Profi
je nedostatok vodicov - nasadime autonomne kamiony, kde VODIC (drzitel VP sk. CE) MUSI sediet a sledovat jazdu - vysvetli mi niekto, ako sa tym znizi nedostatok vodicov ? Ak by v kabine tu jazdu sledoval clovek, ktory nema CE a v pripade potreby zasiahol hlasom napr. "tu zniz rychlost - chodec mimo prechod!", tak to by mi davalo zmysel
@sarusian no ten co to bude sledovat nemusí mít vodičák😊
jinak, samozřejmě disciplínu jet rovně 90kou by mohl počítač zvládnout docela slušně, mohlo by to jezdit hlavně v noci, špatný nápad to není.
jinak, samozřejmě disciplínu jet rovně 90kou by mohl počítač zvládnout docela slušně, mohlo by to jezdit hlavně v noci, špatný nápad to není.
@sarusian Ako môže byť za kontrolu vozidla zodpovedný človek bez príslušného vodičáku? Bez oprávnenia nesmie zasahovať do riadenia vozidla. Čo píše opička je bezpredmetné, pletie dve na tri ako vždy.
Dá sa predpokladať, že počítajú s ďalším vývojom a dostanú na cesty kamióny úplne bez vodičov. Čo považujem za šialenstvo, pochybujem, že niekto dokáže dotiahnuť autonómne systémy na takú úroveň, aby sa na základe situácie správne rozhodovali. Ako som už písal, oveľa prospešnejšie by bolo začať kamiónovú dopravu kontrolovať a utlmovať, zrušiť nezmyselné prevážanie tovaru hore-dole a postupne previesť transport na železnice, ktorých kapacita je v Európe využitá údajne len na 30% v priemere.
Dá sa predpokladať, že počítajú s ďalším vývojom a dostanú na cesty kamióny úplne bez vodičov. Čo považujem za šialenstvo, pochybujem, že niekto dokáže dotiahnuť autonómne systémy na takú úroveň, aby sa na základe situácie správne rozhodovali. Ako som už písal, oveľa prospešnejšie by bolo začať kamiónovú dopravu kontrolovať a utlmovať, zrušiť nezmyselné prevážanie tovaru hore-dole a postupne previesť transport na železnice, ktorých kapacita je v Európe využitá údajne len na 30% v priemere.
Tohle může fungovat jen v případě minimálně 3 proudých dálnic, kdy bude jeden pruh na to vyhrazen a jen mezi velkými městy s jedním "vodícím" vozem a řidičem. Jinak to bude nikým neřízený mnoha set tunový projektil/vlak, co bude likvidovat před sebou vše, co se mu dostane do cesty. Kdo pak ponese odpovědnost za případné nehody? Spíš to vidím jako velký průšvih a testování na lidech/ostatních účastnících provozu...
Pane autore článku, píšete o autonomii, ale ani jednou nezmíníte Tesla kamióny (Semi), ani Tesla FSD, přitom to je jednoznačně lídr v autonomii. To chce hodně kuráže. To mi připomíná Bidena jak pozval na EV summit všechny výrobce kromě Tesly a pak řekl, že Ford vede EV revoluci v USA 😄 Jinak ano, přál bych si, aby kamióny začali jezdit sami, stejně tak jako auta brzo začnou. Ovšem ne každý to dělá dobře, třeba takovému Waymo, při výpadku proudu v San Francisku, zůstala stát celá flotila, ale taková Tesla FSD jela dál 😄
Trochu Vás výrok poupravím, spíše je to snaha podnikatelů ušetřit a mít více peněz ve své vlastní kapse.
Mončičákovské zvásty, co jiného od Vás čekat.
Tvrdím (píši) snad někde, že tím že někdo ušetří mu peníze ubývají?????
Umím, nebojte. A umím na stohonů rozeznat Vaše slovutné kecy.
Z technického pohledu Váš přístup chápu.
V tom se shodnem. Kolikrát se určitá věc mezi různými fázemi výroby přesune Evropou sem a tam třebas několikrát.
Aktuálně mám třebas případ, kdy nějaké reklamní vytištěné blbosti byly odvezeny do Rakouska, zítra mám tama pro ně jet s tím že v uterý maj být v Práglu. A předpokládám, že jako většina takovýchto převozů bude pro Dojčlandáky, tak pak se zas budou ty reklamní hovadiny převážet k Dojčlandákům či Rakušákům.
Ale hlavně že obyčejným lidem političtí potentáti znepříjemnují mobilitu a takovéhle cik cak akce jim jsou u zadku.