Profi
Čekám na osobní verzi. Osobních elektrických dodávek je jak šafránu. Použitelný je zatím jen Buzz. Jinak je to cenově nebo technologicky tragédie.
@Michal Opluštil
Buzz je použitelný ? Snad jako okolohotelový shuttle, jinak mě nic nenapadá
Buzz je použitelný ? Snad jako okolohotelový shuttle, jinak mě nic nenapadá
@Othello rozvoz detí po meste, letiskové taxi...
@dodo24
Taxi na letišti je stejné jako ten okolohotelový přepravník
co myslíš rozvozem dětí po městě ? Nějaká školka nebo proč je na to potřeba vícemístná dodávka ?
Taxi na letišti je stejné jako ten okolohotelový přepravník
co myslíš rozvozem dětí po městě ? Nějaká školka nebo proč je na to potřeba vícemístná dodávka ?
Čím níže jsou hlavní světla, tím mají větší schopnost oslňovat protijedoucí. Prostá fyzika
A druhým oblíbeným prvkem aktivní nebezpečnosti jsou ty zdvojené "A" sloupky
A druhým oblíbeným prvkem aktivní nebezpečnosti jsou ty zdvojené "A" sloupky
@Othello Já to teda vnímám naopak. Vysoko posazená světla často oslňují protijedoucí auta. Stačí lehce špatně seřídit a je to. Dodávek, co takhle oslňují, je na silnicích mraky. Příliš dole to taky není ideální samozřejmě.
@skejpa Čím níže, tím hůře seřiditelný úhel. Že jde strčit do Boxera žárovka špatně, je jiná věc.
@KANKUNEN
ano je to tak
a čím menší úhel sklonu, tím častěji to oslňuje třeba na nerovnostech, horizontech, při zhoupnutí auta atd.
ano je to tak
a čím menší úhel sklonu, tím častěji to oslňuje třeba na nerovnostech, horizontech, při zhoupnutí auta atd.
Jsem asi nějak nepochopil, co má být podle autora článku špatně s tím prostorem. Prostě je to malá dodávka, ale problém s využitelností prostoru tam fakt nevidím.
@vecernicek2 problém to je. Spousta zboží na paletě má nějakou standardní výšku. Pokud je toto o 8cm nižší a ještě má vyšší podlahu, znamená to, že horní vrstvu palety bude muset sundat a dát bokem. Výsledkem je, že místo 3 palet dáš jenom 2.
@lada 2102 To chápu, ale toto je verze L1H1, tak snad budou na výběr i větší? Tahle dodávka má splňovat nějaké potřeby pro pohyb po městě, například výšku do 1,9 m která je vyžadována pro vjezd do garáží, jak zmiňuje text. Když si tak vybavuju městečka někde v mediteránu, tak docela chápu, že se spoustě lidí hodí menší dodávka.
Mě se líbí. Vše podstatné je tam správně. Tak uvidíme jaká bude cena. Eurovka se tam očividně vleze, takže tam problém nevidím. Přívěs 2 tuny se hodí a V2L bude pro řemeslníky taky supr.
Třeba je to zlomek lásky.
- Já nejsem šéfredaktor, čili ty šéfredaktora nehejtuješ
- Nepleť si holé konstatování faktu s hejtem
Rohypnole bacha, zapomněl sis přepnout účet...
A co pak treba 11/10, to je taky zlomek lidí.
Tak hlavně, že si zde opečováváte své diskuzní miláčky.
Nestačí, že tu máte plno nedotažených textů, neúplně vyplněné technické tabulky, spoustu věcných chyb, špatně fungující diskuzní modul, kde se vytvářejí z textu nesmyslné linky či smajlíky, a tak bychom mohli pokračovat.. ale ještě se budete navážet do diskutérů? Fajné.
Jako řekněte mi jednu věc. Myslím, že dělat redaktora v motoristickém webu je docela fajn práce, kterou by asi chtělo dělat hodně lidí. Takže bych čekal, že lidi, které si redakce vybere, budou mít značnou technickou erudici, vzdělání a zkušenosti v oboru a budou zároveň umět dobře psát, prostě bych si představoval, že level Vaculík by měl být standard nebo alespoň aspirace. Ve skutečnosti mám pocit, že jako naprostý amatér vím o autech víc než půlka vaší redakce.
To jste tam tak špatně placení, že to málokdo erudovaný chce dělat? Nebo tam máte všichni protekci a jste vybíráni na základě jiných kritérií než kvality? Proč máte furt všude tolik chyb? Proč máte tolik nedotažeností, často i nesmyslů v textech a hodně z vás má problém s vyjadřováním?
Promiňte, ale když ještě ke všemu máte pocit, že je fajn se navážet do diskutérů, tak se mi obrázek neprofesionality uzavírá...
Teď vážně: Nechtěl byste si to zkusit z druhé strany? Pořád někoho hledáme a pokud máte pocit, že víte víc než půlka naší redakce, byla by škoda tento potenciál nevyužít.
Když tak dejte vědět mailem 👍
Tak hlavně ať se daří!
Proč jste smazali můj komentář? Vždyť jsem napsal pravdu o úspěšné agenturní kariéře večerníčka2.
To vím, r0zkuřovači.
A premyslite nekdy proc musite hledat nekoho kdo ma prehled a nedela chyby?
Jak pritazlive jsou asi vase prispevky zde a nebo u “zlomku” pro nekoho kdo zna a vi? …..
A i ten Vaculík, když občas v diskuzi vystříkne, se umí hádat o něco líp...😀
kolega Hendly naznačuje něco o rohypnolovi, ale ten má svoji minulost na tipcars, takže toho bych viděl jako autentického - hňupa
zatímco kolega Dragoun Ada je zase tady, to mě celkem překvapilo😊
To že se někdo chová špatně snad neospravedlňuje to, že se budete chovat taky tak....
Mimochodem za hulvátský stav diskuze tady velkou část právě neschopnost redakce.
Agresivita, urážení, malost atd je tu nejen tolerována, ale dokonce i podporována. No a nakonec možná mnohdy jde vzorem. viz i vaše příspěvky.