Testy
Dost vysoká spotřeba.
Platforma z roku 2012.
Záruka 2 roky.
Spotreba 7 litrov.
Cena v normálnej výbave 30+k€.
A toto sa ma vyrábať v životnom cykle ďalších 7 - 8 rokov.
To bude mat platforma 30+ rokov.
Zhrnutie😒br /> VAG nam tu ponuka tzv nový model zhruba tak ako bola moderna skoda 105s.
Mám obavu, že to aj skončí podobne.
Toto nemôžu myslieť vážne .
Záruka 2 roky.
Spotreba 7 litrov.
Cena v normálnej výbave 30+k€.
A toto sa ma vyrábať v životnom cykle ďalších 7 - 8 rokov.
To bude mat platforma 30+ rokov.
Zhrnutie😒br /> VAG nam tu ponuka tzv nový model zhruba tak ako bola moderna skoda 105s.
Mám obavu, že to aj skončí podobne.
Toto nemôžu myslieť vážne .
@Meky Nove neznamena nutne lepsie a aj 20 rocna technika staci na tie cinske sr...acky.. a hlavne kup si co chces
chmmm 850 za auto s 1.5T 110kw a nejakou stredni vybavou.... to uz bych hledal neco nabijeciho 😉 precejen 850 za male auto s ICE je dost...
@Mr.Murphy
Přesně. Za stejný peníz může člověk mít R5 ve snesitelným základu, viď ... 😁
Přesně. Za stejný peníz může člověk mít R5 ve snesitelným základu, viď ... 😁
@rohYpnol Můžeš mít Jeep Avenger nebo Peugeot 308.... Nebo Astru, Mokku atd... i nějaké ty Škodovky najdeš na skladě. Je celkem z čeho vybírat... + nějaké skladovky korejců....
Někdo nechce EV, někdo nechce ICE co žere 7 litrů.... každý si může vybrat.
Někdo nechce EV, někdo nechce ICE co žere 7 litrů.... každý si může vybrat.
voproti zmíněnému Konradovi plus 300 litrů? s vyšolíchaným hybridem za 7? tož to je fakt pecka! ani se nedivím, že má německý průmysl obecně problémy
Auto je zvenku hezký, ale jak vidím ten interier, budíky, centrální LCD, páčku voliče převodovky, vzpomenu si na Passat B9 který jsem měl půl roku a na Kodiaq, který jsem jen zkoušel a přešla mě chuť. To jsou nepoužitelná auta, plno chyb, nedodělků, ušetřený kde to jen jde.
Kvalitní auto za přehnaný peníz, stejně jako asi všechny modely současného VW... Dle mého asi VW směřuje do prémie jako značka taková. Myslím tím tedy, že budou klesat objemy prodejů "lidových vozů" a ceny půjdou stále nahoru. VW asi jako značka postupně nahradí Audi, které zemře (pokud tedy někdo nepřiskočí s defibrilátorem a neprovede rychlou resuscitaci, ale zatím to na to moc nevypadá...to by vyžadovalo zásadní změny v oblastech jako je především vnější design aut, obnovení prémiové kvality zpracování a rozšíření palety nabídky pohonů a v neposlední řadě zatraktivnění cenové politiky). Nebo jen moje divoké sny? Vidíte tam nějaký překryv s vašimi odhady?
@Robert Hlavatý
S cenami jsou mimo všichni výrobci EU. Potřebují nakládačku od čínských značek, to je celé.
Jinak k aktuální cenové politice VW, už dlouho podle mě má smysl si počkat na zvýhodněné skladové modely, ve kterých to může být celkem slušné. Každopádně jak VW, tak Škoda o koncového spotřebitele příliš zájem nemá a jede si svoji vlastní ligu firemních prodejů. A tam jsou ceny někde jinde. Tedy, oni na tom dokoce mají postavený obchodní model. Díky tomu, že ceníkové ceny jsou nadstřelené, vykazují zdánlivě nízký pokles ztráty zůstatkové hodnoty a tím jsou levnější v leasingu a tím jsou atraktivnější pro firmy.
Jinak řečeno, oni tu pohádku o ceníkových cenách a pár tupců co to za ty ceníkové ceny skutečně koupí, vlastně potřebují. Navíc i koncovému nefiremnímu zákazníkovi pak nabídnou hezkou slevičku naoko a ten si bláhově myslí, jak skvěle nakoupil 😁
Z druhé strany, u frantíků a japonců je to ještě horší. Oni si fakt myslí, že za ty jejich nesmyslné ceny si pro ty jejich dnešní popelnice (Stellantis) zákazník přijde... No, nepřijde 😁
S cenami jsou mimo všichni výrobci EU. Potřebují nakládačku od čínských značek, to je celé.
Jinak k aktuální cenové politice VW, už dlouho podle mě má smysl si počkat na zvýhodněné skladové modely, ve kterých to může být celkem slušné. Každopádně jak VW, tak Škoda o koncového spotřebitele příliš zájem nemá a jede si svoji vlastní ligu firemních prodejů. A tam jsou ceny někde jinde. Tedy, oni na tom dokoce mají postavený obchodní model. Díky tomu, že ceníkové ceny jsou nadstřelené, vykazují zdánlivě nízký pokles ztráty zůstatkové hodnoty a tím jsou levnější v leasingu a tím jsou atraktivnější pro firmy.
Jinak řečeno, oni tu pohádku o ceníkových cenách a pár tupců co to za ty ceníkové ceny skutečně koupí, vlastně potřebují. Navíc i koncovému nefiremnímu zákazníkovi pak nabídnou hezkou slevičku naoko a ten si bláhově myslí, jak skvěle nakoupil 😁
Z druhé strany, u frantíků a japonců je to ještě horší. Oni si fakt myslí, že za ty jejich nesmyslné ceny si pro ty jejich dnešní popelnice (Stellantis) zákazník přijde... No, nepřijde 😁
"Možná vás to překvapí, ale aktuálně nejprodávanějším vozem značky Volkswagen v Evropě není legendární golf, ale kompaktní SUV T-Roc."
Inu překvapilo to. Chutě se mění.
Inu překvapilo to. Chutě se mění.
Auto pekne ... ale tak nejak mi pride uz v principe akesi bez pridanej hodnoty a predrazene... mega uspesne casy T rocu su zrejme uz na konci a ani pekna farba ci tmave mega kolesa tu v tomto pripade uz zakaznika neohuria... uvidime... a to som si myslel ze taka honda hrv je draha... houby... pritom tohto velociraptora od vw zhltne vo vsetkom ako malinu
Navíc i v interiéru je cítit určitý návrat k tradičním hodnotám VW. Klasicý panel ovládání oken, hodnotná palubka, chytrý smart dial na středové konzoli...
Myslím, že tohle se vážne povedlo. S 2,0 TSI a 2,0 TDI to bude skvělé.
Tak nezírej do zrcadla.
Přetahování jak v školce tady fakt nefunguje.
...takže pro nás možná dobře? už aby zabraly😊
Vždyť víme, že elektřinu měli v oblibě právě u estébé, viď ...
Neboj, tady tě nikdo vyslýchat nebude. Úplně stačí, když si po sobě příště přečteš vlastní komentáře. Ušetří ti to dost trapnosti a nám ostatním dost smíchu.
Víme že smát se tvojí vlastní blbosti je ve tvém případě neutuchající a nekončící studnicí zábavy.
Až budeš mít někdy myšlenku, která nebude znít jako tvoje obvyklé zakopnutí o vlastní ego, klidně se ozvi. Do té doby si dej pauzu. Vypadá to, že ji potřebuješ.
Oficiálně zatím ne. Ale nikde není řečeno, že svůj názor VW na zákaldě zájmu nakonec nepřehodnotí. Stejně jako např. s nástupem MEB a elektrifikací. Otázkou je jak jim budou vycházet CO2...