Ojetiny
A teď jsou už nové😒br />
-Baterka? Ta vás přežije!
-Elektromobily nikdy nehoří.
-Po osmi letech má pořád plnej dojezd.
-Ušetříte za servis, na elektromotoru se nedá nic pokazit.
-Nabijete si to zadarmo z fotovoltaiky.
-Baterka? Ta vás přežije!
-Elektromobily nikdy nehoří.
-Po osmi letech má pořád plnej dojezd.
-Ušetříte za servis, na elektromotoru se nedá nic pokazit.
-Nabijete si to zadarmo z fotovoltaiky.
@jersey.se
Plus elektromobil vyřeší klimatickou tíseň a zachrání svět před ropným armagedonem 😁
Plus elektromobil vyřeší klimatickou tíseň a zachrání svět před ropným armagedonem 😁
Nebojte se ničeho, když koupíte jako tabletka starého ( tím myslím za jednu sociální dávku co pobírá)pašíka v nafte tak přežije všechno i benevolentní emise a STK 😁
@Sevca1
Už jsem ti vysvětloval, že Passat B5 2.0 tdi neexistuje, co? 😁 😁 😁
Už jsem ti vysvětloval, že Passat B5 2.0 tdi neexistuje, co? 😁 😁 😁
@rohYpnol
Pro ekologicky nadšené Němce VW nachystal 2.0 TDI PD s filtrem DPF. U nás se pravděpodobně neprodával, ale v německé inzerci na nej narazit jde.
suchen.mobile.de/…uge/details.html?…
Pro ekologicky nadšené Němce VW nachystal 2.0 TDI PD s filtrem DPF. U nás se pravděpodobně neprodával, ale v německé inzerci na nej narazit jde.
suchen.mobile.de/…uge/details.html?…
Mě se líbí, jak Cebia všecko ví, všecko zná, a od všeho má klíče, ale že bylo moje auto 2x havarované, a to s celkem drahou opravou, na to nepřišla. A budu doufat, že na to skutečně nepřišla a že to nebylo úplně jinak.
Nejvýživnější výmluvy má Bureš 25085 a ta jeho sebranka. Bazaristi jsou proti němu nedělní katolická škola...
Rohyppitchu: mně jsi to určitě chlapče nevysvětloval a existuje. Nicméně pointa emisí a STK u tvého vraku za dávky trvá. Možná znovu do bazaru půjdeš. Andrej ti zlepší život na sociálních dávkách 😁 ,je to lidumil. Tak pěkného sociálního Ježíška Pitcho
Jedna věc je pohled kupujícího. S těmito výmluvami jsem se opravdu nesetkal. No, možná to bylo proto, že jsem auto v bazaru nikdy nekupoval... 😁
Druhá věc je ale pohled prodávajícího. A bazarníkům vlastně vůbec nezávidím a je otázkou, jestli to vůbec lze dělat poctivě. Každý bazarník je totiž na výkupu kupcem. A původní majitel ho samozřejmě taky chce co nejvíc natáhnout...
A zkoušeli jste někdy auto prodávat? Já prodával již dost aut, a to divadlo kolem, to je vždy zážitek. Přijede pochybný týpek, začne se vám rýpat v autě, pak samozřejmě začnou modra typu - to auto nemůže mít tak málo najeto, volant je příliš hladký, to je určitě stočené, tady je škrábanec, atd. Když už přijede někdo aspoń trochu slušný, tak nastává druhá etpa. Uzavření smlouvy. Většina lidí ani nechápe, k čemu smlouva a kdo je kupec, a řeší se jen přepis auta. Smlouva? Takový zbytečnosti... No a pak je druhá skupinka, kteří naopak za smlouvou vidí vždy nekalý úmysl. Tohle já nepodepíšu...
A typické je, že kupující chce za lácí TOP produkt s garancí. A nepochopí, že když někdo kupuje 20 let starý auto, tak je dávno za hranicí předpokládané životnosti a i když jde o opravdu hezký kus auta, tak reálně na něm může odejít cokoliv a kdykoliv. Nebo prostě to, že dnešní služební auta klidně natoči 200 tis. km za leasing a 10 let staré auto po druhém majiteli pak běžně má třeba 300 tis. km ... Tak to zkrátka je.
Nebo to, že při dnešním provozu většina aut má za sebou pojistnou událost. A pokud je to odborně opravené a byly to jen povrchové věci typu promáčklý blatník nebo dveře, tak i to jsou dnes škody v řádu přinejmenším větších desítek tisíc. Pokud to vezme třeba přední i světlomet bultibeam led matrix a nárazník se senzory, tak v tom jsme za statisíce...
Jasně, ale to je nejen při prodeji auta, ale všeho (od věcí za pár kaček, po auta, lodě, atd). Joudáci jsou schopni všeho, takže je výhra, když přijede někdu racionálně uvažující. A samozřejmě prodej registrovaných věcí, tj např vozidel, i třebas jen přípojných, tak cizím osobám jen po přepisu na ně a se smlouvou.
Co se týká nehod, tak samozřejmě, pokud je to jen lakování a výměna vnějších karosářských dílů, tak to není nic závažného. problém je ale, pokud kupujete auto od někoho koho neznáte. Ten Vám pak může říci skutečný rozsah opravy, ale nemusí (může zapřít opravy nosných částí vozu) a pak je velkou otázkou jak tyto opravy byly provedeny, zda jsou dostatečně pevné a korozně odolné.
Takže co se týká auta, nejlepší je jej koupit od někoho koho znáte, komu důvěřujete a ideálně kde víte jak s autem bylo ježděno a co se mu přihodilo. Což asi ví zde všichni.
Přesně tak. Ideální je mít dokumentaci k opravě. Podstatné je jak bylo opraveno a zda byly dodrženy postupy opravy.
Já bych raději vzal lehce bourané auto, o kterém vím jak bylo bourané a jak bylo oprarvené, než auto, kde neznám historii. Sám vím, že když je dodržena technologie opravy, tak to dnes není žádný zásadní problém, auta jdou spravit do opravdu hezkého stavu, že to v podstatě nikdo nepozná.
Poslední odstavec je pravda. Bohužel (v případě fušérů) i naštěstí (v případě kvalitní opravy, pak nekazí vzhled).