Technika
kari.laz
1
Je jen jeden tříválec, který je skvělý. Ma 2458ccm a jede neuvěřitelně.
Pepa_007
1
@kari.laz měl jsem také jeden. Objem 900. Tracer 9. Jelo to skvěle. Triumph Tiger má také skvělé tříválce.
Pepa_007
1
@Pepa_007 a Suzuki Vstrom je dokonce dvouválec. Do V 90°. Také fajn, zvuk, vibrace..... . Nebo GS1200.😉
kari.laz
0
@Pepa_007 ja samozřejmě píši o Triumph. Konkrétně Rocket III. Ale triumph má vsechny tříválce skvělé.
V článku o motoroch Toyota máte malú chybu, motor M15A s výkonom 92kW nie je prepĺňaný, ale atmosférický, používal sa v čiste benzínovej verzii pre Toyotu Yaris a Corollu sedan a bol s priamym vstrekovaním. Pre hybrid sa stále používa tento motor no s nižším výkonom a nepriamym vstrekovaním.
Vypadá to, že odpor vůči tříválcum ve velkých autech (p308 ) lze zažehnat sérii článků jak jsou maloobjemové tříválce fajn.
Nemáte úplné a přesné informace u Hyundai/Kia, takže doplním. Nyní má nový model K4 litrový tříválec 85kW a 200Nm. A Hyundai právě spouští sériovou výrobu i30, také s tímto motorem. Krom toho by měl mít vodou chlazené turbo s proměnlivou geometrií lopatek.
Zná někdo R3, který se chová lépe a je lepší jak R4?
(samozřšjmě že myšleno porovnatelný R3 x R4, nikoliv nejhorší R4 vs. nejlepší R3).
(samozřšjmě že myšleno porovnatelný R3 x R4, nikoliv nejhorší R4 vs. nejlepší R3).
mám tříválec ( spíše tříváleček 999 ccm, 49 kW) v Hyundai I10 a jsem zcela spokojený, průměrná spotřeba za prvnich 10000 km je lehce pod 5 l, jestli je motor dobrý nebo špatný o tom počet válců nerozhoduje
Objem ničím nenahradíš. Tyhle mrzácké motory fakt ne.
@Losina a všiml sis, že se bavíme o počtu válců a ne objemu?
Tři válce nebo elektroauta by měli dostat ministerstva životního prostředí ve všech státech EU !Nic jiného !A zákaz koupit jiné auto a to i jejich rodiny , vedeni EU a zaměstnanci EU co podporuji zelené šílenství !?
Tybrdo, masaz jede... trivalec do kazde rodiny.
Pravidelne prokladane oslavnou odou na Cinu.
Pravidelne prokladane oslavnou odou na Cinu.
Tříválec? Děkuji, nechci. Dávám přednost čtyřválcům s principiálně lepším vyvážením a příjemnějším zvukem.
Tak jo, tady je můj názor: nemám problém s počtem válců, pokud R3 poskytuje charakteristiky, jaké od motoru očekávám. Problémem je z mého pohledu dramaticky se zužující výběr motorů u aut, která u mě přicházejí v úvahu pro koupi. EV už mám 2 roky, provozuji ještě jeden normálně objemný diesel pro SUV a právě toto auto s tímto motorem není možné nahradit. A ano, s benzínovým tříválcem mohu ušetřit na pojištění, na servisních nákladech, ale jak dlouho? Pokud se v Evropě stávají maloobjemové tříválce standardem i pro střední třídu, jak dlouho to potrvá, než pojišťovny a servisy nastaví cenové standardy na úroveň, která převýší současné diesely a benzíny s 2,0 objemem? A jakou životnost vykazují ty 1,2 tříválce s 200 k v autech o pohotovostní hmotnosti převyšující 1600 kg? To by bylo dobré podrobit novinářské investigaci.
To by bylo keců přecházet dnes naopak na 1,4 atmo.
@KANKUNEN
Proč 1.4 atmo? To byla taková evropská úchylka kvůli daňovým a pojišťovacím tabulkám. A jelikož už Evropa není nejdůležitější trh, tak tento objem prakticky zmizel. Atmo čtyřválce mívají nejčastěji objem kolem 2 litrů, jelikož optimální objem válce je cca půl litru. Toyota má 1.8 a 2.0 a 2.5, Mazda má 2.0 a 2.5, Hyundai má 1.2, 1.5, 1.6, 2.0 a 2.5, Renault má 1.6 a 1.8 atd.
Proč 1.4 atmo? To byla taková evropská úchylka kvůli daňovým a pojišťovacím tabulkám. A jelikož už Evropa není nejdůležitější trh, tak tento objem prakticky zmizel. Atmo čtyřválce mívají nejčastěji objem kolem 2 litrů, jelikož optimální objem válce je cca půl litru. Toyota má 1.8 a 2.0 a 2.5, Mazda má 2.0 a 2.5, Hyundai má 1.2, 1.5, 1.6, 2.0 a 2.5, Renault má 1.6 a 1.8 atd.