, urážení, malost atd je tu nejen tolerována, ale dokonce i podporována. No a nakonec možná mnohdy jde vzorem. viz i vaše příspěvky.
WinDiesel
@Honza Mička : to bylo dost ubohé ...
Michal Opluštil
Čekám na osobní verzi. Osobních elektrických dodávek je jak šafránu. Použitelný je zatím jen Buzz. Jinak je to cenově nebo technologicky tragédie.
Othello
@Michal Opluštil
Buzz je použitelný ? Snad jako okolohotelový shuttle, jinak mě nic nenapadá
dodo24
@Othello rozvoz detí po meste, letiskové taxi...
Othello
@dodo24
Taxi na letišti je stejné jako ten okolohotelový přepravník

co myslíš rozvozem dětí po městě ? Nějaká školka nebo proč je na to potřeba vícemístná dodávka ?
dodo24
@Othello nie škôlka ale bonitnejší rodičia. Poznám osobne dve rodiny, ktoré svoje decká rozvážajú po meste v MB triede V. V podobnej cene kúpiš aj Buzz.
Samuel Zámožný
@dodo24 letiště bývají často 50+km po dálnici od centra. Vzhledem k tomu, jak to často taxikáři na dálnici honí, tak to aby po každý jízdě jeli rovnou na nabíječku. Nějaký erev by na to byl vhodnější.
Anonym
@Michal Opluštil Taky čekám 👍👍👍
Othello
Čím níže jsou hlavní světla, tím mají větší schopnost oslňovat protijedoucí. Prostá fyzika
A druhým oblíbeným prvkem aktivní nebezpečnosti jsou ty zdvojené "A" sloupky
KANKUNEN
@Othello A ještě se umí lépe ucpat sněhem.
skejpa
@Othello Já to teda vnímám naopak. Vysoko posazená světla často oslňují protijedoucí auta. Stačí lehce špatně seřídit a je to. Dodávek, co takhle oslňují, je na silnicích mraky. Příliš dole to taky není ideální samozřejmě.
KANKUNEN
@skejpa Čím níže, tím hůře seřiditelný úhel. Že jde strčit do Boxera žárovka špatně, je jiná věc.
Othello
@KANKUNEN
ano je to tak
a čím menší úhel sklonu, tím častěji to oslňuje třeba na nerovnostech, horizontech, při zhoupnutí auta atd.
KANKUNEN
@Othello Neboj, zas tu někdo začne operovat tím, že čím níže světla, tím později tě přes horizont oslní.
Othello
@KANKUNEN
😁
Anonym
@Othello 👍👍👍
wakantanka
@KANKUNEN U tých Boxerov, Jumperov atď. to skôr vidím na zle opravené/neopravené búračky.
traveldrive
@skejpa Proste zle nastavené svetlá oslňujú. Tie nižšie posadené na väčšiu vzdialenosť, tie čo sú vysoko, hlavne zblízka. Faktom je, že zle nastavené svetlá má veľa áut.
vecernicek2
Jsem asi nějak nepochopil, co má být podle autora článku špatně s tím prostorem. Prostě je to malá dodávka, ale problém s využitelností prostoru tam fakt nevidím.
lada 2102
@vecernicek2 problém to je. Spousta zboží na paletě má nějakou standardní výšku. Pokud je toto o 8cm nižší a ještě má vyšší podlahu, znamená to, že horní vrstvu palety bude muset sundat a dát bokem. Výsledkem je, že místo 3 palet dáš jenom 2.
vecernicek2
@lada 2102 To chápu, ale toto je verze L1H1, tak snad budou na výběr i větší? Tahle dodávka má splňovat nějaké potřeby pro pohyb po městě, například výšku do 1,9 m která je vyžadována pro vjezd do garáží, jak zmiňuje text. Když si tak vybavuju městečka někde v mediteránu, tak docela chápu, že se spoustě lidí hodí menší dodávka.
lada 2102
@vecernicek2 to máš jedno u L1H1 místo 2 dáš 1,5 palety a jsme zase u toho proč, když do Kangoo dáš palety 2. Ale to píšu s ohledem na to co vozím já.
traveldrive
@lada 2102 Nie každý vozí celé palety.
Anonym
@traveldrive Súhlas 👍👍👍
Trtkal
@lada 2102
Předpokládám, že kdo potřebuje dlouhý vysoký tak koupí dlouhou a vysokou verzi (L2H2).
skejpa
Mě se líbí. Vše podstatné je tam správně. Tak uvidíme jaká bude cena. Eurovka se tam očividně vleze, takže tam problém nevidím. Přívěs 2 tuny se hodí a V2L bude pro řemeslníky taky supr.
wakantanka
@skejpa Cenovku očakávam o čosi nižšiu ako Buzz a keď vidím koľko sa tých Buzzov vyrojilo neobával by som sa ani o tento Traffic.