Technika
Tak hlavně mechanická ručka je mnohem lepší, než elektrická P brzda!!!
@Arese Duvod?
@LEGOPARK záleží na tom, kde je umístěn a jak je chráněn elektropohon toho mechanismu, první řešení u AUDI notoricky často v zimě zamrzávalo...
Dnes už bezproblémové řešení.
Dnes už bezproblémové řešení.
@LEGOPARK Důvod? Podívej se na přezdívku 😅 Elektrika a automat jsou pro něj sprostá slova. To je prostě holý fakt, nesnaž se to pochopit nebo mu to rozmluvit 😜
@Miorolo a proto má karoqa s elektrickou parkovací brzdou.
@Mikesus 1) S Karoqem jezdí cca z 90 % moje žena, které el. P brzda nevadí
2) Kdybych si u něj při objednávce mohl připlatit za normální ručku, okamžitě bych to udělal.
3) U všech ostatních aut v naší rodině máme ručku.
4) Tvoje starost o to, čím jezdíme, je mimořádně trapná.
2) Kdybych si u něj při objednávce mohl připlatit za normální ručku, okamžitě bych to udělal.
3) U všech ostatních aut v naší rodině máme ručku.
4) Tvoje starost o to, čím jezdíme, je mimořádně trapná.
@Arese trapné je jen to, že hejtíš něco, co klidně koupíš. Když by ti vadila, ani bys ji nekupoval a šel jinam.
@Arese
souhlas
rucku sem mel pod kontrolou, elektrickou nemam a nevim, jestli to je opravdu zabrzdeny
souhlas
rucku sem mel pod kontrolou, elektrickou nemam a nevim, jestli to je opravdu zabrzdeny
@topten ty nevíš, jestli máš auto zabržděný? To doufám je jen vtip. Já spíš potkávám ujetá auta se "zataženou" ruční brzdou, než s aktivovanou parkovací
@Mikesus
jak ovlivnim elektrickou brzdu?
jediny co muzu, tak ze ji budu slepe duverovat
ale jak zjistim, ze funguje??
a vsichni vime moc dobre, ze to co funguje dnes, tak zejtra nemusi
.
u rucni sem prinejmensim cejtil odpor, kdyz sem tu paku tahnul nahoru
jak ovlivnim elektrickou brzdu?
jediny co muzu, tak ze ji budu slepe duverovat
ale jak zjistim, ze funguje??
a vsichni vime moc dobre, ze to co funguje dnes, tak zejtra nemusi
.
u rucni sem prinejmensim cejtil odpor, kdyz sem tu paku tahnul nahoru
@topten Někdy si to vyzkoušej a neříkej, že bys to necítil. Za prvé uslyšíš motorky, jak zaberou a zabrzdí auto. Za další na rovině ti to může být jedno, ale v kopci (i mírném) okamžitě cítíš rozdíl mezi skutečně zabrzděným autem a autem, který jen visí na kolíku převodovky v "P" a po sundání nohy z brzdovýho pedálu se zhoupne.
"Význam parkovací brzdy podstatně vzrostl v okamžiku, kdy začali výrobci aut masivně nabízet motory s rozvodovými řetězy.".... Ale řetězem poháněné rozvody byly ještě dávno před řemeny, masivně tak cca od dvacátých let minulého století, takže jaké "význam vzrostl v okamžiku?"
"Pokud jste u takového motoru v kopci nepoužili parkovací brzdu, motor sice „přes kvalt“ auto udržel, avšak současně docházelo k namáhání řetězu, jelikož ten při neběžícím motoru nebyl nijak napínán (nebyl tlak oleje v napínáku). " ... Ale ten řetěz je namáhán úplně stejnými silami když je vymezeno napnutí nebo když není. A to silami, které "nedrží auto v kopci přes kvalt", ale silami, které způsobují jen odpory některých ventilových pružin přes převod vahadel a vačky, které jsou zrovna náhodou ve fázi stlačení. Vačka přece není zablokovaná, může se vždy volně pootočit.
Primární problém rozvodových řetězů není v parkovacích brzdách, parkovacích manévrech nebo v napínácích s aretací nebo bez, ale v tom, že je výrobci z lakomosti začali vyrábět z ho*en, tedy slušně z bláta, a navíc je ještě k tomu dimenzovali na samé hranici únosnosti, spíše až za ní.
No, zase nám to pan autor pěkně vysvětlil a obohatil nás o přesné a nové informace.
"Pokud jste u takového motoru v kopci nepoužili parkovací brzdu, motor sice „přes kvalt“ auto udržel, avšak současně docházelo k namáhání řetězu, jelikož ten při neběžícím motoru nebyl nijak napínán (nebyl tlak oleje v napínáku). " ... Ale ten řetěz je namáhán úplně stejnými silami když je vymezeno napnutí nebo když není. A to silami, které "nedrží auto v kopci přes kvalt", ale silami, které způsobují jen odpory některých ventilových pružin přes převod vahadel a vačky, které jsou zrovna náhodou ve fázi stlačení. Vačka přece není zablokovaná, může se vždy volně pootočit.
Primární problém rozvodových řetězů není v parkovacích brzdách, parkovacích manévrech nebo v napínácích s aretací nebo bez, ale v tom, že je výrobci z lakomosti začali vyrábět z ho*en, tedy slušně z bláta, a navíc je ještě k tomu dimenzovali na samé hranici únosnosti, spíše až za ní.
No, zase nám to pan autor pěkně vysvětlil a obohatil nás o přesné a nové informace.
@gil54
jak pisu vyse
puvodnim napinak nemel zarazku, takze kdyz pokles tlak a auto stalo v kopci bez parkovacky, tak napinak povolil a zadna aretace to nezabrzdila, novej napinak uz aretaci mel a problemy skoncily
kazdej kdo neco vymejsli a vyviji, tak se obcas sekne. ja po vzoru cimrmana tomu rikam objevovani slepejch ulicek, a mam taky peknou sbiku. dulezity je se z toho poucit a slepejch ulicek e nebat
jak pisu vyse
puvodnim napinak nemel zarazku, takze kdyz pokles tlak a auto stalo v kopci bez parkovacky, tak napinak povolil a zadna aretace to nezabrzdila, novej napinak uz aretaci mel a problemy skoncily
kazdej kdo neco vymejsli a vyviji, tak se obcas sekne. ja po vzoru cimrmana tomu rikam objevovani slepejch ulicek, a mam taky peknou sbiku. dulezity je se z toho poucit a slepejch ulicek e nebat
@topten
Ano, říká se tomu chyba v konstrukčním řešení. Snaha výrobce svádět takový problém na "chybu obsluhy" je "nečestné a nesportovní". 😀
Ano, říká se tomu chyba v konstrukčním řešení. Snaha výrobce svádět takový problém na "chybu obsluhy" je "nečestné a nesportovní". 😀
@gil54
samozrejme ze chyba v konstrukci, ale clovek neni neomylnej a spousta veci ho nenapadne a problem casem vyleze
nikdo to na me nehazel ze sem udelal neco blbe, napinak normalne vymenili a pak jsme s nim jezdili dalsich 200tis
samozrejme ze chyba v konstrukci, ale clovek neni neomylnej a spousta veci ho nenapadne a problem casem vyleze
nikdo to na me nehazel ze sem udelal neco blbe, napinak normalne vymenili a pak jsme s nim jezdili dalsich 200tis
@topten
Ok, jsi smířlivý, no a asi i spokojený... ale nelze popřít, že minimálně v počátcích aférky s napínákem mlžili, jako že je všechno v cajku, akorát se jenom nemá nechávat kára na kvaltu v kopci...
Já mám jakési technické povědomí a jsem už dost starej, ale zase ne tak, abych si už nic nepamatoval.
Je na pováženou, když automobilka s víc jak stoletou tradicí za pomoci armády mladých ambiciózních inženýrů a počítačových center vyrobí výkřik moderní techniky tj. naprosto nový a nevídaný spalovací pístový motor, jehož rozvody jsou poháněny řetězem, se kterým nebýval žádný zásadní problém už před těmi sto lety.
Tak jo, ale vylepšíme to, zjednodušíme to, ušetříme, dáme tam malinký kolečka s ještě malinkatějšíma zoubkama, tenkej řetízek z bláta a k tomu hydraulickej napínák. Jejda, vono se to kazí, tak to vopravíme, napínák dovybavíme vlastním hydraulickým okruhem se speciálním olejem, samostatným čerpadlem externě poháněným elektromotorem a chladičem, průtok, tlak a zapínání čerpadla toho napínáku budeme řídit počítačem z NASA v Houstonu přes satelit do každého auta a to by v tom byl čert, aby to konečně nefungovalo. 😀
Je ale pravda, že dvě řetězová kola a řetěz je v kosmickém věku set sakra tvrdej oříšek.
Ok, jsi smířlivý, no a asi i spokojený... ale nelze popřít, že minimálně v počátcích aférky s napínákem mlžili, jako že je všechno v cajku, akorát se jenom nemá nechávat kára na kvaltu v kopci...
Já mám jakési technické povědomí a jsem už dost starej, ale zase ne tak, abych si už nic nepamatoval.
Je na pováženou, když automobilka s víc jak stoletou tradicí za pomoci armády mladých ambiciózních inženýrů a počítačových center vyrobí výkřik moderní techniky tj. naprosto nový a nevídaný spalovací pístový motor, jehož rozvody jsou poháněny řetězem, se kterým nebýval žádný zásadní problém už před těmi sto lety.
Tak jo, ale vylepšíme to, zjednodušíme to, ušetříme, dáme tam malinký kolečka s ještě malinkatějšíma zoubkama, tenkej řetízek z bláta a k tomu hydraulickej napínák. Jejda, vono se to kazí, tak to vopravíme, napínák dovybavíme vlastním hydraulickým okruhem se speciálním olejem, samostatným čerpadlem externě poháněným elektromotorem a chladičem, průtok, tlak a zapínání čerpadla toho napínáku budeme řídit počítačem z NASA v Houstonu přes satelit do každého auta a to by v tom byl čert, aby to konečně nefungovalo. 😀
Je ale pravda, že dvě řetězová kola a řetěz je v kosmickém věku set sakra tvrdej oříšek.
Co se stane, když aktivuji elektrickou parkovací brzdu za jízdy?
I o takové blbosti se dá napsat článek. 28 let jsem měl auta s manuálem a ruční brzdou. Když jsem opouštěl auto, vždy jsem nechal kvalt a zataženou ruční brzdu. Nikdy s tím nebyl žádný problém.
Teď mám automat s autoholdem. Od té doby něco jako parkovací brzdu neřeším. Zastavím, auto stojí, auto vypnu a odejdu. Přijdu k autu, dám D, šlápnu na plyn a jedu. Jak to funguje mě v podstatě nezajímá. Od auta očekávám, že auto bude sloužit mně a ne naopak.
Teď mám automat s autoholdem. Od té doby něco jako parkovací brzdu neřeším. Zastavím, auto stojí, auto vypnu a odejdu. Přijdu k autu, dám D, šlápnu na plyn a jedu. Jak to funguje mě v podstatě nezajímá. Od auta očekávám, že auto bude sloužit mně a ne naopak.
@johny555 autohold je ale obvykle jina funkce nez rucni/parkovaci brzda a (obvykle) je i resena jinak.
Minimalne u Toyoty je resena pridrzenim brzd pres ABS/ESP(?) modul, ne pres rucku (a co vim, tak po vypnuti auta se tim vypne i ten autohold).
Takze je klidne mozny, ze mas "zabrzdeno" jen pres ten palec v prevodovce (zarazenim "P" na volici), pres kterej se to nedoporucuje nechavat v kopci.
Minimalne u Toyoty je resena pridrzenim brzd pres ABS/ESP(?) modul, ne pres rucku (a co vim, tak po vypnuti auta se tim vypne i ten autohold).
Takze je klidne mozny, ze mas "zabrzdeno" jen pres ten palec v prevodovce (zarazenim "P" na volici), pres kterej se to nedoporucuje nechavat v kopci.
V podstatě jediný problém elektrické parkovací brzdy vidím v případě, kdy člověk střídá auta s ní a bez ní. U toho s manuální brzdou je pak mnohem větší šance, že ji jednou zapomene zatáhnout.
U elektromobilu je používání parkovací brzdy snažší než u fosilu 👍👍👍
Nesmysl, že "parkovací brzdě" se kdysi říkalo "ruční brzda".
To až západka páky ruční brzdy z ní dělala parkovací brzdu.
To jsou přece dvě různé věci. "Parkovací brzda" se používá při parkování, "ruční brzda" se používá při brždění rukou (resp. pákou ovládanou rukou).
Bohužel dnešní auta už většinou vymýšlejí dementi a ruční brzdu tedy auta nemívají. Zkuste si třeba v zatáčce odsadit zadek do powerslidu tlačítkem parkovací brzy. Cha cha 😒
To až západka páky ruční brzdy z ní dělala parkovací brzdu.
To jsou přece dvě různé věci. "Parkovací brzda" se používá při parkování, "ruční brzda" se používá při brždění rukou (resp. pákou ovládanou rukou).
Bohužel dnešní auta už většinou vymýšlejí dementi a ruční brzdu tedy auta nemívají. Zkuste si třeba v zatáčce odsadit zadek do powerslidu tlačítkem parkovací brzy. Cha cha 😒
Měl jsem vždy za to, že “vytahání” řetězu dochází kvůli tření mezi čepy a články řetězu. Kdy tam postupně zvětšuje vůle, která se nasčítá a řetěz se mírně “prodlouží”. Jak k tomu může přispět statický tah?
O natahování jednotlivých článků, tedy překonání meze kluzu, se snad nebavíme, to by byla rychlá destrukce.
Nebo se pletu?
Taky doufám že to namáhání rozvoďáku při neběžícím motoru je myšlené pouze jako legrace na oživení diskuze pod zbytečným článkem
presne to se stalo manzelce pred cca 15 lety u 1.8tsi.
asi tejden byla u rodicu, kde se stoji v mirnem kopecku, samozrejme bez zatazeny rucky a pak asi za mesic prisla s tim, ze ji tam uz dlouho sviti neco zlutyho.
protoze se zrovna probiraly preskakujici retezy, tak me to po nastartovani hned trklo - zavada byla preskocenej retez, a duvodem nejspis parkovani v kopci bez zatazeny rucky - tlak oleje v napinaku povolil, v napinaku nebyla zadna zarazka, takze se retez provesil a pri nastartovani preskosil. nastesti jen o zub, a pak s tim mesic normalne jezdila. motor se projevoval neklidne jen v urcitym rezimu a kdyz sem to vez na opravu cca 50 km (servis miu rek at s tim normalne prijedu), tak sem mel pochybnosti, jestli to je opravdu preskocenej retez.
jen vymenili napinak a s tim motorem se najelo dalsich 200tis km bez zavad, nez se to prodalo...
od ty doby sme parkovali jen se zatazenou ruckou
1.8tsi byl byl sqelej motor. tichej, zivej, mala spotreba ...
a proč ten napínák měnili ?
dali novou verzi napinaku, kde byl nejakej doraz.
takze retez se sice provesit moh, ale ne az tak, aby preskocil
aspon tak mi to vysvetlili
bylo to jeste na zaruku
parkovat v kopci bez ručky je možné pouze pokud motor auto udrží aniž by se zatížením protáčel. Což zjevně v tom případě splněné nebylo
dlouhodobej prumer 7.5, hodne cou*racek na studenej motor v kopcich, dalnice lehce pres 7 kolem limitu, po okreskach nebyl problem jet za 6 kdyz se jelo dal a s davem
pres 9 sem se nedostal nikdy.
pocitano podle tankovani plna - plna
proti dyzlu v ramci tridy absolutni ticho, dynamika s dyzlem nesrovnatelna
jestli jezdis za 10 s lehkou nohou, tak s tim musis mit nejakej problem, ja byl spokojenej
O2 dvojkolka
sup je vetsi, ale o 2 litry navic je dost
me jednu chvili pribrzdovaly zadni brzdy, mozna jen jedno kolo, uz nepamatuju, a spotreba sla nahoru a nikdo si s tim nevedel rady
vymenilo se vsechno a nic nepomohlo
treba pri hodne defenzivni jizde skoro bez brzdeni se kotouce rozpalily na 90 (mereno bezkontaktne). meril jsem jiny auta na benzince co zrovna prijely, hned po zastaveni 40-50C, u jednoho pana jsem nameril taky 90, ale ten tvrdil, ze hodne pospicha a jede jako prase
jel sem treba 10km uplne bez brzdeni vcetne zastaveni a kotouce horky. dal sem to na miste na hever a kolo se otacelo lehce ...
tenhle problem trval asi rok a pak to zniceho nic prestalo a dalsich 5 roku OK
ze by to jelo min sem nepoznal, motor to pretlacil, ale s kopce dolu nebo po rovine na neutral bylo znat, ze to nejede tak lehce
.
poprve sem to poznal na spotrebe, po 200km sem byl na 6.5 a po dalsich 100km najednou 8 a kdyz sem vylez z auta pro SK dalnicni znamku byl cejtit smrad z desticek, ale myslel sem, ze to je z toho kamionu vedle. jak sem prosel kolem kola, bylo cejtit od kola teplo. auto na hever - kolo se tocilo lehce. dalsich pres tisic km do 120 OK, nad 130 pribrzdovalo a nazpatek zas a tohle trvalo rok s tim, ze to pribrzdovalo i pri okreskovych rychlostech a navic nekdy jo a nekdy ne
nikdo zadnej problem nenasel, jen par teorii
.
to jen tip